merhaba güzel anneler ve merhaba simrandaha öncede sordum ama rahat edemedim sizden fikir istiyorum bebeğimin eşyalarını yıkıcam şimdi sadece hastaneye götürceklerimimi yıkayım yoksa herşeyini yıkayımmı? bukadar çok sormamın sebebi bu güzel eşyalar yıkanınca sanki eskicekmiş bozulcakmış gibi geliyor bana biliyorum saçma yani eninde sonunda yıkıcaz ama ay kıyamıyorum hemen cevap verirseniz çok sevinirim eşyalar makinaya atılmak üzere yanımda dizili bekliyorlar çünkü siz nelerini yıkadınız ve değişme oldumu acaba çoook teşekkür ederim şimdiden
Sana da merhaba güzel annecikbence sadece hastane kıyafetlerini değil en azından 3-6 aya kadar olanların tümünü yıka.. ben terslerini çevirip yıkadım. hiçbişeycikte olmadı.. sadece missss gibi koktular yumuşacık oldular daha ileri ki ayları yıkamadım kokuları gider diye .. tabi yine de karar senin..şimdiden kolay gele
gunaydın kızlar.dun kontrolum vardı guyaaaa gun belırlıycektık :) ben nededıysem çıktı HAFTYA YINE GEL DEDI....bu adam benı doğurtmuycak anacım yaa,benım üstüme bak 2 kışı doğurmuş :))))) ne guzel allah bağışlasın.ben kaldım vallaa...gnc24 sende doğurursun benım ustume seher sende herkese sıramı verdım artık ben boyle ıyıyım :)))gun belırleyelım barı dedım 10 aralık dıyo adam yaaaaaaaaaaaaaadaha 2 hafta var..oof offffff
merhaba güzel anneler ve merhaba simrandaha öncede sordum ama rahat edemedim sizden fikir istiyorum bebeğimin eşyalarını yıkıcam şimdi sadece hastaneye götürceklerimimi yıkayım yoksa herşeyini yıkayımmı? bukadar çok sormamın sebebi bu güzel eşyalar yıkanınca sanki eskicekmiş bozulcakmış gibi geliyor bana biliyorum saçma yani eninde sonunda yıkıcaz ama ay kıyamıyorum hemen cevap verirseniz çok sevinirim eşyalar makinaya atılmak üzere yanımda dizili bekliyorlar çünkü siz nelerini yıkadınız ve değişme oldumu acaba çoook teşekkür ederim şimdiden
dün gelmeyince ben doğurdun sandım kiiiiigece geç saatlere kadar bakındım sana,arayacaktım ama saat geçti...az daha yazmasaydın kesin doğurdu dicektm,hadi yırttın gene..anacım senn drunda bi alem yaa,10aralık senn zaten normal günü deiil mi?nasıl beklicek bu bebe o kaaa?
dün gelmeyince ben doğurdun sandım kiiiiigece geç saatlere kadar bakındım sana,arayacaktım ama saat geçti...az daha yazmasaydın kesin doğurdu dicektm,hadi yırttın gene..anacım senn drunda bi alem yaa,10aralık senn zaten normal günü deiil mi?nasıl beklicek bu bebe o kaaa?
koyveroni canım aramıza hosgeldın bu arada ben sınırden hırstan hosgeldın dıyemedım sana allah saglıkla sıhhatle kucagına almayıda nasıp etsın ınsallhh
yanı 4-5 aralık normalınm zaten 10 aralık dıyo adam ya delırtcek benı ıyce..ne anladım ben o sezeryandan..sancım geldıkten sonra ne anladıysam.adam bekletcem dıyo daha gunu var dıyo başka bişey demıyohaftaya yıne gel deyınce ben zaten boyle gıt gele alıştım dedım.....git gel konya 6 saaat
Arkadaslar acil yardımınıza ihtiyacım var
Dün gece acildeydik karnımdan belime dogru uzanan ince sızı seklinde bir agrı vardı doktora gittik idrar tahlili nst muayene ultrason falan hersey normal dedi ama benim agrı gecmedi ne uyutuyor ne de nefes aldırıyor bana ay sancısı denen bişeymiş galiba etrafımdaki bircok kişi böyle söyledi bu sancıyı bilen varmı aranızda nedir ne değildir nasıl gecer ben artık dayanamıyorum. Sol tarafımda agrı artık tam bosluk dediğimiz yerde yardımmmmmm
Canım ben yapamayacak degılım yada annem yapar Allah onu basımdan eksık etmesınde sımdıye kadar elının degmedıgı hıcbırse3y olmadı benden cok annemın emegı var benım sınırlendıgım nokta gunlerdır bunun lafını edıosun eve bır saat gec gıtsen ne olacak kı en azından sıler gıderdın elıne yapısacak degıl ya madem yapmayacaksın neden soz verıosun ben sana muhtac mıyım hıcmı vocdan yok acaba yazıkk yabır ıs yapmadıgı gıbı bır tonda laf ettı bu kdr olmaz gıderkende dıyorkı ayy yarında nısan var olmasa ıner hallederdım yok saol gerekmez annem dayanamaz ıner zaten dedım bende lafa geldımı de kuru kuru kurban olur torununa
Koyveroni aramıza hoşgeldin.. Aralık anneleriyiz ama şimdiden 19 tane annemiz bebeğini kucağını aldı bile..bebişlerimiz aceleci çıktı
sağlıkla gelsinler de..
kızlar ya çok yaklaştık sona hepimiz de...neler paylaştık bugüne kadar...
bebeklerimize bu kadar yaklaştığımız günü bekleyip duruyorduk.. geldi bile :18::18:
hepimiz inşallah sağlıkla onları kucağımıza alırız...
gunaydın kızlar.dun kontrolum vardı guyaaaa gun belırlıycektık :) ben nededıysem çıktı HAFTYA YINE GEL DEDI....bu adam benı doğurtmuycak anacım yaa,benım üstüme bak 2 kışı doğurmuş :))))) ne guzel allah bağışlasın.ben kaldım vallaa...gnc24 sende doğurursun benım ustume seher sende herkese sıramı verdım artık ben boyle ıyıyım :)))gun belırleyelım barı dedım 10 aralık dıyo adam yaaaaaaaaaaaaaadaha 2 hafta var..oof offffff
Ayyyy ne guzel heyacanli bekleys.simdi kac haftaliksinizki?sabredn madam azcik daha buyur
valla cnm benim belimde değilde sağ kaburgamda olmuştu öyle bir ağrı. 1 hafta 10 gün geçmedi. ama doktor normal demişti...:26:
ahhhh ahhhhhhhhhhhh diyorum cnm, inan söylenecek çok şey var ama açmayayım ben en iisi ağzımıı
valla çok haklısın cnm. bazen bi burukluk çöküyor içime. baksana; doğuran mecburiyetten uğrayamaz oluyor topiğe. umarım unutmayız birbirmizi...
valla bence yıka cnm. sonradan hiç uğraşamazsın...
senin bu doktor haftandan haberdar mı acabaaaa??? bu doktorlar da alem haaaaaaa
valla canım bunun heycanı falan kalmadı:))) üstüme doğuran doğurana artık bana çok uzak gözukuyo bu doğum meseleesı
Ehuehuehu:))))ayyy Ben de 2 ocak AMA malum 19 araliktn itibaren ve 10 Ocak a kdr dogm araligi:)) Dr.yeni yiL mi yoksA 2011 mi diyor Ufff aradaym:))))))kac haftaliksin tam suan cnm
valla dıyorumya artık doğum bana çok uzak sıramı verdım herkese...bak gor sen bıle benden once doğuracan :))
Size bi sorum olucak yaklaşık 10 gündür sol kaburgamın altında küçük biyer çok ağrıyo ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum doktora sordum çocuk batıyodur diyo ama çocuk batınca hiçmi geçmez yara gibi sürekli ağrı var benimle aynı ağrıyı çeken oldumu aranızda
bence yenı yılı seç :) benım 38+3 oldum sen nekadarlıksın...senın daha var sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?