Canım cok haklısın yaa valla sundan sonra bende ıyıce anlamıs oldum benım ona ıhtıyacım mı var Allah askına ben sırf heveslendı dıye gelsın dedım yoksa asla tenezzul etmem zaten eve temızlıkcı cagırıcam Allah annemı basımdan eksık etmesın elının degmedıgı hıcbırsey kalmadı bır kere gel anne bırlıkte yapalım demedım dedıgın gıbı yapacak ınsan kendılıgınden yapar aman Allahım muhtac etmesın bır dahada asla gelıcem desede gel demem bu ne yaa bırde buldugu manaları gorsenız emınım kafayıyerdınız ayy 1.5mılyarmı verdınız aldanmıssınız cok pahalıı ıkı parca sey yok bu perde cok duz olmuss falan fılan
boşver canım ya canını sıkmaya değmez
Allah muhtaç etmesin inşallah
Koyveroni hoşgeldin gözümden kaçmış kusura bakma
Pof aman salla canm ya . Aman seviniverse ne olacak sanki illa bir kulp takmalı mı insan .
mardin cadısı iyice sinirleri tavan yapmış haklısın ama üzme kendini sende hayatım zaten bizler onlardan bişey beklemiyoruz belkide yarın erkenden gelip halledicek sen hamilesin sakin ol sinirlenme bebeğim
Bu arada iyi geceler fıstık annecikler :)
Cnm kesinliklee uzme tatli canini oglusunu boswerr annem hep der bir seyi yapacaksanda soyleme git yap ! yapacak olan insan zaten gelir yaparr Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin bakalim benim kaynanamda geliyo carsamba burda olacak inss cok sukur simdiye kadar problem yasamadik ins olmaz
Canım bızde sımdıye kdr hıcbır problem yasamadık sukur ama hep benım sayemde ben alttan aldım sesımı hıc cıkarmadım saygımdan ödün vermedim yaptıgım yanlısmıs ama kendısı nasıl soyleyecegınden gerı kalmıosa bende kalmıcam artık bu olay cok uzdu benı sonucta karnım burnumda o mobılyayı sılmek yarım saatını almazdı bıde dıokı annen gelır sıler artık o dayanamaz zaten vıcdanı elvermez gelır tabıkı dedımhayır emegın gecmedı barı laf etme susss kapa su cenenııı
Haklisi caniim dogru soyluyosn madem yapmadin niye konusuyosun bide annen gelir siler demisAllah yardimcn olsun kuzum yinede uzme kendini morelini bozma
kızlar gemişi okudum ama aklımda pek bişey kalmadı ..yeni gelen bebişler hoşgelmişler allah uzun ömürler versin daırıs başımıza
mardin canını sıkma ne hali varsa görsün uyuz kaynanansenden uzak allaha yakın olsun mümkünse
efe fikirlerin için sağol ama denedim yokkk banamısın demiyor lanet ağrı
unuttuklarım varsa kusura bakmayın neolur dişim çok fenaa zaten sürekli wc gitmekten gece çok az uyuyabiliyordum bu diş ağrısıda eklendi sabaha kadar nöbet tutuyorummbu diş ağrısıda başka ağrıya benzemiyor
neyse ben kapatıyorum hepinize iyi geceler kızlar
Efeciğim iyiyim hamdolsun arada kasılmalar oluyor e olsun o kadarcık:) Seninde iyi olman çok güzel canm .
Mardinciğim üzme artık kendini nerede ilgisiz kayınvalide varsa, elinden geldiği halde bişey yapmıyorsa inşallah pişman olup, vicdan azabı çekerler . Benimkide dahil(Gerçi bu aralar değişti Allah razı olsun kurban eti bile vermeyen kadın(biz kesemedik) değişti inşallah böyle devam eder.) .
Düşün kız kurban kesipte oğluna gelinine vermeyen insanlar değişti .Ayy hadı bakalım canım umarım bıyle gıder Allah muhabbetınızı bozmasın tabıde kafasına belkım bırseyler dusmustur toparlanması yakındır onunda
günaydın kızlarrr herkese güzel bir gün olur inşş cumanızda mübarek olsunnn
dderyacım inş güzel bir gece olmuştur sizin içinde
cnm dogum yapınca geciyor butun şikayetler ben oglumda hamıleyken son güne kadar her gece cıkardım artık mıdem düzelmez diyordum ne yesem kabul etmıyordu herşey iade ama dogum yaptıgım gün herşey bittiondan şimdi bu hamılelıgımde umutluyum dogum yapınca geçicek diye..gece resmen uykumdan uyanıyorum o mıde yanmasına ve artık hiçbirşey fayda etmez oldu neyseki sayılı gün gececek bu gunlerde gececek
günaydın 9 aydır birbirimizi tanımadığımız halde dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştığımız arkadaşlarım ve bebekleri.
geçmişi okumadım ama az sonra hepsini sindire sindire okuyacağım. bugün okuldan yazıyorum size. haftaya da yazarım okula gelebilirsem( iyi olursam)
ama evden yazamayacağım ya da takip edemeyeceğim. eşimle dün gece bağırıp çağırmadan kibar kibar tartıştık. uyuyamadım. ve bazı kararlar aldık. bunlardan bir tanesi de aylık 55 tl olan internet ve 22 tl olan ev tel kapatacağız. zaten evde ev tel yok. sadece internet için kullanıyorduk. bugün kapatmaya gidecek sözde. bakalım kapatacak mı? ayrıca cep telefonum eski bi model ve onunla da internete bağlanamam. bu arada geçen ay cep telim 52 tl gelmiş. o nedenle hatlarımızı ya da kullandığımız tarifeleri değiştireceğiz. d smart üyeliğimiz vardı iptal edeceğiz. digiturk uyeliğimizi de dondurmuştuk zaten..... böyle işte. eşim geçen yıl arkadaşından 2000 tl borç alıp eve tv yerine projeksiyon almıştı. çocuk bekar ve imkanları iyi diye geri ödeme konusunda gevşek davrandı. anlayacağınız ödemedi. şimdi arkadaşı araba almış ve parasını istiyor. çok bi para değil ama eşim kredi çekeceğim diyor. hiç paramız yok. özelde doğum yapacağım.(bundan taviz vermeyeceğim) bizim aylık 2000 tl ev kredimiz ve 250 tl ihtiyaç kredimiz var. o nedenle 3. krediyi istemiyorum. hem de 1 hafta sonra izne ayrılacağım bi aşamada yeni bir kredi yükünün altına giremeyiz.
tartışma sebebi aslında maddi sorunlarımız değildi ama sonuçlar bu yönde çıktı. sabaha kadar uyuyamadım eşimin bana yakınlık göstermesini bekledim. ama o gitti başka odada yatmak istedi. tamam dedim. arkasından ben de gittim. yatağının ucuna yanaştım. gelsin bana sarılsın istedim. uzun süre bekledim. uyumadı ama yorgandan kafasını kaldırıp bakmadı bile. ben de döndüm gittim 2 gibi yatağıma. oğluma sarılıp uyudum. sabah beni namaza da kaldırmadı okula giderken de kaldırmadı. normalde o uyandırır beni. saatin sesini duyamam da. ama bu gece hiç uyuyamadığım için uyanma sorunum da olmadı ama yine de bekledim gelir mi sarılır mı uyandırır mı diye....
şimdi hem sizden ayrılacağım için hem de eşimle aramızdaki sıkıntı için üzgünüm. bebeklerinizin doğumunu takip edemeyeceğim. sizi tebrik edemeyeceğim. o nedenle şimdiden herkesi tebrik ediyorum. Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
kızlar hamilelikte yeşil çay içmeyin bence.
eşim interneti kapatmış. şimdi okuldan çıkacağım. herkese iyi bir hafta sonu diliyorum. sizi çok seviyorum. arada uğrayacağım. haftaya da okulda bakarım. ondan sonra bi daha bakamam herhalde. sizi özleyeceğim. minnaklarınızı ve sizi öpüyorum. size çok bağlanmışım. hamilelikten mi nedir? herkes birbirine karşı saygılı özverili destek. ne güzeldi dimi?Allaha emanet olun.
kızlar tavsiyeleriniz dinledim ama sonuç: hüsran!!!! allah kahretsin, bu işin sonunu hiç ama hiç hayırlı görmüyorum ben!!! dediğiniz gibi yaptım. yatmıştı benden önce ben de sonradan gittim yanına yattım ve arkası dönüktü ve uyanıktı zaten. ben de arkasından sarıldım. sıfır tepki!!! hiç mi parmağını oynatmaz insan. dur bakalım şokta belki, bekleyeyim biraz dedim... yarım saat belki öylece durdum. hiçbişey söylemedim... hala tepki yok, sonra bana kramp girdi, nefesim kesildi, çektim kolumu... o da biraz daha yerleşti yatağa sanki rahatlamış gibie hadi uyu uyuyabilirsen, bi o tarafa bi bu tarafa döndüm durdum. adamda tık yok!!!! hadi bakalım dedim sabah konuşucam... zaten doğru düzgün uyuyamadığım için, onun uyandığını anlar anlamaz açtım gözlerimi. ona baktığımı gördü. yine tepki yok!! sonra hazırlanmaya başladı. biraz otur da konuşalım dedi. noldu, ne var ki, geç kalıcam dedi... ama biliyorum ki bugün dersi geç başlıyor ve daha zamanı var. oturmadı. ben de yine de konuşayım dedim.... "bu günlerimizi böyle geçirmeye gönlün razı mı" dedim??? üstüme gelme dedi. "iyi ama ilerde hatırladığında üzülmeyecek misin bu günleri hatırlayıp" diye sordum. cevap vermedi.[ "belki de kızımız bize kızdığı için gelmek istemiyor, uzatıyordur" dedim. belki de dedi. e peki hadi beni geç, ona bunu yapmaya hakkımız var mı? dedim. ben kızıma bişey yapmıyorum, demez mi!!! neyse sakin ol derya dedim içimden. bekledim biraz. karşısında gözyaşlarımı akıtmamak için bekledim biraz. son olarak, bak bugün cuma (cuma gününe çok değer verir çünkü) hayırlı gün. biraz düşün istersen, daha doğmamış günahsız bir çocuğa bu huzursuzlukları yaşatmaya hakkım var mı diye dedim. ama sesim hep yumuşak ve yapıcıydı. kesinlikle sert konuşmadım kavga etmeye çalıştığımı düşünmesin diye. ama onun tepkileri hep olumsuzdu ve tersti.
kızlar elimden geleni yaptım. ama alın işte elimde kocaman bi sıfır!!!! daha ne yapayım??? şimdi bu insan baba olmayı hak ediyor mu????
fatma ışık cengiz arkadaşımızda bu sabah itibarıyla yavrusunu kucağına aldı:)
kızlar mrblar.doktordan geliyoruz şimdi.aşagıdaki tickerı gözönüne almayın,yanlış yaptım onu .34+5 deyim bugün.20 aralıkda da sezeryan olmak istiyorum 38+2 oluyorum.doktor erken dedi ama ben de 20 aralık olsun istiyorum.yani sıkıntı yaratmaz ama akcigeri tam gelişmez de bikaç saat de olsa küvözde kalırsa üzülürüm dedi.dürüst adam tabi ama ben de yay burcu olsun istiyorum ve sonuçta tahmini doğum tarihinin 10 gün öncesi.cok da erken gibi gelmiyo aslında değil mi?zaten daha erken bi tarih söyleseniz hayatta razı gelmem, bunu da sadece doktorumuz söylemişti opsiyon olarak bilin diye söylüyorum dedi.bugün de kilomuz 2.700 müş.az kilo almısım kızlar ya300 gr almış bebişim 11 günde (( abuk subuk pizzalarla beslendim son zamanları bişi yapamıyorum diye.ondan mı acaba..boyumuz da 47 cmmiş .iyi mi sizce..suyu iyi dedi.düzenli tansiyon ölçtürmende fayda var dedi.o ateşlenmelerin sebebi de bebeğin büyüyor olması ile ilgiliymiş.bi de bebeklerin kilosu annelerine benzermiş,anneler nasıl doğduysa yani.ee ne diyosunuz 38+2 de küvözlük bi durum olmaz dimi kızlar ya,iyi değil mi.....
slm kızlar.. biraz önce doktordan geldik.. nts ye bağlandım herşey normal çıktı. bende nts ücreti 15 tl ödedim. muayane ücretimde 20 tl normalde.. ama bu nts için para almaları çok saçma sanki ne yapıyorlar.. ilk girişimdi nts ye. ayy oğluşumun kalp atışlarını duydum dünyalar benim oldu..
nst bir çok hastanede ücretsiz, 48 lira çok diil mi yaaaa :44:
[ı]kızlarrrrrrrrrrrrr... Biopelin arkadaşımız doğurmuş :)))[/ı]
anniss cnm 18. ve 19 . bebişlerimizde gelmişşşşbiopelin ve su40 arkadaşımız dogum yapmış..su40 ın bilgilerini gulyun arkadaşımız ögrenıp paylaşacak...sırada 20. bebek var bakalım kımden gelıcekkk
selam kızlar
doğranlar olmuş bgünde :))
Allah analı babalı sağlıklı büyümelerini nasip etsin inşallah. darısı hayırlısıyla bizlerin başına
dün doktora gittim. Enes Taha' m 3300 gr olmuş. 1 haftada 300gr almış
b gidişle 4000 gr olacak bu sıpa
kara kara nasıl doğracam diye düşünmeye başladım. ya bi de bende adam gibi ne bi sancı ne bişey. en ufak bi kasılmada acaba başlıyo m diye heyecanlanıp duruyorm. her sorana yarın doğuracam diyorm :)) yarın oluyo ama ben doğuramıyorm bi türlüD
Bende tam dıodumkı pıntosun gelme saatı sımdı damlar dıdımmm sen geldınnn hosgeldın cnmmm
destina canım ya özletiyon kendini. enerjiğim diye işlere verdin kendini. benimse hiç enerjim yok.
bu arada kızlar eşim yeşil çay almış, poşette değil toz olanından, normal çay gibi demleyip içcekmişiz. adam hamilelere iyi gelir demiş ama sonuçta malını istemiş. yoksa bence bildiğinden değil. eşim de hemen kanıp almış iki koca kutu. acaba hamilelere bi etkisi olur mu? bilen var mı? şimdi demledim iki bardaklık. içecektim ama içime bi kurt düştü. bi sorayım dedim.:26:
HErkese gunaydinnburda gece 2 ve ben uyuyamiyoruumm su uyku beni bi tutsaa yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?