2011 Aralık Anneleri

slm arkadaşlar.geç oldu ama aranıza yeni katıldım.bebeklerine kavuşan arkadaşların gözleri aydın.allah hepsini analı babalı büyütmek nasip etsin,darısı bizimde başımıza.kızlar size bir sorum olacak acaba bebekleriniz nezaman döndü?ben 34+5 günlüğüm ve bebeğim dönmedinormal doğumu çok istiyorum,şaka gibi ama sezeryandan korkuyorum:)doktorum ilk gebelik olduğu için dönmez diyor,kimiside döner daha diyor.bende sizin bebeklerin durumunu merak ettim....

canım hoşgeldin aramıza;hayırlısıyla kuzucugunu kucagına alırsın inş.h.Benim bebeğim 32 hafalıkken donmustu ama doktor dikkate almadı cünkü 36.haftaya kadar donebılır dedi hatta daha geç haftalarda bile.İnş.h döner tatlım stres yapma

canım, hayırlı olsun bebişin gelmiş hoşgelmiş.. ALLAHIM, sağlıklı bir ömür versin ve sizlere bağışlasın..

aaa ne güzel hangi şehirdeydin cnm sen ??

hoşgeldin cnm hayırlı olsun benimde kızım hala dönmedi bekliyorum cumartesi gidecem tekrar doktora bakalım 35+5te dönmüş olacak mı?? inş dönerler biraz daha bekle dönme ıhtımalı olabılır benım kı 3. hamılelık oldugu için döner diyor doktorum ve bende sezeryandan korkanlardanım:18:

günaydın sevgili anneler anne adayları Nasılsınız bakalım bugün ? Ben az sonra doktora gideceğim bebeğimi göreceim bu nedenle çok heyecanlıyım. Douran arkadaşları tebrik ediyorum Allah analı babalı sağlıklı hayırlı evlat yetiştirmeyi neasip eder inşallah. Ben 35 haftaya girmek üzereyim ama hala evde yalnız kalıyorum.Kimsecikler yok yanımda. Bazen geceleri çok korkuyorum doğum haberlerini duydukça daha da endişeleniyorum ama Allaha emanetiz umarım bebeğim bir süpriz yapmaz.

ne güzel canım ya bebeğini göreceksin güzel haberlerini beklıyoruzbiz bi sorun olmazsa cuma günü görüşeceğiz kızımla cok özledım melegımı

canım neden yalnızsın

Günaydın kızlarr....
Canım sen çekirdekleri şimdi biriktirmeye başla,koy bi kenara,onları doğumdan sonra sürersin gögüslerine,3-4 saatte suya koyunca jelleşen bişey çünkü ayva şekirdeği.2 günde birde yenisini yapacağın için çekirdeğin bol olması lazım.Şimdiden toplamaya başlamak ii fikir.

ayyy güldürdün beni Allah da seni güldürsün

gözün aydın..allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin.. analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. kızının şansı bol olsun canım...

günaydınnnnnnn tatlı anneciklerr hepimiz için az ağrılı,yalancı sancılı,bol tekmeli güzel bi gün olsun inşallah oğluşumun resmini buzdolabına yapıştırdım mutfaktan çıkasım gelmiyo,,kaldı 19gün..halimeye göre 13
kontrole gidecekler ii haberlerinizi bekliyoruz inşallah

nice güzel seneleriniz olsun canım.. ne güzel üçünüz evlilik yıldönümünüzü kutladınız...
Eki Görüntüle 288304 kızlarr avızemız nasıl el yapımı:)))
çok güzel canım.. sen mi yaptın...
eşlerinize doğum hedıyesı olarak ne aldırıyorsunuz yada aldırmayı düşünüyormusunuz ??
bütçe durumlarımız iyi olsaydı benim söylememe gerek kalmadan o alırdı.. ne istediğimi biliyor çünkü..ama bu durumda ben illada onu al diyemem.. zaten beklemiyorumda bişey.... başka bişey alırsa süpriz olur almasada canı sağolsun.. kızım benim için en muhteşem hediye....

‎13.11.2011 saat 00.15..
canım kızım, hayatımıza hoşgeldin birtanem, seni çok seviyoruz, iyiki varsın seninle artık herşey daha güzel..
inşallah hayatın da yüzün kadar güzel olur prensesim..

senin prensesini yesinler....güzel yüzlü kuzunun bahtıda güzel olur inşallah...

Allahımmm bi bebiş daha doğmuş yaaa çarpıntı yapıyo bende dogum haberleri
benım bebiş de ters duruyordu ya dün gittik doktora bi baktıkk dönmüüşşşş
doğum pozisyonunu almış hızla yaklaşıyo kucağımıza alacağımız gün Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder inşallah ya:18:

şimdi geldim doktordan BDP 37+0 FL 72mm 36+6 ac 36+1 bebeğim yine 3 hafta önde gözüküyor kilosu 2914 doktor izne ayırmam lazım dedi

teşekkürler canım,inş dediğin gibi olur umutla beklişyorum.gerçi dönmezsede yapabilecek bişey yok sezeryana razı olacağım

selamlar anneciklere 6. bebişimizde gelmiş maşallah
canlarım bize geldik :2: ya teyzelleri bizde 34 haftalık olmuşuz

hoşgelmişiniz maşallah yeni haftanız hayırlı olsun 40 haftaya az kalmış
demetcim gribin nasıl oldu iyimisin bugun birazdaha biran önce atlatırsın artık şu gribi canım birdahadada hiç olma inşllh

bende aynen eşim kalsın yanımda istiyorum hatta doğumada girecem demişti karar değiştirmezse girecek te benim hiç bir planladığım şey olmaz genelde bu sefer nasıl olacak hayırlısı artık

.

bnm el uyuşmalarım o kadar arttı ki gün içinde hareket halindeyken bile uyuşuyo...hep de sol elin serçe parmağı...

bende dün gece uyuyamadım bacaklarımın iç kısmı uyuşmuş gibi ama tam uyuşukta değil rahatsız edici bişey uyutmadıda alt kat üst kat gezdim durdum sonra gece 2 de çorba yaptım eşimle gece kahvaltısı yaptık :) yatmak 3 ü buldu sabahta 7 de uyanıyoruz çocukların okuluna yani genelde böyle olduğuna derin uyumadan geçyor

eşlerinize doğum hedıyesı olarak ne aldırıyorsunuz yada aldırmayı düşünüyormusunuz ??
, o da

....malesef

‎13.11.2011 saat 00.15..
canım kızım, hayatımıza hoşgeldin birtanem, seni çok seviyoruz, iyiki varsın seninle artık herşey daha güzel..
inşallah hayatın da yüzün kadar güzel olur prensesim..

gözünüz aydın canım analı babalı sağlıklı hayırlı bir evlat olarak uzun bşr ömür yaşasın bebişin bolca kokla bebğini bizim yerimizede

tanem üzme kendini benimde kimsem yok telefonda yorma kendini diyenlerim çok ama olduğu kadar artık yapacak bişey yok canım elimizden ne geldiyse yapıyoruz rabbim yardımcımız olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…