kızlar ya son iki saattir karnım sürekli taş gibi oluyor. bi kasılıyor bi gevşiyor. saydım saatte 6-7 kere oluyor. herhangi bi sancım yok belimde ağrı mağrı yok. ateş basması da yok. sadece karnım kasılıp gevşiyo, kasılıp gevşiyo. acaba bu ne ki? doğurur muyum ki?? daha erken ya. bebeğimin büyümesi lazım içerde. kasılmalar gevşeyince kızım deli gibi oynuyor içerde, sonra bi daha kasılıyo, o da duruyo geçmesini bekliyo belliki. bi akıl verin napakki??
slm güzel annecikler...nasılsınz?biz iyiyiz sanırım :) yarın akşama misafirim var,sabahtan beri yavaş yavaş hazırlık yapıyordum,az öncede bi öğrencim aradı sizi görmeye gelebilirmiyiz yarın diye hayır diyemedim..yani öğlene bi posta akşama bi posta misafirim olacak..misafiri severim de bu durum da seveceğimden pek emin değilim...işin kötü yanı işlerimi daha bitirmedim,bu akşam ve yarın öğlene kadar halletmem gerek( Hadi bana kolay gelsin,ara ara uğrar bakarım nete...
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazılanları okuyorum ama ilk defa yazıyorum hepinizin bebişleri hayırlı olsun bende 36 hafta 4 günlük hamileyim
kızlar ya son iki saattir karnım sürekli taş gibi oluyor. bi kasılıyor bi gevşiyor. saydım saatte 6-7 kere oluyor. herhangi bi sancım yok belimde ağrı mağrı yok. ateş basması da yok. sadece karnım kasılıp gevşiyo, kasılıp gevşiyo. acaba bu ne ki? doğurur muyum ki?? daha erken ya. bebeğimin büyümesi lazım içerde. kasılmalar gevşeyince kızım deli gibi oynuyor içerde, sonra bi daha kasılıyo, o da duruyo geçmesini bekliyo belliki. bi akıl verin napakki??
devamli oturmakta bu kasilmalara sebep olur canim..karnin surekli sikisik durumda oldugu icin.biraz rahat pozisyon bulunca cosmaya baslar.dedigim gibi yat dinlen canim..
ben de ayın 11inde gittim ücret ödedim. 21inde gittim yine ücret ödedim. o anda aklıma gelmediği için sormadım. bu kez de 10 gün sonra gel doktorum ama 9. gün gideyim bakalım nolacak :) bu arada ben nst parası ödemedim remainder. 48 de çok fazlaymış hakikaten. benim muayene ücretim 35 tl bu arada...
nst bir çok hastanede ücretsiz, 48 lira çok diil mi yaaaa :44:
Cnm sanirim senin terubene guvenmistir iki dogum yapmis biri olarak nasil olsa ararsin die yadaa digerlerinde kendi sancin olmadigi icin bundadaa oylemi bekledi cunku 36. Dan sonra her hafta kontrol oluo sanirsam dimi :) ins kizceen bekletmez abisi ablasi gibi gelmek ister kendisi :)
[ı]kızlarrrrrrrrrrrrr... Biopelin arkadaşımız doğurmuş :)))[/ı]
[ı]mesajını aynen yazıyorumbugün 16 saat süren normal doğumla 3200 gr 51 cm çağan bebeğim geldi. Darısı başınıza arkadaşlar
süper bi haber değil mi???? [/ı]
o da benim gibi sezeryan isteyenlerdendi oysa ki di mi? benim de mi sonum böyle acaba???
selam kızlar
doğranlar olmuş bgünde :))
Allah analı babalı sağlıklı büyümelerini nasip etsin inşallah. darısı hayırlısıyla bizlerin başına
dün doktora gittim. Enes Taha' m 3300 gr olmuş. 1 haftada 300gr almış
b gidişle 4000 gr olacak bu sıpa
kara kara nasıl doğracam diye düşünmeye başladım. ya bi de bende adam gibi ne bi sancı ne bişey. en ufak bi kasılmada acaba başlıyo m diye heyecanlanıp duruyorm. her sorana yarın doğuracam diyorm :)) yarın oluyo ama ben doğuramıyorm bi türlüD
ogluna maşallah cnmdaha vaktin var cnm acele etme sabret elbet birgün oda cıkacak ordan
biopelinin haftası neydi? hatırlayamadım yaaa...
biopelinin haftası neydi? hatırlayamadım yaaa...
[ı]kızlarrrrrrrrrrrrr... Biopelin arkadaşımız doğurmuş :)))[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?