oyle ya baksana alcam kiloya kadar dusunuyolar yok cocugun adiymis yok cinsiyetiymis hepsi onlarin dedigi gibi olcak ama olmadi hepsi benimdedigim gibi oldu kari diyo anai geccen sen diyo got dagilcak diyo toparlanamiycan diyodu ama simdi bi laf edermiyo haftaya dogurcan dedi dedim inadima 23 uncen sonra dogurcam deim
ay ben ihtiyacim yok dedim kariya alcam illa 60 milyona diyo parasinida soyluyo dedim heryer battaniye dedim annem almis getircek kocaman dedim 3 tane var dedim ben alcam dedi tekrarladi 60 milyonu vercem alcam die dedim durcak kosede kullanmicam dedim bak gor dedim kullanma dursun dedi alayimda dedi iyi al ozaman dedim bide dedi annen gleirkene bisiler getirir yollamiycam bisi onune gecmiyim annenin dedi yok dedim rahat ol dedim annem bisi getirmicek gecmessin onune korkma dedim daha dicek lafim coktu ama bisi demedi sonra kapatti konuyu bizdede ben yapiyom en iyisini seninkiler niye yapmiyo var benim ailemde yok oyle alma felan ki ben istemem bisiycik kaynanamda en iyisini aldini saniyo ama yikadim elbiselerin hepsi nene buzugu gibi sarkti semsert oldu markalar var 1 2 tane onlar yumos gibi tek renkleri bile gitti daha giydirmeden attigi havaya degmez ama isteya ben cok cadi bi gelinmiyim
benim ki de ikide bir kız olsaydı ben ona neler örerdim diyip duruyor geçen artık eşimde dedi yeteri kadar kız torunun var 4 kız torunu var kadının 3 te kızı var doymamış hala kız sayıklıyo...bende dedim erkeğe örülür yeter ki sen örmek iste ne güzel tulumlar var kazaklar var örersin dedimkg meselesini benim ki ilk başlarda dedi çok oturma yürüyüş yap yoksa doğuramazsın diyip durdu bende toplamda 12 kg falan aldım bu ay çok almışım.ama zaten oturan bi kadın değilim sürekli iş tutum gezdim dolaştım yememe de dikkat ettim.herkes son ayım olduğuna bile inanmıyor eşim bile diyor sen bu karınla nasıl doğurcan küçüçük dr lar yanılmasın nerden baksan 2 ayın var gibi duruyo diyo
kendisininki dağılmamış mı doğurunca...
ne kıskanç yaratıklar bunlar yaa..bizde oğlan anası olucaz ama böyle psikopata bağlamayız herhalde yaaa...
kendisininki dağılmamış mı doğurunca...
ne kıskanç yaratıklar bunlar yaa..bizde oğlan anası olucaz ama böyle psikopata bağlamayız herhalde yaaa...
ayy koptum burda nene büzüğü lafın çok güldürdü yaaa benimki de yeni alınanları yıkama eski gibi durur bebeğin üstünde diyo...bende dedim ne diyon sen anne ben bebeğime yıkamadan bişi giydirmem ki kendimde giymiyorum aldığım şeyi yıkar ütüler öyle giydiririm dedim.eşimde anne öyle şey mi olur bebeğin cildi hassas olcak yeni şeyler nelerden geçiyo alerji falan olur nazenin onları yıkayıp ütüleyip yeni gibi yapıyo zaten dedi sesini kesti
Arkadaşlar bebeğimin çantasını hazırlıyorum da, hastane küçük bi bibron getirin demişti. Küçük plastik biberon aldım da, plastik kabını 15-20 dk kaynatıcam, ucunu da kaynamış suya sokup 1-2 dk sonra çıkarcam....doğru mu?
öyle canım lafta onların ki benim ailemde beşiği,uyku setini,hastane çıkışını aldılar...bizde zaten ilk bebek çeyizini kız tarafı yapar.kayınvalidem de sadece onunla yetindi...babam daha eksiği varsa gelince alırız kızım diyo hatta kredi kartı bilgileri bende babamın internetten ne eksiği varsa al diyor...kayınvalidem eksiği var mı diye bile sormuyo.insan dil ucuyla dahi olsa sorar ne eksiği kaldı diye o kadar dedim battaniye bulamadım diye ağzını aramak için diyemedi ki oda bziden olsun ben alırım diye hep benim çevrem getirdi hediye olarak sağolsunlar
benimkiler alti bisuru sey ben annemlerden istemedim buraya gelmek icin cok para doktu kadin vize mize icin 1 milyar harcadilar ondan bisi lazim deil dedim neden almiyolarmis neden etmiyolarmis sevmiyolarmismi torunlarini dedim ablamlara almadilar yapmadilar bana neden yapsinlar dedim hem yapacaklarinin cogunu bana yaptilar dedim o mecburmus kiyafet almasi gerekmis ay dedim istemiyorum ya istemiyorum delirttiler gecen sabaha kadar agri cektim dedim doguruyom kesin
valla benimkileri utu deil altin suyuna bandir bi goruntu yaratamassin artiik is isten gecti ablam almis guzel maagazadan iki uc bisi foto felan cekerkene onlari giydircem tek sonra bisi istemiyom alsada giydirmem ben alirim erkekime guzel seyler utuleme degmez kiz utum bozulur agac gibi vala ha utumude yeni aldim zaten
Amaaan canım alıpta sonradan laf etmektense hıc almasınlar daha ıyı bende gecen gıcıklıgına dedım pztde oda tkımı gelecek haberınız olsun dedım hıı babana soyleyımde parasını hazırlasın dıo hazırlasın tabıolmazsa geleyımde sıleyım sana dedı ıyı olur anne dedım bende Annemın canı cıktı yazık gunah degılmı her ıse o kosturdu bırazda o yapsın ben sıleyımde sen kafana gore yerlestır olmadı dıo yok yok bırlıkte yerlestırırız anne dedım fena gelın Aslında hıc fna degılımdır fesatlıkta asla yokyur ıcımde ama annemın yaptıklarına karsı o zerre bırsey yapmayınca sınır oldum bende
Canım yaa cok alemsın heee ıyı guldum valla utum bozulur lafınabosver canım ya hıc kendını strese sokma valla bak soyleyecegın lafıda soylee hıc gerı kalma ben sustumda ne oldu sırtıma bınen cok oldu bundan sonra susmam valla yaşasın kötülük
güle güle giysin canım iyi günlerdeo zaman ütüne yazık etme
Amaaan canım alıpta sonradan laf etmektense hıc almasınlar daha ıyı bende gecen gıcıklıgına dedım pztde oda tkımı gelecek haberınız olsun dedım hıı babana soyleyımde parasını hazırlasın dıo hazırlasın tabıolmazsa geleyımde sıleyım sana dedı ıyı olur anne dedım bende Annemın canı cıktı yazık gunah degılmı her ıse o kosturdu bırazda o yapsın ben sıleyımde sen kafana gore yerlestır olmadı dıo yok yok bırlıkte yerlestırırız anne dedım fena gelın Aslında hıc fna degılımdır fesatlıkta asla yokyur ıcımde ama annemın yaptıklarına karsı o zerre bırsey yapmayınca sınır oldum bende
Canım yaa cok alemsın heee ıyı guldum valla utum bozulur lafınabosver canım ya hıc kendını strese sokma valla bak soyleyecegın lafıda soylee hıc gerı kalma ben sustumda ne oldu sırtıma bınen cok oldu bundan sonra susmam valla yaşasın kötülük
çehregül, biberonun kabında filan kullanma talimatı vardır onu oku istersen, benim aventlerde ilk kullanımdan önce yıkayın, 5 dakika kaynatın yazıyor, ucu için de plastik alt kısmı için de aynı. ama bendekiler sıfır bpa, eğer bpa içeriyorsa çok kaynatmak veya ısıtmak maddenin bi kısmının çözülmesine sebep oluyormuş ona da kimileri zararlı kimileri zararsız diyor.
bidakine sen yika ozaman desene kiz sende seneye baharda oglu desin anne halilar yikancak bak parayla yikatcam gene gecenden bisi dedin hadi para verdirtme yika bari cocuk durmuyo agliyo desin sende aglat cocu iki uciyi kıs yine parasını veriyorlar daha ne istiyon yardıma da geliyomuş.benim ki ben 2 aylık hamileyken halı yıkadım da çıkıp bakmadı naptın diye...bende geçen sinirlendim yıkamaya verdim halıları oğlunun gözüne gircek ya niye para verdiniz oğlum yıkardık demez mi nasıl sinir oldum...acayip rol yapıyorlar yani benim ki öle tam tiyatrocu
bidakine sen yika ozaman desene kiz sende seneye baharda oglu desin anne halilar yikancak bak parayla yikatcam gene gecenden bisi dedin hadi para verdirtme yika bari cocuk durmuyo agliyo desin sende aglat cocu iki uc
yok balım o lafta oğluna kur yapıyo...ilk evlendiğimde annem geldi 2 ay sonra biz halıları falan çırptık annem sildi falan balkona astık koçiş işten gelirken kapıya çıkmış bende yardıma çıkcaktım ama çıkamadım deden rahatsız demiş.nasıl gülesim geldi...şimdi bende ona aynı şeyi yapıyom valla iş miş tutmuyom bi varsa bulaşıklarını yıkıyom oda nadireli ayağı tutuyo yapsın hiçççç işim olmaz..tek duam oğluşum olunca zırt pırt çıkmasın yukarı aynı böle devam etsin
kizlar icimi rahatlattiiniz cooook saolun sizinle sohbet etmek cok guzel iyki varsiniz dunyanin en guzel anneleri cok optum sizi ben uzaniyorum az isten geldigimden beri oturuyorum oglum tekmelliyo yat hadi bende yayilayip diyo iki buklum suanda yavrum cok optuk oglumla hepinizi bebislerinizi mck mck kizi olanlari iki kez optuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?