2011 Aralık Anneleri

aynı durumdayızz az sonra işten gelcek benim ki yemek ve hemen uyur bende sıkıntıdan patlıyorum.gene şimdi iyi bazen hiç kimse olmuyo topikte.

canım benim kocişş gece 3-4 gibi gidiyor işe gündüzde erken geliyor yine 3gibi fln erken gelip gündüz yattığı zaman akşama uykusunu almış oluyor bizde oturuyoruz rahat rahat ama gündüz uyumayınca böyle erkenden yatıyor bende yalnız kalıyorumm neyse Allah onlara iş güç rastlıgı versinde varsın bazen böyle sıkıntılar çekelim napalımmm bunada şükür

canım sağoll.sende güçlü ol.kaç tane kayıp yaşayanlar var topikte okuyoruz nekadar umutlu ve güçlüler kendini bırakma olumlu düşün olumlu şeyler olsun.beynimize ne söylersek o olurmuş.

benim de eşim nöbetçi bugün. ışıkları kapadım komşularım gelmesin diye kendimi çok kötü hissediyorum böyle yaptığım için ama hiç halim yok, üstelik grip de oldum

:):):) İnsan istemez hale geldik, geçmiş olsun çok, benim de boğazım yanıyor, korkuyorum lerleyecek diye.

Badem yağı bildiğim kadarıyla kaş ve kirpiğin uzaması için kullanılıyor. Karnımız da kıllanmasın sonra.

haklısın canım.sen çalışıyor musun.ben çalışıyorum ama ailem uzakta o yüzden sıkıntı olabiliyor.annemde burdaydı ama memlekete döndü kaçtı benden bunalttım kadını

:):):) İnsan istemez hale geldik, geçmiş olsun çok, benim de boğazım yanıyor, korkuyorum lerleyecek diye.

aman dikkat et. hapşırmaktan bile korkar oldum. günde en az 20-30 kere hapşıruyorum. hem de öyle böyle değil yani. o yüzden önlemini al. ben şu anda ballı limonlu sıcak su içiyorum:)) tavsiye ederim

aman dikkat et. hapşırmaktan bile korkar oldum. günde en az 20-30 kere hapşıruyorum. hem de öyle böyle değil yani. o yüzden önlemini al. ben şu anda ballı limonlu sıcak su içiyorum:)) tavsiye ederim

canım geçmiş olsun.hapşur rahat rahat tutunan tutunmuştur zaten bişeycik olmaz yüreğini ferah tut.

kızlar bu arada aranızda sigara içen varmıydı, nasıl başardınız içmemeyi...ya da Bazı arkadaşlar günde üç tane içtiğini söylüyorda, bu şekilde içen var mı çok? ben öğrendşğim gün bıraktım... ama çok zor günler geçirdim... şimdilerde unutmaya başladım sigarayı...ama geçen gün doktorun bu konuyla ilgili fikrini almak için dedimki bazı doktorlar günde 2-3 sigaraya misade ediyorlarmış dedim, adam bir sinirlendi... o böyle bir saçmalık olabilir mi dedi? benim kendi adıma sorduğumu düşündü, sigara eğer içersen günde bir tane bile olsa dedi, sakın bana nasıl sağlıklımı bebek, onun için ne yemeliyim ne içmeliyim, hangi ne tür takviyeler almalıyım diye sorma dedi... zaten sen onu en kötü şekilde zehirliyorsun dedi. Yok canım ben kendim için sormamıştım zaten dedi. ama adam kendini kaybetti:)

canım geçmiş olsun.hapşur rahat rahat tutunan tutunmuştur zaten bişeycik olmaz yüreğini ferah tut.

inşallah yaa!!! ya zaten çok pimpirikli biriyimdir şimdi aştım kendimi resmen. haklısın aslında bunun farkındayım ama korkuyorum işte yine de ama tşk ederim cnm ii ki sizlerle paylaşabiliyorum sıkıntılarımı. başkaları anlamıyor gerçekten...

ben 26 yaşındayım ve 10 yıllık gerçek bir tiryakiyim. yani tiryakiydim :) aynı şekilde hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım sigarayı. herkes hala şokta. ama ben hep derdim, kendim için bırakamasam da bi şekilde bebeğim için kesin bırakırım. ayrıca ben de doktoruna katılıyorum. sigaralı ortam bile zararlıyken 2-3 tane sigara kim bilir ne zararlar verir bebeğime...

ya hakikaten kavınvalidem beni hiç ciddeye almıyor, yaşadığım bulantılar, sık idrara çıkmam filan hepsi psikolojikmiş... ya kadın resmen hamile değilmişim gibi davranıyor... hamileliğime bile psikolojik diyecek nerdeyse...sinir oluyorum ya...

Badem yağı bildiğim kadarıyla kaş ve kirpiğin uzaması için kullanılıyor. Karnımız da kıllanmasın sonra.

evet canım bende internette aynı şeyi okumustum badem yagı kıllanma yapabılıyormus vaselın karartıyormus en ıyısı bebek yagıymıs

haklısın canım.sen çalışıyor musun.ben çalışıyorum ama ailem uzakta o yüzden sıkıntı olabiliyor.annemde burdaydı ama memlekete döndü kaçtı benden bunalttım kadını

yok canım ben çalışmıyorum diplomalı ev hanımıyım eşimin iş durumundan dolayı çalışmadım dediğim gibi çok erken gidip erken geliyor hayırlısı olsun bakalım bende zaten rahatıma düşkünüm işime geldi bir nevi canım birde benim avantajım annem çok yakın aynı mahdeyiz ama annem çalışıyor

cnm gitme mayışıkız hepimiz, topk yavaş ilerliyor

gitmedim şekerrr burdayımm bırakıp gidebilirmiyim hiç siziii

ahh ahhh!!! benimki de kötü niyetli değildir ama çok patavatsızdır. geçen gün dert yandım biraz. sen de güçlü ol ayaklarının üzerinde dur demez mi??? ya zor sabrettim açıkçası. zaten çok hassasım ve yalnızım deli oldum valla. bi de gurbetteyim ben. eşimden başka kimsem yok. o da zaten 3 güne bir nöbetçi. astsubay olduğu için

canım bosver takma kafana kayınvaldenı seni anlasa anlasa annen anlar birde bizz onlar zamanında hamilelkilerini bile yaşayamamışlar ki başlarındaki kaynanalardan o zamanlar ne naz yapmak varmış ne mide bulantım var demek ne yük taşımadıkları kalmış ne ağır iş yapmadıkları onlar sağlamlarmış valla helal olsun ama bizler çıtkırıldımız en ufacık birşeyde pes ediyoruz boşver tatlım sen bize anlat biz dinleriz dertlerini sıkıntını

canım bende pimpirikliyimdir çok annem böyle diye diye telkin oldum.aynen burada sıkıntılarımızı paylaşabiliyoruz canım

Canım benim yaaaa, kıyamam sana... ne tuhaf insanlar değil mi? ne olur kendi annelerimiz gibi can olsalar, paylaşmaya korkuyorum birşeyi acaba tepki verir mi diye, hoş artık sormayınca anlatmıyorum... Geçen gün nedese beğenirsin... sen insanlara söylüyormuusn sen daha hamile olduğunu dedi. bir tepem atmış ama,Niye çok mu tuhaf bişey yapıyorum dedim. ama yüzüm çok bozuldu, yok nazar değmesin diye diyorum dedi, içimden ya kıvırırsn böyle dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…