2011 Aralık Anneleri

sana da merhaba cnm... vallahi cevapsız kalmayasın diye yazayım dedim ama açıkçası bi fikrim yok :26: sürekli bi sızı ise sorun yoktur heralde. kramp tarzı bişi olabilir...

sancı şiddeti.bendede 40 a çıkıyor doktor normal diyor.
arkadaşlar çatı muayenesi olanınız varmı?

ben 3 defa oldum kendi kasmazsan sorun yok 3-4 snlik bir işlem

cnm ben aramalarını beklemeden gittim e bebek mağazasına, paketler çarşamba gelecek, gelin alın dediler...

sancı şiddeti.bendede 40 a çıkıyor doktor normal diyor.

ben 3 defa oldum kendi kasmazsan sorun yok 3-4 snlik bir işlem

nasıl bakıyor peki, çatala yatıyoruz, sonra eliyle bakmadan mı ölçüyor, yoksa gözüylede bakıyormu? ay bakmadan ölçsün yaaaaaaaaaaaaa utanırım bakarsa.

sana da merhaba cnm... vallahi cevapsız kalmayasın diye yazayım dedim ama açıkçası bi fikrim yok :26: sürekli bi sızı ise sorun yoktur heralde. kramp tarzı bişi olabilir...

saol canım,ş uana kadar sancım falanda olmadı o yüzden anlayamadım bu nasıl bişey diye, işteyimde sürekli oturuyorum belki o yüzden geçmedi, biraz uzasam geçer gibime geliyor, yinede teşkkür ederim halimemm :) seninde ne kadar az kalmış canım 10 aralık ne güzel, normal doğumun bence tek kötü yanı belirsizlik

nasıl bakıyor peki, çatala yatıyoruz, sonra eliyle bakmadan mı ölçüyor, yoksa gözüylede bakıyormu? ay bakmadan ölçsün yaaaaaaaaaaaaa utanırım bakarsa.

cnm çatala yatıyorsun karnının üstünde örtü var ama tabiki bacak arası örtülmüyor ve doktor nereye parmağını soktuğunu görmek için bakıyorbakmadan ölçemez yada yanlış bişey yapabilir keşke bakmasa bende utanıyorum ama napim.

canım o senin sancı seviyen, yalancı sancılar.

ay doğrudur.. bir kaç kez kasılma hissettim de.. çoğunlukla bebek hareket edince o rakam oynadı..
aman neyse işşte :) sıkıntı yokmuş ya..
bir de doğum pozisyonunu alsa takla atıcam...

cnm ben aramalarını beklemeden gittim e bebek mağazasına, paketler çarşamba gelecek, gelin alın dediler...
ay ne güzel..
yalnız ben kargo ile eve teslim istemiştim.. e-bebek mağazası bana biraz ters kalıyor ankaradayım.. 2 araç yapmam lazım.. eşim de anca pazar günleri müsait olur.. o da herzaman altında araç bulunmuyor diye eve kargo seçtim..
ama arayan soran yok geçen perşembeden..

bende ankaradayım, nerdesin cnaım?

sevgili kız anneleri; kendime yine kafama takıcak bişey buldum. hastane çantamı kontrol ettim biraz önce. ben 20 li hastane çıkışı aldım. içinde herşey var. rengi de çok tatlı bi sarı. bikaç kişi tutturdu neden pembe almadın diye. illa pembe mi olmalı ya? siz hangi renkleri tercih ettiniz?pembeli 5 li,7li takımları var ama içime sinmedi. gidip bi takım daha alayım mı???

Selam annecikler . Keyifler iyidir umarım . Biz doktordan geldik şimdilik herşey yolunda hamdolsun .

canım bence hiç dert etme, benimkisi erkek bende bilerek mavi bir takım almadım açık yeşil benimkiside, bence pembe, mavi yerine sarı, turuncu yeşil daha güzel, zaten birsürü pembe kıyafeti vardır, tekrar almana gerek yok bence, annem hastene çıkışlarını maksimum 20-25 gün giyer birhadahada olmaz dedi, tekrar alma bu kadar az süre için, bu arada bizde sarı renkli bişeyler arıyoruz, ilk doğduğu günlerde giysin diye, sarılık için sarı renk kıyafet + ışıkların sürekli açık olması iyi geliyormuş, nekadar doğru bilmiyorum ama bir sarı tulum arayışımdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…