slm kızlar
sağlık ocağına aylık takip için gittim. yaşadığım kasılmalar normalmiş. 3 Aralığa kadar doğurman lazım dedi.
bebiş aşağıya inmiş :))
bi de kuaförüme gittim o işi de hallettim. artık rahatım :)) ama canım baya bi acıdı bu defa. son ay olduğu için zor oldu ama 15 dk. dayanmamak mümkün değil :))
artık oğluşum gelebilirD
maşallah bebeğine canım gün verilince sanki daha bir rahat oluyor insanın içi değilmi inşllh aksilik olmaz ve sizin için en doğru zamanda olur doğumunuz
ne güzel denk gelmiş allah herzaman böyle denk getirsin her işini
benim bebeğimde 33 haftalıkken 2450 idi çarşamba 2 hafta geçmiş olacak umarım benim bebeğimde 3 e yaklaşır çok imrendim valla gnc 24.maşallah bebişine.maaaaaaaaaaaaşallahhhhhh...
GNC24 canım maşalllahhhh bebişe Allah nazarlardan esirgesin inşallah
3kg olmş boyu49 cm dedi ama şöyleki 20gün önce gitmiştim en son 2100dü o zmn..20günde bayaa almış 4le doğar sanki bu dedi drum..bakalım sağlıklı olsunda inşallah,,gerisi teferruat...5aralık sezeryan cnm...bi aksilik olmadığı sürece en son tarihe kadar bekleriz dedi drum,erken alma gbi bi niyeti yok :))
katılıyorum canım. benim de annem kalcak. eşim o halde benim nazımı çekemez, tanıyorum kocamı, bebeği de kucağına alamaz, beni sinir eder orda. hem annem ablamda da kalmıştı tecrübeli yani. onu tercih edeceğim tabikide.kizlar nasilsiniz
bebisler nasil
5.bebisden sonra daha gelen yok degilmiiiii
benimde yarin tarih belllirlenecek ya bu hafta yada haftaya bebisime kavusacagim
arkadasin biri esim mi annemmi demisssssss tabikiii anneni secmen gerekir esklerde bu donemde cok hassas oluyor ve eslerini cekemiyorlarrrr haberiniz olsunnn
canım maşallah bebişinemerhabalar geçmişi okumadan yazıyorum inşllh tüm anne ve bebekleri iyidirler. benim çok sancım var bu sabah randevum vardı bebeğim iyi grndü ultrasonda kilomuz 2.900 olmuş gelişimi normal suyun herşey normal dd nst ye grdm sonuçları grnce alttn muayene edelim dd sancılarım çok yüksek çıkmış sen bu sancıları hissediyormusun diye sordu üstelik uzun zamandır ve daha fazlasını hissediyorum ddm bana saat kaç olursa olsun en ufak kanamada yada ıslaklıkta gel dd. ben hep ağrıdan nefesim kesiliyor üstelik dk tuttuğumda 5 dk da en az 3 kere oluyor bu sancı ve kasılma heralde nazlı canı kıymetli sanıp ciddiye alınmıyorum ama dr nst yi grnce panik yaptı heran gelebilir gb konuştu zaten gelmezsede 2 hafta sonra30 kasımda oğlumun doğumgününde sezeryanla alıcakmış.sizlerdede aynımı bilmiyorum bende hayattan bezmişlik devamlı dalıp ağlamak yataktan çıkmamak gece uyuyamamak düşünmekten vs birçok olumsuz şey aşırı çoğaldı napıcam bilmiyorum akşam oldumu hava karardımı odama gidip gözümü tavana dikip düşünmek geliyor sadece içimden kimseyi grmk istemiyorum açık ve net depresyona girdim en sonunda doğumdan sonra düzelirim inşllh. bu arada kızlar bebek kozmonotları paltolarda zeyland ta indirim var etiketin yarısı 24tl yazıyordu gayette güzeller. şimdilik benden bu kadar he bu arada oğlum hafta sonu pc başından kalkmıyordiye sinirlendim pcnin kapağını hızlıca kapattım ve ekranın yarısı grnmez oldu çatlak içinde
hadi bakalım..6. sensin galiba.....olumsuz düşünceleri getirme aklına bak ne güzel iyice yaklaştın mutlu sona..o düşünceli ruh hali bende de var...günün belli ne güzel..ucu bucağı olmayan normal doğum olayı yok işte ne zaman olucak diye düşünmekten uykularım kaçıyo..
Refakatçi konusunda bende eşin kalması taraftarıyım.O gece çok özel bir gece,ilk defa anne baba olacaklar için çekirdek ailenin resmi,ikinci,üçüncü bebeği olacaklar için büyük bir aile olmanın resmi olacak o gece.
Benim ilk doğumumda da eşim kalmıştı yine Allah izin verirse o olsun isterim.
Doğuma da girmesini çok istiyorum inşallah bi aksilik olmaz ve girer...
ben ikisini de istiyorummm
kanepede oturarak uyusunlar yaa napiim
sürekli doğurmuyorum ya o kadarcık çeksinler nazımızı:)))
katılıyorum canım. benim de annem kalcak. eşim o halde benim nazımı çekemez, tanıyorum kocamı, bebeği de kucağına alamaz, beni sinir eder orda. hem annem ablamda da kalmıştı tecrübeli yani. onu tercih edeceğim tabikide.
canım maşallah bebişineama sen kendine dikkat et, çık o depresyon halinden bebişinin gelmesine şurda ne kalmış
canım sen sezaryenle doğurmayacak mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum:26::26:
ya kızlar iki gündür midem bulanıyo. bir de gece uykumdan elim uyuşmuş olarak uyanıyorum. sol tarafıma yatıyorum, ama sağ elim uyuşmuş olarak uyanıyorum biraz ovalıyorum geçiyo. sizde de oluyo mu? yarın randevumuz var doktor amcada. sorcam ona ama önce bi size sorayım dedim:26::26:
katılıyorum canım. benim de annem kalcak. eşim o halde benim nazımı çekemez, tanıyorum kocamı, bebeği de kucağına alamaz, beni sinir eder orda. hem annem ablamda da kalmıştı tecrübeli yani. onu tercih edeceğim tabikide.
canım maşallah bebişineama sen kendine dikkat et, çık o depresyon halinden bebişinin gelmesine şurda ne kalmış
canım sen sezaryenle doğurmayacak mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum:26::26:
ya kızlar iki gündür midem bulanıyo. bir de gece uykumdan elim uyuşmuş olarak uyanıyorum. sol tarafıma yatıyorum, ama sağ elim uyuşmuş olarak uyanıyorum biraz ovalıyorum geçiyo. sizde de oluyo mu? yarın randevumuz var doktor amcada. sorcam ona ama önce bi size sorayım dedim:26::26:
katılıyorum canım. Benim de annem kalcak. Eşim o halde benim nazımı çekemez, tanıyorum kocamı, bebeği de kucağına alamaz, beni sinir eder orda. Hem annem ablamda da kalmıştı tecrübeli yani. Onu tercih edeceğim tabikide.
Canım maşallah bebişineAma sen kendine dikkat et, çık o depresyon halinden bebişinin gelmesine şurda ne kalmış
Canım sen sezaryenle doğurmayacak mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum:26::26:
Ya kızlar iki gündür midem bulanıyo. Bir de gece uykumdan elim uyuşmuş olarak uyanıyorum. Sol tarafıma yatıyorum, ama sağ elim uyuşmuş olarak uyanıyorum biraz ovalıyorum geçiyo. Sizde de oluyo mu? Yarın randevumuz var doktor amcada. Sorcam ona ama önce bi size sorayım dedim:26::26:
bnm el uyuşmalarım o kadar arttı ki gün içinde hareket halindeyken bile uyuşuyo...hep de sol elin serçe parmağı...
sizin erken başlamış snkı uyuşmalar falan..şişme durumlarınız nasışl pekıı
kilo alma durumum az, şişme durumum feciiiii....
naptın tuzlumu yedın çok..turşu falanmı yedın yoksaaaaaaa
eşlerinize doğum hedıyesı olarak ne aldırıyorsunuz yada aldırmayı düşünüyormusunuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?