Bi kez gittimadetim geçince o ka şimdi 7+4 oldum.
benim kocişin kaçıncı rüyası bilemem artıkınayy bu saatte ne yicemki yaff :44:
Ben saat 5 oldu hala bise yemedim sadece 1 yumurta
Bu arada benim kotlarım bana olmuyordu zaten şu son aylarda bayağı bir kilo aldığım için bende iki tane hamile pantolonu aldım bahaneyle Rabbim ileriki haftalardada giymek nasip eder inşallah
Hiç bişey görmedimSadece kan testi yaptırdım orada çıktı .
canımm hayırlı olsunn güle güle iyi günlerde kullan valla benim kotlarımda sıkıyor göbek kısmımı baya rahatsız ediyor bende lastikli spor pantolonlardan almak istiyorum Allah giydirmekde nasip etsin tabiki
canım gitsene bir an önce neden bekliyorsun doktor mu bulamadın
Perşembe gideceğim nasip olursacanımm hayırlı olsunn güle güle iyi günlerde kullan valla benim kotlarımda sıkıyor göbek kısmımı baya rahatsız ediyor bende lastikli spor pantolonlardan almak istiyorum Allah giydirmekde nasip etsin tabiki
canım gitsene bir an önce neden bekliyorsun doktor mu bulamadın
Keske yiyebilsem canlarama tanemin dedigi gibi midem almiyor
Perşembe gideceğim nasip olursaHala hangi hastaneye doktora gideceğim emin değildim ama artık karar verdim .
Zonguldakta tatlış . Devlete mi özele mi onu düşündüm özelde bir doktor var ona gideceğim nasip olursa .
canım yaa mesela ben ekşili şeyleri daha rahat yiyebiliyorum belki sanada iyi gelir hiç denedin mi :44:
git tatlıışşş gitte bebişinin kesesini gör hatta belkim kalp atışlarını bile duyarsınnneye karar verdin cnm hastane konusunda birde sen nerede oturuyosunn
Ye tatlm ye ohh mis gibi bu gazla yemelisinİlk basta bende oyleydim suan hic bise gelmiyo aklima kuzum eve sebze almiyorm tiksindm ya efede corba yiyo oda corbayi ben yapamiyorm ya hazir yada saolsun burdaki hemserim annem gibi olan zerrin teyze getirio yemek :)suanda esime sucuk pisiriom belki yiyebilirim :)
İlk basta bende oyleydim suan hic bise gelmiyo aklima kuzum eve sebze almiyorm tiksindm ya efede corba yiyo oda corbayi ben yapamiyorm ya hazir yada saolsun burdaki hemserim annem gibi olan zerrin teyze getirio yemek :)suanda esime sucuk pisiriom belki yiyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?