2011 Aralık Anneleri

amerika farki diyelim canim. seninle ilgisi yok aslinda hic :)

ben de okuyorum muhabbetleri, tam bitti diyorum bi bakiyorum millet vedalasmaya baslamis. sans diyelim arkadasim..

Isin espirisindeyim diyelim :) canim efe yeni uyudu ogle uykusuna :) saat daha 3 orda 10 heralde esler gelmis oluuo dizilerr oluoo

Isin espirisindeyim diyelim :) canim efe yeni uyudu ogle uykusuna :) saat daha 3 orda 10 heralde esler gelmis oluuo dizilerr oluoo

esler geliyo onlarla ilgilenmek gerekiyo. butun gun yalniz nazlanmak icin bekliyorum resmen. iyi oluyor gelince kendimi naza cekiyorum abartiyorum bulantilarimi falan

Bu gün tekrar başka bir dr'a gittim çok daha ityi bir ultrason aleti var karından baktı ve 6+3 günlük hamilesiniz dedi dün bakan dr 5+5 demişti yani ultrason aletlerine göre bile değişiyor bu günler ölçebildikleri mm ye göre alet otomatik çıkarıyor değeri. Veeee ilk defa embriyoyu gördü şok oldum daha önceki gebeliklerim boş kese ile sonlanmıştı.Aslında benim adet günlerine göre 18 gün farkediyor yani geç tutunma diye bir şeyin gerçekten olduğunu anladım. Kalp atışlarını duyamadık henüz ama bu da bir şeydir diyorum kendi kendime, en azından boş kese değil. Dr beni iki hafta sonra çağırdı nasıl bekleyeceğim ?. O sanki her şey normalmiş gibi davranıyor adet tarihimi yanlış hatırladığımı falan düşünüyor sanırım. Ben bile kuşku duymaya başladım artık.

doktordan geldık coktan ama yazamadım

bebegım cok guzel ya

nasıl hareketlı anlatamam ,once elını kaldırdı selam verdı bıze sonra da ayaklarını oynattı

cok saglıklı masallah

ben onu yerım ya yerım yerım yerım

kocaman olmuşuz 3 ay bıtecek neredeyse..

ıkılı testım 10 gun sonra cok az kaldı ..

ıkılı test ıcın bı ben mıyım gıden :26:

esler geliyo onlarla ilgilenmek gerekiyo. butun gun yalniz nazlanmak icin bekliyorum resmen. iyi oluyor gelince kendimi naza cekiyorum abartiyorum bulantilarimi falan

tamamen katılıorum sana bende aynı şekilde bekliorum ama hala benim eşim gelmedi mesaide malesef
birde bişi sorcam sizin bulantılarınız ne zaman başladı benim öle sabah bulantıları felan aşırı bi bulantım olmadı allaha şükür halada yok ama olurmu daha snr die mrk ediorum:44:

maaşallahh yaaa darısı bizim bebeklerin başına inşallah. benim ikili teste daha 4 haftam var. geçmiyo sanki günler...

Hey aşağıkiler huhuu
Efeciğim sobe
Napiyosunuz? Kocem öyle bir geçer zaman ki izliyo ben sevmiyorum ama

Son düzenleme:
Oy maşallah maşallah

Canm benm ilk hamileligimde hic bulantm olmadi ama bunda 1 haftadr var

İyidir tatlışımm ya sen nasılsın bakiim ? Gitti mi misafirlerin ? Kimler geldi kız ?
Bugün gelin çeyizi sermeye gittim Ama çok yoruldum

maaşallahh yaaa darısı bizim bebeklerin başına inşallah. benim ikili teste daha 4 haftam var. geçmiyo sanki günler...

ben bu cuma gidiyorum 2li test gununu belirleyecegiz. cok surmez sanirim onumuzdeki haftaya randevu verirler onun icin. hepimiz bir bir basliyoruz testlere. Allah saglik versin bebiklerimize de bize dee..

İyidir tatlışımm ya sen nasılsın bakiim ? Gitti mi misafirlerin ? Kimler geldi kız ?
Bugün gelin çeyizi sermeye gittim Ama çok yoruldum

Esimin arkadaslari uzak bi sehirden geldiler :) bizde kaldilar ama hic yukleri olmadi tatlim saolsun kocam ve arkadaslarida kendi pisirdi birlikte yedik :)) caniiim ne guzel :) kimin ceyizi kiz yorulmaa cok

Ablamın görümcesinin benide çığırdılar ayy ne güzel duygular gelin ev düzme falan özlemişim geçen sene bu zamanlarımı
Anaa ne iyi ne kadar anlayışlılar bak maşallah
Oğluşun napiyor annesi ?

bana da gecmemıstı ınan kı :)

Oy maşallah maşallah

tesekkur ederım

ben bu cuma gidiyorum 2li test gununu belirleyecegiz. cok surmez sanirim onumuzdeki haftaya randevu verirler onun icin. hepimiz bir bir basliyoruz testlere. Allah saglik versin bebiklerimize de bize dee..

canım 11 haftalıkken gıt zaten 11 haftadan once yapılmıyor ve mutlaka bebegının 4,5 cmden uzun olması gerekıyr..

hatta en ıyısı 12 haftalıkken gıtmek..
eger uzun degılse yaptırma

Anaa Cemile ebede ohhhw Allahım bebeğinden vazgeçmek çok zordur . Dizide olsa :2:

Suan uyuyor teyzesi bizim hic gelin evi duzme filan olmadi canim ya amerika gelini olunca kimsede olmayinca gidip herseyini kendin aliyor duzuyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…