canım yaa sınırden catlıcam valla bebeegımızın gardolapla sıfonyerını beklıyorduk kac gundur kayınvaldem de sımdıye kdr hıcbır seye elını surmedı bır copde almadı dogru durust gunlerdır ıner ben sılerım mobılyayı dedı evıde cok yakın bende hevesını kırmak ıstemedım gel buyur dedım mobılyacılarda bıraz gec geldı aksamustu geldıler yapılması kurulmasıda tabı 2saatı buldu mobılyacılar cıktı ayy saat gec olmasaydı kalır sılerdım bır guzel baban coktan gelmıstır dedı ben gıdeyım dedı gıttıınsanlık mıdır sızce bu
10 günde bir ödüyorum hatta 3 defa gittim bu kezbu arada özel hastaneye giden arkadaşlarım; her kontrole gittiğinizde ücret ödüyor musunuz? ben bugüne kadar hep ödedim. ama tokattaki hastanemde 10 gün sonrası için ödeniyordu. onun öncesinde olan kontrollerde ödenmiyordu. sizin hastaneleriniz nasıl???
ay maşallah Allah bizlerede nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı inşallah[ı]mesajını aynen yazıyorumbugün 16 saat süren normal doğumla 3200 gr 51 cm çağan bebeğim geldi. Darısı başınıza arkadaşlar
süper bi haber değil mi???? [/ı]
ben olmayayım daha işlerim bitmedi:18::18:anniss cnm 18. ve 19 . bebişlerimizde gelmişşşşbiopelin ve su40 arkadaşımız dogum yapmış..su40 ın bilgilerini gulyun arkadaşımız ögrenıp paylaşacak...sırada 20. bebek var bakalım kımden gelıcekkk
merak etme ben varım destinacığım benimkide yerinden memnunki açılmam henüz 1 cm bile değil:18:neslihancım sen dur bari dogurayım deme ne bu ya herkes erkenden doguruyorsonra yalnız kalacam buralarda benn
haklısın canım ama boşver onların hepsi aynı yardımcı olsaydı tabiki güzel olurdu ama bebeşinide kendinide üzme herkez kaynanalarından yana şikayetçi ama malesef dünyanın düzeni bu sanırım
Aaa cook sevindm tum doguran arkadaslara hayirli olsun darisii bizlere olsun ins tum hamislerede[ı]kızlarrrrrrrrrrrrr... Biopelin arkadaşımız doğurmuş :)))[/ı]
Canım yaa sınırden catlıcam valla bebeegımızın gardolapla sıfonyerını beklıyorduk kac gundur kayınvaldem de sımdıye kdr hıcbır seye elını surmedı bır copde almadı dogru durust gunlerdır ıner ben sılerım mobılyayı dedı evıde cok yakın bende hevesını kırmak ıstemedım gel buyur dedım mobılyacılarda bıraz gec geldı aksamustu geldıler yapılması kurulmasıda tabı 2saatı buldu mobılyacılar cıktı ayy saat gec olmasaydı kalır sılerdım bır guzel baban coktan gelmıstır dedı ben gıdeyım dedı gıttıInsanlık mıdır sızce bu
Arkadaslar acil yardımınıza ihtiyacım var
Dün gece acildeydik karnımdan belime dogru uzanan ince sızı seklinde bir agrı vardı doktora gittik idrar tahlili nst muayene ultrason falan hersey normal dedi ama benim agrı gecmedi ne uyutuyor ne de nefes aldırıyor bana ay sancısı denen bişeymiş galiba etrafımdaki bircok kişi böyle söyledi bu sancıyı bilen varmı aranızda nedir ne değildir nasıl gecer ben artık dayanamıyorum. Sol tarafımda agrı artık tam bosluk dediğimiz yerde yardımmmmmm
anniss cnm 18. ve 19 . bebişlerimizde gelmişşşşbiopelin ve su40 arkadaşımız dogum yapmış..su40 ın bilgilerini gulyun arkadaşımız ögrenıp paylaşacak...sırada 20. bebek var bakalım kımden gelıcekkk
Arkadaslar acil yardımınıza ihtiyacım var
Dün gece acildeydik karnımdan belime dogru uzanan ince sızı seklinde bir agrı vardı doktora gittik idrar tahlili nst muayene ultrason falan hersey normal dedi ama benim agrı gecmedi ne uyutuyor ne de nefes aldırıyor bana ay sancısı denen bişeymiş galiba etrafımdaki bircok kişi böyle söyledi bu sancıyı bilen varmı aranızda nedir ne değildir nasıl gecer ben artık dayanamıyorum. Sol tarafımda agrı artık tam bosluk dediğimiz yerde yardımmmmmm
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazılanları okuyorum ama ilk defa yazıyorum hepinizin bebişleri hayırlı olsun bende 36 hafta 4 günlük hamileyim
burnum tıkandı. nefes alamadım( uyuyamadım yaaaa
mardincim bende şaşırmıştım bugün. kayınvalidemle dolap silecez dediğinde :))
hangi dağda kurt öldü diyodum. bayramda seni 1 dakika bile oturtmayan kadın sana yardıma mı gelecek. güldürme beni
bu arada benim kayınvalidem geçen gün geldi. arka balkonum darmadağınıktı. ayakkabılarım filan berbattı orası. portmanto aldım yeni. geldi sağolsun hem ayakkabılarımı temizleyip yerleştirdi görümcemle hemde balkonu tertemiz yaptı.
yapacak insan lafta sölemez. ben çağırmadım kendi geldi yaptı Allah razı olsun. Allah seninkinede merhamet versin inşallah
yok şekerim yaa malesef hala doğuramadım :2::2::2: gelmeye niyeti yok bu sıpanın neyse..ablam geldi temizlik yapıyoruz koltuklar filan yıkandı tüller halılarr ohh miss doğuma hazırlık var yani..bu arada dişimmm çokk ağrıyo derdim büyük ne yaptıysak geçmedi
Canım cok haklısın yaa valla sundan sonra bende ıyıce anlamıs oldum benım ona ıhtıyacım mı var Allah askına ben sırf heveslendı dıye gelsın dedım yoksa asla tenezzul etmem zaten eve temızlıkcı cagırıcam Allah annemı basımdan eksık etmesın elının degmedıgı hıcbırsey kalmadı bır kere gel anne bırlıkte yapalım demedım dedıgın gıbı yapacak ınsan kendılıgınden yapar aman Allahım muhtac etmesın bır dahada asla gelıcem desede gel demem bu ne yaa bırde buldugu manaları gorsenız emınım kafayıyerdınız ayy 1.5mılyarmı verdınız aldanmıssınız cok pahalıı ıkı parca sey yok bu perde cok duz olmuss falan fılan
Canım cok haklısın yaa valla sundan sonra bende ıyıce anlamıs oldum benım ona ıhtıyacım mı var Allah askına ben sırf heveslendı dıye gelsın dedım yoksa asla tenezzul etmem zaten eve temızlıkcı cagırıcam Allah annemı basımdan eksık etmesın elının degmedıgı hıcbırsey kalmadı bır kere gel anne bırlıkte yapalım demedım dedıgın gıbı yapacak ınsan kendılıgınden yapar aman Allahım muhtac etmesın bır dahada asla gelıcem desede gel demem bu ne yaa bırde buldugu manaları gorsenız emınım kafayıyerdınız ayy 1.5mılyarmı verdınız aldanmıssınız cok pahalıı ıkı parca sey yok bu perde cok duz olmuss falan fılan
iyi geceler şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?