2011 Aralık Anneleri

bugun dr uma randevu almak icin hastaneyi aradım ve ne yazık ki dr umun hastaneden ayrıldıgını ögrendim (( büyük şok yaşadım doğrusu!!!
4 hafta kala böyle bi şanssızlık olurmu başka bir dr a randevu almak zorunda kaldım... umarım herşey yolunda gider..8 ay alışmışken şimdi başka dr la görüşmek zor geliyor açıkcası! bende ki bu şansızlık nolucak hiç bilmiyorum offfffffffff offffffffffffffffff

üzme kendini vardır belki bundada bir hayır inşllh daha iyi bir doktora denk gelirsin sizin için en hayırlısı olsun

nanancım hoşgeldin nasılsın?hediye muhabbetini saymazsak yazdıklarından ii olduğunu anladım,umarım yanılmadım :)) bnm eşimde biraz sennki gbi sanırım,gereksiz görüyo böyle şeyleri,,ben bikaç sefer sordum ne alcan bana doğum hediyesi olarak dedim,çiçek alcam yetmezmi dedi ( aslında deseydiki şunu şunu almak isterim ama alabilirmiyim bilmem walla daha mutlu olurdum,,şimdi bende sustum sormuyrm bile,,onuda böyle kabullenmek gerek zorla aldırsam ne ben mutlu olcam nede o..warsın almasın

canım vardır bundada bi hayr emin ol...kalmş şurda 4haftan canını sıkmaya değmez inan..zor bi durum bu gerçek ama kendini üzsende durumu değiştremeyeceğine göre,,üzme kendini ve dua et diğer drda ii biri olsun içine sinsin diyeherşey bebişler için

kızlar bende bir tembellik bir tembellik hiç bişey yapasım gelmıyor;mutfak dolaplarını silmem gerekiyor ama yok içimden gelmiyor bi taraftanda rahatsız oluyorum silemediğim için;sözde haftaya da perdeleri yıkamayı düşünüyordum ama yok yok nerde sizde benim gibimisiniz

ay bu ne mükemmel bişey yaaa...nasıl duygulandım.Canım benim allah bağışlasın.Sağlıkla huzurla büyütün bebeğinizi.darısı başımıza.gerçekten yüreklendirdin beni de Allah razı olsun :)

neredesin firuze canım gözün aydın ne güzel anlatmışsın hikayeni gözlerim doldu okurken. canım ya. hayırlı ouğurlu olsun kuzucuğun. kavuştun bebeciğine. ben de her gece rüyamda doğuruyorum.:))

cnm..Allah yardımcımz olsun inş,,bebeğininde bişeyi yoktur inşallah yaa...Allaha emanet ol cnm..

Eveett sonunda dun bebek sekerlerininde siparisini verdim.Biraz pahali oldu ama burasi boyle malesef.130 euro verdim 40 tane bebek sekerine ve kutusuna.Kirmizi beyazli mantardan olusan cok sirin bebek sekerleri :)

Bu arada cok sukur kendi hazirligimda bitti.Geriye sadece camlari sildirecegim hanimi cagirmak ve perdeleri yikatmak kaldi.Bugunde guzelce derin dondurucu icin hazirlik yapicam.Pasta borek pogaca falan.Sonra gonul rahatligiyla dogumu bekleyebilirim

benim eşim bana üç taşlı bir pırlanta kolye almış aslında durumuumz hiç iyi değil ama ben çok beğeniyodum o kolyeleri. 12 taksit yaptırmış. ben sen ve bebek diyor. çok tatlı. şimdilik saklamış ben sadcee bir kez gördüm. canım ya. ben almaz sanıyodum. almış

günaydın sevgili aralık anneleri:)
ben 2012 ocak annesi olarak görünüyorum ama bu başlığa da gelebileceğimi düşündüm, geldim okudum yazdıklarınızı, sonra baktım aralık annelerimiz meğer birer potansiyel kasım annesiymiş. haberlerinizle öyle heyecanlandım öyle duygulandım ki:) bizim bebiş için zaman çok diyordum ama belki de o kadar da çok beklemeyeceğiz
haberlerini aldığımız prenseslerimiz prenslerimiz hayırlı olsun, inşallah hepsi analı babalı güzel bahtlı olarak büyürler. geri kalanımız da bir avazda kurtuluruz da bebişlerimizi sağlıklarıyla kucağımıza alırız inşallah.

iyi günlerde kullan canım çok şık bir hediye olmuş.

canım bunun için moralini bozmamaya çalış, bi kaç arkadaşını ara gerekirse, tanıdığınız temiz bi temizlikçi var mı de, sadece bebek malzemelerini hazırlayacak sterilize edecek ütü yapacak biri lazım de, belki onlar aa biz yaparız bile derler. bazı insanların böyle şeylere ihtiyacın olacağı aklına bile gelmez, niyetleri iyi bile olsa. kimseyi bulamasan bile aklı eren bi temizlikçi tutarsan hepsi kısa zamanda halledilecek şeyler.

kızlar selam burda saat sabahın 5i daha ve ben 4buçuktan beri ayaktayım biraz canım sıkkın uyku tutmadı kalktım şeker değerlerimi en başından beri excele çektim
burdkai doktoruma mail atcam
eşimle falan yazışııyorum ama canım çok sıkkın annemle tartıştık akşam biraz
e bi göz evdeyiz ikimiz de gerildik azıcık falan ama ben çok sıkıldım burdan
gitmek istiyorum

ben..ben..aynı öyleyim yaa...izne ayrıldım her işimi yavaş yavaş yaparım diyrm ama hiiiiç yapasım yokki...bnmde mutfak dolaplarım silinecek,tüllerim yıkanacak..hergün az bişey yapsam yetcek ama

neredesinfiruze prensesin hayırlı olsun doğum hikayeni ağlayarak okudum cesaretine hayran kaldım..helal olsun sana walla bizlerede çok güzel moral vermiş oldun..bebişin sağlıkla büyüsün

canım bende annemle kararlaştırdım cuma günü temizliğe başlıyoruz inşallah haftasonu bitiririz diye konuştuk tahminlerime göre 2 haftam kaldı bi an önce temizliği bitirmeliyim çünkü havalarda soğuyo artık ama bende cumaya kadar hiç bişey yapmak istemiyorum...
cnm şekerler hayırlı olsun ne güzel hazırlıklar bitince rahat rahat beklersin bebişi
şimdi geldim doktordan BDP 37+0 FL 72mm 36+6 ac 36+1 bebeğim yine 3 hafta önde gözüküyor kilosu 2914 doktor izne ayırmam lazım dedi
maşalah cnm bebişe
hoşgeldin canım inş. sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık hamarat anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…