amerika farki diyelim canim. seninle ilgisi yok aslinda hic :)
ben de okuyorum muhabbetleri, tam bitti diyorum bi bakiyorum millet vedalasmaya baslamis. sans diyelim arkadasim..
Isin espirisindeyim diyelim :) canim efe yeni uyudu ogle uykusuna :) saat daha 3 orda 10 heralde esler gelmis oluuo dizilerr oluoo
esler geliyo onlarla ilgilenmek gerekiyo. butun gun yalniz nazlanmak icin bekliyorum resmen. iyi oluyor gelince kendimi naza cekiyorum abartiyorum bulantilarimi falan
doktordan geldık coktan ama yazamadım
bebegım cok guzel ya
nasıl hareketlı anlatamam ,once elını kaldırdı selam verdı bıze sonra da ayaklarını oynattı
cok saglıklı masallah
ben onu yerım ya yerım yerım yerım
kocaman olmuşuz 3 ay bıtecek neredeyse..
ıkılı testım 10 gun sonra cok az kaldı ..
ıkılı test ıcın bı ben mıyım gıden :26:
Oy maşallah maşallahdoktordan geldık coktan ama yazamadım
bebegım cok guzel ya
nasıl hareketlı anlatamam ,once elını kaldırdı selam verdı bıze sonra da ayaklarını oynattı
cok saglıklı masallah
ben onu yerım ya yerım yerım yerım
kocaman olmuşuz 3 ay bıtecek neredeyse..
ıkılı testım 10 gun sonra cok az kaldı ..
ıkılı test ıcın bı ben mıyım gıden :26:
tamamen katılıorum sana bende aynı şekilde bekliorum ama hala benim eşim gelmedi mesaide malesef
birde bişi sorcam sizin bulantılarınız ne zaman başladı benim öle sabah bulantıları felan aşırı bi bulantım olmadı allaha şükür halada yok ama olurmu daha snr die mrk ediorum:44:
Hey aşağıkiler huhuu
Efeciğim sobe
Napiyosunuz? Kocem öyle bir geçer zaman ki izliyo ben sevmiyorum ama
maaşallahh yaaadarısı bizim bebeklerin başına inşallah. benim ikili teste daha 4 haftam var. geçmiyo sanki günler...
İyidir tatlışımmya sen nasılsın bakiim ? Gitti mi misafirlerin ? Kimler geldi kız ?
Bugün gelin çeyizi sermeye gittimAma çok yoruldum
maaşallahh yaaadarısı bizim bebeklerin başına inşallah. benim ikili teste daha 4 haftam var. geçmiyo sanki günler...
Oy maşallah maşallah
ben bu cuma gidiyorum 2li test gununu belirleyecegiz. cok surmez sanirim onumuzdeki haftaya randevu verirler onun icin. hepimiz bir bir basliyoruz testlere. Allah saglik versin bebiklerimize de bize dee..
Ablamın görümcesinin benide çığırdılar ayy ne güzel duygular gelin ev düzme falan özlemişim geçen sene bu zamanlarımı
Anaa ne iyi ne kadar anlayışlılar bak maşallah
Oğluşun napiyor annesi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?