günaydınn kızlarrr herkese güzel bir gün olsun inş
sag baldırıma kramp girdi cok kötü ve agrısından uyuyamadım hiç şimdide topallıyarak yürüyom
canım geçmiş olsun
mardin 4747 evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun nice nice yıllara size hep mutlu oluan inş.h.
hasta olan arkadaşlara cok gecmıs olsun aman dıkkat edelım kendımıze.
slm arkadaşlar.geç oldu ama aranıza yeni katıldım.bebeklerine kavuşan arkadaşların gözleri aydın.allah hepsini analı babalı büyütmek nasip etsin,darısı bizimde başımıza.kızlar size bir sorum olacak acaba bebekleriniz nezaman döndü?ben 34+5 günlüğüm ve bebeğim dönmedinormal doğumu çok istiyorum,şaka gibi ama sezeryandan korkuyorum:)doktorum ilk gebelik olduğu için dönmez diyor,kimiside döner daha diyor.bende sizin bebeklerin durumunu merak ettim....
canım bebeğine kavusmussun ne güzel;Rabbim sağlıklı güzel ömürler versin inş.h.Buarada doğum hikayeni okudum harikasın ya bizlerede cesaret vermiş oldun cok teşekkürler,
herkese günaydın;bugun ılk karımız yağdı her bembeyaz olmuş sabah bı kalktık;Rabbim bu soguklarda dısarıda olanlara sabır versin...
slm arkadaşlar.geç oldu ama aranıza yeni katıldım.bebeklerine kavuşan arkadaşların gözleri aydın.allah hepsini analı babalı büyütmek nasip etsin,darısı bizimde başımıza.kızlar size bir sorum olacak acaba bebekleriniz nezaman döndü?ben 34+5 günlüğüm ve bebeğim dönmedinormal doğumu çok istiyorum,şaka gibi ama sezeryandan korkuyorum:)doktorum ilk gebelik olduğu için dönmez diyor,kimiside döner daha diyor.bende sizin bebeklerin durumunu merak ettim....
aaa ne güzel hangi şehirdeydin cnm sen ??
aksaraydayım canım;buarada sonunda facede üye oldum fatma sensın sanırım oglusundan bilidm
aaa ne güzel hangi şehirdeydin cnm sen ??
aksaraydayım canım;buarada sonunda facede üye oldum fatma sensın sanırım oglusundan bilidm
yeni gördüm cnm evet:)
günaydın sevgili anneler anne adayları Nasılsınız bakalım bugün ? Ben az sonra doktora gideceğim bebeğimi göreceim bu nedenle çok heyecanlıyım. Douran arkadaşları tebrik ediyorum Allah analı babalı sağlıklı hayırlı evlat yetiştirmeyi neasip eder inşallah. Ben 35 haftaya girmek üzereyim ama hala evde yalnız kalıyorum.Kimsecikler yok yanımda. Bazen geceleri çok korkuyorum doğum haberlerini duydukça daha da endişeleniyorum ama Allaha emanetiz umarım bebeğim bir süpriz yapmaz.
hayırlı haberlerle gel inş cnm
günaydın sevgili anneler anne adayları Nasılsınız bakalım bugün ? Ben az sonra doktora gideceğim bebeğimi göreceim bu nedenle çok heyecanlıyım. Douran arkadaşları tebrik ediyorum Allah analı babalı sağlıklı hayırlı evlat yetiştirmeyi neasip eder inşallah. Ben 35 haftaya girmek üzereyim ama hala evde yalnız kalıyorum.Kimsecikler yok yanımda. Bazen geceleri çok korkuyorum doğum haberlerini duydukça daha da endişeleniyorum ama Allaha emanetiz umarım bebeğim bir süpriz yapmaz.
Kızlar kac gundur gıremedım foruma gecmısıde okumak cok zamanımı aldı cok sukur hersey yolunda herkeslerde ıyıyımısBugünde bizim kocişle evlilik yıldönümümüz cok guzel bır gun gecırdık Minnakımız olmadan basbasa gecırecegımız son zamanlarımız dısarda yemek masasında arabada konumuz hep bebıstı onun hayalını kurduk Kuzucugumuza kavusmamıza cok az kaldı Allahım hıcbırımızın mutlulugunu huzurunu bozmasın bebıslerımızıde en hayırlı zamanda kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahhh [/QUOTE
nice yıllara canımmm
zuzuu ve destina...avizeem :)) Eki Görüntüle 288406
ayy bu harika bişeyyy
canım Rabbim mutluluğunuzu daim etsin...seneye bebişlerle kutlayacağız 4 kasımda bizimdi.bizde hep bebişimizden bahsettik
nice yıllara mutlu seneler canımm
5. kim oldu ben olacaktım yaa
canım kızım 35+6'da dünyaya geldi. 3.210 gram, boyu 49 cm.
çatım çok dar olduğu için kendi doktorum ve diğer doğum yaptıran doktorlar sen büyük ihtimalle normal doğum yapamazsın dediler. bebeğimin boynuna kordon dolandı. neler neler yaşadık kızımla. 3 gündür hastanede yatıyordum düzenli sancılarım vardı sancılarımın iyice şiddetlenmesini ve suyumun gelmesini bekliyorduk. kanamam oluyordu. ama aktif doğum başlamamıştı. suni sancı veremiyorlardı çünkü bebeğim sata göre daha 35. haftasındaydı doktorlar buna göre karar veriyorlardı. halbuki bebişim tam 3 hafta önden gidiyordu. 3 gün hareketsiz yattım sonra sıkıldım kızımı doğurtmayacaklar heralde bari suyum gelsin dedim küçücük odayı 2-3 kere turladım ve doğum yaptığım gün saat 9da suyum gelmeye başladı. gittim doğum yaptıran doktorlardan birine söyledim daha beklemedikleri için ve akıntı tarzında değil de patlama şeklinde bekledikleri için su değildir akıntıdır cevabını aldm. bir saat sonra yine suyum gelince yine gittim o zaman niye turnusollu bez vermiyorsunuz ordan anlaşılmaz mı dedim aaa doğru diyosun cevabını aldım. internetn gözünü seveyim neler öğrenmişim meğer, doktora akıl veriyorum. neyse turnusol mavi oldu ve bende heyecan başladı. yine de doğum salonuna alınmadım. sancılarım dayanılmaz olduğunda gelmemi söylediler. o gün doğuracağımdan emindim ve artık karnımda hayalimdeki bebişimle vedalaşıyordum ayaklarını seviyordum hep olumlu düşündüm ona kavuşacağım için çok seviniyordum ya bişey olursa diye korkuyordum karmakarışıktım..
saat 21.00'de doğum salonuna alındım. hatırlarsanız 1 aydır 2 cm açılmam vardı. hastaneye ilk yattığım gün açılmam 3 cm olmuştu. doğum esnasında açılmamın 4 cm olduğu söylendi. yarım saat sonra 7 cm. olmuştu. sonraki yarım saatte tam tam açılmam olmuştu yani 10 cm.. ilk doğumda açılma çok çok geç oluyormuş o yüzden herkes doğumumu sabaha bekliyordu ama ben odaya giderken 2 saatte doğururum demiştim. artık doğurabilirdim. normal doğmayabilir çatın çok çok dar dendi. hayır dedim kesi atmayacak mısınız ben doğururum dedim. kordon dolanmış dediler ne olacak dedim sıkıntı olma dediler doktorlara güvendim içimi ferah tuttum. sancılarım geldikçe hızlıca nefes alıp verdim. başka şeyler düşündüm. dualar ettim. hiç bağırmadım. kmselere bakmadım. bağırtıları duymadım. doğumun sonuna doğru güçsüzleştim. sancım geçince benim de içim geçiyordu. ama görevlilerehiç zorluk çıkarmadım güldük konuştuk hatta. ilk doğumum olduğuna inanamadılar. ıkınamamaktan çok korkuyordum. doktorlara çok güvendim. kesintisiz ıkın dediler başka hiçbişey yapmadım nefesime odaklandım ıkındım ıkındım.. hadi kalk bebeğini doğuruyosun doğum odasına gidiyoruz dediler. tekerlekli sandalyem de gelmişti. birisi şimdi yürüyomuş diye şaka yaptı sakin güçlü ve cesurum ya.. sandalyeye gerek yok yürürüm dedim oda nerede dedim. yürüyorum bütün doktorlar arkamda.. doğum sandalyeme çıktım son sancımın gelmesini bekledik. sancın geçti galiba dediler doktorlarr şaşkın. yok geliyor dedim. ıkınmaya başladım ikinci ıkınmamda bebeğim doğdu nasıl oldu anlamadım. o arada kesi falan yapıldı. inanın hiçbirşey hissetmedim. bebeği görünce şok oldum inanamadım. bakın doğurdum dedim onlar daha var diyordu çünkü. sonra eşi doğurdum dikişler atıldı. sonuna doğru uyuşturucu iğnenin etkisi geçti gibi artık hissediyordum. doktora söyledim dayanabiliyosan iğne yapmayım dedi. aa bebişimi doğurmuşum dayanmazmıyım dedim ve inanın seve seve katlandım. kızımın büyüsünden bütün uzuvlarım uyuşmuştu Allah'ım o ne mutluluktu.. artık yeniden doğmuş gibiydim. sonra bebişimi yarım saat emzirmeye çalıştık meme ucum yok diye bebek zorlanıyordu hemşireler asla pes etme diyordu sakın biberon falan kullanma kaşıkla da bişey verme meme ucun çıkmasa da sadece bunu gördüğü için böyle alışacak dediler. bebeğim hemen mememi tuttu.
artık hazırdık. ailemize doğru yola çıktık ben sandalyede kızım kucağımda..yattığım odaya son bi defa gittim bebeğimle gördüler arkadaşlarla vedalaştım helalleştik.. 2 gece hastanede yattım. bebeğim çok şükür gayet sağlıklı. bugün öğleden sonra geldik. Allah'a şükür herşey çok güzel geçti. normal doğumdan korkmayın kızlar çok harika mucizevi bişey. çok şiddetli adet sancısını düşünün sancılar o şekilde oluyor. son yarım saat çok şiddetli 5 adet sancısı gibi oluyor:) epidural ister misin dediler dezavantajı ne deyince doğumu uzattığını öğrenince ve sancılara katlandığımı görünce istemedim. bi de ne de olsa bebişim 35haftalıktı ne kadar çok sancı çeksem ciğerleri için o kadar iyiydi. hiç korkmadım. sancıların şiddetlileri 10-15 saniye sürüyo o arada hızlıca nefes alıp verin. başka şeyler düşünün. ben anneannemi düşündüm kadın köy yerinde 10 tane doğum yapmış hepsi de normal. ben doktor gözetiminde doğum yapıyorum o ara bol bol dua ettim şükrettim.
Allah size de güzel doğumlar nasip etsin. çok güzel bir duygu. nasıl düşünürseniz öyle olur doktorunuza çok güvenin en çok kendinize güvenin saatler geçtikçe bebeğinize bi saat yakın olduğunuzu hissedin panik yapmayın.
şimdi kzım uyuyor benim de boynum biraz tutuldu. size her şeyi anlatmak istedim rahat olun diye.
hastanem zekai tahir burak. çok süper bir hastane. doğumuma özel doktorum girmedi zaten gerek de yokmuş. genç bir ekip doğurttu. çok memnun kaldım. böyle işte.. kzım yavaş yavaş uyanıyor. ben buralardayım yine yazarım..
bizi gidi aralık görünümlü kasım anneleri biziii :))))))))
oleyyyyyyy 6. bebişimiz meleğimiz gelmişşşş hoş gelmiş allah analı babalı büyütsün. teyzeleri yer onu yerrrrdarısı hayırlısıyla başımıza inşallah :18:
okuduğumdan beri ağlıyorum canımmm, çok güzel yazdıkların, hepimize moral oldun
maşallah sana
süpersin, darısı başımıza inşallah
Allah yavrunu sana ve eşine bağışlasın
her gün yeni bebiş haberlerini almaya devam ediyoruz ne güzel bu gnde 6. bebeiş olarak zeynep kızımızın haberini aldık sevindirik olduk kızımla..:) rabbim uzun sağlıklı ömürler versin bahtı gönlü açık olsun.. allah analı babalı büyütsün canım tebrikler...:)
kızlar bir ara göğüs ucu için ayva çekirdeğini suya koyuyorsunuz jel gibi oluyor vs. birşeyler diyorunuz bu aralar ayva çok yiyorum çekirdeklerini değerlendireyim bari aklıma takıldı bilen varsa yazarsa sevinirim napıyordunuz o ayva çekirdekleiryle nasıl yapıyordunuz
bizi gidi aralık görünümlü kasım anneleri biziii :))))))))
oleyyyyyyy 6. bebişimiz meleğimiz gelmişşşş hoş gelmiş allah analı babalı büyütsün. teyzeleri yer onu yerrrrdarısı hayırlısıyla başımıza inşallah :18:
sag baldırıma kramp girdi cok kötü ve agrısından uyuyamadım hiç şimdide topallıyarak yürüyom
çok geçmiş olsun canımm,
benim de yürüyüş değişti walla, ağrılardan dolayı aksayarak yürüyorum
Kızlar kac gundur gıremedım foruma gecmısıde okumak cok zamanımı aldı cok sukur hersey yolunda herkeslerde ıyıyımısBugünde bizim kocişle evlilik yıldönümümüz cok guzel bır gun gecırdık Minnakımız olmadan basbasa gecırecegımız son zamanlarımız dısarda yemek masasında arabada konumuz hep bebıstı onun hayalını kurduk Kuzucugumuza kavusmamıza cok az kaldı Allahım hıcbırımızın mutlulugunu huzurunu bozmasın bebıslerımızıde en hayırlı zamanda kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahhh
çok güzel canım.. sen mi yaptın...Eki Görüntüle 288304 kızlarr avızemız nasıl el yapımı:)))
bütçe durumlarımız iyi olsaydı benim söylememe gerek kalmadan o alırdı.. ne istediğimi biliyor çünkü..ama bu durumda ben illada onu al diyemem.. zaten beklemiyorumda bişey.... başka bişey alırsa süpriz olur almasada canı sağolsun.. kızım benim için en muhteşem hediye....eşlerinize doğum hedıyesı olarak ne aldırıyorsunuz yada aldırmayı düşünüyormusunuz ??
‎13.11.2011 saat 00.15..
canım kızım, hayatımıza hoşgeldin birtanem, seni çok seviyoruz, iyiki varsın seninle artık herşey daha güzel..
inşallah hayatın da yüzün kadar güzel olur prensesim..
canım hoşgeldin aramıza;hayırlısıyla kuzucugunu kucagına alırsın inş.h.Benim bebeğim 32 hafalıkken donmustu ama doktor dikkate almadı cünkü 36.haftaya kadar donebılır dedi hatta daha geç haftalarda bile.İnş.h döner tatlım stres yapma
canlarım bize geldik :2: ya teyzelleri bizde 34 haftalık olmuşuz
Refakatçi konusunda bende eşin kalması taraftarıyım.O gece çok özel bir gece,ilk defa anne baba olacaklar için çekirdek ailenin resmi,ikinci,üçüncü bebeği olacaklar için büyük bir aile olmanın resmi olacak o gece.
Benim ilk doğumumda da eşim kalmıştı yine Allah izin verirse o olsun isterim.
Doğuma da girmesini çok istiyorum inşallah bi aksilik olmaz ve girer...
.katılıyorum canım. benim de annem kalcak. eşim o halde benim nazımı çekemez, tanıyorum kocamı, bebeği de kucağına alamaz, beni sinir eder orda. hem annem ablamda da kalmıştı tecrübeli yani. onu tercih edeceğim tabikide.
canım maşallah bebişineama sen kendine dikkat et, çık o depresyon halinden bebişinin gelmesine şurda ne kalmış
ya kızlar iki gündür midem bulanıyo. bir de gece uykumdan elim uyuşmuş olarak uyanıyorum. sol tarafıma yatıyorum, ama sağ elim uyuşmuş olarak uyanıyorum biraz ovalıyorum geçiyo. sizde de oluyo mu? yarın randevumuz var doktor amcada. sorcam ona ama önce bi size sorayım dedim:26::26:
bnm el uyuşmalarım o kadar arttı ki gün içinde hareket halindeyken bile uyuşuyo...hep de sol elin serçe parmağı...
, o daeşlerinize doğum hedıyesı olarak ne aldırıyorsunuz yada aldırmayı düşünüyormusunuz ??
‎13.11.2011 saat 00.15..
canım kızım, hayatımıza hoşgeldin birtanem, seni çok seviyoruz, iyiki varsın seninle artık herşey daha güzel..
inşallah hayatın da yüzün kadar güzel olur prensesim..
Selam annecikler acayip sinirim bozuk . Şimdi yazdıklarımdan etkilenmeyin sakın nolurBilen arkadaşlar bilir belki benim suyum azdı bugünde kontrolüm vardı doktor bebek doğum kanalına girmiş suyunda iyice azalmış falan dedi iyice korkuttu beni . Hep yatacaksın dedi ama benim bir ton eksiğim var . Ve şöyle lep demeden leblebiyi anlayacak kimse yok çevremde hatta aldığım biberonları kaynatıp hazırlayacak o derece . İyice sinirim bozuldu İnşallah sizler çok iyisinizdir .
annen eve cıkınca ilgilenir cnm senle ılk geceden hastanede tüketmesin enerjisini
maşallah cnm oglusuna ve tarihinizde hayırlı olsun bir bakıma güzel böyle belli olması ama ben nedense hep dogaçlama olsun istiyorum süpriz yapsın bize vakti zamanı belli olmasın
hadi hayırlısı olsun demetcim haber verirsin doguma gitmeden önce bize
cnm ya allah yardımcın olsun inş biran önce kurtulursun bu psikolojıden zaman zaman bende öyle oluyorum ama benimki evdeki cocuklardan kaynaklanıyor daha ben bunlarla başedemiyorken birde 3. napıcam diye karamsarlıga kapıldıgım cok oluyor ama inş dogumdan sonra gecer bu düşüncelerimz..hayırlısıyla kavusursun inş bebişine
ben bebekten ziyade dahada kenara itileceğimi düşünüyorum canım evdeki yerim çocuk bakıcısı evi idare eden kısaca kahyadan farksız buna çok üzülüyorum eş yada anne konumunda değilim yani inşllh herşey düzelir ama kendimi anlatamamak dahada zoruma gidiyor artık
canım kızım 35+6'da dünyaya geldi. 3.210 gram, boyu 49 cm.
hikayenin tümünü kopyalamadım canım maşallah bebişine kilosuda çok güzelmiş
doğum hikayen inanılmaz güzel cesaretin takdire değer bebişinede anneyede kocaman maşallah
size bol sütlü günler diliyoruz :)
[
[
Kızlar kac gundur gıremedım foruma gecmısıde okumak cok zamanımı aldı cok sukur hersey yolunda herkeslerde ıyıyımısBugünde bizim kocişle evlilik yıldönümümüz cok guzel bır gun gecırdık Minnakımız olmadan basbasa gecırecegımız son zamanlarımız dısarda yemek masasında arabada konumuz hep bebıstı onun hayalını kurduk Kuzucugumuza kavusmamıza cok az kaldı Allahım hıcbırımızın mutlulugunu huzurunu bozmasın bebıslerımızıde en hayırlı zamanda kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahhh
canım Rabbim mutluluğunuzu daim etsin...seneye bebişlerle kutlayacağız 4 kasımda bizimdi.bizde hep bebişimizden bahsettik
rabbim eşlerinizle bebklerinizle birlikte nice huzurlu sağlıklı uzun beraber bir ömür geçirmeyi kısmet etsin
zuzuu ve destina...avizeem :)) Eki Görüntüle 288406
çok cici olmuş emeğine sağlık maşallah topiğimiz marifetli annelerle dolu
geçmiş olsun canım sanırım son haftalarda neredeyse hepimizin ortak sorunlarından biri uyuşmalar kramplar en hafif şekilde atlatırız inşllh
hoşgeldin rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi kısmet etsin inşllh. doğumun inşllh istediğin gb gerçekleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?