2011 Aralık Anneleri

öncelikle allah analı babalı büyütsün canım.çok duuygulandım,pozitif bir doğum olmuş,çok güzel anlatmışsın..

benim eşimse valla aşkım bence sen normal doğuramazsın dedi durdu şimdiye kadar diye diye de mecburi sezeryan olacaz ya

ayy evet ya en çok sinirlendiğim şey bu. bugün kapıları falan sildim ablam diyorki ya sen hala niye iş yapıyorsun haftaya doğuma gideceksin. ee ben yapmayayım da kim yapsın hayır şuan eve kadın falan da alamam eşim geç geliyor mecbur ben yapacam
valla dua ede ede yapıyorum işimi allahın izniyle hiç bir şey olmaz tek derdim sezeryandan sonra çabuk ayaklanmak ve kendi işimi yine kendim görmek
yaa ne güzelll emzirecem falan diyorsun ben de istiyorum ama haftaya hemen değil
evlilik yıldönümünüz kutlu olsuun seneye bebişiniz kucağınızda kutlarsınız
kendin mi yaptın ya etrafımızı hamarat hatunlar sarmış eline sağlık

‎13.11.2011 saat 00.15..
canım kızım, hayatımıza hoşgeldin birtanem, seni çok seviyoruz, iyiki varsın seninle artık herşey daha güzel..
inşallah hayatın da yüzün kadar güzel olur prensesim..

Caniiim cook seviindiim ayyy ne guzel yaa Rabbim ins diledigin gibi bir omur versin prensesimize sizinle birliktee darisi bize dua et :)

nazli_85 ve mardin4747 evlilikyıldönümünüz kutlu olsun:)
şu ana kadar doğan 6 bebişimiz de hayırlı olsun :)
ee sıradaki bebiş kimin olsun??
şaka bi yana şu son günler de geçmek bilmiyor. iki gündür geceleri adet sancısına benzer sancılar giriyor kasıklarıma, uykudan uyanıyorum arada, hala devam ediyor. ama sadece geceleri oluyor.

efee , olbey , mavibonbon iyi geceler kıslar , keşke ilk önce buraya uğrasaydım muhabbete iyi olurdu , çok uykum geldi , öptüm hepinizi tek tek yarın görüşürüz inşallah

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok çok çok çok tebrik ederim

allah hepimize ağız tadıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip ersin inşallah ya aminnnn

ama siz böyle doğurdukça ben şimdi kim beklicek 26 aralık'ı derdine düştüm

‎13.11.2011 saat 00.15..
canım kızım, hayatımıza hoşgeldin birtanem, seni çok seviyoruz, iyiki varsın seninle artık herşey daha güzel..
inşallah hayatın da yüzün kadar güzel olur prensesim..

her gün yeni bebiş haberlerini almaya devam ediyoruz ne güzel bu gnde 6. bebeiş olarak zeynep kızımızın haberini aldık sevindirik olduk kızımla..:) rabbim uzun sağlıklı ömürler versin bahtı gönlü açık olsun.. allah analı babalı büyütsün canım tebrikler...:)

kızlar bir ara göğüs ucu için ayva çekirdeğini suya koyuyorsunuz jel gibi oluyor vs. birşeyler diyorunuz bu aralar ayva çok yiyorum çekirdeklerini değerlendireyim bari aklıma takıldı bilen varsa yazarsa sevinirim napıyordunuz o ayva çekirdekleiryle nasıl yapıyordunuz

ayyy millet doğuruyo annemm :18::18: evden cıkamıom artık korkudan!kızlar bu arada eşimin annesi eşimin 33 senelik bebeklik örgü ceketini battaniyesini felan saklamış.bana vericek(diye düşünüyorum çünkü devamlı öyle gösteriyo hiç vermiyo ! :)) ) rüyasında da bebeğimi görmüş,benim kucagında babasının ceketini giymiş ayağını felan sallıomus,güzel bi bebekmiş.yalan atmıyodur de mi?hani o ceketleri kullanayım diye felan?eşime kalsa direkt atcak da,eski şeyi hiç sevmiyo.

günaydınn kızlarrr herkese güzel bir gün olsun inş

sag baldırıma kramp girdi cok kötü ve agrısından uyuyamadım hiç şimdide topallıyarak yürüyom

destinaaa sana bişi sorcam

cnm ya görmedim dün gece yazdıgını sen yazmışsın ben cıkmışım:)) buyur sor tabii

cnm aklımda kalan o cekırdeklerı suda bekletiyorsun bır gun falan galıba jel kıvamına gelıyormuş onuda gögüs uçlarına sürüyordun sanırım:26:

canım bebeğine kavusmussun ne güzel;Rabbim sağlıklı güzel ömürler versin inş.h.Buarada doğum hikayeni okudum harikasın ya bizlerede cesaret vermiş oldun cok teşekkürler,
herkese günaydın;bugun ılk karımız yağdı her bembeyaz olmuş sabah bı kalktık;Rabbim bu soguklarda dısarıda olanlara sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…