bence yenı yılı seç :) benım 38+3 oldum sen nekadarlıksın...senın daha var sanırsam
Bnmki 34+5 cnm,evettttt yeni yili girsin hatta yilbasinda bile olmasin diyormmama iste malum normal doguM ne zmn gelceGI de belLI olmaz da.yilbasi dogarsa cocugumun dogumgunleri hep gume giderr DIYOrum birde:)))) birsey sorucam suan enerjin cokmu? Son haftalar oyle oluyormus gebede.AMA varsada harcaMa yat dinlen bebis yorgun olmasin,seni de Uykusuz geceler bekleyecegnden aman yorulma
merhaba arkadaşım çok teşekkür ederim verdiğin cevap için aklımı kurcalayıp duruyor şu eşyalar vakit de azalıyor biran önce hazırlamak lazım çok da pimpirikliyim ben hala eşyalarıyla boğuşuyorum gruplara ayırdım onları yıkıcam şimdiama makineden çıkana kadar rahat edemicem ya sana güveniyorum birşey olmayacak onlara terslerini çevirdim ben de birde kurusunlar ütülerim oh mis canım havlularını falan hepsini yıkadın dimi
10 günde bir ödüyorum hatta 3 defa gittim bu kez
ay maşallah Allah bizlerede nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı inşallah
ben olmayayım daha işlerim bitmedi:18::18:
merak etme ben varım destinacığım benimkide yerinden memnunki açılmam henüz 1 cm bile değil:18:
Arkadaslar acil yardımınıza ihtiyacım var
Dün gece acildeydik karnımdan belime dogru uzanan ince sızı seklinde bir agrı vardı doktora gittik idrar tahlili nst muayene ultrason falan hersey normal dedi ama benim agrı gecmedi ne uyutuyor ne de nefes aldırıyor bana ay sancısı denen bişeymiş galiba etrafımdaki bircok kişi böyle söyledi bu sancıyı bilen varmı aranızda nedir ne değildir nasıl gecer ben artık dayanamıyorum. Sol tarafımda agrı artık tam bosluk dediğimiz yerde yardımmmmmm
merhaba güzel anneler ve merhaba simrandaha öncede sordum ama rahat edemedim sizden fikir istiyorum bebeğimin eşyalarını yıkıcam şimdi sadece hastaneye götürceklerimimi yıkayım yoksa herşeyini yıkayımmı? bukadar çok sormamın sebebi bu güzel eşyalar yıkanınca sanki eskicekmiş bozulcakmış gibi geliyor bana biliyorum saçma yani eninde sonunda yıkıcaz ama ay kıyamıyorum hemen cevap verirseniz çok sevinirim eşyalar makinaya atılmak üzere yanımda dizili bekliyorlar çünkü siz nelerini yıkadınız ve değişme oldumu acaba çoook teşekkür ederim şimdiden
gunaydın kızlar.dun kontrolum vardı guyaaaa gun belırlıycektık :) ben nededıysem çıktı HAFTYA YINE GEL DEDI....bu adam benı doğurtmuycak anacım yaa,benım üstüme bak 2 kışı doğurmuş :))))) ne guzel allah bağışlasın.ben kaldım vallaa...gnc24 sende doğurursun benım ustume seher sende herkese sıramı verdım artık ben boyle ıyıyım :)))gun belırleyelım barı dedım 10 aralık dıyo adam yaaaaaaaaaaaaaadaha 2 hafta var..oof offffff
off bugün hasta gibiyim boğazım ağrıyor ballı karabiberli süt yaptım ama nafile başka önerisi olan var mı acep?
doğurdum doğurucam şu ticker i beceremedim ya ben ona yanıyorum hergün 3-5 kez deniyorum yok! olmuyor ,olmuyor!!! ne beceriksizim ben
Size bi sorum olucak yaklaşık 10 gündür sol kaburgamın altında küçük biyer çok ağrıyo ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum doktora sordum çocuk batıyodur diyo ama çocuk batınca hiçmi geçmez yara gibi sürekli ağrı var benimle aynı ağrıyı çeken oldumu aranızda
herşeyi a-z 'ye yıkadım canım havlu ,battaniye,minicik corapları,eldivenleri,tulum,body,hırka,yelek,şapka,altlar,üstler,yıkama filesi,çantası,nevresimleri hepsini hepsini yıkadım güzelce kurudu ütüledim yerleştirdim yok yok hiçbişeycik olmayacak aksine missss gibi yumuşacık olacaklar onlar bittiğindede kendi eşyalarımı yıkadım ütüledim ve cantama yerleştirdim bile.. anlıyacagın sabırsızlık ve pimpiriklilik bende de had safhada
günaydın canım... daha günün dolmasına var neden acele ediyorsun ki? diğer arkadaşlar aceleci bebişlere sahipmiş demekki, sabret böylesi daha iyi inan bebeğin bağışıklığı, akciğeerleri daha iyi gelişiyor. gözleri vs. 42. haftaya kadar bekleyenler var öyle düşün... 40 haftan dolunca baktın bebek inmiyor çatı muayenesine göre bir yol çizer drun ona güven bence... arkadaşımın çatısı az da olsa dar dendi onu bile bebek iner mi acaba diye beklediler inmedi 40. haftada sezeryan oldu... acele etme bence...ben de dra normal istiyorum diyince bekleyelim o zaman dedi ben de bugün 37+1im artık 40a kadar yolu var...
senin doktor da cinsmiş ha:))) ama olsun canım en fazla 40 haftaya kdr bekletir herhalde. çünkü 40tan sonra sorun çıkabiliyo.bebiş kaç kilo olmuş bu arada?gunaydın kızlar.dun kontrolum vardı guyaaaa gun belırlıycektık :) ben nededıysem çıktı HAFTYA YINE GEL DEDI....bu adam benı doğurtmuycak anacım yaa,benım üstüme bak 2 kışı doğurmuş :))))) ne guzel allah bağışlasın.ben kaldım vallaa...gnc24 sende doğurursun benım ustume seher sende herkese sıramı verdım artık ben boyle ıyıyım :)))gun belırleyelım barı dedım 10 aralık dıyo adam yaaaaaaaaaaaaaadaha 2 hafta var..oof offffff
ay canım ya. sen de 38 olmuşsundün gelmeyince ben doğurdun sandım kiiiiigece geç saatlere kadar bakındım sana,arayacaktım ama saat geçti...az daha yazmasaydın kesin doğurdu dicektm,hadi yırttın gene..anacım senn drunda bi alem yaa,10aralık senn zaten normal günü deiil mi?nasıl beklicek bu bebe o kaaa?
çok teşekkür ederim herkeze hoşbulduk arkadaşlar bende sizinle aynı heyecanları yaşıyorum rabbim en kısa zamanda bizlerede bebişlerimizin kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin
kizlar cok fenayim acil yardim karnimdan garippten sesler geliyo afedersiniz karnim gaz cikariyo sesli sanki garc gurc yapiyoooo ama cok tuhaf gaz deil sancida deil tuhaf sanki icimdeki organlar parcalaniyo gibi cok fenayim ya korkuyom normalmidir kii
kizlar cok fenayim acil yardim karnimdan garippten sesler geliyo afedersiniz karnim gaz cikariyo sesli sanki garc gurc yapiyoooo ama cok tuhaf gaz deil sancida deil tuhaf sanki icimdeki organlar parcalaniyo gibi cok fenayim ya korkuyom normalmidir kii
ben o ağrıyı aylardır çekiyorum.bebek kaburgalara baskı yapıyormuş.elinle dokunduğunda ezilmiş gibi acıyor. Olsun kuzum büyüsünde kaburgam acısın napalım
cnm bende bebeğimi bir an önce kucağıma almak isterim (hatta pazartesi doğuma çağırdı doktor erken diye gitmedim) ama suni sancı çok zor oluyormuş hiç nefes almadan geliyormuş,açılmamda yok beklemedeyim inşallah kendi sancım gelir.günaydın canım... daha günün dolmasına var neden acele ediyorsun ki? diğer arkadaşlar aceleci bebişlere sahipmiş demekki, sabret böylesi daha iyi inan bebeğin bağışıklığı, akciğeerleri daha iyi gelişiyor. gözleri vs. 42. haftaya kadar bekleyenler var öyle düşün... 40 haftan dolunca baktın bebek inmiyor çatı muayenesine göre bir yol çizer drun ona güven bence... arkadaşımın çatısı az da olsa dar dendi onu bile bebek iner mi acaba diye beklediler inmedi 40. haftada sezeryan oldu... acele etme bence...ben de dra normal istiyorum diyince bekleyelim o zaman dedi ben de bugün 37+1im artık 40a kadar yolu var...
cnm ya istersen biz yapmayı deneyelim sana son adet tarıhınle muhtemel dogum tarıhını verirsen bi deneriz sanada linkini verirriz yapıştırırsın
selam kızlarrrr
bugun DERYAMla konuştum herkese cok selamı var ve o da daha dogurmamış beklıyor 39.haftasında daha da bekler gibi diyor
cnm ya senin fazla zamanın kalmamış az kalmış hadi hayırlısı inş
sol boşlugundaysa agrı böbreklerden falanda olabılır baktılarmı hiç ultrasonla böbreklerine cnm?? benim sag boşlugumda olmuştu agrı ama öyle böyle deil cok kötüydü ne yürüyebılıyordum ne yatabılıyordum doktor ultrasonla bakınca böbrek genişlemesi ve iltihabı cıktı bebeğin baskısından böbrek genişlemesi oluyormuş hamılelıkte..bol bol su iç dedi 1hafta cektirdi bana sonra gecti..
ben herşeyini yıkadım koydum dolabına bence yıka hazır dursun..30derecede yıkadım ben kısa programda bişey olmadılar birde kurutucuya atıp kuruttum benkolay gelsin cnm
zuzum acele etme rahat ol biraz daha sabır 9 ay bekledin 10 gun daha beklersin nolcak..doktorunun vardır bir bildiği..sen erken gelen bebeklere bakma normalı zaten 40 hafta dolmasıdır..hayırlısı olsun elbet cıkacak ordan kalmayacakbirde dogum yapınca daha zorlu bır maraton senı beklıyor olacak oyuzden hıççç acele etme derim bennn
geçmiş olsun cnm ballı zencefil deneyebılırsın bır kaşık toz zencefile 1kasık balı macun kıvamına getirip yiyorsun cok ıyı gelıyor ben oyle yapıyorum hep..allah şifa versin
Cnmm 42 saglikli dgl.Dr. O zamana gelen bebek varSA dogumu baslatiyr , es yaslanir ve bebegi besleyemez.hatta bebek kenDi pisligindn bile soRUn cikaBIlir vs vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?