kızlar günaydııın herkese. ben de dün akşam gittim doktora. mercimeğimin pıt pıtlarını duyduk.çok şükür allahıma. çok güzel bir duyguydu. bebişim 1 cm'e çok yaklaşmış. doktor sat'la benim gördüğüm uyumlu dedi. herşey normal şimdilik.
tanem, efe,tulayuzum,demettube,nanan ve ismini sayamadıklarım hepiniz iyimisiniz? Aklım kaldı sizde yavv.
cnm ben de seni merak etmiştim,çok geç cevap yazdın telaşlandım ben de
hadi hayırlı olsunçok güzel bir duygu
Sumak tam olarak ne kadarlıksın cnm.
:
kızlar günaydııın herkese. ben de dün akşam gittim doktora. mercimeğimin pıt pıtlarını duyduk.çok şükür allahıma. çok güzel bir duyguydu. bebişim 1 cm'e çok yaklaşmış. doktor sat'la benim gördüğüm uyumlu dedi. herşey normal şimdilik.
ya ne güzelben de karnımda hareket ettiği günü görmek için sabırsızlanıyorum benim ki daha 8 haftalık, hareket için erken galiba:44:
:
kızlar koçişi işe gönderdim, hemen internetin başına geçtim. şimdi de yatıp uyurum 12'ye kadar
ben de günde 2 tane meyveli maden suyu içiyorum, sizce bir zararı var mı?
EVEEEETT BEN iyim :))) ya benim aklıma takılan bişey var benim ultrasonla aramda 9 gün fark çıktı ya sanırım kimsede o kadar fark etmedi(( haftaya c.tesi ye randevum var o güne kadar beklicem bi önceki hamileliğimde aşa yukarı bu dönem kalbi durmuştu bebeğin (( hep tedirginim haliyle sürekli çamaşır kontrol eder moddayım (( yani manevi duygular hariç iyim diyelim:)
gunaydııııııın herkese
tam olarak 10 hafta 5 gunluk sattan bıraz buyuk bebegım ama sata gore 10+5
uyumluyuzz bız gunumle..
cok sevındım benım bebegım de 3,5 cmden buyuk 4 cm e yakınmıs
benım ıkıncı gorusum ılkınde tam 9 haftalıktım
sımdı bıraz daha hareketlı,
ben hıssetmıyorum hıssettıklerım bebek mı onu da bılmıyorum
ama cok guzel cokkkkkkkk
düzgün okumadan yazmışım pardon düzelteyim 9 haftalıkken kaç cm di bebişinkaç haftalık oldun sumak benim 9 haftalıkken 2.5 cm dd doktor küçükmü acaba iyi beslenemiyormuki diye düşünüyorum
canım seni çok iyi anlıyorum...bende öyleyim sürekli kontroll koorkuyorum.... benimde geriden geliyor 5 gün.. seninde geç döllenme oldu sanırım dr bişey demedimi.... tam 8 hafta olunca dr sana gelişimine göre tam tarihini ve muhtemel doğum tarihini söyleyecek... güzel düşünelimm..EVEEEETT BEN iyim :))) ya benim aklıma takılan bişey var benim ultrasonla aramda 9 gün fark çıktı ya sanırım kimsede o kadar fark etmedi(( haftaya c.tesi ye randevum var o güne kadar beklicem bi önceki hamileliğimde aşa yukarı bu dönem kalbi durmuştu bebeğin (( hep tedirginim haliyle sürekli çamaşır kontrol eder moddayım (( yani manevi duygular hariç iyim diyelim:)
gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip eder inşallah...kızlar günaydııın herkese. ben de dün akşam gittim doktora. mercimeğimin pıt pıtlarını duyduk.çok şükür allahıma. çok güzel bir duyguydu. bebişim 1 cm'e çok yaklaşmış. doktor sat'la benim gördüğüm uyumlu dedi. herşey normal şimdilik.
düzgün okumadan yazmışım pardon düzelteyim 9 haftalıkken kaç cm di bebişin
benım bebegım 9 haftalıkken 2 cm fılandı
bunlara cok takılma cunku bende uzuldum ılk once dedım kucuk mu cok uzuldum kendımı sucladım
sut ıcmedım su ıcmedım yumurta yemedım fılan dıye
ama doktorum sonra acıkladı bebegımı baş ve popo mesefesını ölçüyorum o yzden dedı
sımdı yıne basın gerısınden poposuna kadar olctu..
her doktor farklı olcuyor..
senın bebegın gayet buyuk canım..zaten bebegımın en hızlı buyume zmanaıymıs sımdı.
onemlı olan ıkılı testte 4,5 cm den buyuk olması lazım dedı benım bır hafta ssonra ıkılı test zamanım o zamna baya buyur herhalde..
ama ıkılı test ıcın beklesem mı beklemesem mı bılmıyorum
çok teşekkrler içimi rahatlattın benimde 2 hafta sonra ikili teste çağırdı bu ikili testleri herhangi bir yere mesela lab.yaptırabiliyormuyuz bilgin varmı illaki gittiğimiz hastaneye mi yaptırmak lazım
benimkide aynı valla cahil oluyo bazısı geçen hafta kanamam oldu söyledim diyo ki kesin düştü çocuk sen böylesin işte sende çocuk tutmuyor dedi.ben böylesini hiç görmedim dedi bana.
kızlar koçişi işe gönderdim, hemen internetin başına geçtim. şimdi de yatıp uyurum 12'ye kadar
ben de günde 2 tane meyveli maden suyu içiyorum, sizce bir zararı var mı?
bu aralar güzel yiyebiliyorum diye eşim maşallah maşallah löp löp et olsun diyor beni delirtiyor. ıyyyyyy şimdiden korkmaya başladım ya çok kilo alırsam 9.aya kadar diye yürüyüşlere başalyayım bari
EVEEEETT BEN iyim :))) ya benim aklıma takılan bişey var benim ultrasonla aramda 9 gün fark çıktı ya sanırım kimsede o kadar fark etmedi(( haftaya c.tesi ye randevum var o güne kadar beklicem bi önceki hamileliğimde aşa yukarı bu dönem kalbi durmuştu bebeğin (( hep tedirginim haliyle sürekli çamaşır kontrol eder moddayım (( yani manevi duygular hariç iyim diyelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?