benimde ilk gebeliğim canım..hemde 2.buçuk yıl süren tedaviden sonra kendiliğinden geldi meleğim...burda okuduğum üzücü şeylerden etkilenince bende kendime uyarlyrm heşeyi,çünkü paylaşacağım başka kimsem yok...ama dedim ya başka şeylere verince kendini insan rahatlıyrm...önümüzde ki hafta yürüyüşe başlamayı düşünyrm mesela,sabah uykularımı belki azaltır diye...
evet hasta değil hamileyiz sloganı beni de çok etkilemiştidün esmaül hüsna dinledim, ilahi tarzda olanını. o kadar rahatladım ki anlatamam bebişimde ben de huzur bulduk her gün dinlemeyi düşünüyorum
canım haklısın bende aynıyım sürekli kendimi dinlityorum hiç doğru değil ama elimde değil işte.
buseli aşkolsun biz yok muyuzbiz seninle aynıyız bende 9 haftalık oldum.doktora gittin mi bu aralar bide ayda bir mi çağırıyor doktorun.benim ki öylede endişe ediyom bende.beklemek zor.
evet hasta değil hamileyiz sloganı beni de çok etkilemiştidün esmaül hüsna dinledim, ilahi tarzda olanını. o kadar rahatladım ki anlatamam bebişimde ben de huzur bulduk her gün dinlemeyi düşünüyorum
Annem hiç böyle şeyler yaşamamış:) çok nazlısın der gibi bakıyor yüzüme, hayır korkuyorum birgün eşim patlayacak:)
aşkolsun olmaz olurmusun. Ama dedim ya ismini sayamadıklarım diye. Lütfen kırılmanı istemem. sonuçta 2 aya yakındır biz hep burda birbirimizin dert ortağı olduk.Birbirimizin adını bile bilmeden. Yüreklerimiz bir arada. Sanırım önemli olan da bu.
kimse beni duymuyorr cevap vermiyorr küstüm bende hepiciğinize didiyommm
Ayyyy ne güzel ne mucizedir değil mi...Çok güzel yaaa...allah bebeğni bağışlasın sana... kaç haftalık şuan sağlığı nasıl, kalp atışlarını duydun mu? Bu arada ne güzel işte uyumak şuan hepimizinde çok ihityacı var uykuya çünkü uykusuz dönemler bekliyor bizi....keşke ben de uyuyabilsem, sabahları 7 de kalkmak zorunda kalmasam, iş yerinde bütün gün uyukluyorum, boşver canım tadını çıkar, benim için de uyu..
benim annemde bıktı benden hele eşim aynen patlamazsa iyidir.ama kendimizi toparlamalıyız canım.bebişimiz için.iyi şeyler düşünmeliyiz.
canım dinlemez olurmuyuz söyleeee hee dinliyommm
evet canım haklısın benim doktorumda ilk muayeneden sonra ilk olarak bana bunları söyledi gebelik bir hastalık rahatsızlık değil olması gereken en güzel duygulardan birtanesi sen kendini rahatlatmalısın kendi kendinin doktoru olmalısın dedi doktoruma burdan sevgilerimi yolluyorummbende mide bulantım başladığı anda kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hemen balkona atıyorum kendimi derin bir nefes alıyorum belki psikolojik ama kendimi iyi hissediyorum dediğin gibi dua da çok önemli bol bol dua edelim birbirimize ve bebişlerimize kızlarrr
Ya birde benim bazı kıyafetlerim olmuyor bana, görğüüslerim hele kocaman oldu... geçen gün bir gömleğimin hemde 2-3 ay önce aldığım bana bolgelen gömleğimin düğmesi iliklenememkten kopunca, işte ben de koptum sonra... göbek de şişse neyse moda gireceğim....sen kaç haftalıksın şuan normal mi herşey...
dinlemez olur muyuz seni???aşk olsun..şimdi ezan okunuyr burda namaza kalkıyrm ben..hepinize dua edicem inş..karşılık olsun diye değil ma sizden de dua istiyorum
kociş erken uyudu zaten erken didiyo işe bende sıkıldım burda yazıom yazıom kisme cevap vermioküstüm hepiciğinizeee
hemde nasıl bir mucizedir anlatamam bile...2aşılama bir tüp nbebek denedik olmadı nasip değilmiş...buay tekrar tüp deneyecektik ve ilaçlara başlamadan önce dr um test yap öyle ilaca başla dedi..inanırmısın ilaçla beraber aldım testi,o kadar emindim ki olmayacağından( ama rabbime şükürler olsun ki daha fazla aratmadı beni,ağlatmadı da...şimdi 8haftalık olduk,aslında sata göre 9olmalı ama ultrasona göre 8..kalp atışınıda duyduk,herşey yolunda çok şükür,dr 1ay sonra çağırdı ama ben dayanamayıp haftaya giderim diye düşünyrm
kızlar içinide benim gibi sivilcelenen var mı? ergenlik günlerime geri döndün resmenne zaman geçer acaba.
bir de vitamin haplarına kaçıncı haftada başlanıyor?
canım bende aynıyım.bana göre 9 haftalığım ben ama biraz geriden geliyo bebiş.buda normalmiş dedim ya sanada sonradan toparlıyor.bide geçen sene bir düşüğüm var o yüzden daha tedirginim anlayacağın.
:):) Aniden çıkıp misafir gelmesinden çok korkuyorum, ya okadar bıkkın ve bitiğim ki, dağınık eşyaları toplarken, resmen kavga ediyorum onlarla, inan temizlikçi gelecek 2 seferdir kadını çağırıp sonra gelme diyorum, ona bile tahamülüm yok, evde yemek olayı yok zaten, sadece evde peynirli domatesli tost yapabiliyorum, onun dışındakileri asla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?