2011 Aralık Anneleri

kızlar nasılsınız
hazırlıklar tamamlandımı bakalım bebişler aralık ayını beklemeden doğmaya başladılar artık herşeyimiz hazır da beklemeliyiz artık değil mi?

Son düzenleme:

nerdeyse aynı senin benim haftamız
o kadar az kaldığını görünce heyecan yaptım
allah sağlık, sıhhat versin inşallah.

benim bebeğimde 33 haftalıkken 2450 idi çarşamba 2 hafta geçmiş olacak umarım benim bebeğimde 3 e yaklaşır çok imrendim valla gnc 24.maşallah bebişine.maaaaaaaaaaaaşallahhhhhh...

GNC24 canım maşalllahhhh bebişe Allah nazarlardan esirgesin inşallah

çook saolun teyzeleri...maşallah diyen dillerinizden dökülen tüm dualar kabul olsun inşallah

Refakatçi konusunda bende eşin kalması taraftarıyım.O gece çok özel bir gece,ilk defa anne baba olacaklar için çekirdek ailenin resmi,ikinci,üçüncü bebeği olacaklar için büyük bir aile olmanın resmi olacak o gece.
Benim ilk doğumumda da eşim kalmıştı yine Allah izin verirse o olsun isterim.
Doğuma da girmesini çok istiyorum inşallah bi aksilik olmaz ve girer...

hayırlı akşamlar annişlerrrrnasılsınızzz???ayy biz bugün beşiğimizi kurduk çantalarımızı hazırladık ama çanta içinde eksiklikler var daha tam değilyarın dr gitcez bakalım ne diycekler ???

Maşallah subhanallah

katılıyorum canım. benim de annem kalcak. eşim o halde benim nazımı çekemez, tanıyorum kocamı, bebeği de kucağına alamaz, beni sinir eder orda. hem annem ablamda da kalmıştı tecrübeli yani. onu tercih edeceğim tabikide.
canım maşallah bebişine ama sen kendine dikkat et, çık o depresyon halinden bebişinin gelmesine şurda ne kalmış

canım sen sezaryenle doğurmayacak mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum:26::26:

ya kızlar iki gündür midem bulanıyo. bir de gece uykumdan elim uyuşmuş olarak uyanıyorum. sol tarafıma yatıyorum, ama sağ elim uyuşmuş olarak uyanıyorum biraz ovalıyorum geçiyo. sizde de oluyo mu? yarın randevumuz var doktor amcada. sorcam ona ama önce bi size sorayım dedim:26::26:

çok güzel demişsin ya...gerçekten ilk defa anne baba olcaz,,çekirdek ailemiz :)) bu düşünce çok hoşuma gidiyo yaa ama sanıırm bnm hastanede bayan refakatçi zorunluluğu var,sormadım ama doğum hane katı özel ve erkek almıyolar kesinlikle...

ben ikisini de istiyorummm
kanepede oturarak uyusunlar yaa napiim
sürekli doğurmuyorum ya o kadarcık çeksinler nazımızı:)))

bende ıkısını ısterım yanımda ama geceleyın annemın kalmasını ısterım çunkı eşim hiçbişeyden anlamaz bana yardımcı olamaz panıkler en ıyısı annem,o zaten geç saatlere kadar yanımda duru,hastaneyle abısının evıde yakın gıder orda kalır sabahta erkenden gelır.annelerın yerı başka ya :)))

sor tabıkıde doktoruna ama kalsıyum eksıklıgınden olabılır,benımde artık ara ara oluyor ve hiççç kalsıyum almıyorum o su içinde erıyen ilaçtan nefret edıyorum hiç içemedım halende içmiyorum.doktor içiyormusun dedı bende evet dedım ama napimmmmm sevemeedım bır turlu:44:

bnm el uyuşmalarım o kadar arttı ki gün içinde hareket halindeyken bile uyuşuyo...hep de sol elin serçe parmağı...

cnm bendede var o el uyusuklugu :26: Doktor bana normal demıstı ınt.de ole yazıo zaten :) benımdee adet sancısı olur ya ama ılk gunu gıbı sıddetlı adet sancısı 2 sefer oyle 1 haftadırda normal bı adet sancısı gıbı sancı gırıyo :26: Ayy anlatamadımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…