2011 Aralık Anneleri

Kızlar cok korkuyorum ben ya malum bılıyorsunuz 2 tane kaybım var 7+2 de kalp atımı gorduk sımdı 9+2yken gıdecegım doktora umarım hersey yolundadır!bebeğım cok sağlıklıdır ınsallah hareketlerını goruruz ınsallah cok korkuyorum dualarınızı eksık etmeyın nolur!persembe kontrolumuz

Korkma cnm ya inan hepimizde oluyor aslında o inşallah korkularımız yersiz bebişlerimiz kucağımıza kadar hayırlısıyla karnımızda sonrada bir ömür boyu bizlerle olur . AMİN.

Korkma cnm ya inan hepimizde oluyor aslında o inşallah korkularımız yersiz bebişlerimiz kucağımıza kadar hayırlısıyla karnımızda sonrada bir ömür boyu bizlerle olur . AMİN.

amın canım ınsallah rabbım yar ve yardımcımız olsun hepımızın!dogru bu korkular endıseler hepımızde var ama benım 2kaybım sanırım bu dusuncelere daha cok ıtıyor

Bu dönemde çok duygusalız karmakarışığız hatta korkuyoruz, ağlıyoruz, gülüyoruz, tedirginiz hepsi olağan duygular . Hayırlısıyla güzel şeyler düşün derim tatlm tadını çıkarmaya çalış

ben 32 yaşındayım 16 yıldır içiyordum siğara. Bebekimi duydum bıraktım. Çok da zor olmadı. Siğara içmek isteği olduğunda şunu düşünüyorum "bebişim yeni doğmuş ben onun ağzına siğara vermiş, siğara içiriyorum." Bunu düşününce nasıl bir panikle vazgeçiyorum siğaradan anlatamam. Kendime neyse de yavrumu kendi ellerimle nasıl zehirleyeyim. Onları rabbim korusun. Allah bırakamayanlarada bırakmayı nasip etsin inş.

Oyyy oyyy kaynanayı sormayın. Her zamanki gibi geçenler de gelip bağırdı, yeni hakaretler üretmiş "benim içim kurtluymuş" vs. Nedeni de işten gelince hemen uyuyormuşum onun yanına yukarı 1 hafta çıkmamışım. ee normalde koçişin hatırına susuyordum. Bu sefer tepem attı. Gelmeyeceğim hamileliyim bitene kadar yanına çıkmayacağım dedim. Eskiden olsa buna kızardı kocam. Onada dedim ben hamileyken sinir harbi yaşarsam bebişimde sinirli biri olarak doğacak. Onun iyiliğini istiyorsan karışmıycan dedim. Hayret sustu.

Tatlimmm ben iyiyim canimm sen nasilsin :) cok giremiyorum aslinda buyuk nedeni efe rahat vermio o uyuyunca giriom anca

İyiyim bi cnm benim. saat farkından dolayı pek görüşemiyoruz. Efeciği öp benim için.

Sumak tam olarak ne kadarlıksın cnm.

Salam, sucuk pişmemiş etler, sakat atlar pek fazla tavsiye edilmiyor hatta yasaklar listesi,nde diye biliyorum. Sen bilirsin tabii ama söyleyeyim dedim.

Cnm Allah seni korktuklarından emin kılsın, umduklarınıda nasip etsin.Hepimizin inş.:87:

günaydın erkenci anneler nasılsınız bakalım. Rabbim güzel haberler alacağımız kötülüklerin bizlerden ve sevdiklerimizden uzak olacağı bir gün ve her gün nasip etsin inşllh . güne duayla başlayım :)

kızlar günaydııın herkese. ben de dün akşam gittim doktora. mercimeğimin pıt pıtlarını duyduk. çok şükür allahıma. çok güzel bir duyguydu. bebişim 1 cm'e çok yaklaşmış. doktor sat'la benim gördüğüm uyumlu dedi. herşey normal şimdilik.

günaydın kızlar nasılsınız?biz iyi sayılırız muhabbetlerinize fazla katılamasamda aklım sizlerle akşamları pc eşimin ben pek girmem o da çok pc başında durmamı istemiyor dün yine tansiyonum çok düştü yemek yapmak için bile kalkamadım eşim yaptı yemekleri sağolsun sizler iyisiniz değil mi?aklım hep sizlerde

kızlar bir de mide bulantısı için doktor maden suyu içebilirsin dedi. gazlı olduğu için mide bulantısına iyi gelirmiş. bir de hap verdi ama çok da tavsiye eder gibi durmadığı için almadım. bugun uyandığımda da daha iyiyim. iki hafta sonra tekrar çağırdı.

maşallah canım inşllh 4 8 derken 9 ayı tamamlayıp sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin rabbim.

banada bulantı içinhap verdi ben içmedim prospektüsünde kanser ve kemoterapi gören hastalarda yaşadığı bulantı semtomları için vs yazıyordu eşim durumun o kadar vahim deği deyip istemedi içmemi birde çoğu eczanede yoktu ilaç ve neden verilmişki pek tavsiye edilmez filan dedi eczaneler.içime sinmedi herşey zamanında güzel yaşanmalı aslında dayanamıyoruz ama oda geçici süreydi geçti iyiki kullanmadım diyorum

bana da aynı ilacı verdi. ama şöyle açıkladı: diğer ilaçlar çok fazla önleyemiyor, anne adaylarının bulantı şikayetleri devam ediyor dedi. günde dört defa kustuğumu söyleyince yeterince beslenemezsin dedi. o sebeple bu ilacı verdi. bu ilaç kemoterapi görenlerde falan oluşan mide bulantısını geçiriyormuş. kullanırsan mide bulantın geçer dedi. ben de bebeğe bi zararı olur mu dedim. diğer mide bulantısı hapları kadar diyince ben zaten almamaya karar verdim. eşim de biraz daha dayan dedi. bu sabah kalktım, çok az bulandı, hemen bişeyler atıştırdım, şuan çok şükür yok

Allah dahada fazla iyilik versin sanada bebişinede.bu dönemde dengesizlikler oluyor tansiyonda ya çıkıp ya iner dikkat et. benimde aklım hep buradaki arkadaşlarda hep iyi haberlerinizi okurum inşllh diye dua ediyorum

baştan beri benimde 6 gün bulantı 1bir gün iyiydim son 4 gündür bulantım olmadı gayette güzel yiyorum çok şükür seninde ive tüm arkdşlrn inşllh yava yavaş azalır bulantıları

kızlar çok hoşsunuz yaa, geçen yıl biz de bu dönemler mide bulantısı muhabbeti yapardık, sonra test muhabbetleri başlayacak, cinsiyet mubabbetleri, tekme muhabbetleri, mide yanması şikayetleri, nefes egzersizleri ve doğum haberleriiiii sizleri okuyunca o sıkıntılı mide bulantısı dönemlerim geldi aklıma ama şimdi sanki hiç yaşamamış gibiyim, en yoğun 7-11.haftalarda yaşanıyo sanırım, sonrasında yavaş yavaş azalıyo, birazcık sabır ve bol çubuk kraker:)) Zaten mide bulantıları geçtikten sonra hamileliğin keyfini yaşamaya başlayacaksınız

muhtemelen kendisi aynı sıkıntıları yaşamadığı için seni anlayamıyordur. herkesin hamilelik dönemi farklı geçiyor, çekmeyen anlamaz. benim kayınvalidem de çok çekmiş, çay demlese kusarmış. hamilelik dönemini baya ağar geçirmiş. bende de hiç belirti yok yemek hazırlarken sen mutfakta durma miğden bulanır diyor. halbuki ben de tık yokkendisi yaşadığı için tabi.

seni çok iyi anlıyorum. ben de gurbetteyim eşimin ailesi burada. eşim harita müh. ve sürekli şehir dışı görevleri oluyor. daha bir bçuk aylık evliyiz. şimdiden Kars ve Muğla görevi çıktı Allah'a şükür ailesi ailem gibi, tek tesellim bu

Kizlar sanki ben gelincee muhabbet duruyo cook uzuldum yaa nie bukadar sessizz :2:
seninle alakası yok bu aralar topik yavaş ilerliyor, bebişler yoruyo anlaşılan

ya ne güzel ben de karnımda hareket ettiği günü görmek için sabırsızlanıyorum benim ki daha 8 haftalık, hareket için erken galiba:44:

çok geçmiş olsun merak etme yolunda gitmeyen bir şey olsaydı doktorun söylerdiinsan gene de düşünmeden edemiyor. inşallah her şey yolunda gider
kızlarr karnım acıktı desem inanırmısınız
inanırım ben de dün akşam aynı saatte açlık krizine girdim. hiç üşenmeden ekmek kızarttım, mis gibi kahvaltı yaptım. koçişte dalga geçiyor, çok yiyosun sen nasıl hamilesin anlamadım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…