2011 Aralık Anneleri

bence doktoru dinle.vardır bir bildiği.Allah korusun kötü birşey olursa kendini suçlarsın sonra.ben olsam doktoru dinlerdim her ne kadar 38+2 olsada.

kkizlar siz kuru parami veriyonuz 35 45 ya ben her muaynede 45 euro veriyom 39 unu cekiyom sigortadan ozel doktora gidiyom hemde ama ecoda ozel bisi yaparsa ekstra oduyom gecen 65 odedim bu sefer nstye de vercem ekstra ama geri cekiyom yarisindan cogunu bide bazilariniz sigortaliyim diyosunuz nasi bi kanun bu ya turkiye somuruyo resmen bide ben 5 ci ayimda sectim odami eger 2 kisi istiyosan 180 euro tek istersen gunluk 75 euro iki kisi kalirsan epudurel bedava 5 gun kaliyosun hastanede ben 180 euro odiycem onu geri cekemicem yanliz sezeryanda olsa 160 euro ekstra anlamadim ben bu olayi ya bi gun kaliyon dunya para veriyon bide muayne ucreti of of

bende özele gidiyorum.on gün içinde gidersen ücretsiz.haftada bir gittiğim için birini ödeyip birini ödemiyorum.nst parası almıyorlar ama bu hastanede bi ilginç.herkes ultrasona giriyormuş,ona para alıyorlar

10 gün öncesi kontrol sayılıyo cnm, ücret alınmıyo.

slm kızlar.. biraz önce doktordan geldik.. nts ye bağlandım herşey normal çıktı. bende nts ücreti 15 tl ödedim. muayane ücretimde 20 tl normalde.. ama bu nts için para almaları çok saçma sanki ne yapıyorlar.. ilk girişimdi nts ye. ayy oğluşumun kalp atışlarını duydum dünyalar benim oldu..

Canım ben 38+6'da haftaya bebişime kavuşuyorum nasipse doktorumuz kararı bu hafta içinde bize bıraktı ve bebek için 38+3 olacağımız pazartesiden cumaya hiç bir şey değişmeyeceğini belirtti çok sık sezaryen yapan bi doktor ama sizin bebeğinizde ciğerlerde bi sıkıntı mı gördü acaba yoksa bence sıkıntı olmaz.Bu arada benim bebekim de 2300 civarıydı o haftalarda ben de çok kafaya takıp aşırı yemeye başlamıştım sonuçta tansiyonum yükseldi bebeğin kalp atımı çok arttı taşikardi olduk(Umarım sorun olmaz doğunca hala çok üzülüyorum bence gerekli şeyleri yapıyorsan beslenme konusunda bebeğinin kilosuna takma arkadaşım geçende 41.haftada kucağına aldı bebeğini ve sadece 3 kg doğdu yani ne kadar dursa da yine de yapıyla ilgili bi durum bu galiba.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini ve tabi bana da

bence de saçma, benim gittiğim hastanede ücretsiz.

slm güzel annecikler...nasılsınz?biz iyiyiz sanırım :) yarın akşama misafirim var,sabahtan beri yavaş yavaş hazırlık yapıyordum,az öncede bi öğrencim aradı sizi görmeye gelebilirmiyiz yarın diye hayır diyemedim..yani öğlene bi posta akşama bi posta misafirim olacak..misafiri severim de bu durum da seveceğimden pek emin değilim...işin kötü yanı işlerimi daha bitirmedim,bu akşam ve yarın öğlene kadar halletmem gerek ( Hadi bana kolay gelsin,ara ara uğrar bakarım nete...

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazılanları okuyorum ama ilk defa yazıyorum hepinizin bebişleri hayırlı olsun bende 36 hafta 4 günlük hamileyim

slm kızlar,
haftadan haftaya foruma girmek ne zor oluyormuş hepinizi çok özlüyorum.
nts ücretini ben de vermiyorum.
bizimde bugün kontrolümüz vardı, bebişimiz 3.080 gr olmuş
bu arada ellerim şişti sanki açıp kapatırken eklemlerim sızlıyor, sanki suratımda şişti artık kilo mu, şiş mi anlamadım en son 22 kg almıştım, bir haftadır tartıya çıkmıyorum.
inşallah hepimizin doğumu çok kolay olur

bu aralar ben de garip bir psikoloji oluştu. acayip rahatım, sanki doğuma girecek olan ben değilim. bebiş hep karnımda kalıcak, böyle mutlu mesut yaşayacağız doğum yapmayacak gibi hissediyorum kendimi. iyi mi, kötü mü anlamadım:44:

kızlar ya son iki saattir karnım sürekli taş gibi oluyor. bi kasılıyor bi gevşiyor. saydım saatte 6-7 kere oluyor. herhangi bi sancım yok belimde ağrı mağrı yok. ateş basması da yok. sadece karnım kasılıp gevşiyo, kasılıp gevşiyo. acaba bu ne ki? doğurur muyum ki?? daha erken ya. bebeğimin büyümesi lazım içerde. kasılmalar gevşeyince kızım deli gibi oynuyor içerde, sonra bi daha kasılıyo, o da duruyo geçmesini bekliyo belliki. bi akıl verin napakki??

mrb. ben önümüzdeki salı günü 37+5 de sezeryan olacağım. bu tarihi ben istemiştim ama eşim erken olmuyormu diye şüpheye düşünce doktoruma tekrar sordum. sırf biz bu tarihi söyledik diye ok demediniz di mi diye :) doktorum olur mu öyle şey dedi ve zamanının uygun olduğunu söyledi. zaten 36. haftanın içindeyken erken doğum riski olunca bile ciğer gelişimi tamamlandı, küvezlik bir durum olmaz ama her ihtimale karşı iğne yapalım demişti, hani şu akciğer gelişimini destekleyici ilaçtan. bunları düşününce 38+2 de küvezlik bir durum olmamalı diyor insan ama tabiiki doktorun en iyisini bilir. hafta hesabını yaparken karışıklık olmuş olabilir mi acaba..:44:

bugün kendini yormuş olabilir misin? 2 hafta önce 5dk da bir bu anlattığın gibi kasılmalar yaşadığım için erken izne ayrıldım ve evde dinleniyorum ben. 4-5 günde bir kontrole gidiyorum ve doktor açılma varmı diye kontrol ediyor ama hiç açılmam yok. doktorun tek söylediği dinlenmem, bol su içmem ve bebeğin hareketlerini takip etmemdi. açılma olduğunda makatta baskı hissediyormuşsun. karnının taş gibi olması dışında bir belirtin yoksa korkma. bak bebişte hareket ediyormuş zaten.

canim genelde cok ayakta kalinca ve yorulunca karin sertlesiyo.bugun cokmu ayakta kaldin.bence sol tarafina yat guzelce dinlen.bak o zaman duzelicektir.dogurmazsin korkma canim :)

bugun sürekli bilgisayar başında ders çalıştım. yoruldum ama biraz bacaklarım ağrıdı. ben biraz yatayım, sabaha allah kerim. olmazsa sabah ararım doktoru. bunun dışında hiçbi belirtim yok canım.teşekkür ederim cevabın için.

canim genelde cok ayakta kalinca ve yorulunca karin sertlesiyo.bugun cokmu ayakta kaldin.bence sol tarafina yat guzelce dinlen.bak o zaman duzelicektir.dogurmazsin korkma canim :)

fiziksel olarak çok yorulmadım sanıyorum sdc bilgisyar başındaydım ama demekki yoruldum. ben biraz dinleniyim kızlar insallah sabaha geçer. teşekkür ederim anniş

devamli oturmakta bu kasilmalara sebep olur canim..karnin surekli sikisik durumda oldugu icin.biraz rahat pozisyon bulunca cosmaya baslar.dedigim gibi yat dinlen canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…