2011 Aralık Anneleri

valla cnm bende de aynı dert var. sezeryan tarihimi geç bi tarihe verdi doktor. acil bi durum olursa hemen sezeryana alırız, ne kadar kalırsa o kadar ii dedi. ben de 10 aralık a 5 gün 1 hafta kala temizliğimi yaptırayım diyoruım ama ya erken gelirse... jileti de kendim yapamam ki, hiçbir yerimi görmüyorum yaaaaaa (

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri yarın kontrolüm var ve yarın akşamda annemle babam gelecekler hayırlısıyla çok mutluyum kızlar

şimdiden gözün aydın cnm...

:))valla biz bu rüyaları göre göre psikolojik olarak doğurcaz heraldee

biz de seni seviyoruz cnm benim. çok dikkat et kendine...

arayı bu kadar uzatma cnm... çok dikkat et sen de kendine...

cnm, valla ne diyeceğimi bilmiyorum. Allah sıkıntılarınızı bir an önce geçirsin inşallah. burada çok alışıyoruz birbirimize, sanki gerçekten ayrılıyormuş gibi hissediyorum (

diyecek bişey bulamıyorum...

çok tebrik ederim cnm benim... Allah hep böyle güç kuvvet versin inşallah hepimize...

yahuuu yürümeye korkuyorum artık:) millet normal doğum kolay olsun diye yürür, ben de pat diye doğum olmasın diye oturuyor ya da yatıyorum kös kös

cnmmmmm; ne olur ii bak kendine. Allah'a emanet ol inşallah...

ya kızlar bi bardak içtim yeşil çay geri kalanını döktüm. içime sinmedi.

canım biz de seni özleyeceğiz. kendine ve meleğine dikkat et. eşini de fazla takma kafana. bak o da senin için çabalamış interneti kapatmış. bu da takdiri hak eden bi davranış bence. bu zamanda internetsiz durabilen bi bilgisayar hocası. sen de affet gitsin fazla uzatmayın bence. öptük seni kocaman

halimem senin doğuma yani 10 aralıka bişey kalmadı kız. sen haftaya yaptır temizliğini bence. kasımdan bu gunu sayma kaldı 5 gün, aralıktan da 9 gün (10.gün doğurcan nasılsa, onu da sayma). 14gün sonra en geç bebiş kucağında. ne güzellll

ben artık hiç dik oturamıyorum canlar yaa... benim kuşum çok mu rahatına düşkün? ayağını sağa sola geçiriyor, ya da göğsüme doğru bastırıyor. ciddi anlamda cnm yanıyor. yatıyor vaziyette oturuyorum ben de

ya ben de sezeryan düşünüyorum halimem, beni de hesaplasana kaç günüm kaldı kız. valla içim daralıyo zaman geçmiyo.

bi taraftan tezimi düzeltmeye çalışıyorum ama bilgisayarın başında fazla oturdukça bacaklarım çok ağrıyo. doğumdan sonra da bebişle ben nasıl ders çalışcam yaa.. uyuz hoca tezimi daha erken okusaydı şimdiye bitirirdim ben. uyuz nolcak.

canım ben de yatarmış gibi oturuyorum, sandalyede oturunca falan bebiş kaburgamdan fırlıcak sanki.

valla işin çok zor cnm yaa( bu arada sezeryana da ortalama 10 gün önceden alıyor cnm ya... benimki mesela 8 gün önceye gün verdi. dayanacak mı bakalım:) senin de ortalama 20 gün diyelim :) olur mu????

valla işin çok zor cnm yaa( bu arada sezeryana da ortalama 10 gün önceden alıyor cnm ya... benimki mesela 8 gün önceye gün verdi. dayanacak mı bakalım:) senin de ortalama 20 gün diyelim :) olur mu????

benim daha çok varmış o zaman. çileye devam. ilerde kızım der artık çilekeş anam, garip anam diye

bu arada özel hastaneye giden arkadaşlarım; her kontrole gittiğinizde ücret ödüyor musunuz? ben bugüne kadar hep ödedim. ama tokattaki hastanemde 10 gün sonrası için ödeniyordu. onun öncesinde olan kontrollerde ödenmiyordu. sizin hastaneleriniz nasıl???

BENİM gittiğim 2 farklı hastane var 2si de 10 gün içinde ücret almıyor cnm

bizimkinde de kontrol suresi 14 gun..

ben su son zamanlarda birine oduyorum birine odemiyorum yanii :))

Selam tatlı annecikler . Nasılsınız ? Biz yatış hala . Yaramazlık yok hamdolsun .
Neslihancığım korkutmayayım seni şimdide hamilelikte içilmez diye biliyorum yeşil çayı . Hatta diğer bitki çaylarınıda . Dr danışarak içmek en güzeli. Bir kaç bardaktan bişey olmaz gerçi ama aklımızda bulunsun genede.

anladım canım teşekkürler. zaten bir bardak içtim. psikolojik midir nedir şuan acayip midem bulanıyo, galiba o bi bardak da orda durmayacak

Benim hastanede de 15 gün kontrol süresi,haftada bir gidiyorum artık bi veriyorum bi vermiyorum ama nst için her hafta özel sigortalı olmama rağmen 48 tl ödüyorum.

walla çok çok derinden tebrik ediyor ve saygıyla eğiliyorum önünde... bravo
inşallah ben de senin kadar güçlü olurum!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…