2011 Aralık Anneleri

kendisininki dağılmamış mı doğurunca...

ne kıskanç yaratıklar bunlar yaa..bizde oğlan anası olucaz ama böyle psikopata bağlamayız herhalde yaaa...

ayy koptum burda nene büzüğü lafın çok güldürdü yaaabenimki de yeni alınanları yıkama eski gibi durur bebeğin üstünde diyo...bende dedim ne diyon sen anne ben bebeğime yıkamadan bişi giydirmem ki kendimde giymiyorum aldığım şeyi yıkar ütüler öyle giydiririm dedim.eşimde anne öyle şey mi olur bebeğin cildi hassas olcak yeni şeyler nelerden geçiyo alerji falan olur nazenin onları yıkayıp ütüleyip yeni gibi yapıyo zaten dedi sesini kesti

valla ben calisiyorum birakmaya niyetim cok benimki diyo birak artik bende hyr diyorum zorlandigimi goruyo o yuzden uzuluyo ama ben diretiyom cok sancilaniyom calisirkene ama doktorum dedi suyun gelene kadar calis dedi haftayada aynini derse devam etcem esim kiyamiyo calisma yat diyo kaynana calis calis bisi olmaz oturma yatma diyo aslinda benimk i anasiinn azina cok bakar ama demesi lazim bak annem calis bisi olmaz diyo calis ozaman die ama oyle demiyo o yonden cok memnun oluyom kariya kalsa dogurcam hastaneden cikcam ise basliyim oyle yani tamam hareket iyi ama ben calisirkene belim agriyo ayrimayi geciyo yanmaya basliyo resmen acidan belim yaniyo benim benimkide assada bu bebek diyo yolda sanci giriyo noldu askim doguruyonmu cevireyimmi taksi diyoo bende kolunu sikiyom yok sanci diyom benim canimi niye acitiyon ozaman diyo eee diyom bu cocugu yanlizmi yaptim benimki aciyinca seninkide acicak diyom benim karnim agridiginda seninkide agricak diyom cimdiriyom herbiyanini ozaman agrim hafifliyo hehehe ses cikarmiyo garibim

Canım cok gecmıs olsun yaa preeklampsı nedır ben bılmıyorum da senınde canın sıkılmıs anlasılan hıc onemlı degıl sezeryan yada normal dogum olacagı onemlı olan bebısının saglıgı gerısı bos hıc canını sıktıgına degmez [/QUOTE]

slm bende ilk bebeğimi preklamsiden dolayı erken doğurmuştum :) ama korkulacak bişey yok! cokta sağlıklıydı. küvezde 1 gün kaldı... sonra turp gibiydi maşallah.. preklamsi:nedeni bilinmeyen ani tansiyon yükselmesi!!! benim hep gece uykumda yakalıyordu pis şey... 28 hafatnın ortasında tansiyon cok yükselince bebişimi doğurdum... sakın ednişe etmeyin herne kadar zor olsada soğuk kanlılığınızı koruyun! cünkü doğum sonrası bebişinizin size daha cok ihtiyacı oluyor.. cok minnik doğdukları icin cabuk yoruluyorlar.. sık sık emzirmek gerekiyor benim kızım 1518gr doğmuştu ve inanması zor ama ilk ay 1800gr. 2. ay 1600gr 3. 1500 gr alarak neredeyse doğması gereken süreçte topaç gibi olmuştu... lütfen umutsuzluğa kapılıp moralinizi bozmayın...

kendisininki dağılmamış mı doğurunca...

ne kıskanç yaratıklar bunlar yaa..bizde oğlan anası olucaz ama böyle psikopata bağlamayız herhalde yaaa...

ay ben yapmam kendime yapilmasini istemedigim seyleri karsimdakine yapmam kendi gotunu zor goturuyo ay azimi bozuyom ben ya ama varya cok rahatladim yazinca saolun cvb verdiniz icin

valla benimkileri utu deil altin suyuna bandir bi goruntu yaratamassin artiik is isten gecti ablam almis guzel maagazadan iki uc bisi foto felan cekerkene onlari giydircem tek sonra bisi istemiyom alsada giydirmem ben alirim erkekime guzel seyler utuleme degmez kiz utum bozulur agac gibi vala ha utumude yeni aldim zaten

çehregül, biberonun kabında filan kullanma talimatı vardır onu oku istersen, benim aventlerde ilk kullanımdan önce yıkayın, 5 dakika kaynatın yazıyor, ucu için de plastik alt kısmı için de aynı. ama bendekiler sıfır bpa, eğer bpa içeriyorsa çok kaynatmak veya ısıtmak maddenin bi kısmının çözülmesine sebep oluyormuş ona da kimileri zararlı kimileri zararsız diyor.

Amaaan canım alıpta sonradan laf etmektense hıc almasınlar daha ıyı bende gecen gıcıklıgına dedım pztde oda tkımı gelecek haberınız olsun dedım hıı babana soyleyımde parasını hazırlasın dıo hazırlasın tabı olmazsa geleyımde sıleyım sana dedı ıyı olur anne dedım bende Annemın canı cıktı yazık gunah degılmı her ıse o kosturdu bırazda o yapsın ben sıleyımde sen kafana gore yerlestır olmadı dıo yok yok bırlıkte yerlestırırız anne dedım fena gelın Aslında hıc fna degılımdır fesatlıkta asla yokyur ıcımde ama annemın yaptıklarına karsı o zerre bırsey yapmayınca sınır oldum bende

Canım yaa cok alemsın heee ıyı guldum valla utum bozulur lafına bosver canım ya hıc kendını strese sokma valla bak soyleyecegın lafıda soylee hıc gerı kalma ben sustumda ne oldu sırtıma bınen cok oldu bundan sonra susmam valla yaşasın kötülük

güle güle giysin canım iyi günlerdeo zaman ütüne yazık etme

susmucam aaaa susmucam tabiysi bende cok sustum hep tamam dedim aramiyom hic onlar ariyo ozledik diyo arayipta canimimi siktircam annemde ara kizim ayip diyo aramiyom valla kontrum biyioo cok yaziyo oralara

iyi kıs yine parasını veriyorlar daha ne istiyon yardıma da geliyomuş.benim ki ben 2 aylık hamileyken halı yıkadım da çıkıp bakmadı naptın diye...bende geçen sinirlendim yıkamaya verdim halıları oğlunun gözüne gircek ya niye para verdiniz oğlum yıkardık demez mi nasıl sinir oldum...acayip rol yapıyorlar yani benim ki öle tam tiyatrocu

Tamam cnm sağol ben bi bakayım.

bidakine sen yika ozaman desene kiz sende seneye baharda oglu desin anne halilar yikancak bak parayla yikatcam gene gecenden bisi dedin hadi para verdirtme yika bari cocuk durmuyo agliyo desin sende aglat cocu iki uc

bidakine sen yika ozaman desene kiz sende seneye baharda oglu desin anne halilar yikancak bak parayla yikatcam gene gecenden bisi dedin hadi para verdirtme yika bari cocuk durmuyo agliyo desin sende aglat cocu iki uc

yok balım o lafta oğluna kur yapıyo...ilk evlendiğimde annem geldi 2 ay sonra biz halıları falan çırptık annem sildi falan balkona astık koçiş işten gelirken kapıya çıkmış bende yardıma çıkcaktım ama çıkamadım deden rahatsız demiş.nasıl gülesim geldi...şimdi bende ona aynı şeyi yapıyom valla iş miş tutmuyom bi varsa bulaşıklarını yıkıyom oda nadireli ayağı tutuyo yapsın hiçççç işim olmaz..tek duam oğluşum olunca zırt pırt çıkmasın yukarı aynı böle devam etsin

kizlar icimi rahatlattiiniz cooook saolun sizinle sohbet etmek cok guzel iyki varsiniz dunyanin en guzel anneleri cok optum sizi ben uzaniyorum az isten geldigimden beri oturuyorum oglum tekmelliyo yat hadi bende yayilayip diyo iki buklum suanda yavrum cok optuk oglumla hepinizi bebislerinizi mck mck kizi olanlari iki kez optuk

kapiyi acma kizim ben trde oldugmda acmiyodum kapi calinca gidiyodum dusa cesmeyi aciyodum bariyodum dustayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye sende uyuyodu bebis bende uzandim duymamisim ayy ozurrrr dersin hehehahaaha zilide calmasinlar izin verme calarlarsada kablosun cikar pilini bisiysini cikart kafan rahat olsun

güle güle canım dikkat et kendine sıkma canını uzat ayaklarını oğlunun kımıldayışının keyfini çıkar dünyanın en güzel şeyi zaten sayılı günler kaldı karnımızdayken keyfini çıkaralımhoşçakal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…