2011 Aralık Anneleri

kızlar minnakımın mevlüttünde dağıtılacak şeker kutularını ve,hastanede evde dağıtacağım bebek şekerlerini yaptım bakalım beğenecek misiniz??[bebek şekerimize birde isim çıktısını alıp yapıştıracağız

Eklentiler

• $DSCN1869.webp
    73 KB · Görüntüleme: 18
  • $DSCN1871.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 21
  • $DSCN1874.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 18
  • $DSCN1875.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 17
  • $DSCN1880.webp
    45 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSCN1882.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 21
  • $DSCN1883.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $DSCN1884.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 18
  • $DSCN1885.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 19
  • $DSCN1886.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 22
  • $DSCN1887.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 15
  • $DSCN1889.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 19
  • $DSCN1890.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 18
  • $DSCN1891.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $DSCN1893.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $DSCN1894.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 22
  • $DSCN1897.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 19
  • $DSCN1898.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 19
  • $DSCN1900.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSCN1901.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 21
  • $DSCN1902.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 14
  • $DSCN1903.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $DSCN1904.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $DSCN1907.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 14
  • $DSCN1908.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
en son aldıklarımıda ciciş topiğinine ekleyecektim burda çıktı silemiyorumda

Son düzenleme:
halime aynı sorunu ben de yaşıyorum. insanın elinde oluyor maalesef.çünkü bu zamana kadar o kadar alışıyosun ki bebeğin önde gitmesine bir anda 2 hafta boyunca yeteri kadar kilo alamadığını öğrenmek mahvedio. düşük kilolu olması gerçekten sorun değil kendi adıma,sonuçta 2700 gr.ama işte neden geriye gitti bi sorun mu var düşüncesi çıkmıyo aklımdan. hele de 30. haftada erken doğum riskiyle hastanede yatınca...

lune canım harika şeyler bunlar. özellikle şekerelrine bayıldım. maliyeti baya fazla gibi görünüyo. ne kadara aldınız acaba?

cnmm cook seker hepsii bebisin gule gule giysin sekeride harrika yanlz su benm haklarim var yazan body e biittim

lune canım harika şeyler bunlar. özellikle şekerelrine bayıldım. maliyeti baya fazla gibi görünüyo. ne kadara aldınız acaba?

ayyyyyyy bayıldıum bunlara
iyiki silememişsin yoksa ben bakmayı unuturdum oralaraaa sekerine bayıldımmm aslında hepsine bayıldım
şekeri sen mi yaptın?

teşekkür ederim kızlar ikisinide kuzenlerimle yaptık hazır almak istemedim hem çok eğenceli hemde uygun, kutu gibi olanları mevlütte dağıtacağız, içine lokum/ şeker yada draje koyacağım, onların 100 tanesini ( 100 karton, kurdelesi üstündeki uğur böceği) toplam 50 tlye mal oldu, bisikletli olanları hastaneye ve eve gelenlere vereceğim,
onlarda yoplam 70 tane her parçasını ayrı alıp kendimiz tasarladık o da toplamda 70 tanesi 90 tl falan tuttu, hazırlara bakınca baya uyguna geldi,

ayyyyyyy bayıldıum bunlara
iyiki silememişsin yoksa ben bakmayı unuturdum oralaraaa sekerine bayıldımmm aslında hepsine bayıldım
şekeri sen mi yaptın?

teşekkür ederim kızlar beğenmenize çok sevindim ikisinide kuzenlerimle yaptık hazır almak istemedim hem çok eğenceli hemde uygun, kutu gibi olanları mevlütte dağıtacağız, içine lokum/ şeker yada draje koyacağım, onların 100 tanesini ( 100 karton, kurdelesi üstündeki uğur böceği) toplam 50 tlye mal oldu, bisikletli olanları hastaneye ve eve gelenlere vereceğim,
onlarda yoplam 70 tane her parçasını ayrı alıp kendimiz tasarladık o da toplamda 70 tanesi 90 tl falan tuttu, hazırlara bakınca baya uyguna geldi,

Luneciğim bayıldım ben hepsine :)) Bebek şekeride şahane tatlım . Brmaxta o bisikletlerin benzerlerini görüyordum meğer ne kadar tatlı duruyormuş :)
Allahım (CC.) güle güle kullanmayı nasip etsin .

cnmm cook seker hepsii bebisin gule gule giysin sekeride harrika yanlz su benm haklarim var yazan body e biittim

teşekkür ederim canım, kıyafetlerin yarısı hediye geldi zaten, benim haklarım bodysinide görümcem almış bende çok beğenmiştim
tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim dolabına yerleştirdim, mis gibi bebek kokuyor, sürekli odaya gelip gidip bakıyorum

Iyi olmaya calisiyorum canim 38+2deyim canim
sen nasilsin

ooo maşallah sonlara gelmişsin:) bende gecen hafta hep rahatsızdım en son haftasonu serum yiyince kendime geldim daha hayatımda serum almayan ben bu hamılelıgımde habıre serum yemek zorunda kaldım yoksa ayaga kalkamıyorum..şimdi bu enerjıyle koşuşturuyom 2gündür dısarda alışveriş işlerimi hallettim yarından sonrada evle ilgili işlerimi hallederim inş zaten sonra yine pilim biter yatarım

bayıldım cnm bunlara maşallah cok güzeller iyi günlerde gıydır kıyafetlerini inş sekerlerinide güle güle dagıt ellerine saglık cok hoş olmuşlar

en son aldıklarımıda ciciş topiğinine ekleyecektim burda çıktı silemiyorumda

cnm bunlar burda kalsın silme ama diğer topiğede ekle sonuçta burda sayfalar ilerliyor ama diğer topıkte kalıcı olur:)

kizlar bise sorcm size ya bebisler aralikta doguyo yani benmki 30 aralik gorunuyoor 4-5 ay sonra artik yaz sayilck derecede isiniyo cogu yer bana gelen yazlik ciciler var hediyee sizce onlari yikamalimiyiim yoksa sonraya mi kalsiin:26:

kizlar bise sorcm size ya bebisler aralikta doguyo yani benmki 30 aralik gorunuyoor 4-5 ay sonra artik yaz sayilck derecede isiniyo cogu yer bana gelen yazlik ciciler var hediyee sizce onlari yikamalimiyiim yoksa sonraya mi kalsiin:26:

hmmm bendede ileri ay yazlık kışlık kıyafetler var... ben onları yıkamadım cünkü bebeğimin büyüme eğrisine göre o dönemlerde karar veririrm dedim kendi kendime :44: el kadar kıyafetler nasılolsa yıkamak kolay kuruması daha kolay hoş ütülemesi biraz zor amaaaa feda olsun bebişlerimize iş oraya kalsın ütülerizde mis gibi

canim cok cici hepsi.. gule gule kullansin kiyafetlerini de saglikla..

bugun ayni resim ekleme sorununu ben de yasadim. oglusun odasinin resimlerini eklerken ciciler topigine en son hastane cantassi gorunuyor bi turlu kaldiramadim onu (

herkese iyi akşamlar arkadaşlar herkes iyi umarım geçmişi okudugum kadarıyla bugün kimse dogurmamış
bende henüz dogurmadım

slm kızlar nasılsınız bebişler teker teker geliyo bende sanki 10 aralık da doğuracakmışım gibi herkese 10 aralık diyorum içime doğuyor olsun neolur
sizler nasılsınız anne olanları kutluyorum Allah analı babalı büyütmelerini nasip etsin inşallah

kızlar bende bebeğin kilosuna takılmıştım geçen çarşamba hatta doktor tam ölçemedi diye canımı sıkmıştım doktor 2425 kg ölçmüştü ama sinir olmuştum aslında takılmamak lazım bir yandanda kilolu olmasınki normal doğum yapabileyim diyede düşünüyorum bugün 36 haftalık oldum bakalım yarın doktora gidiyorum ilk defa nst ye giricem neolacak bide kilo farkediyormu ve inşallah bu doktorumu severim ve doğumu o hastanede yaparım

cnm ben yıkadım yazın gıyeceklerınıde dolabına yerleştirdim hazır dedim :)

canim cok cici hepsi.. gule gule kullansin kiyafetlerini de saglikla..

bugun ayni resim ekleme sorununu ben de yasadim. oglusun odasinin resimlerini eklerken ciciler topigine en son hastane cantassi gorunuyor bi turlu kaldiramadim onu (

cnm seninkılere de bayıldım ben herşey cok uyumlu cok güzel maşallah

herkese iyi akşamlar arkadaşlar herkes iyi umarım geçmişi okudugum kadarıyla bugün kimse dogurmamış
bende henüz dogurmadım

cnm bugunde sabahtan bır arkadaş dogum yapacaktı sezeryanla sanırım yapmıştır ama teli olmadıgı için haber alamadık..mavisis doguracaktı:)

cnm bende seni merak ediyordum naptın gittin mi yeni hastaneye ??? içine dogdugu gibi olsun inş cnm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…