2011 Aralık Anneleri

valla cnm benim sağda olmuştu. 10 gün falan da geçmemişti. olabilir yani...[/QUOTE] TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENDE GEÇMESİNİ BEKLİYCEM ARTIK BU ARADA BEBEĞİMİN KİLOSU 36 HAFTA 1 GÜNLÜKKEN 2882 GR DI NORMALMİ SİZCE

bence yenı yılı seç :) benım 38+3 oldum sen nekadarlıksın...senın daha var sanırsam

Bnmki 34+5 cnm,evettttt yeni yili girsin hatta yilbasinda bile olmasin diyormmama iste malum normal doguM ne zmn gelceGI de belLI olmaz da.yilbasi dogarsa cocugumun dogumgunleri hep gume giderr DIYOrum birde:)))) horsey sorucam suan enerjin cokmu? Son haftalar ogle oluyormus gebede.AMA varsada sarcoma yat dinlen bebis yorgun olmasin,seni de Juliana beveled bekleyecegnden aman yorulma

iPad yazi karekterimi degistirdi.ozurlu gigi yazim cikti AMA:))

herşeyi a-z 'ye yıkadım canım havlu ,battaniye,minicik corapları,eldivenleri,tulum,body,hırka,yelek,şapka,altlar,üstler,yıkama filesi,çantası,nevresimleri hepsini hepsini yıkadım güzelce kurudu ütüledim yerleştirdim yok yok hiçbişeycik olmayacak aksine missss gibi yumuşacık olacaklar onlar bittiğindede kendi eşyalarımı yıkadım ütüledim ve cantama yerleştirdim bile.. anlıyacagın sabırsızlık ve pimpiriklilik bende de had safhada

doğurdum doğurucam şu ticker i beceremedim ya ben ona yanıyorum hergün 3-5 kez deniyorum yok! olmuyor ,olmuyor!!! ne beceriksizim ben

selam kızlarrrr

bugun DERYAMla konuştum herkese cok selamı var ve o da daha dogurmamış beklıyor 39.haftasında daha da bekler gibi diyor

cnm ya senin fazla zamanın kalmamış az kalmış hadi hayırlısı inş

sol boşlugundaysa agrı böbreklerden falanda olabılır baktılarmı hiç ultrasonla böbreklerine cnm?? benim sag boşlugumda olmuştu agrı ama öyle böyle deil cok kötüydü ne yürüyebılıyordum ne yatabılıyordum doktor ultrasonla bakınca böbrek genişlemesi ve iltihabı cıktı bebeğin baskısından böbrek genişlemesi oluyormuş hamılelıkte..bol bol su iç dedi 1hafta cektirdi bana sonra gecti..

ben herşeyini yıkadım koydum dolabına bence yıka hazır dursun..30derecede yıkadım ben kısa programda bişey olmadılar birde kurutucuya atıp kuruttum ben kolay gelsin cnm

zuzum acele etme rahat ol biraz daha sabır 9 ay bekledin 10 gun daha beklersin nolcak..doktorunun vardır bir bildiği..sen erken gelen bebeklere bakma normalı zaten 40 hafta dolmasıdır..hayırlısı olsun elbet cıkacak ordan kalmayacak birde dogum yapınca daha zorlu bır maraton senı beklıyor olacak oyuzden hıççç acele etme derim bennn

off bugün hasta gibiyim boğazım ağrıyor ballı karabiberli süt yaptım ama nafile başka önerisi olan var mı acep?

geçmiş olsun cnm ballı zencefil deneyebılırsın bır kaşık toz zencefile 1kasık balı macun kıvamına getirip yiyorsun cok ıyı gelıyor ben oyle yapıyorum hep..allah şifa versin

doğurdum doğurucam şu ticker i beceremedim ya ben ona yanıyorum hergün 3-5 kez deniyorum yok! olmuyor ,olmuyor!!! ne beceriksizim ben

cnm ya istersen biz yapmayı deneyelim sana son adet tarıhınle muhtemel dogum tarıhını verirsen bi deneriz sanada linkini verirriz yapıştırırsın

ben o ağrıyı aylardır çekiyorum.bebek kaburgalara baskı yapıyormuş.elinle dokunduğunda ezilmiş gibi acıyor. olsun kuzum büyüsünde kaburgam acısın napalım

Ben de dalin konstre yumusatici ve deterjani kullandm.guzul kokuyor,bebek bebek:))bizim yumusaticilar gibi yogun dgl AMA Dr.lardaa bebege yogun koku istemiyr ztn

Cnmm 42 saglikli dgl.Dr. O zamana gelen bebek varSA dogumu baslatiyr , es yaslanir ve bebegi besleyemez.hatta bebek kenDi pisligindn bile soRUn cikaBIlir vs vs...

kizlar cok fenayim acil yardim karnimdan garippten sesler geliyo afedersiniz karnim gaz cikariyo sesli sanki garc gurc yapiyoooo ama cok tuhaf gaz deil sancida deil tuhaf sanki icimdeki organlar parcalaniyo gibi cok fenayim ya korkuyom normalmidir kii

senin doktor da cinsmiş ha:))) ama olsun canım en fazla 40 haftaya kdr bekletir herhalde. çünkü 40tan sonra sorun çıkabiliyo.bebiş kaç kilo olmuş bu arada?
ay canım ya. sen de 38 olmuşsunyakında doğurursun sen de. senin günün belli değil mi? normal mi istiyosun?
çok teşekkür ederim herkeze hoşbulduk arkadaşlar bende sizinle aynı heyecanları yaşıyorum rabbim en kısa zamanda bizlerede bebişlerimizin kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin

canım hoşgeldin aramıza. amin insallah.

Tatlım doktorunu araman daha iyi olmaz mı?

ay canım ya hiç böyle bişey de duymamıştım. yanlış yönlendirmek istemem ama belki gaz vardır bağırsaklarında midende. ya da bence sen en iyisi doktorunu bi ara da sor. bize de hbr ver. meraklandırma bizi:44:

Ilik bir dus al ,sakin ol ltfen ve dustan snra ara DR.unu cnmm

ben o ağrıyı aylardır çekiyorum.bebek kaburgalara baskı yapıyormuş.elinle dokunduğunda ezilmiş gibi acıyor. Olsun kuzum büyüsünde kaburgam acısın napalım

evet öyle bi acı bi arkadaş buna benzer bi ağrı için böbrek iltihabı ve büyümesi falan yazmış korktum açıkcası inş. öyle bişey değildir bebeğin baskısı sonucu oluyodur

ariyamiyorum doktoru sadece masil atabiliyorum pazartesi randavum var bebisimde fazla hareket etmiyo of ya en iyisi ben esimi eriyim gidelim acile yaa korktum valla

selaam biz az önce kontrolden geldik,bebeğim iyiymiş çok şükür,5 gün sonra sezaryen olucam inşallah.nst de ilk defa 57 lere çıktı kasılmalarım ama düzensiz olduğu için bi sıkıntı teşkil etmiyomuş.
Herşeyi konuştuk,epirudalin nasıl yapılacağını,acı hissetmesemde neler hissedeceğimi hepsini söyledi.
9 kişilik bir ekiple giriyormuş doktorum ve 2 kadın doğumcu beraber giriyolarmış,ekibi isteğim doğrultusunda sadece bayanlardan oluşturacak.Çocuk doktorunu bile benim seçmemi istedi.Çok rahatlattı beni,içim çok rahat gidicem inşallah doğuma.
Doğumun 2. günüde yenidoğan sünnetini yapacak doktordan da randevu aldık.
Bakalım Allah işlerimizi rast getirir inşallah.

cnm bende bebeğimi bir an önce kucağıma almak isterim (hatta pazartesi doğuma çağırdı doktor erken diye gitmedim) ama suni sancı çok zor oluyormuş hiç nefes almadan geliyormuş,açılmamda yok beklemedeyim inşallah kendi sancım gelir.
cnm ya istersen biz yapmayı deneyelim sana son adet tarıhınle muhtemel dogum tarıhını verirsen bi deneriz sanada linkini verirriz yapıştırırsın

deryamı bende çok merak ediyordum açılması yokmuymuş o kadar yürüyüş yapıyordu bende çok yürüyorum
destina evet cnm az kaldı ama kendi sancımı bekliyorum suni sancı çok zormuş doktor bu kezde salı günü çağırdı çatı kontrolü yapacak heralde.dün doktor çıkışı dolmuşa binmeden yürüyerek geldim açılmam olsun diye çaba sarfediyorum ama genetikse yandım çünkü annemin rahim ağzı darmış ve 4 cmden fazla açılması olmazmış kesi olurmuş korkuyorum çok fazlaepidural normal doğum hakkında ne düşünüyorsun sende kesi oluyormu yoksa 10 cm açılıyormu?annemde her seferinde bel ağrısı yapar diye caydırmaya çalışıyor nasıl olsa epiduralsizde kesilmeden önce uyuşturuyorlar 4cmden sonra epidurali yapacaklar okadar sancıyı çekip epiduralin anlamı yok diyor.sancı çekmek doğum anından daha zor diyor.ama ben epiduralsiz cesaret edemiyorum normal doğum tecrübesi olan arkadaşlar yardım lütfen:18:

Cnmm 42 saglikli dgl.Dr. O zamana gelen bebek varSA dogumu baslatiyr , es yaslanir ve bebegi besleyemez.hatta bebek kenDi pisligindn bile soRUn cikaBIlir vs vs...

evet haklısın o yüzden dr 2 günde bir çağırıyor yani herşey kontrol altında tutuluyor varsa aciliyet zaten sezeryanla alıyor bebeği... demek istediğim dr a güvenmek önemli aceleci olup da bebeği de kendini destrese sokmamak lazım bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…