2011 Aralık Anneleri

Ayyyy ne güzel ne mucizedir değil mi...Çok güzel yaaa...allah bebeğni bağışlasın sana... kaç haftalık şuan sağlığı nasıl, kalp atışlarını duydun mu? Bu arada ne güzel işte uyumak şuan hepimizinde çok ihityacı var uykuya çünkü uykusuz dönemler bekliyor bizi....keşke ben de uyuyabilsem, sabahları 7 de kalkmak zorunda kalmasam, iş yerinde bütün gün uyukluyorum, boşver canım tadını çıkar, benim için de uyu..

evet hasta değil hamileyiz sloganı beni de çok etkilemişti dün esmaül hüsna dinledim, ilahi tarzda olanını. o kadar rahatladım ki anlatamam bebişimde ben de huzur bulduk her gün dinlemeyi düşünüyorum

canım bende şimdi dinliyorum ve çok huzur buldum sağoll canım

buseli aşkolsun biz yok muyuzbiz seninle aynıyız bende 9 haftalık oldum.doktora gittin mi bu aralar bide ayda bir mi çağırıyor doktorun.benim ki öylede endişe ediyom bende.beklemek zor.

aşkolsun olmaz olurmusun. Ama dedim ya ismini sayamadıklarım diye. Lütfen kırılmanı istemem. sonuçta 2 aya yakındır biz hep burda birbirimizin dert ortağı olduk.Birbirimizin adını bile bilmeden. Yüreklerimiz bir arada. Sanırım önemli olan da bu.

evet hasta değil hamileyiz sloganı beni de çok etkilemişti dün esmaül hüsna dinledim, ilahi tarzda olanını. o kadar rahatladım ki anlatamam bebişimde ben de huzur bulduk her gün dinlemeyi düşünüyorum

hamilelikte dinlenilen müzik çok önemliymiş zaten,ne kadar huzur verici olursa çocukta o kadar sakin yapılı olurmuş...biz kuran dinleyelim çocuğumuzda o ahlakla ahlaklansın inşallah

Annem hiç böyle şeyler yaşamamış:) çok nazlısın der gibi bakıyor yüzüme, hayır korkuyorum birgün eşim patlayacak:)

benim annemde bıktı benden hele eşim aynen patlamazsa iyidir.ama kendimizi toparlamalıyız canım.bebişimiz için.iyi şeyler düşünmeliyiz.

canım sağoll aynen yüreklerimiz bir.bebişlerimizde sağlıklı olsun inşallah önemli olan bu.

hemde nasıl bir mucizedir anlatamam bile...2aşılama bir tüp nbebek denedik olmadı nasip değilmiş...buay tekrar tüp deneyecektik ve ilaçlara başlamadan önce dr um test yap öyle ilaca başla dedi..inanırmısın ilaçla beraber aldım testi,o kadar emindim ki olmayacağından ( ama rabbime şükürler olsun ki daha fazla aratmadı beni,ağlatmadı da...şimdi 8haftalık olduk,aslında sata göre 9olmalı ama ultrasona göre 8..kalp atışınıda duyduk,herşey yolunda çok şükür,dr 1ay sonra çağırdı ama ben dayanamayıp haftaya giderim diye düşünyrm

benim annemde bıktı benden hele eşim aynen patlamazsa iyidir.ama kendimizi toparlamalıyız canım.bebişimiz için.iyi şeyler düşünmeliyiz.

Ya birde benim bazı kıyafetlerim olmuyor bana, görğüüslerim hele kocaman oldu... geçen gün bir gömleğimin hemde 2-3 ay önce aldığım bana bolgelen gömleğimin düğmesi iliklenememkten kopunca, işte ben de koptum sonra... göbek de şişse neyse moda gireceğim....sen kaç haftalıksın şuan normal mi herşey...

dinlemez olur muyuz seni???aşk olsun..şimdi ezan okunuyr burda namaza kalkıyrm ben..hepinize dua edicem inş..karşılık olsun diye değil ma sizden de dua istiyorum

canım bende aynıyım.bana göre 9 haftalığım ben ama biraz geriden geliyo bebiş.buda normalmiş dedim ya sanada sonradan toparlıyor.bide geçen sene bir düşüğüm var o yüzden daha tedirginim anlayacağın.

dinlemez olur muyuz seni???aşk olsun..şimdi ezan okunuyr burda namaza kalkıyrm ben..hepinize dua edicem inş..karşılık olsun diye değil ma sizden de dua istiyorum

Allah kabul etsin canımmm bizde sana bol bol dua ederizzz karşılık bekleyeceksin tabi ki Allahımmm bebişlerimizi saglıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsinn inşallahhh

kociş erken uyudu zaten erken didiyo işe bende sıkıldım burda yazıom yazıom kisme cevap vermio küstüm hepiciğinizeee

aynı durumdayızz az sonra işten gelcek benim ki yemek ve hemen uyur bende sıkıntıdan patlıyorum.gene şimdi iyi bazen hiç kimse olmuyo topikte.

Canım benim yaaaa, ne kıymetli olur o şimdi...baba filan ne mutludur. gerçekten senin adına çok sevindim, çünkü bebeği olmayan o kadar çok tanıdığım varki... şanslımışsın sen... hemen hemen aynı olacak doğum tarihimiz... :) inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımıza....

kızlar içinide benim gibi sivilcelenen var mı? ergenlik günlerime geri döndün resmen ne zaman geçer acaba.

bir de vitamin haplarına kaçıncı haftada başlanıyor?

ben demir ve vitamine başladım bile. doktorum 8. haftamda başlattı. folik asiti de bıraktırdı. kullandığım demir ilacında yeterince folik asit varmış.

Tedirgin olma canım yaa, ilk bebeğini düşüren çok kadın varmış. Fakat 2. hamileliğinde ilk düşüğün bir etkisi olmuyormuş, hep olumlu düşün sen de ben düşünmüyorum da sen düşün...sen çünkü kötü bir deneyim geçirmişsin...çok geçmiş olsun ayrıca.

benim de eşim nöbetçi bugün. ışıkları kapadım komşularım gelmesin diye kendimi çok kötü hissediyorum böyle yaptığım için ama hiç halim yok, üstelik grip de oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…