2011 Aralık Anneleri

kaç haftalık ki cnm bebeğin?

nusya cnm tam seni soracaktım nerelerdesin diye acaba dogum mu yaptın dıye gectı bıan aklımdan göremeyınce ama gördüm şimdi seni

ii gecelerrrr....

Yavaş yavaş hepimiz mutlu sona yaklaşıyoruz sanırım :)

evet öyle maşallah bebekler çok aceleci aralığı beklemiyolar sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil benim bebeğiminde kafası 2 hafta büyük çıkıyo çok kafama takılıyo bu durum inş. Normal doğum yapabilirim

sağlıkla doğsun da cnm nasıl olursa olsun bence. böyle şeyleri kafana takıp da üzme kendini. vardır herşeyde bi hayır cnm...

yok şekerim yaa malesef hala doğuramadım :2::2::2: gelmeye niyeti yok bu sıpanın neyse..ablam geldi temizlik yapıyoruz koltuklar filan yıkandı tüller halılarr ohh miss doğuma hazırlık var yani..bu arada dişimmm çokk ağrıyo derdim büyük ne yaptıysak geçmedi

ooo kolay gelsin ne güzel benimde ev temizliğim bitti sayılır..dişin içinde geçmiş olsun cnm cok kötü yaa

[ı]mesajını aynen yazıyorumbugün 16 saat süren normal doğumla 3200 gr 51 cm çağan bebeğim geldi. Darısı başınıza arkadaşlar
süper bi haber değil mi???? [/ı]
ay ne güzel doğuran doğurana artık sıra banada gelsin

benim bebişte çok sık hıçkırıyor bazen uykumdan uyanıyorum uzun sürünce kıyamıyorum ama ona

[ı]mesajını aynen yazıyorumbugün 16 saat süren normal doğumla 3200 gr 51 cm çağan bebeğim geldi. Darısı başınıza arkadaşlar
süper bi haber değil mi???? [/ı]

inanmıyorum süper yaaa. allah analı babalı büyütsün insallha. bizimki de kıymetli bebek sezeryan olcaz diye konuşmuştuk demek normal doğurmuş. her işte bi hayır vardır. çok sevindim. darısı başımıza. bu arada kasılmalarım devam ediyo. karnım taş gibi.

bugünlük bu kadar heyecan yeter heralde. ben çıkıyorum kızlar... gerçi bu kez de dayanamayıp telefondan giriyorum :))
hepinize ii geceler kızlar... bu gece doğuran olmayacak heralde, sancım var diyen olmadı :))
yarına yepyeni sağlıklı doğumlar duymak dileğiyle. hepinizi gerçekten çok seviyorum.
ii ki varsınız... Allah'a emanet olun. Allah rahatlık versin inşallah...

neslihancım sen dur bari dogurayım deme ne bu ya herkes erkenden doguruyorsonra yalnız kalacam buralarda benn

hadi bakalım halimem uyursun inş gecenin bir saati denk geliriz biz senle yine allah rahatlık versin cnm sana da ıyı geceler..bende kalkıyorum kızlar hayırlı geceler hepinize

noldu arkadaşım niye sinirlendin kaynanalara

Canım yaa sınırden catlıcam valla bebeegımızın gardolapla sıfonyerını beklıyorduk kac gundur kayınvaldem de sımdıye kdr hıcbır seye elını surmedı bır copde almadı dogru durust gunlerdır ıner ben sılerım mobılyayı dedı evıde cok yakın bende hevesını kırmak ıstemedım gel buyur dedım mobılyacılarda bıraz gec geldı aksamustu geldıler yapılması kurulmasıda tabı 2saatı buldu mobılyacılar cıktı ayy saat gec olmasaydı kalır sılerdım bır guzel baban coktan gelmıstır dedı ben gıdeyım dedı gıttı Insanlık mıdır sızce bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…