hehehehe allah seni benim herife desem cocuk geliyo diye ikinci olmasina ragmen firlar yataktan
sika sika azimda dis kalmicak kiz kaynanam dogumdada sik disinibagirma gunah dedi sikcak dis kalmicak o ana allahim bagirmayin ha gunahmis
kızlar boğazım ağrıyo. galiba hasta oluyorum. eşim ne zamandır hastaydı. bana geçirdi galiba. hem de hep uzak duruyodum ondan
kiz nabayim kime edem sikayet derdimi kime diyemmm anam geliyo kurtuluyonuz benden cuma bi geldin ona dicem herseyisen zaten alemsin ne zaman baksam bir sikayet bir oflama valla dovecem ha seni bak yakinsin bana getirtme beni oraya
senin kaynananin dediklerini zaten gecen okudum krize girdim ne kadar cahilce bilgiler vermis koptum resmen
slm kızlarrr nasılsınızzz bugun doğuran yok galıbaa
slm kızlarrr nasılsınızzz bugun doğuran yok galıbaa
Selam cnmmmm
merhaba cnmm :)
mrb şekerım nasılsın :) senınde 10 aralıkmış doğum tarıhın....ama sana biş deyım sende benden once doğurcan deyım ben sana...benım ustumde bı gudubetlık var sankı hiç doğuramıycakmısım gibi gelıyo yaa
nbr kızlar..biz dünden beri temizlik yapıyoruz ablamla beraber çok şükür bitti işlerimiz.ew miss gibi oldu tertemiz ohh
bu arada akşam hiç uyumadım sabah 6 da yattım dişimin ağrısındançok şükür şuanda ağrımıyo inşallh ağrımaz bana dua edin çok feci bir ağrı yaa bugece uyumak istiyorum çok uykusuz ve yorgunum ama çok şükür artık herşeyimiz tastamam doğuma hazırız tek eksik oğluşum uzattım ama benden haberler böyle sizler napıyosunuz
:))))))) öyle deme cnm yaa.... sen 10 aralık a kalmazsın bence... dur bakalım gün doğmadan neler doğar. hem benimki de 10 aralık ı beklese süper olur yani :)
slm.senı kk nın tıckercısı ılan etcez bu gidişle :))))
nbr kızlar..biz dünden beri temizlik yapıyoruz ablamla beraber çok şükür bitti işlerimiz.ew miss gibi oldu tertemiz ohh
bu arada akşam hiç uyumadım sabah 6 da yattım dişimin ağrısındançok şükür şuanda ağrımıyo inşallh ağrımaz bana dua edin çok feci bir ağrı yaa bugece uyumak istiyorum çok uykusuz ve yorgunum ama çok şükür artık herşeyimiz tastamam doğuma hazırız tek eksik oğluşum uzattım ama benden haberler böyle sizler napıyosunuz
inşallah değildir istersen birde doktoruna sor ama benimki baskı yapıyormuş geçen hafta aşağıya inmiş inince acısı biraz azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?