Canım benim yaaaa, kıyamam sana... ne tuhaf insanlar değil mi? ne olur kendi annelerimiz gibi can olsalar, paylaşmaya korkuyorum birşeyi acaba tepki verir mi diye, hoş artık sormayınca anlatmıyorum... Geçen gün nedese beğenirsin... sen insanlara söylüyormuusn sen daha hamile olduğunu dedi. bir tepem atmış ama,Niye çok mu tuhaf bişey yapıyorum dedim. ama yüzüm çok bozuldu, yok nazar değmesin diye diyorum dedi, içimden ya kıvırırsn böyle dedim.
Canım benim yaaaa, kıyamam sana... ne tuhaf insanlar değil mi? ne olur kendi annelerimiz gibi can olsalar, paylaşmaya korkuyorum birşeyi acaba tepki verir mi diye, hoş artık sormayınca anlatmıyorum... Geçen gün nedese beğenirsin... sen insanlara söylüyormuusn sen daha hamile olduğunu dedi. bir tepem atmış ama,Niye çok mu tuhaf bişey yapıyorum dedim. ama yüzüm çok bozuldu, yok nazar değmesin diye diyorum dedi, içimden ya kıvırırsn böyle dedim.
benimkide aynı valla cahil oluyo bazısı geçen hafta kanamam oldu söyledim diyo ki kesin düştü çocuk sen böylesin işte sende çocuk tutmuyor dedi.ben böylesini hiç görmedim dedi bana.
canım bosver takma kafana kayınvaldenı seni anlasa anlasa annen anlar birde bizzonlar zamanında hamilelkilerini bile yaşayamamışlar ki başlarındaki kaynanalardan o zamanlar ne naz yapmak varmış ne mide bulantım var demek ne yük taşımadıkları kalmış ne ağır iş yapmadıkları onlar sağlamlarmış valla helal olsun ama bizler çıtkırıldımız en ufacık birşeyde pes ediyoruz boşver tatlım sen bize anlat biz dinleriz dertlerini sıkıntını
ay cnm benim sıkma sen canını. eminim tepen atmıştırbu nasıl bi söz ya??? hiç birşeycik olmaz Allah'ın izniyle bebeğine, bebeklerimizee... maşallahh hattaa cicişlerimizee
benimkide aynı valla cahil oluyo bazısı geçen hafta kanamam oldu söyledim diyo ki kesin düştü çocuk sen böylesin işte sende çocuk tutmuyor dedi.ben böylesini hiç görmedim dedi bana.
canım sağolasın valla bazısı böyle insanı üzebiliyor.torunu olsun diye deliriyor kadın.haklı ama beni yıpratıyor.
Canım teşekkür ederim...zatenn geldiğimden beri sürekli yazıyorum, acayip dolmuşum.... haklısın bizimkide kaynanasındsn çok çekmiş... ondan garibine gidiyor bu davraışlar... evet doğru söylüyorsun biz çok nariniz. ama napiyim ilk hamileliğim, ben de biraz ilgilensin istiyorum:)
KIzlar, sizle dertleşmek çok güzel, ama duş alıp yatacağım, görüşürüz tekrar, öpüyorum göbişlerden:)
tanem, efe,tulayuzum,demettube,nanan ve ismini sayamadıklarım hepiniz iyimisiniz? Aklım kaldı sizde yavv.
Nasilsiniz canlarr <3
iyiyizz canımcımm sen nasılsın efecik nasıl
Kizlar sanki ben gelincee muhabbet duruyo cook uzuldum yaa nie bukadar sessizz :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?