2011 Aralık Anneleri

canim ayni sorun suanda bendede var ama adet agrisi gibi acik agrim var suada benimde benim sertlesiyo yumusuyo aniden gene sertlesiyo rahim aciliyomusmu ne anliyamadim pazartesi kontrolum var eger olmasaydi korkardim ama 2 kaldi surda sabrediyorum bende

kolay gelsin cnm işin zor yarına

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazılanları okuyorum ama ilk defa yazıyorum hepinizin bebişleri hayırlı olsun bende 36 hafta 4 günlük hamileyim

tesekkurler seninkide hayırlı olsun bu arada günlerimiz aynı bende 36+4teyim

devamli oturmakta bu kasilmalara sebep olur canim..karnin surekli sikisik durumda oldugu icin.biraz rahat pozisyon bulunca cosmaya baslar.dedigim gibi yat dinlen canim..

neslihancım annise katılıyorum cnm ıkı gündür bende masa başında oturuyorum ve o bahsettiğin kasılmalardan oluyor sanırım bebek sıkışınca içerde ondan karın kasılıyor uzanınca rahatlıyor cunkü..

kızlar bu arada nst fiyatlarından bahsetmişsiniz ben hiç nst ye girmedim bu gidişlede girmeyeceğim sanırım oyuzden bilemiyorum girsem ücret ödermiydim diye gecen hafta gittim ben doktora baktı herşey cok ıyı bir daha 15 aralıkta görüşürüz dedi yani bir ay sonra kız kardeşimin tanıdıgı doktor dün konuşmuşlar hocam nıye 1ay sonra cagırdınız son aylarda daha sık gelmesi lazım deil mi demiş..o da şuan bi sıkıntı yok zaten ayın 15ine kadar dogum için arar bizi gelir demiş olurda dogum başlamazsa oturur konuşuruz ne yapacagımızı 15inde demiş:26: yani artık ben doktorumu sanırım sancım başlarsa arıyacam yoksa böyle takılacam

nst bir çok hastanede ücretsiz, 48 lira çok diil mi yaaaa :44:

Benim muayene ücretim 180 tl ama özel sigortam var %20sini ödüyorum sadece.Ama nst nie o kadar pahalı ve her hafta ücret alıyorlar bilemiyorum.Biraz hastanenin sınıfıyla alakalı sanırım bu durum.İyi hizmete iyi para hesabı..

Destina cnm sanirim senin tecrubene guvenmistir iki dogum yapmis biri olarak nasil olsa ararsin die :)yadaa digerlerinde kendi sancin olmadigi icin bundadaa oylemi bekledi cunku 36. Dan sonra her hafta kontrol oluo sanirsam dimi :) ins kizceen bekletmez abisi ablasi gibi gelmek ister kendisi :)

Son düzenleme:

inş cnm yaa artık 3. oldugundan belikide ya da dediğin gibi yine 42leri görür bu dediğinden oglumda da dogumu mu bu doktorum yaptırmıştı

kızlar sizin bebişlerde hıçkırık tutuyor mu bir hıçkırık tutuyor 5 dakka sabıt bır sekılde içimde hık hık hareket olıuyor dısardan elimi koyunca bıle hissediliyor babasıyla cok gülüyoruz bu haline

[ı]mesajını aynen yazıyorumbugün 16 saat süren normal doğumla 3200 gr 51 cm çağan bebeğim geldi. Darısı başınıza arkadaşlar
süper bi haber değil mi???? [/ı]

[ı]kızlarrrrrrrrrrrrr... Biopelin arkadaşımız doğurmuş :)))[/ı]

[ı]mesajını aynen yazıyorumbugün 16 saat süren normal doğumla 3200 gr 51 cm çağan bebeğim geldi. Darısı başınıza arkadaşlar
süper bi haber değil mi???? [/ı]

ayyy cok sevindim ya ne güzel maşallah ve cokta şaşırdım nedense öylemi böylemi derken normal dogum yapmış hee

anniss cnm 18. ve 19 . bebişlerimizde gelmişşşş biopelin ve su40 arkadaşımız dogum yapmış..su40 ın bilgilerini gulyun arkadaşımız ögrenıp paylaşacak...sırada 20. bebek var bakalım kımden gelıcekkk

selam kızlar

doğranlar olmuş bgünde :))
Allah analı babalı sağlıklı büyümelerini nasip etsin inşallah. darısı hayırlısıyla bizlerin başına

dün doktora gittim. Enes Taha' m 3300 gr olmuş. 1 haftada 300gr almış
b gidişle 4000 gr olacak bu sıpa
kara kara nasıl doğracam diye düşünmeye başladım. ya bi de bende adam gibi ne bi sancı ne bişey. en ufak bi kasılmada acaba başlıyo m diye heyecanlanıp duruyorm. her sorana yarın doğuracam diyorm :)) yarın oluyo ama ben doğuramıyorm bi türlü D

ogluna maşallah cnm daha vaktin var cnm acele etme sabret elbet birgün oda cıkacak ordan

[ı]kızlarrrrrrrrrrrrr... Biopelin arkadaşımız doğurmuş :)))[/ı]

yeni doğum haberlerini aldıkça heyecan basıyor hayırlı olsun rabbim zamanları gelince bizlerede nasip etsin inş. O duyguyu yaşamayı bende kızımı sabırsızlıkla bekliyorum sancılarım oluyo ve çatı kemiğim arada çok ağrıyo sanırım kızım zamanını beklemeden gelicek

36 hafta da erken ama maşallah bebeğinin kilosu da boyu da çok ii. Allah'ım bize de nasip eder inşallah. inanın hala heyecanlıyım haberi aldığımdan beri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…