2011 Aralık Anneleri

sika sika azimda dis kalmicak kiz kaynanam dogumdada sik disinibagirma gunah dedi sikcak dis kalmicak o ana allahim bagirmayin ha gunahmis

sen zaten alemsin ne zaman baksam bir sikayet bir oflama valla dovecem ha seni bak yakinsin bana getirtme beni oraya

senin kaynananin dediklerini zaten gecen okudum krize girdim ne kadar cahilce bilgiler vermis koptum resmen

sen zaten alemsin ne zaman baksam bir sikayet bir oflama valla dovecem ha seni bak yakinsin bana getirtme beni oraya

senin kaynananin dediklerini zaten gecen okudum krize girdim ne kadar cahilce bilgiler vermis koptum resmen
kiz nabayim kime edem sikayet derdimi kime diyemmm anam geliyo kurtuluyonuz benden cuma bi geldin ona dicem herseyi yazmicam ozamana kadar cekiverin karimi be aa ozaman siz yazarsiniz ben anneme sorarim cvb veririm dertlerinizi anam ebe mubarek ama tuzlamaya karsi koca kari seylerine karsi bi kari
oyle valla bide bilmis gibi ayy benimki aradi simdi geliyomus nabiyon dedi iyi deilim dedim ttamam metroya bincem dedi bisi istiyonmu karicim bile demedi yaa biside istemiyo canim ama uydururdum sorsaydi

ben kacar anneciler iyi geceler kocacim gelir simdi pencerede dikeleyim bari kapiyi bulamaz falan beni gorunce tanir evi cok calisiyo

kızlarrr foxda film başladı +18 dıyo korku filmi ızlemesemmıkı acaba :) korku fılımlerınede bayılrım nekadar korksamda ızlemek ıstıyorum

nbr kızlar..biz dünden beri temizlik yapıyoruz ablamla beraber çok şükür bitti işlerimiz.ew miss gibi oldu tertemiz ohh
bu arada akşam hiç uyumadım sabah 6 da yattım dişimin ağrısından çok şükür şuanda ağrımıyo inşallh ağrımaz bana dua edin çok feci bir ağrı yaa bugece uyumak istiyorum çok uykusuz ve yorgunum ama çok şükür artık herşeyimiz tastamam doğuma hazırız tek eksik oğluşum uzattım ama benden haberler böyle sizler napıyosunuz

:))))))) öyle deme cnm yaa.... sen 10 aralık a kalmazsın bence... dur bakalım gün doğmadan neler doğar. hem benimki de 10 aralık ı beklese süper olur yani :)

ohh mısss gibi ne guzel..gule gule kırletın canım....bi temız evı sevıyorum bıde yenı taşınılan evı bide yenı evlenen evlının evını mis gibi tertemız oluyo yaaaa.......darısı başıma mutafıgımı bugun bıraz temızledım ama daha işi var bakalım ne zamana yapıcaz

Hamileyken dişler çabuk çürürmüş derlerdi inanmazdım....bugün köpek dişin hmn yanındaki dişe bi ağrı saplandı, koşarak gittim aynaya bi baktım...of of, dişin kenarı siyahlamış, hiç fark etmemiştim, çok üzüldüm, arkada da değil ön tarafa yakın bi diş

inşallah değildir istersen birde doktoruna sor ama benimki baskı yapıyormuş geçen hafta aşağıya inmiş inince acısı biraz azaldı

geçen salı günü kontürolüm vardı doktora söyledim ağrıyo diye çocuk baskı yapıyodur dedi ama çok hafif bi şişlik var ağrı olan yerde bende anlamadım ne olduğunu perşembe tekrar gidicez kontürole ama bu şekilde devam ederse daha erken giderim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…