kızlar mrblar.doktordan geliyoruz şimdi.aşagıdaki tickerı gözönüne almayın,yanlış yaptım onu .34+5 deyim bugün.20 aralıkda da sezeryan olmak istiyorum 38+2 oluyorum.doktor erken dedi ama ben de 20 aralık olsun istiyorum.yani sıkıntı yaratmaz ama akcigeri tam gelişmez de bikaç saat de olsa küvözde kalırsa üzülürüm dedi.dürüst adam tabi ama ben de yay burcu olsun istiyorum ve sonuçta tahmini doğum tarihinin 10 gün öncesi.cok da erken gibi gelmiyo aslında değil mi?zaten daha erken bi tarih söyleseniz hayatta razı gelmem, bunu da sadece doktorumuz söylemişti opsiyon olarak bilin diye söylüyorum dedi.bugün de kilomuz 2.700 müş.az kilo almısım kızlar ya300 gr almış bebişim 11 günde (( abuk subuk pizzalarla beslendim son zamanları bişi yapamıyorum diye.ondan mı acaba..boyumuz da 47 cmmiş .iyi mi sizce..suyu iyi dedi.düzenli tansiyon ölçtürmende fayda var dedi.o ateşlenmelerin sebebi de bebeğin büyüyor olması ile ilgiliymiş.bi de bebeklerin kilosu annelerine benzermiş,anneler nasıl doğduysa yani.ee ne diyosunuz 38+2 de küvözlük bi durum olmaz dimi kızlar ya,iyi değil mi.....
ben de ayın 11inde gittim ücret ödedim. 21inde gittim yine ücret ödedim. o anda aklıma gelmediği için sormadım. bu kez de 10 gün sonra gel doktorum ama 9. gün gideyim bakalım nolacak :) bu arada ben nst parası ödemedim remainder. 48 de çok fazlaymış hakikaten. benim muayene ücretim 35 tl bu arada...
ben de ayın 11inde gittim ücret ödedim. 21inde gittim yine ücret ödedim. o anda aklıma gelmediği için sormadım. bu kez de 10 gün sonra gel doktorum ama 9. gün gideyim bakalım nolacak :) bu arada ben nst parası ödemedim remainder. 48 de çok fazlaymış hakikaten. benim muayene ücretim 35 tl bu arada...
bu arada özel hastaneye giden arkadaşlarım; her kontrole gittiğinizde ücret ödüyor musunuz? ben bugüne kadar hep ödedim. ama tokattaki hastanemde 10 gün sonrası için ödeniyordu. onun öncesinde olan kontrollerde ödenmiyordu. sizin hastaneleriniz nasıl???
Benim hastanede de 15 gün kontrol süresi,haftada bir gidiyorum artık bi veriyorum bi vermiyorum ama nst için her hafta özel sigortalı olmama rağmen 48 tl ödüyorum.
nst bir çok hastanede ücretsiz, 48 lira çok diil mi yaaaa :44:
kızlar mrblar.doktordan geliyoruz şimdi.aşagıdaki tickerı gözönüne almayın,yanlış yaptım onu .34+5 deyim bugün.20 aralıkda da sezeryan olmak istiyorum 38+2 oluyorum.doktor erken dedi ama ben de 20 aralık olsun istiyorum.yani sıkıntı yaratmaz ama akcigeri tam gelişmez de bikaç saat de olsa küvözde kalırsa üzülürüm dedi.dürüst adam tabi ama ben de yay burcu olsun istiyorum ve sonuçta tahmini doğum tarihinin 10 gün öncesi.cok da erken gibi gelmiyo aslında değil mi?zaten daha erken bi tarih söyleseniz hayatta razı gelmem, bunu da sadece doktorumuz söylemişti opsiyon olarak bilin diye söylüyorum dedi.bugün de kilomuz 2.700 müş.az kilo almısım kızlar ya300 gr almış bebişim 11 günde (( abuk subuk pizzalarla beslendim son zamanları bişi yapamıyorum diye.ondan mı acaba..boyumuz da 47 cmmiş .iyi mi sizce..suyu iyi dedi.düzenli tansiyon ölçtürmende fayda var dedi.o ateşlenmelerin sebebi de bebeğin büyüyor olması ile ilgiliymiş.bi de bebeklerin kilosu annelerine benzermiş,anneler nasıl doğduysa yani.ee ne diyosunuz 38+2 de küvözlük bi durum olmaz dimi kızlar ya,iyi değil mi.....
slm kızlar.. biraz önce doktordan geldik.. nts ye bağlandım herşey normal çıktı. bende nts ücreti 15 tl ödedim. muayane ücretimde 20 tl normalde.. ama bu nts için para almaları çok saçma sanki ne yapıyorlar.. ilk girişimdi nts ye. ayy oğluşumun kalp atışlarını duydum dünyalar benim oldu..
bence de saçma, benim gittiğim hastanede ücretsiz.
kızlar ya son iki saattir karnım sürekli taş gibi oluyor. bi kasılıyor bi gevşiyor. saydım saatte 6-7 kere oluyor. herhangi bi sancım yok belimde ağrı mağrı yok. ateş basması da yok. sadece karnım kasılıp gevşiyo, kasılıp gevşiyo. acaba bu ne ki? doğurur muyum ki?? daha erken ya. bebeğimin büyümesi lazım içerde. kasılmalar gevşeyince kızım deli gibi oynuyor içerde, sonra bi daha kasılıyo, o da duruyo geçmesini bekliyo belliki. bi akıl verin napakki??
kızlar ya son iki saattir karnım sürekli taş gibi oluyor. bi kasılıyor bi gevşiyor. saydım saatte 6-7 kere oluyor. herhangi bi sancım yok belimde ağrı mağrı yok. ateş basması da yok. sadece karnım kasılıp gevşiyo, kasılıp gevşiyo. acaba bu ne ki? doğurur muyum ki?? daha erken ya. bebeğimin büyümesi lazım içerde. kasılmalar gevşeyince kızım deli gibi oynuyor içerde, sonra bi daha kasılıyo, o da duruyo geçmesini bekliyo belliki. bi akıl verin napakki??
bugün kendini yormuş olabilir misin? 2 hafta önce 5dk da bir bu anlattığın gibi kasılmalar yaşadığım için erken izne ayrıldım ve evde dinleniyorum ben. 4-5 günde bir kontrole gidiyorum ve doktor açılma varmı diye kontrol ediyor ama hiç açılmam yok. doktorun tek söylediği dinlenmem, bol su içmem ve bebeğin hareketlerini takip etmemdi. açılma olduğunda makatta baskı hissediyormuşsun. karnının taş gibi olması dışında bir belirtin yoksa korkma. bak bebişte hareket ediyormuş zaten.
canim genelde cok ayakta kalinca ve yorulunca karin sertlesiyo.bugun cokmu ayakta kaldin.bence sol tarafina yat guzelce dinlen.bak o zaman duzelicektir.dogurmazsin korkma canim :)
bugun sürekli bilgisayar başında ders çalıştım. yoruldum ama biraz bacaklarım ağrıdı. ben biraz yatayım, sabaha allah kerim. olmazsa sabah ararım doktoru. bunun dışında hiçbi belirtim yok canım.teşekkür ederim cevabın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?