2011 Aralık Anneleri

haklısın canım ama boşver onların hepsi aynı yardımcı olsaydı tabiki güzel olurdu ama bebeşinide kendinide üzme herkez kaynanalarından yana şikayetçi ama malesef dünyanın düzeni bu sanırım

10 günde bir ödüyorum hatta 3 defa gittim bu kez
[ı]mesajını aynen yazıyorumbugün 16 saat süren normal doğumla 3200 gr 51 cm çağan bebeğim geldi. Darısı başınıza arkadaşlar
süper bi haber değil mi???? [/ı]
ay maşallah Allah bizlerede nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı inşallah
ben olmayayım daha işlerim bitmedi:18::18:

neslihancım sen dur bari dogurayım deme ne bu ya herkes erkenden doguruyorsonra yalnız kalacam buralarda benn
merak etme ben varım destinacığım benimkide yerinden memnunki açılmam henüz 1 cm bile değil:18:

Arkadaslar acil yardımınıza ihtiyacım var
Dün gece acildeydik karnımdan belime dogru uzanan ince sızı seklinde bir agrı vardı doktora gittik idrar tahlili nst muayene ultrason falan hersey normal dedi ama benim agrı gecmedi ne uyutuyor ne de nefes aldırıyor bana ay sancısı denen bişeymiş galiba etrafımdaki bircok kişi böyle söyledi bu sancıyı bilen varmı aranızda nedir ne değildir nasıl gecer ben artık dayanamıyorum. Sol tarafımda agrı artık tam bosluk dediğimiz yerde yardımmmmmm

haklısın canım ama boşver onların hepsi aynı yardımcı olsaydı tabiki güzel olurdu ama bebeşinide kendinide üzme herkez kaynanalarından yana şikayetçi ama malesef dünyanın düzeni bu sanırım

Canım ben yapamayacak degılım yada annem yapar Allah onu basımdan eksık etmesınde sımdıye kadar elının degmedıgı hıcbırse3y olmadı benden cok annemın emegı var benım sınırlendıgım nokta gunlerdır bunun lafını edıosun eve bır saat gec gıtsen ne olacak kı en azından sıler gıderdın elıne yapısacak degıl ya madem yapmayacaksın neden soz verıosun ben sana muhtac mıyım hıcmı vocdan yok acaba yazıkk ya bır ıs yapmadıgı gıbı bır tonda laf ettı bu kdr olmaz gıderkende dıyorkı ayy yarında nısan var olmasa ıner hallederdım yok saol gerekmez annem dayanamaz ıner zaten dedım bende lafa geldımı de kuru kuru kurban olur torununa

burnum tıkandı. nefes alamadım ( uyuyamadım yaaaa

mardincim bende şaşırmıştım bugün. kayınvalidemle dolap silecez dediğinde :))
hangi dağda kurt öldü diyodum. bayramda seni 1 dakika bile oturtmayan kadın sana yardıma mı gelecek. güldürme beni
bu arada benim kayınvalidem geçen gün geldi. arka balkonum darmadağınıktı. ayakkabılarım filan berbattı orası. portmanto aldım yeni. geldi sağolsun hem ayakkabılarımı temizleyip yerleştirdi görümcemle hemde balkonu tertemiz yaptı.
yapacak insan lafta sölemez. ben çağırmadım kendi geldi yaptı Allah razı olsun. Allah seninkinede merhamet versin inşallah

canım geçmiş olsun. ama malesef bilgim yok (

geçmişi okuyamadım ama ilk gördüğüm mesajdı bu..
çiçeği burnunda annelerimize geçmiş olsun diyor, tebrik ediyorum..
bebişlerini güzel günlerde sağlıkla büyütsünler inşallah...
darısı başımıza..
ama biopelin benimle aynıydı diye hatırlıyorum, yanlışmı hatırlıyorum ki???:18:
benimde hergün kasılma şeklinde küçük sancılar hissediyorum.. ya gelirse bebişim şimdi...:18::18::18:
çok heyecanlandım amaaaa ...
baktım 3 gün varmış aramızdaaaaaa....

Son düzenleme:

Cnm bende de 2 gebeligimde de olan bi agri sanirim seninkine benziyor belimden geliyor mideme ve karnima vuruyor nefes aldirmiyor kesinlikleee. Uzandigim zaman bile 5 dkka kadar suruyor agri ama ayakta durmama yada oturmama imkan yok agrinin bilmiyorm ki aynimi

Canım cok haklısın yaa valla sundan sonra bende ıyıce anlamıs oldum benım ona ıhtıyacım mı var Allah askına ben sırf heveslendı dıye gelsın dedım yoksa asla tenezzul etmem zaten eve temızlıkcı cagırıcam Allah annemı basımdan eksık etmesın elının degmedıgı hıcbırsey kalmadı bır kere gel anne bırlıkte yapalım demedım dedıgın gıbı yapacak ınsan kendılıgınden yapar aman Allahım muhtac etmesın bır dahada asla gelıcem desede gel demem bu ne yaa bırde buldugu manaları gorsenız emınım kafayıyerdınız ayy 1.5mılyarmı verdınız aldanmıssınız cok pahalıı ıkı parca sey yok bu perde cok duz olmuss falan fılan

Koyveroni canım aramıza hosgeldın bu arada ben sınırden hırstan hosgeldın dıyemedım sana Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayıda nasıp etsın ınsallhh

Ayy cnm kolay gelsin isler icin dis konusunu gorunce yazayim dedim ogluma hamileligimin basindan beri dis agrisi cektim 20 lik disim ciktii sonra bi 2 dis curuttum cok fenaydi en iyi ben anlarm o dis agrisini gecelei kalkip agliyordum peceteye tuz ve limon koyup isiriyodm agriyan disimn ustundee (esimin fikriydi ) valla karanfil yagida kullandim cok sukur bi zarari olmadi bebeklerin dis cikarirken surdukleri jel varya onun buyukler icin olani var onu kullandim tuzlu su gargara ve esim beni uyutana kadar eli ordaydii bide doktorn icebilrsn dedigi agri kesici ve dua hep ya safi cektm sifa veren ismi Allahin Cnm Allah yardimcin olsun

Son düzenleme:
Koyveroni aramıza hoşgeldin.. Aralık anneleriyiz ama şimdiden 19 tane annemiz bebeğini kucağını aldı bile.. bebişlerimiz aceleci çıktı
sağlıkla gelsinler de..
kızlar ya çok yaklaştık sona hepimiz de... neler paylaştık bugüne kadar...
bebeklerimize bu kadar yaklaştığımız günü bekleyip duruyorduk.. geldi bile :18::18:
hepimiz inşallah sağlıkla onları kucağımıza alırız...

boşver canım ya canını sıkmaya değmez
Allah muhtaç etmesin inşallah

Koyveroni hoşgeldin gözümden kaçmış kusura bakma

Pof aman salla canm ya . Aman seviniverse ne olacak sanki illa bir kulp takmalı mı insan .

mardin cadısı iyice sinirleri tavan yapmış haklısın ama üzme kendini sende hayatım zaten bizler onlardan bişey beklemiyoruz belkide yarın erkenden gelip halledicek sen hamilesin sakin ol sinirlenme bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…