- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
- 323
ciciş topiğinine ekleyeceklerimde burda çıktı silemiyorumda
kızlar minnakımın mevlüttünde dağıtılacak şeker kutularını ve,hastanede evde dağıtacağım bebek şekerlerini yaptım bakalım beğenecek misiniz??[bebek şekerimize birde isim çıktısını alıp yapıştıracağız
lune canım harika şeyler bunlar. özellikle şekerelrine bayıldım. maliyeti baya fazla gibi görünüyo. ne kadara aldınız acaba?
ayyyyyyy bayıldıum bunlara
iyiki silememişsin yoksa ben bakmayı unuturdum oralaraaa sekerine bayıldımmm aslında hepsine bayıldım
şekeri sen mi yaptın?
lune canım harika şeyler bunlar. özellikle şekerelrine bayıldım. maliyeti baya fazla gibi görünüyo. ne kadara aldınız acaba?
ayyyyyyy bayıldıum bunlara
iyiki silememişsin yoksa ben bakmayı unuturdum oralaraaa sekerine bayıldımmm aslında hepsine bayıldım
şekeri sen mi yaptın?
cnmm cook seker hepsii bebisin gule gule giysin sekeride harrika yanlz su benm haklarim var yazan body e biittim
Iyi olmaya calisiyorum canim 38+2deyim canim
sen nasilsin
kızlar minnakımın mevlüttünde dağıtılacak şeker kutularını ve,hastanede evde dağıtacağım bebek şekerlerini yaptım bakalım beğenecek misiniz??[bebek şekerimize birde isim çıktısını alıp yapıştıracağız
en son aldıklarımıda ciciş topiğinine ekleyecektim burda çıktı silemiyorumda
kizlar bise sorcm size ya bebisler aralikta doguyo yani benmki 30 aralik gorunuyoor 4-5 ay sonra artik yaz sayilck derecede isiniyo cogu yer bana gelen yazlik ciciler var hediyee sizce onlari yikamalimiyiim yoksa sonraya mi kalsiin:26:
kizlar bise sorcm size ya bebisler aralikta doguyo yani benmki 30 aralik gorunuyoor 4-5 ay sonra artik yaz sayilck derecede isiniyo cogu yer bana gelen yazlik ciciler var hediyee sizce onlari yikamalimiyiim yoksa sonraya mi kalsiin:26:
canim cok cici hepsi.. gule gule kullansin kiyafetlerini de saglikla..
bugun ayni resim ekleme sorununu ben de yasadim. oglusun odasinin resimlerini eklerken ciciler topigine en son hastane cantassi gorunuyor bi turlu kaldiramadim onu(
herkese iyi akşamlar arkadaşlar herkes iyi umarım geçmişi okudugum kadarıyla bugün kimse dogurmamış
bende henüz dogurmadım
slm kızlar nasılsınız bebişler teker teker geliyo bende sanki 10 aralık da doğuracakmışım gibi herkese 10 aralık diyorum içime doğuyor olsun neolur
sizler nasılsınız anne olanları kutluyorum Allah analı babalı büyütmelerini nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?