2011 Aralık Anneleri

cnm ben de seni merak etmiştim,çok geç cevap yazdın telaşlandım ben de
hadi hayırlı olsun çok güzel bir duygu

kızlar koçişi işe gönderdim, hemen internetin başına geçtim. şimdi de yatıp uyurum 12'ye kadar
ben de günde 2 tane meyveli maden suyu içiyorum, sizce bir zararı var mı?

bu aralar güzel yiyebiliyorum diye eşim maşallah maşallah löp löp et olsun diyor beni delirtiyor. ıyyyyyy şimdiden korkmaya başladım ya çok kilo alırsam 9.aya kadar diye yürüyüşlere başalyayım bari

tanem, efe,tulayuzum,demettube,nanan ve ismini sayamadıklarım hepiniz iyimisiniz? Aklım kaldı sizde yavv.

EVEEEETT BEN iyim :))) ya benim aklıma takılan bişey var benim ultrasonla aramda 9 gün fark çıktı ya sanırım kimsede o kadar fark etmedi(( haftaya c.tesi ye randevum var o güne kadar beklicem bi önceki hamileliğimde aşa yukarı bu dönem kalbi durmuştu bebeğin(( hep tedirginim haliyle sürekli çamaşır kontrol eder moddayım(( yani manevi duygular hariç iyim diyelim:)

cnm ben de seni merak etmiştim,çok geç cevap yazdın telaşlandım ben de
hadi hayırlı olsun çok güzel bir duygu

canım geçen doktora gittiğimde akşam hemen yazmıştım kimse yorum yapmamıştı. şimdi bekledim sabah olsun arkadaşlarımla beraber sevinelim diye

gerçekten dünyaya bedel bir duygu. allah isteyen herkese nasip etsin

gunaydııııııın herkese

Sumak tam olarak ne kadarlıksın cnm.

:

tam olarak 10 hafta 5 gunluk sattan bıraz buyuk bebegım ama sata gore 10+5
uyumluyuzz bız gunumle..

cok sevındım benım bebegım de 3,5 cmden buyuk 4 cm e yakınmıs

ya ne güzel ben de karnımda hareket ettiği günü görmek için sabırsızlanıyorum benim ki daha 8 haftalık, hareket için erken galiba:44:

:

benım ıkıncı gorusum ılkınde tam 9 haftalıktım
sımdı bıraz daha hareketlı,
ben hıssetmıyorum hıssettıklerım bebek mı onu da bılmıyorum
ama cok guzel cokkkkkkkk

Son düzenleme:
kızlar koçişi işe gönderdim, hemen internetin başına geçtim. şimdi de yatıp uyurum 12'ye kadar

ben de dün doktora bunu sordum. su bile içemiyorum mide bulantısından dedim. o da maden suyu iç dedi. maden suyunda sınır yok dedi. bence meyveli olanları da içilebilir bu durumda

benim de 4 haftalıkken 9 gün fark 6 haftada 5 gün fark çıktı 9ç haftada son gittiğimde ise aynı çıktı sat günümle şaşırdım iyice.Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi kısmet etsin okumayalım artık acı haberler.müminin mümine ettiği dua kendine ettiğinden daha eftalmiş birbirimizi dualarda unutmayalım.inşllh hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirebiliriz bebklerimizi

kaç haftalık oldun sumak benim 9 haftalıkken 2.5 cm dd doktor küçükmü acaba iyi beslenemiyormuki diye düşünüyorum

kızlar ben okula gidiyorum. malum ders var
hepinizi seviyorum. göbişlerinizden öptüm. mercimeklerinizi üzmeyin lütfen.

buseli kullanıcısından alıntı
tanem, efe,tulayuzum,demettube,nanan ve ismini sayamadıklarım hepiniz iyimisiniz? Aklım kaldı sizde yavv.

iyiyiz çok şükür sizlerin iyi haberlerinizi okuyunca dahada iyi oluyorum.
şimdi evham yaptım bebeşimin gelişimi yavaş mı diye zaten bulurum kendime sorun etcek bişey hep zaten

canım seni çok iyi anlıyorum...bende öyleyim sürekli kontroll koorkuyorum.... benimde geriden geliyor 5 gün.. seninde geç döllenme oldu sanırım dr bişey demedimi.... tam 8 hafta olunca dr sana gelişimine göre tam tarihini ve muhtemel doğum tarihini söyleyecek... güzel düşünelimm..

gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip eder inşallah...

düzgün okumadan yazmışım pardon düzelteyim 9 haftalıkken kaç cm di bebişin

benım bebegım 9 haftalıkken 2 cm fılandı
bunlara cok takılma cunku bende uzuldum ılk once dedım kucuk mu cok uzuldum kendımı sucladım
sut ıcmedım su ıcmedım yumurta yemedım fılan dıye

ama doktorum sonra acıkladı bebegımı baş ve popo mesefesını ölçüyorum o yzden dedı

sımdı yıne basın gerısınden poposuna kadar olctu..

her doktor farklı olcuyor..

senın bebegın gayet buyuk canım..zaten bebegımın en hızlı buyume zmanaıymıs sımdı.

onemlı olan ıkılı testte 4,5 cm den buyuk olması lazım dedı benım bır hafta ssonra ıkılı test zamanım o zamna baya buyur herhalde..

ama ıkılı test ıcın beklesem mı beklemesem mı bılmıyorum

günaydın kızlarr.pikolata teşekkür ederim cvp için canım.ne kadar güzel bir duygu sabah uyanır uyanmaz bebişim için hemen ilaçlarımı içiyorum.çok kıymetli oluyormuş evlatlar annem geliyor hep aklıma ,canım annem demek böyle oluyormuş insan daha yüzünü göremesekte şimdiden kıymetlimiz oldu.annemin değerini şimdi dahada çok anlıyorum.kuzularımıza bol sağlık bol neşe,annelerede sağlıklı huzurlu gebelikler diliyorum.sanırım topikteki hemen hemen herkes bulantı ve kusma şikayeti yaşıyor.ALLLAH'IM hepinize şifa versin,yardımcınız olsun arkadaşlar.umarım en yakın zamanda şikayetleriniz geçer.zordur diye tahmin edebiliyorum.allahım sizi ve bebişlerinizi korusun

çok teşekkrler içimi rahatlattın benimde 2 hafta sonra ikili teste çağırdı bu ikili testleri herhangi bir yere mesela lab.yaptırabiliyormuyuz bilgin varmı illaki gittiğimiz hastaneye mi yaptırmak lazım

çok teşekkrler içimi rahatlattın benimde 2 hafta sonra ikili teste çağırdı bu ikili testleri herhangi bir yere mesela lab.yaptırabiliyormuyuz bilgin varmı illaki gittiğimiz hastaneye mi yaptırmak lazım

yok hastanede yapılıyor ,
ben ıkı doktorum var bırısı devlet hastanesı bırıısı ozel..

ozeldekı bır hafta sonraya cagırdı devlet hastanesı ıse benı daha once calıstıgı unıversıte hastanesıne yonlendırdı

karar veremedım hangıısıne gıtsem..

ama hastanelerde yapılıyor test hem ultrasyon hem de ıkı tup kan ıle bakıyorlar.

günaydın güzel anneler biz geldik kuzumla... Üç gündür kanamamız devam ediyor çok şükür çok değil ama. az önce hesap yaptım mayıs ayının 9 unda adet günümdü adet gününe denk geldi kanama inş. hemen kesilir...

cnm daha önce topikte bunu konuşmuştuk. Diğer arkadaşların doktorlarıda demiş sade soda ve günde 1 tane. Meyveli sodayı tavsiye etmiyorlar. Bir araştır istersen internette. Hepimizin yavrusunu rabbim korusun.

Löp löp et deme. Ay kim bilir ne kadar kilo alacaz. Eşimin sülalesinde kilo takıntısı var. Ay her gören konuşur ne çok kilo aldın diye.

Cnm kalbi durursa çamaşırdan anlaşılır mı? Bu konuda hiç bilgim yokda?:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…