aynı durumdayızz az sonra işten gelcek benim ki yemek ve hemen uyur bende sıkıntıdan patlıyorum.gene şimdi iyi bazen hiç kimse olmuyo topikte.
Tedirgin olma canım yaa, ilk bebeğini düşüren çok kadın varmış. Fakat 2. hamileliğinde ilk düşüğün bir etkisi olmuyormuş, hep olumlu düşün sen de ben düşünmüyorum da sen düşün...sen çünkü kötü bir deneyim geçirmişsin...çok geçmiş olsun ayrıca.
benim de eşim nöbetçi bugün. ışıkları kapadım komşularım gelmesin diyekendimi çok kötü hissediyorum böyle yaptığım için ama hiç halim yok, üstelik grip de oldum
ilk aylarda kullanmak iyi değilmiş diye duymuştum. göbüşümüz çıkmaya başlayınca kullanmamız gerekiyormuş. ablam badem yağı sürüyordu, hiç çatlağı olmadıtabi bünyeden bünyeye değişiyormuş. bu sitede bir sürü şey sürmesine rağmen çatlağım var diyenler var:18:
canım benim kocişş gece 3-4 gibi gidiyor işe gündüzde erken geliyor yine 3gibi fln erken gelip gündüz yattığı zaman akşama uykusunu almış oluyor bizde oturuyoruz rahat rahat ama gündüz uyumayınca böyle erkenden yatıyorbende yalnız kalıyorumm neyse Allah onlara iş güç rastlıgı versinde varsın bazen böyle sıkıntılar çekelim napalımmm bunada şükür
kimse beni duymuyorr cevap vermiyorr küstüm bende hepiciğinize didiyommm
:):):) İnsan istemez hale geldik, geçmiş olsun çok, benim de boğazım yanıyor, korkuyorum lerleyecek diye.
aman dikkat et. hapşırmaktan bile korkar oldum. günde en az 20-30 kere hapşıruyorum. hem de öyle böyle değil yani. o yüzden önlemini al. ben şu anda ballı limonlu sıcak su içiyorum:)) tavsiye ederim
canım geçmiş olsun.hapşur rahat rahat tutunan tutunmuştur zaten bişeycik olmaz yüreğini ferah tut.
aman dikkat et. hapşırmaktan bile korkar oldum. günde en az 20-30 kere hapşıruyorum. hem de öyle böyle değil yani. o yüzden önlemini al. ben şu anda ballı limonlu sıcak su içiyorum:)) tavsiye ederim[/QUOT
EE miden bulanmıyor mu? ya benim herşey midemi bulandırıyordda... ben de deneyeyim bar yoksa bu ilerler...
kızlar bu arada aranızda sigara içen varmıydı, nasıl başardınız içmemeyi...ya da Bazı arkadaşlar günde üç tane içtiğini söylüyorda, bu şekilde içen var mı çok? ben öğrendşğim gün bıraktım... ama çok zor günler geçirdim... şimdilerde unutmaya başladım sigarayı...ama geçen gün doktorun bu konuyla ilgili fikrini almak için dedimki bazı doktorlar günde 2-3 sigaraya misade ediyorlarmış dedim, adam bir sinirlendi... o böyle bir saçmalık olabilir mi dedi? benim kendi adıma sorduğumu düşündü, sigara eğer içersen günde bir tane bile olsa dedi, sakın bana nasıl sağlıklımı bebek, onun için ne yemeliyim ne içmeliyim, hangi ne tür takviyeler almalıyım diye sorma dedi... zaten sen onu en kötü şekilde zehirliyorsun dedi. Yok canım ben kendim için sormamıştım zaten dedi. ama adam kendini kaybetti:)
inşallah yaa!!! ya zaten çok pimpirikli biriyimdir şimdi aştım kendimi resmen. haklısın aslında bunun farkındayım ama korkuyorum işte yine deama tşk ederim cnm ii ki sizlerle paylaşabiliyorum sıkıntılarımı. başkaları anlamıyor gerçekten...
Badem yağı bildiğim kadarıyla kaş ve kirpiğin uzaması için kullanılıyor. Karnımız da kıllanmasın sonra.
haklısın canım.sen çalışıyor musun.ben çalışıyorum ama ailem uzakta o yüzden sıkıntı olabiliyor.annemde burdaydı ama memlekete döndü kaçtı benden bunalttım kadını
cnm gitmemayışıkız hepimiz, topk yavaş ilerliyor
aman dikkat et. hapşırmaktan bile korkar oldum. günde en az 20-30 kere hapşıruyorum. hem de öyle böyle değil yani. o yüzden önlemini al. ben şu anda ballı limonlu sıcak su içiyorum:)) tavsiye ederim[/QUOT
EE miden bulanmıyor mu? ya benim herşey midemi bulandırıyordda... ben de deneyeyim bar yoksa bu ilerler...
yok cnm bulanmıyo. limon zaten balın etkisini kırıyor. dene seversin belki tadını...
ya hakikaten kavınvalidem beni hiç ciddeye almıyor, yaşadığım bulantılar, sık idrara çıkmam filan hepsi psikolojikmiş... ya kadın resmen hamile değilmişim gibi davranıyor... hamileliğime bile psikolojik diyecek nerdeyse...sinir oluyorum ya...
ya hakikaten kavınvalidem beni hiç ciddeye almıyor, yaşadığım bulantılar, sık idrara çıkmam filan hepsi psikolojikmiş... ya kadın resmen hamile değilmişim gibi davranıyor... hamileliğime bile psikolojik diyecek nerdeyse...sinir oluyorum ya...
inşallah yaa!!! ya zaten çok pimpirikli biriyimdir şimdi aştım kendimi resmen. haklısın aslında bunun farkındayım ama korkuyorum işte yine deama tşk ederim cnm ii ki sizlerle paylaşabiliyorum sıkıntılarımı. başkaları anlamıyor gerçekten...
ahh ahhh!!! benimki de kötü niyetli değildir ama çok patavatsızdır. geçen gün dert yandım biraz. sen de güçlü ol ayaklarının üzerinde dur demez mi??? ya zor sabrettim açıkçası. zaten çok hassasım ve yalnızım deli oldum valla. bi de gurbetteyim ben. eşimden başka kimsem yok. o da zaten 3 güne bir nöbetçi. astsubay olduğu için
canım bende pimpirikliyimdir çok annem böyle diye diye telkin oldum.aynen burada sıkıntılarımızı paylaşabiliyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?