2011 Aralık Anneleri

tamirci çağıracam canım ama ilk önce mutfağın toplanması lazım (

kızlar mrb ben de 36+4 haftalığım sezeryan istiyorum ama dr hala gün vermedi kasıklarımda agrılarım oluyo çalıştıgım hastanede olacam inş ama ben de çok korkuyorum gerçekten bile bile gitmeye spinal anestezi istiyorum bakalım

canım geçmiş olsun. kafama takıldı. sen doğum yapınca yatman gerekecek totoda dikiş varken nasıl yatacaksın?

sika sika azimda dis kalmicak kiz kaynanam dogumdada sik disinibagirma gunah dedi sikcak dis kalmicak o ana allahim bagirmayin ha gunahmis
saçmalamasın yaaaa. sor bakalım onun doğumuna gelen ebeye kaynanan bağırmamış mı hiç? kadın resmen sana eziyet olsun diye ağzını açıyor sanki. salla kafanı tamam bağırmam de geç yaw.

gnc benim gittiğim özel hastanede sonda gibi işlemler odadayken yapılıyor araştırdım.arkadaşlarımın ki hep ameliyat anında yarı uyuşuk yapıldığı için hissetmemişler ama maalesef benim hastane lavman,sonda gibi işlemleri odada halledip sonra ameliyata alıyorlar...

kızlar merhaba,
dün doğumgünümdü ama ne doğumgünü!!!! hayatımın hiç unutamayacağım tek doğumgünü oldu herhalde... iyi bişeyler yaşadım sanmayın :) yaklaşık 20 gündür süren olaylar dün patlak verdi sonunda!! bilenler olayı biliyor zaten! dualarınızı eksik etmediniz sağolun. ama keşke dün yaşananlar yaşanmasaydı! eşim güya bana doğumgünü kutlaması ayarlamış akşama, pasta falan sipariş vermiş bebekli... benim konuşmuyorken, yüzüme bakmıyorken ne anlamı var di mi bunların??? sabah kalkında annemleri kahvaltıya getireyim mi dedi. ben de şaşkın şaşkın yüzüne baktım, ne yani neyi düzelttin de annenleri kahvaltıya getiriyorsun??? 1 haftadır yanımda kalan annemin bile suratına bakmıyorsun ki!! annem de sabır sabır deyip sesini çıkarmıyordu. neyse sonra tartışmaya başladık. ben ne yaptım??? bundan sonra eskisi gibi güleryüzlü olmucam! oldum da ne oldu?? vs. vs. bi sürü saçma cümle... sonra da çıktı gitti. ben tabi sinirden ağla ağla.... annemle kahvaltı yaparken hiçbişey olmamış gibi geri geldi. kendi kendine şarkı söylüyor hasta gibi!!! neyse dedim duymazdan geldim. annemle yürüyüşe çıktı biraz yarım saatliğine. geri döndüğümüzde, hadi seni dışarı çıkarayım dedi. ben de yok istemem falan dedim. sen gergin misin???? diye sorduktan sonra kıyamet koptu zaten. soruya bakar mısın?? gerginim tabi!!! gerginliğimi giderecek ne oldu ki????? bu sefer yine diklenmeye, kabadayı kabadayı konuşmaya başladı! yok efendim artık boşanmazmış da, kızı varmış çünkü... ama hayata böyle devam edecekmiş. dedim önce biz mutlu olacaz ki onu sağlıklı bi şekilde büyütelim ve mutlu edelim. böyle bi ortamda ben çocuk büyütmem dedim. bakti ki ben bazı konularda ciddiyim. bu şekilde hayatıma devam ederim ama boşanmam, sen de boşanamazsın diye bağırmaya başladı. gerçi o hep bağırdı ben sakin olmaya çalıştım ya neyse... sonra annem yan odada oturuyordu, bizi rahatsız etmemek için. ama bakti ki dangalak, salak, gerizekalı vs. kelimelerini arka arkaya sıralıyor dayanamadı çıktı odadan. şu haldeki kızın üstüne çok gitmiyor musun dedi ve işte bizimki bütün rezillliklerini sergilemeye başladı. sen sus, herşey senin yüzünden oluyor zaten, sen karışmazsın gibi çok ağır ve saygısız cümleleri arka arkaya sıraladı. e tabi annem de susmadı!! hiç hoş değildi kısacasa. bi tarafta annem sinir krizi geçirecek sanki. diğer tarafta kocam, onu sinir ettikçe keyif alıyor!!! birbirlerine demediklerini bırakmadılar. sonra bizimki çekti gitti zaten!!! bugün doğurma alkollü olcam diyor bi de!! saatler geçti.... ve aradı yine. birazdan gelicem aşağı in, başbaşa konuşalım diyor. peki dedim!!! baktım morali bozuk, ağlamaklı, hadi dedim anladı hatasını. ama nerdeeee.... 5-10 dk. geçmedi, bizimkiler sana ne yaptı örnek ver dedi. ben de o an aklıma gelen bi salaklıklarını söyledim. vay efendim nasıl böyle bişey dermişim. git yarın boşanma dilekçesini ver, kızım doğmadan çek git burdan! peki dedim olur!!! bunun için benden boşanacaksan boşan dedim! annesigile durumu haber vermeye gitcekti, ben de geliyorum dedim. bakalım nasıl bir tavırları var, yapıcı olacaklar mı??? nerdee!!! annesi bi surat zaten, babasıysa uyuyor hiç birşey umrunda değilmiş gibi. annesi bi çirkefleşti bi laflar söylüyor bana!!! al dedim, annen mi bizim aramızın iyi olmasını isteyen??? annesi içindeki zehri boşalttı ben de onun seviyesine inmeden söylemem gerekenleri söyleyip cevaplarımı verdim! anlayana tabi!!!!! sonra da çıkarken buraya kavga etmeye gelmedim, senden yapıcı olursun diye umut etmiştim ama boşuna etmişim dedim! sonra beni ev bıraktı eşim. ben yine üzüntüden değil de, onların karşında dik durayım diye ağlayamadığım için, ev gelir gelmez ağlama krizine girdim sinirden! sonra eşimin çok yakın arkadaşı aradı. meğerse bütün gün onunle dertleşmiş ve benim yanıma o göndermiş gayet umutlu bi şekilde. yine noldu diye bana soruyor. anlattım olanları. bu sefer de o aldı beni evden, eşimi de aldı. akıl veriyor bize yapmayın etmeyin. sizin aileler dışında başka derdiniz yok, birbirinizi çok seviyosunuz daha ne olsun gibi... ben de dedim, evet yok başka derdimiz. eşimin tek derdi benim ailesine çok sıcak ve yakın olmamam!!! tek sorunumuz bu gerçekten!!! başka hiçbir sorunumuz yok!!! ama bu yüzden yaşananlar çok saygısızca ve kırıcı oluyor işte. 20 gündür cehennem azabı çekiyorum ben karnım burnumda! neyse sağolsun arkadaşı... eve geldik... annem yatmıştı zaten. sonra bizimki karnımı okşamaya öpmeye kızıyla konuşmaya başladı. bi taraftan da ağlıyor. 20 gündür dokunamadığı için çok acı çekiyormuş, içi yanıyormuş.... herşeyin üstüne bi sünger çekellim, büyükler de çeksinler dedi. ben de olur dedim. ama tabi bi taraftan da daha saatler önce bana söylediği hakaretler var. ama ne yapalım, kızımız için unutucam. sonra da bütün gece sarılarak uyudu bana. ama ben??? belki 1 belki 2saat uyuyabildim, o da sabaha karşı. çok kinlendim annesine çünkü. gerçek yüzünü gördük işte. ne fesat bi kadın ortaya çıktı! benim de neden uzak durduğumu bi nebze anlamıştır inşallah eşim!! sonuç: çoook kötü şeyler yaşandı ama kızım için unutmam şart!!!! (çok uzun yazmışım yaaa...)
39 haftalığız ve bugün kontrolümüz var... bakalım kızımız daha ne kadar bekleme niyetinde?

kızlar rüyamda bebeğimin bayağı aşağıya inmiş olduğunu farkediyorum ve hemen bi poliklinik gibi bi yere giriyorum. orada doktorla konuşurken karnımdan aşağıya bir kütle iniyor, şar diye. bi bakıyorum ki suyum gelmiş, hem de şarıl şarıl. o kadar korktumki. doktor da korkma hemen bişey olmaz bebeğe. önce fiyatı konuşalım diyo. töbe töbe. ben sürekli elimle bebeği kontrol ediyorum yerinde duruyo mu diye. ne acayip rüyalar görür oldum. ama korku yetti yani.

canım eşin de çok gerilmiş yaşananlardan belliki ve onu kimin doldurduğu da belli olmuş yanineyse en doğru kararı vermişsiniz, bunlar geçer gider unutulur, sen annenin gönlünü almaya çalış biraz. eşinle aran da düzelir yavaş yavaş, kızın gelince herşey daha farklı olcak, gör bak. dün yaşananlar çok hoş olmamış ama en azından bir adım atmışsınız. ben senin adına sevindim. aileleri işlerinizden ne kadar uzak tutarsanız o kdr rahat ve huzurlu olursunuz. bundan önce belki yapamadınız, biz de pek yapamadık ama bebek olduktan sonra tam bir aile olacaksınız. allah bir daha yaşatmasın böyle kötü günleri. doktordan insallah güzel haberlerle dönersin canım benim. kızın da artık gelebilir yani.

hakkında hayırlısı canım ara ara okuyorum yazdıklarını... bence de hem kendi anneni hem de eşinin annesini bir kenara koyup kendi yuvan için çalışmalısın. ha annendir araya giriyor veya girmiyordur bilemem ama eşin, kendi anneme böyle sıcak davranmazken onun annesine neden sıcak davranayım mantığına girmiş sanırım tabiki kendi annen sana daha yakın gelecek ve doğumunda ve sonrasında sana yardım edecek ama eşin şuan bunları anlayacak psikolojide değil bnece... bu yüzden her iki tarafa da mesafe koyman gerekebilir... doğumuna da az kalmış Allah sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşaallah....

walla bizim hastanede durum nedir bilmiyorum hiç..bazı hastaneler yapmıyormuş bile...inşallah yapmıyorlardır yada epiduralli yapıyorlardır diye dua ediyrm anca :))

deryacığım bayaa kötü bi anı olsada senn için unutman gerek gerçekten..daha doğrusu unutmayacaksın ama üstünü örteceksin,aklına geldikçe öfkelensende ailene bunu belli etmeyeceksin...hani bi ara demiştim ya sana bizde böyle sorunlar çok yaşadık ilk senemizde diye,,emin ol sorunlarımızn tek kaynağı onun ailesiydi.o da bunun farkındaydı ve sırf bu yüzden bnm aileme tepki gösteriyordu..o kadar çok kez boşanma kararı aldıkki biz 1sene içinde...sonunda karar verdik asla aileleri karıştırmayacktık işlerimize diye..düşünsene tartışsak o ablasını arıyordu ben annemi,böyle böyle oldu naapcaz diye..tecrubesizlik işte..biz kaşınmışız..kime ne bizim derdimizden,oysaki çokda rahat çözebilrken sorunlarımızı biz dallandırıp budaklandırmıştık..şimdi iyiki o kararı aldık diyoruz ve 3.senemiz bitti,2yıldır doğru dürüst kavga etmedik bile şimdi eşim yeni evleneceklere hep aynı tavsiyeyi veriyor yaşadıklarınız kendi aranızda kalsın,aileleri işe katmayın diye...inşallah sizin için son olur..Badenin gelişiyle herşey yoluna girer,çok ama çok mutlu olursunuz inşallah

canım son zamanlarımz günlerdir bnde kabuslar görüyrm...Rabbim sonumuzu hayretsin,dün gecede sezeryan masasındaydım,epidural olcakken genel anestezi istyrm korkudan

yaa ne güzelmiş, beni aradılar e-bebek mağazasından alabilirsiniz dediler. hala almadık. nerde oturuyorsun sizin orda mağaza yok diye mi kargoyla geldi?

Öncelikleeee iyi ki doğdunnnnn güzel anneeeeeee
canımmm yine zorluklarla geçmiş dünün. Hernekadar hakaret ettiyse de eşin sonuç olarak konuşmuşsunuz bu da bi adım bence!ailesiyle de bi şekilde yüzleşmen olman iyi olmuş...bi neticeye varmamış olsanız bile;konuşmuk olmak biraz olsun seni rahatlatmıştır umarım! ya bu aileler ne isterler ki hicccc anlamam!! anlamıyacagımda! bi ana baba "evladım mutlu olsun "daha ne isterkim ki demeli haksızmıyım? yok ama bunun düşünen nerdeeee... ara ki bulasın! istisnalar var elbette. ama maalesef büyük çogunluk tıpkı senin yaşadıklarını tecrübe ediyor..insan birbirini cok sevince ailelerin yüzünden arasının bozulmasını hic affedemiyor cok haklısın... annene gelince mutlaka o da damadını affedecektir ne de olsa anne! umarım senin icin de eşinin sana karşı bir adım atmış olması yeni bir başlangıca sebep olur.. dilerim bu son anlaşmazlığınız olur!!!kızınız size uğur ve beraberinde mutluluk getirsin inşallahhhh buarada kızınız 39 haftadır sana destek vermek icin bedeninde içeriden sana destek veriyor annesi eminim şimdi o da gelmek icin sabırsızlınacaktır... anneeee babaaaaa geliyorum artık huzur ve mutluluk dolu bir aile oluyoruz diyerek bak babasını ona ve sana sarılmış ; sende bunca ay kızına sarıldın o da sana destek verdi artık bi temiz sayfa olsun bundan sonraki hayatınızda...herşey geride kalmış olsun! sende üzme artık kendini,iyi düşün iyi olsun güzel annecik unutma cok az kaldı kavuşmanıza, kızın sana daha cok ihtiyaç duyacak dünyaya gelince.. dualarımız herzaman sizinle... dr. dan hayırlı haberlerle gelin inşallahhhh.. merakla bekliyoruz

benimde prima hediyem geldii :)) darısı bekleyenlerin başına...

canım güle güle kullanın..
bende form doldurdum.. ayın 24.de ama beni arayan olmadı henüz..
hemen arıyorlar mı ki_?
telefonum çekmiyor bazen diye aramadıklarını sanmıştım.. ama ulaşamayan olursa da mesaj geliyor bana.. üff

yaa ne güzelmiş, beni aradılar e-bebek mağazasından alabilirsiniz dediler. hala almadık. nerde oturuyorsun sizin orda mağaza yok diye mi kargoyla geldi?

yok ben eve gelmesini istedim 5 tl kargo ücretini ödemek şartıyla tabii.. ben ist./ümraniye de oturuyorum, e bebek yakınımda var ama benim pek vaktim olmuyor ancak pazara günleri cıkabiliyorum. bizim su bayiimiz var evin altınde ben telefonlara bakıyorumda yani uzun lafın kısası ben kargo seçeneğini seçtigim icin eve geldi canım

ben form doldurduktan 1 gün sonra aradılar kargoya 25 inden sonra vericez dediler.. işte bugun de geldi prima kutumuz.. darısı başına canım

yay kadını harikadır canım merak etme kendimden biliyorum

amacım ilk 10' a girmekti ama bu gidişle ilk 30' a da giremicem ben yaaaaaa :2::2:
hayırlısıyla doğurayım artık (

carsambaya kadar doguramazsan ilk 30'a girmekte hayal olucak bencede :)

ay daha gencecikmissin valla.iste erken evlenip erken anne olmanin faydalari.ne guzel cok imrendimm

hey masallah valla destinacim bana bu listede en cok yardimci olan sensin sagol canimcim

38ide bitirdikkkk 39a adım attık.....:13:

valla pintoss ben seni bu zamana kadar beklemez saniyordum ama sende bayagi beklicen gibime geliyo

ay cok heyecanli demek hissetmiyorsun ilginc.boyle olanlar varmis bende yeni ogrendim.hadi bakalim ne zaman gelicek senin bebis..

carsambaya ben varim. 2 kisi daha vardi sanirim ama kimlerdi unuttm :26:

sonda konusunda biz anlastik. epiduralden sonra takilacak. bi gece epidural takili kalacagi icin takilisini da cikarilisini da hissetmeyecegim insallah...

anaa seni unutmustum seninde gunun geldi catti nerdeyse dimii.hadi insallah sorunsuz saglikla bebisine kavursun..

Son düzenleme:

cnm ben magnezyumu da kalsiyumu da bıraktım onlarda oluyor diye ama sonuç aynı

senin için gerçekten zor geçmiş günün. ama demek ki Allah sabrını veriyor bi şekilde. umarım eşin bu kez anlamıştır herşeyi. herkes sıcak olamaz ki eşinin ailesine karşı. neyse cnm; hep ii haberler verirsin artık inşallah bize...

hayrolsun cnm benim. ben de yakında uzun metrajlı filmler çekicem heralde. rüyalarım film kıvamında

Eki Görüntüle 297061 buda hediye gelen lohusa tacım :))

güle güle takarsın inşallah cnm... bu arada bugün p.tesi. söyle de oğluna gelsin artık

halimem gün uzunnn,,beklicem bakalım

kızlar bu arada nanandan hbri olan varmııı???en son sezeryan için form doldurdum falan diyodu ama haftasını hatırlayamadım da..acaba gerçekleştimi ki doğumu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…