2011 Aralık Anneleri

Cnm kesinliklee uzme tatli canini oglusunu boswerr annem hep der bir seyi yapacaksanda soyleme git yap ! yapacak olan insan zaten gelir yaparr Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin bakalim benim kaynanamda geliyo carsamba burda olacak inss cok sukur simdiye kadar problem yasamadik ins olmaz

boşver canım ya canını sıkmaya değmez
Allah muhtaç etmesin inşallah

Koyveroni hoşgeldin gözümden kaçmış kusura bakma

Aminn cnm Allah muhtac etmesın baska dıyecek sozum yok

Pof aman salla canm ya . Aman seviniverse ne olacak sanki illa bir kulp takmalı mı insan .

Kulp takmasalar olmaz canımcım ılla kulp takıp karsılastırma yapacaklar kızının mobılyasını ovup duruo

mardin cadısı iyice sinirleri tavan yapmış haklısın ama üzme kendini sende hayatım zaten bizler onlardan bişey beklemiyoruz belkide yarın erkenden gelip halledicek sen hamilesin sakin ol sinirlenme bebeğim

Canım onda o ıncelıkk mumkun muu dıyorum ya sımdıye kdr elını bırseye surmedı bende heveslendı sandım gel dedım ne bılıım meraktan catır catır catladıgını

Canım bızde sımdıye kdr hıcbır problem yasamadık sukur ama hep benım sayemde ben alttan aldım sesımı hıc cıkarmadım saygımdan ödün vermedim yaptıgım yanlısmıs ama kendısı nasıl soyleyecegınden gerı kalmıosa bende kalmıcam artık bu olay cok uzdu benı sonucta karnım burnumda o mobılyayı sılmek yarım saatını almazdı bıde dıokı annen gelır sıler artık o dayanamaz zaten vıcdanı elvermez gelır tabıkı dedım hayır emegın gecmedı barı laf etme susss kapa su cenenııı

Haklisi caniim dogru soyluyosn madem yapmadin niye konusuyosun bide annen gelir siler demisAllah yardimcn olsun kuzum yinede uzme kendini morelini bozma

kızlar gemişi okudum ama aklımda pek bişey kalmadı ..yeni gelen bebişler hoşgelmişler allah uzun ömürler versin daırıs başımıza
mardin canını sıkma ne hali varsa görsün uyuz kaynanan senden uzak allaha yakın olsun mümkünse
efe fikirlerin için sağol ama denedim yokkk banamısın demiyor lanet ağrı
unuttuklarım varsa kusura bakmayın neolur dişim çok fenaa zaten sürekli wc gitmekten gece çok az uyuyabiliyordum bu diş ağrısıda eklendi sabaha kadar nöbet tutuyorumm bu diş ağrısıda başka ağrıya benzemiyor
neyse ben kapatıyorum hepinize iyi geceler kızlar

Tatlım yaa cok gecmıs olsunnn karanfıl fln koymayı denesen belkı rahatlatır bıraz cıkda uyumaya calıs barı Aynen ne halı varsa gorsun kaynana olacak hanımmm ıyı geceler tatlım sana

Efeciğim iyiyim hamdolsun arada kasılmalar oluyor e olsun o kadarcık:) Seninde iyi olman çok güzel canm .
Mardinciğim üzme artık kendini nerede ilgisiz kayınvalide varsa, elinden geldiği halde bişey yapmıyorsa inşallah pişman olup, vicdan azabı çekerler . Benimkide dahil (Gerçi bu aralar değişti Allah razı olsun kurban eti bile vermeyen kadın(biz kesemedik) değişti inşallah böyle devam eder.) .

Son düzenleme:

Ayy hadı bakalım canım umarım bıyle gıder Allah muhabbetınızı bozmasın tabıde kafasına belkım bırseyler dusmustur toparlanması yakındır onunda

Güzelliklerr ben yatıyorumm benım bebıs sıkıstırmaya basladı yıne uzanmasam olmayacak hepınızı kocaman opuyorum ıyı gecelerrr

Ayy hadı bakalım canım umarım bıyle gıder Allah muhabbetınızı bozmasın tabıde kafasına belkım bırseyler dusmustur toparlanması yakındır onunda
Düşün kız kurban kesipte oğluna gelinine vermeyen insanlar değişti . Sağ ol canm . İyi geceler kızlar .

inşallah canım tek dileğim bende senin gibiyim uykumdan uyandırıyor meret berbat durumdayım..

teşekkür ederiz canım :) seninde şimdiden bebişin hayırlı olsun bizde seni tebrik ederiz...
ama hiç birşey sizin huzurunuzdan daha önemli değil kendinizi nasıl rahat hissedicekseniz öle davranın gerekeni yapın yeterki huzurunuz yerinde olsun:)

senin adına üzüldüm canım ama sabah konuşmak yerine gece konuşmayı dene istersen birde bahanesi olmasın konuşmamak için bir kez daha dene bu gece son olsun fazlasının fazlasını yapmış olduğunu göster bu durumun bu halde seni çok üzdüğünü ve sonradan kötü halde hatırlamak istemediğini söyle bu günlerini... şu yazdıklarını okuukça o kadar çok üzülüyorumki senin için anlatamam şu son günlerini çok mutlu geçirmeni diliyorum canım umarım aranız düzelir....

fatma ışık cengiz arkadaşımızda bu sabah itibarıyla yavrusunu kucağına aldı:)

+ bir bebiş daha :) fatmayı tebrik ediyorum rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah...

canım 38+2 bence gayet uygun yaa ne erken doğumlar oluyor olduda küvözde kalmadılar genelde sezeryanı bu haftalarda almıyorlar mı zaten... bebeğinin kilosuda gayet iyi bence canım hiç dert edinme o konuda ben 36+3teyken doktorum normalde bu haftalarda 2600 olması gerek demişti ki 34+5teymişsin... benim sıpa 36+3te 3337 grdı doktor büyük bir ihtimalle 4 ve üzeri doğar dedi.. annem beni 4750 normal doğurmuş ben nasıl doğurcam bu sıpayı bilmiyorum lafın kısası bebeğinin kilosu bence gayet iyi boşver çok kilolu olmasın kilolu bebek sağlıklı bebek demekde değil ayrıca kilosuna bu kadar takılmayın rahat doğum yaparsınız işte yoksa benim gibi kara kara nasııl çıkartıcam diye düşünürsünüz...

nst bir çok hastanede ücretsiz, 48 lira çok diil mi yaaaa :44:

ben 21 lira muayene ücreti veriyorum 3 tlde nst :)

[ı]kızlarrrrrrrrrrrrr... Biopelin arkadaşımız doğurmuş :)))[/ı]

ikisininde gözü aydın uzun ömürlü sağlıklı olur yavruları hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...

aramızda bir gün var sanırım ve aynı duyguları yaşıyoruz kesinlikle eşim ve ailem benden heycanlılar ve nerdeyse onlar doğuracak sanki benim yerime (heleki eşim) bende gene ne ağrı ne sancı ne bir belirti ne bir his hiç birşey yok sanki doğurmayacakmışım gibi ...
benim bebişte kilolu 36+3 3337 grdı canım doktor 4 ve üzeri doğar dedi... senin gibi kara kara düşünüyorum zamanı gelince nasıl doğururcam bunu diye....

Bende tam dıodumkı pıntosun gelme saatı sımdı damlar dıdımmm sen geldınnn hosgeldın cnmmm

ahh canım kusura bakma yaa geldimde geçmişi okumaktan senin yazdığını anca görebildim hoşbuldum geçte olsa :)

kaynanalara gelince hç canını sıkma canım hepsi aynı bunların yaa bazıları hariç :)
benim kayınvalidemde sağolsun bir bebek arabası aldı 400 liraya onun dışında hiç bir atraksiyon görmedim sağolsun ki ben 650 bir travel set beğenmiştim ona o kadar para vermeyelim onun yerine daha ucuz bir araba beğen bir iki parçada bebeğin başka eksiğini alırız demişti ucuz arabayı aldı tamam arabayı çok severek aldım ama gerisi yok ki arabayı alırken uyku setlerine bakıyorduk arabanın parasını eşime vermiş biz uyku seti eksik vs diye bakarken benim işim var siz oyalancanız galiba deyip çıkıp gitti komik gerçekten çok sinir olsamda hiç bir belirti vermedim sölemedimde eşime ama yeri gelince yapıştırırım lafımı kalmaz içimde...
4. ayıma kadar zaten tehlikeli bir hamilelik süreci geçirdim sürekli yattım üst katımda oturmasına rağmen gelip temizliğini yapayım edeyim vs. birşey demedi sağolsun annem ablamda herşeyimi yaptılar eee şimdilerdede ağırlaştım vs. iki aydır sürekli ablam geliyor ggidiyor yada annem gelip geliyor yardıma yada temizliğime elim kolum ermiyormu eriyor ama onlar genede bana yaptırmak istemiyorlar sağolsunlar yapıyorlr bebeğin ve benim herşeyimizi a'dan z'ye herşeyini annem aldı etti kayınvalidemden bir tık bile yok oda öyle kurban olur torunlarına boşşşşş.... üff normalde hiç aklıma gelmez etmez biriniz kayınvalide deyince aklıma geliyor o zaman sinirleniyorum halbuki bunun dışında kayınvalidemide seviyorum ne kaynanalar var benimkine binlerce şükür genede... yani kısaca kaynana değilmi öle yada ya bize batıyorlar yada ters düşüyoruz işte....

Son düzenleme:

yeşil çay çok zararlı ,bebeğin kalbindeki normal olan açıklığı kapatıyor ve bu da bebekte kronik kalp rahatsızlığı olarak size geri dönüyor,asla içme derim ,yeşil çaın faydası metabolizmayı çalıştırmak dışında ne faydası olabilir ki gebelikte ıhlamur çayı tavsiye ediyor doktorlar.

HErkese gunaydinn burda gece 2 ve ben uyuyamiyoruumm su uyku beni bi tutsaa yaaaa

Gunaydin canim sana ve herkese..

Ben bu sabah pek iyi kalkamadim.Adet agrisi bir agri girdi sabah 6 dan beri devam ediyo.Ama siddetli degil.Agrisinda artmada yok.Ayni seviyede devam ediyo.Bana pek hayirli birsey gibi gelmedi bakalim ne olcak.Korkuyorum su gunu atlatsam kazasiz belasiz baska birsey istemiyorum

merhaba güzel anneler ve merhaba simran daha öncede sordum ama rahat edemedim sizden fikir istiyorum bebeğimin eşyalarını yıkıcam şimdi sadece hastaneye götürceklerimimi yıkayım yoksa herşeyini yıkayımmı? bukadar çok sormamın sebebi bu güzel eşyalar yıkanınca sanki eskicekmiş bozulcakmış gibi geliyor bana biliyorum saçma yani eninde sonunda yıkıcaz ama ay kıyamıyorum hemen cevap verirseniz çok sevinirim eşyalar makinaya atılmak üzere yanımda dizili bekliyorlar çünkü siz nelerini yıkadınız ve değişme oldumu acaba çoook teşekkür ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…