Kardelencim merhaba hayırlısıyla güzel müjde verirsin inşallah
Korkma cnm ya inan hepimizde oluyor aslında o inşallah korkularımız yersiz bebişlerimiz kucağımıza kadar hayırlısıyla karnımızda sonrada bir ömür boyu bizlerle olur . AMİN.
ben 26 yaşındayım ve 10 yıllık gerçek bir tiryakiyim. yani tiryakiydim :) aynı şekilde hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım sigarayı. herkes hala şokta. ama ben hep derdim, kendim için bırakamasam da bi şekilde bebeğim için kesin bırakırım. ayrıca ben de doktoruna katılıyorum. sigaralı ortam bile zararlıyken 2-3 tane sigara kim bilir ne zararlar verir bebeğime...
ahh ahhh!!! benimki de kötü niyetli değildir ama çok patavatsızdır. geçen gün dert yandım biraz. sen de güçlü ol ayaklarının üzerinde dur demez mi??? ya zor sabrettim açıkçası. zaten çok hassasım ve yalnızım deli oldum valla. bi de gurbetteyim ben. eşimden başka kimsem yok. o da zaten 3 güne bir nöbetçi. astsubay olduğu için
Tatlimmm ben iyiyim canimm sen nasilsin :) cok giremiyorum aslinda buyuk nedeni efe rahat vermio o uyuyunca giriom anca
doktordan geldık coktan ama yazamadım
bebegım cok guzel ya
nasıl hareketlı anlatamam ,once elını kaldırdı selam verdı bıze sonra da ayaklarını oynattı
cok saglıklı masallah
ben onu yerım ya yerım yerım yerım
kocaman olmuşuz 3 ay bıtecek neredeyse..
ıkılı testım 10 gun sonra cok az kaldı ..
ıkılı test ıcın bı ben mıyım gıden :26:
İlk basta bende oyleydim suan hic bise gelmiyo aklima kuzum eve sebze almiyorm tiksindm ya efede corba yiyo oda corbayi ben yapamiyorm ya hazir yada saolsun burdaki hemserim annem gibi olan zerrin teyze getirio yemek :)suanda esime sucuk pisiriom belki yiyebilirim :)
Kızlar cok korkuyorum ben ya malum bılıyorsunuz 2 tane kaybım var 7+2 de kalp atımı gorduk sımdı 9+2yken gıdecegım doktora umarım hersey yolundadır!bebeğım cok sağlıklıdır ınsallah hareketlerını goruruz ınsallah cok korkuyorum dualarınızı eksık etmeyın nolur!persembe kontrolumuz
kızlar günaydııın herkese. ben de dün akşam gittim doktora. mercimeğimin pıt pıtlarını duyduk.çok şükür allahıma. çok güzel bir duyguydu. bebişim 1 cm'e çok yaklaşmış. doktor sat'la benim gördüğüm uyumlu dedi. herşey normal şimdilik.
kızlar bir de mide bulantısı için doktor maden suyu içebilirsin dedi. gazlı olduğu için mide bulantısına iyi gelirmiş. bir de hap verdi ama çok da tavsiye eder gibi durmadığı için almadım. bugun uyandığımda da daha iyiyim. iki hafta sonra tekrar çağırdı.
banada bulantı içinhap verdi ben içmedim prospektüsünde kanser ve kemoterapi gören hastalarda yaşadığı bulantı semtomları için vs yazıyordu eşim durumun o kadar vahim deği deyip istemedi içmemi birde çoğu eczanede yoktu ilaç ve neden verilmişki pek tavsiye edilmez filan dedi eczaneler.içime sinmedi herşey zamanında güzel yaşanmalı aslında dayanamıyoruz ama oda geçici süreydi geçti iyiki kullanmadım diyorum
günaydın kızlar nasılsınız?biz iyi sayılırız muhabbetlerinize fazla katılamasamda aklım sizlerle akşamları pc eşimin ben pek girmem o da çok pc başında durmamı istemiyor dün yine tansiyonum çok düştü yemek yapmak için bile kalkamadım eşim yaptı yemekleri sağolsun sizler iyisiniz değil mi?aklım hep sizlerde
bana da aynı ilacı verdi. ama şöyle açıkladı: diğer ilaçlar çok fazla önleyemiyor, anne adaylarının bulantı şikayetleri devam ediyor dedi. günde dört defa kustuğumu söyleyince yeterince beslenemezsin dedi. o sebeple bu ilacı verdi. bu ilaç kemoterapi görenlerde falan oluşan mide bulantısını geçiriyormuş. kullanırsan mide bulantın geçer dedi. ben de bebeğe bi zararı olur mu dedim. diğer mide bulantısı hapları kadar diyince ben zaten almamaya karar verdim. eşim de biraz daha dayan dedi. bu sabah kalktım, çok az bulandı, hemen bişeyler atıştırdım, şuan çok şükür yok
ya hakikaten kavınvalidem beni hiç ciddeye almıyor, yaşadığım bulantılar, sık idrara çıkmam filan hepsi psikolojikmiş... ya kadın resmen hamile değilmişim gibi davranıyor... hamileliğime bile psikolojik diyecek nerdeyse...sinir oluyorum ya...
ahh ahhh!!! benimki de kötü niyetli değildir ama çok patavatsızdır. geçen gün dert yandım biraz. sen de güçlü ol ayaklarının üzerinde dur demez mi??? ya zor sabrettim açıkçası. zaten çok hassasım ve yalnızım deli oldum valla. bi de gurbetteyim ben. eşimden başka kimsem yok. o da zaten 3 güne bir nöbetçi. astsubay olduğu için
seninle alakası yokKizlar sanki ben gelincee muhabbet duruyo cook uzuldum yaa nie bukadar sessizz :2:
doktordan geldık coktan ama yazamadım
bebegım cok guzel ya
nasıl hareketlı anlatamam ,once elını kaldırdı selam verdı bıze sonra da ayaklarını oynattı
cok saglıklı masallah
ben onu yerım ya yerım yerım yerım
kocaman olmuşuz 3 ay bıtecek neredeyse..
ıkılı testım 10 gun sonra cok az kaldı ..
ıkılı test ıcın bı ben mıyım gıden :26:
Bu gün tekrar başka bir dr'a gittim çok daha ityi bir ultrason aleti var karından baktı ve 6+3 günlük hamilesiniz dedi dün bakan dr 5+5 demişti yani ultrason aletlerine göre bile değişiyor bu günler ölçebildikler i mm ye göre alet otomatik çıkarıyor değeri. Veeee ilk defa embriyoyu gördü şok oldum daha önceki gebeliklerim boş kese ile sonlanmıştı.Aslında benim adet günlerine göre 18 gün farkediyor yani geç tutunma diye bir şeyin gerçekten olduğunu anladım. Kalp atışlarını duyamadık henüz ama bu da bir şeydir diyorum kendi kendime, en azından boş kese değil. Dr benie iki hafta sonra çağırdı nasıl bekleyeceğim ?. O sanki her şey normalmiş gibi davranıyor adet tarihimi yanlış hatırladığımı falan düşünüyor sanırım. Ben bile kuşku duymaya başladım artık.
inanırımkızlarr karnım acıktı desem inanırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?