2011 Aralık Anneleri

tanem o kadar haklısın kı bana da etraftan yorma kendını yapma boşver dıyenler oluyor ıyıde ben yapmazsam kım yapacak onu düşünen yok annem bile tatilde bana telde yorma kendını dıyor keske demesi kadar kolay olsa herşey..artık napim ne olacaksa olsun deyip yapıyorum yapmadanda olmyorkı öylesi daha cok psikolojımı bozuyor..

sumakta 37. haftasında aldı kızını kucagına 11.11.11 tarihinde :)

bebişi emzireyim siz yazın ben kaldığım yerdenn okur cevaplarım içinizi ferah tutun son günlerinizin keyfini çıkarın sonrasını zaten dert etmeyin gece 2 kere kalkıyosunuz emzirmeye o kadar şimdiden iyi geceler :)

neredesinfiruzearkadaşım Allah senden razı olsun,ne kadar ılımlı,ne kadar pozitif bir yaklaşımla anlatmışsın doğumunu.Şu dönemde doğumun bu kadar harika şekilde anlatılmasına eminim tüm arkadaşlarımın ihtiyacı vardı.Yüreğine,cesaretine sağlık...
Bu arada meleğine peygamberimizin kızına koyduğu ismi koymuşsun,ne mutlu sana.Adıyla yaşasın,Rabbim mutluluğunuzu,ailenizi baki kılsın...

nerdeyse aynı senin benim haftamız
o kadar az kaldığını görünce heyecan yaptım
allah sağlık, sıhhat versin inşallah.

amin hepimize inşallah

çook saolun teyzeleri...maşallah diyen dillerinizden dökülen tüm dualar kabul olsun inşallah

canım maşallah oğluşuna

‎13.11.2011 saat 00.15..
canım kızım, hayatımıza hoşgeldin birtanem, seni çok seviyoruz, iyiki varsın seninle artık herşey daha güzel..
inşallah hayatın da yüzün kadar güzel olur prensesim..

canım Allah analı babalı büyütsün, bahtı açık olsun inşallah :)

Canım benim hadi gözün aydın çok sevindim senin adına bebişin çok şükür iyiymiş annesii hazırlıklarında tamammm yaşasınnn

‎13.11.2011 saat 00.15..
canım kızım, hayatımıza hoşgeldin birtanem, seni çok seviyoruz, iyiki varsın seninle artık herşey daha güzel..
inşallah hayatın da yüzün kadar güzel olur prensesim..

Canım benim yaa gözün aydınnn maşallah sana ve bebeğine Doğum hikayenide çok güzel anlatmışsınnn cok duygulandım Allah bebişinide senide nazarlardan saklasın

Sumakcımm tekrardan gozun aydın cnm dogumunuda okudum okudukca tuylerım dıken dıken olduu cok duygulandım cnm Allahım sızı de nazarlardan saklasın

canım adıyla yaşasın güzekl kızın Allah bahtını güzel etsin bizde seni ve güzel kızını kocamannn öpüyoruz

Kızlar kac gundur gıremedım foruma gecmısıde okumak cok zamanımı aldı cok sukur hersey yolunda herkeslerde ıyıyımıs Bugünde bizim kocişle evlilik yıldönümümüz cok guzel bır gun gecırdık Minnakımız olmadan basbasa gecırecegımız son zamanlarımız dısarda yemek masasında arabada konumuz hep bebıstı onun hayalını kurduk Kuzucugumuza kavusmamıza cok az kaldı Allahım hıcbırımızın mutlulugunu huzurunu bozmasın bebıslerımızıde en hayırlı zamanda kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahhh

canım Rabbim mutluluğunuzu daim etsin...seneye bebişlerle kutlayacağız 4 kasımda bizimdi.bizde hep bebişimizden bahsettik

canım Allah nice mutlu huzurlu evllik yıldönümlerinizi kutlamayı nasip etsin..bundan sonrada bebişinizle inşallah:))

canım Rabbim mutluluğunuzu daim etsin...seneye bebişlerle kutlayacağız 4 kasımda bizimdi.bizde hep bebişimizden bahsettik

canım Allah nice mutlu huzurlu evllik yıldönümlerinizi kutlamayı nasip etsin..bundan sonrada bebişinizle inşallah:))

Aminnn Cok tesekkur ederız canlarımmm nıce mutlu senelere ınsallah mınnak bebıslerımızle bırlıkteee

ay çok sevindim canıım....Allah analı babalı büyütsün....
ne güzel cesurca doğurmuşsun..darısı başımıza..

nice yıllara kızlarr :)

canım hayılı olsun bebişin çok kokla annesi bebişini bizim içinde dogumun biaz uzun olmuş başı ama sonu çok güzel bitmiş rabbim hepimize böle nasip etsin işallah benim dr konrtlm vardı bugün 35 haftalık görünüyo kilosu iyi başı iyice yerleşmişsanırımdr bugün yarın bekliyo ama ben 1 2 hafta daha bekleriz diye düşünüyom bakalım yolcununişine karışılmaz allah bilircanım bebişini aanalı babalı büyüt işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…