2011 Aralık Anneleri

benimkide aynı valla cahil oluyo bazısı geçen hafta kanamam oldu söyledim diyo ki kesin düştü çocuk sen böylesin işte sende çocuk tutmuyor dedi.ben böylesini hiç görmedim dedi bana.

ALLAH ALLAHH YAAA!!! dediğin gibi ne var ki bunda. eski de kaldı valla karın çıkana kadar hamile olduğunun saklamak. valla bende söyledim söylemem gerekenlere. ama en iyisi uzak olmak kayınvalideyle açıkçası. aynen senin söylediğin gibi de fazla bişey anlatmamak lazım. insan daha çok sinirleniyor sonra. Allah'ımıza çok şükür ki cnm annelerimiz var:)

benimkide aynı valla cahil oluyo bazısı geçen hafta kanamam oldu söyledim diyo ki kesin düştü çocuk sen böylesin işte sende çocuk tutmuyor dedi.ben böylesini hiç görmedim dedi bana.

ay cnm benim sıkma sen canını. eminim tepen atmıştır bu nasıl bi söz ya??? hiç birşeycik olmaz Allah'ın izniyle bebeğine, bebeklerimizee... maşallahh hattaa cicişlerimizee

Canım teşekkür ederim...zatenn geldiğimden beri sürekli yazıyorum, acayip dolmuşum.... haklısın bizimkide kaynanasındsn çok çekmiş... ondan garibine gidiyor bu davraışlar... evet doğru söylüyorsun biz çok nariniz. ama napiyim ilk hamileliğim, ben de biraz ilgilensin istiyorum:)

ay cnm benim sıkma sen canını. eminim tepen atmıştır bu nasıl bi söz ya??? hiç birşeycik olmaz Allah'ın izniyle bebeğine, bebeklerimizee... maşallahh hattaa cicişlerimizee

canım sağolasın valla bazısı böyle insanı üzebiliyor.torunu olsun diye deliriyor kadın.haklı ama beni yıpratıyor.

yuhh yani yaa şimdi ben bile sinirlendm yani ne demek sende çocuk tutmaz kendi kızı yokmu bu sözleri söylerken düşünmüyor mu acaba Allah ıslah etsin ya ayıp denen birşey var neyse canım hiç takma kafana sakın öyle herşeyinide anlatma annenden başka hiç kimseye biz iyiniyetimizden herşeyi anlatıyoruz tutsmıyoruz içimizde ben bunun kazıgını çok yedim afedersiniz bundan sonra tövbe ettim yalnızca anneme anlatırım o kadarrr

Ya inanmıyorum yaaa, ne kadar ayığ ne kadar günah yaaa, o işte eşinin annesi değildi, başak bşiri olacak, ahhh ahhh, bizimki de beni sinir edince ah diyorum sen şimdi başkası olacaktın var yaaa, Allah hepimize özellikle sana çok sabır versin cnm, eşin nediyor...

aynen canım kaynanalarından zamanında çok çektikleri için şimdi bizlerin neler yaşayabileceklerini tahmin edemiyorlar benim görümcem hamileliğinin ilk aylarında çok çekti o yüzden kaynanam beni anlayabiliyor biraz görmeleri lazım bazı şeyleri düşünemiyebiliyorlar boşver sıkma canını eşinin annenin ilgisi sana hayli hayli yeterrr

KIzlar, sizle dertleşmek çok güzel, ama duş alıp yatacağım, görüşürüz tekrar, öpüyorum göbişlerden:)

kızlarrr bende cıkıyorum belim agrıdı gidip biraz uzanmam lazım öpüyorum hepiciğiniziii bebişlerinizidee tabikiii

Kizlar sanki ben gelincee muhabbet duruyo cook uzuldum yaa nie bukadar sessizz :2:

amerika farki diyelim canim. seninle ilgisi yok aslinda hic :)

ben de okuyorum muhabbetleri, tam bitti diyorum bi bakiyorum millet vedalasmaya baslamis. sans diyelim arkadasim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…