- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
herkese merhaba annişler,
yeni doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum,allah analı babalı büyütsün, aralık olmadan 30 u görcez galiba,
ben bu haftada çalışıyorum, bugün çok zor kalktım sabahtan beri sol kasığım sızlıyor sanki, sizce ne olabilir acaba?
sancı şiddeti.bendede 40 a çıkıyor doktor normal diyor.öyleydi vallahiodaya ilk girdiğimde yanlış girdim sandım
ilk defa olduğu için merakla cihazı izledim.. yavrumun kalp atışları 140-175 arası geldi gitti.. tabi artışlar hareket ettiğinde oldu..
ve şeyi anlamadım sormadım da.. bir rakam daha vardı bebek kımıldadıkça yükseldi.. 40a kadar geldi.. sancı mıydı yoksa hareketi mi ölçtü neyin nesi bilemedim.. ama doktoruma gösterince bir sıkıntı olmadığını söyledi
arkadaşlar çatı muayenesi olanınız varmı?
canım güle güle kullanın..
bende form doldurdum.. ayın 24.de ama beni arayan olmadı henüz..
hemen arıyorlar mı ki_?
telefonum çekmiyor bazen diye aramadıklarını sanmıştım.. ama ulaşamayan olursa da mesaj geliyor bana.. üff
sancı şiddeti.bendede 40 a çıkıyor doktor normal diyor.
ben 3 defa oldum kendi kasmazsan sorun yok 3-4 snlik bir işlem
sana da merhaba cnm... vallahi cevapsız kalmayasın diye yazayım dedim ama açıkçası bi fikrim yok :26: sürekli bi sızı ise sorun yoktur heralde. kramp tarzı bişi olabilir...
valla cnm ben de bilmiyorum. benimkini de ben yapmamıştım...:26:
nasıl bakıyor peki, çatala yatıyoruz, sonra eliyle bakmadan mı ölçüyor, yoksa gözüylede bakıyormu? ay bakmadan ölçsün yaaaaaaaaaaaaa utanırım bakarsa.
Ben de yapmakkk istiyorummmm help meee:)))) 28 mart- muhtemel d. 2 ocak :)))
canım o senin sancı seviyen, yalancı sancılar.
ay ne güzel..cnm ben aramalarını beklemeden gittim e bebek mağazasına, paketler çarşamba gelecek, gelin alın dediler...
ay doğrudur.. bir kaç kez kasılma hissettim de.. çoğunlukla bebek hareket edince o rakam oynadı..
aman neyse işşte :) sıkıntı yokmuş ya..
bir de doğum pozisyonunu alsa takla atıcam...
ay ne güzel..
yalnız ben kargo ile eve teslim istemiştim.. e-bebek mağazası bana biraz ters kalıyor ankaradayım.. 2 araç yapmam lazım.. eşim de anca pazar günleri müsait olur.. o da herzaman altında araç bulunmuyor diye eve kargo seçtim..
ama arayan soran yok geçen perşembeden..
cnm erkek mi kız mı ve oraya ne yazayım
Ada ismi. Kiz cnmm.cooooook tsk ederimmmmmmm
Rengi hangi tonlarda olsun cnm? ya da mesela forumdan birininkinden de seçebilirsin. yanında lilypie yazanlardan.
bende ankaradayım, nerdesin cnaım?
mamak - aderedeyim canım.. ters bir yer
Rengi hangi tonlarda olsun cnm? ya da mesela forumdan birininkinden de seçebilirsin. yanında lilypie yazanlardan.
sevgili kız anneleri; kendime yine kafama takıcak bişey buldum. hastane çantamı kontrol ettim biraz önce. ben 20 li hastane çıkışı aldım. içinde herşey var. rengi de çok tatlı bi sarı. bikaç kişi tutturdu neden pembe almadın diye. illa pembe mi olmalı ya? siz hangi renkleri tercih ettiniz?pembeli 5 li,7li takımları var ama içime sinmedi. gidip bi takım daha alayım mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?