2011 Aralık Anneleri

Bu arada benim kotlarım bana olmuyordu zaten şu son aylarda bayağı bir kilo aldığım için bende iki tane hamile pantolonu aldım bahaneyle Rabbim ileriki haftalardada giymek nasip eder inşallah

Hiç bişey görmedim Sadece kan testi yaptırdım orada çıktı . 10 gün sonra gel dedi bide.

Son düzenleme:
Bu arada benim kotlarım bana olmuyordu zaten şu son aylarda bayağı bir kilo aldığım için bende iki tane hamile pantolonu aldım bahaneyle Rabbim ileriki haftalardada giymek nasip eder inşallah

canımm hayırlı olsunn güle güle iyi günlerde kullan valla benim kotlarımda sıkıyor göbek kısmımı baya rahatsız ediyor bende lastikli spor pantolonlardan almak istiyorum Allah giydirmekde nasip etsin tabiki

Hiç bişey görmedim Sadece kan testi yaptırdım orada çıktı .

canım gitsene bir an önce neden bekliyorsun doktor mu bulamadın

Bende hc gitmedim burdaki drlar 8haftadan once cagirmiyorr

Perşembe gideceğim nasip olursa Hala hangi hastaneye doktora gideceğim emin değildim ama artık karar verdim .

Keske yiyebilsem canlar ama tanemin dedigi gibi midem almiyor

canım yaa mesela ben ekşili şeyleri daha rahat yiyebiliyorum belki sanada iyi gelir hiç denedin mi :44:

Perşembe gideceğim nasip olursa Hala hangi hastaneye doktora gideceğim emin değildim ama artık karar verdim .

git tatlıışşş gitte bebişinin kesesini gör hatta belkim kalp atışlarını bile duyarsınn neye karar verdin cnm hastane konusunda birde sen nerede oturuyosunn

Devlete mi özele mi onu düşündüm özelde bir doktor var ona gideceğim nasip olursa .

Son düzenleme:
Zonguldakta tatlış . Devlete mi özele mi onu düşündüm özelde bir doktor var ona gideceğim nasip olursa .

anladım cnmm ALLAH hakkımızda hayırlısını versin bende hamileliğim boyunca bir doktora gideyim oda dogumuma girsin istiyordum inşallah öylede olur

İlk basta bende oyleydim suan hic bise gelmiyo aklima kuzum eve sebze almiyorm tiksindm ya efede corba yiyo oda corbayi ben yapamiyorm ya hazir yada saolsun burdaki hemserim annem gibi olan zerrin teyze getirio yemek :)suanda esime sucuk pisiriom belki yiyebilirim :)

Ye tatlm ye ohh mis gibi bu gazla yemelisin

ye canım aklına kötü şeyler getirme bebikinde yesin mis gibi sucuklarıı ohh yarasınn efecikin kardişinee

kızlarr bu arada hamilelikte su içmek çok öenmliymişş doktorum çok tembih etti bana bende 1lt'lik şişeye dolduruyorum çantama bile atıyorum onu sizde bol su için olur mu tatlışşlarr

kızlarr ben yatıyorum artıkkk belim ağrımaya başladı bebikiminde uykusu geldi sanırsam kasıgımda batmalar başladı şimdi :44: hepinizi öpüyorum bebiklerinizideee kocaman kocamannn öpüyorumm iyi gecelerrr

Evet 47cim çok doğru tatlış bende içmeye çalışıyorum normaldede çok içerdim o yüzden çok sık tuvalete gitmeye alışkınım hani gidermişya hamileler zorlanmam sanırım Çamaşırları astım bile kociş uyuya kaldı iş başa düştü :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…