yok fatmacım sanki ben hiç doğurmayacağım gibi geliyo. artık ilkokula başlarken çıkarırım :))
bende şimdi baktım 36 görünüyo çizelgesinde
yeni doğum haberlerini aldıkça heyecan basıyor hayırlı olsun rabbim zamanları gelince bizlerede nasip etsin inş. O duyguyu yaşamayı bende kızımı sabırsızlıkla bekliyorum sancılarım oluyo ve çatı kemiğim arada çok ağrıyo sanırım kızım zamanını beklemeden gelicek
cnm bana da öyle geliyor ve bu yuzden hala çantamı bıle hazırlamadım rahatlıga bakarmısınn
kaç haftalık ki cnm bebeğin?
ben çıkıyom. size ii geceler :))
36 hafta 4 günlük
ii gecelerrrr....
Yavaş yavaş hepimiz mutlu sona yaklaşıyoruz sanırım :)
evet öyle maşallah bebekler çok aceleci aralığı beklemiyolar sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil benim bebeğiminde kafası 2 hafta büyük çıkıyo çok kafama takılıyo bu durum inş. Normal doğum yapabilirim
yok şekerim yaa malesef hala doğuramadım :2::2::2: gelmeye niyeti yok bu sıpanın neyse..ablam geldi temizlik yapıyoruz koltuklar filan yıkandı tüller halılarr ohh miss doğuma hazırlık var yani..bu arada dişimmm çokk ağrıyo derdim büyük ne yaptıysak geçmedi
ay ne güzel doğuran doğurana[ı]mesajını aynen yazıyorumbugün 16 saat süren normal doğumla 3200 gr 51 cm çağan bebeğim geldi. Darısı başınıza arkadaşlar
süper bi haber değil mi???? [/ı]
benim bebişte çok sık hıçkırıyor bazen uykumdan uyanıyorum uzun sürünce kıyamıyorum ama onakızlar sizin bebişlerde hıçkırık tutuyor mubir hıçkırık tutuyor 5 dakka sabıt bır sekılde içimde hık hık hareket olıuyor dısardan elimi koyunca bıle hissediliyor babasıyla cok gülüyoruz bu haline
[ı]mesajını aynen yazıyorumbugün 16 saat süren normal doğumla 3200 gr 51 cm çağan bebeğim geldi. Darısı başınıza arkadaşlar
süper bi haber değil mi???? [/ı]
inanmıyorum süper yaaa. allah analı babalı büyütsün insallha. bizimki de kıymetli bebek sezeryan olcaz diye konuşmuştuk demek normal doğurmuş. her işte bi hayır vardır. çok sevindim. darısı başımıza. bu arada kasılmalarım devam ediyo. karnım taş gibi.
bugünlük bu kadar heyecan yeter heralde. ben çıkıyorum kızlar... gerçi bu kez de dayanamayıp telefondan giriyorum :))
hepinize ii geceler kızlar... bu gece doğuran olmayacak heralde, sancım var diyen olmadı :))
yarına yepyeni sağlıklı doğumlar duymak dileğiyle. hepinizi gerçekten çok seviyorum.
ii ki varsınız... Allah'a emanet olun. Allah rahatlık versin inşallah...
ayyyy sinirden catlıcam ayooolll bu kaynanaların hepsının elındenopuyorum saygıylaaaa
noldu arkadaşım niye sinirlendin kaynanalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?