2011 Aralık Anneleri

günaydın canım arkadaşlarım sevgili anne adayları ve sevgili anneler:)
aysah canım maşallah ne güzel anlatmışsın. inşallah sütün artar o sıkıntıdan da kurtulursun.

kızlar cuma günü eşim interneti kapattı. hayatımıza yeni bir sayfa açıyoruz dedi. hafta sonu aramız çok iyiydi. hiç bu konu açılmadı. ttnetten bi kadın aradı ve siz bizim yıllardır abonemızsınız kapatmayın. biz size interrneti 2 ay ücretsiz verelim dedi. eşim hayır kararlıyım dedi ve kadın çok kızarak kapadı tlfonu. internet olmayınca eşimle daha çok vakit geçirmeye başladık bu da ayrı bi güzelliği. pek bilg başına geçmedi.

hafta sonu temizlikçi aldım dip köşe temizledi. ctesi iş bitmeyince pazar da geldi. dün akşamüstü bitti işi. ama ev pırıl pırıl. bu arada cuma günü çok üzüldüm ondan mı bilmem cuma günü çok kasılma oldu rahmimde. cumartesi temizlikçi kadın gittikten sonra sancılarım başladı. gece 11 gibi delirdim nerdeyse sancıdan. 4 tane çok şiddetli oldu. ağladım acıdan. ama sonra geçti. zannedersem ayakta kaldım biraz ctesi günü. pazar da ara ara kasılma sancı oldu. şimdi ayakta durmuyorum evde sürekli yatıyorum ki sancılar artmasın diye. okulu da bu hafta bırakacağım o nedenle. erken doğum yapmak istemiyorum.

allah bağışlasın bebeğini. kısa sürede sağlığına kavuşup toparlayacaktır sıkma canını çok.
onlar sandığımızdan daha güçlüler

süt için bol bol su, bol bol uyku, dereotu ve bal-kimyon biliyorum ben de. 1 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı kimyonu karıştırıp hergün yiyeceksin.

kolay gelsin

30 kiloyu nasıl vereceğim ben hiç bir şey yapmasam sadece otursam bile nefes nefese kalıyorrum artık çok ağırlaştım hantallaştım kaburgalarımı zaten artık hiç hissetmiyorum sanırım oradaki etlerim baskıdan çürüdü acısı çok fena

günaydınnnn yeni bir hafta yeni bir günnn..herşey cok güzel olsun hepimiz için inş...

bugun doguma girecek arkadaşların allah yardımcısı olsun...

darısı bıran önce dogurmak için can atanların başına olsunnnn (zuzuzu,seplem,gnc24,pamuk)

38ide bitirdikkkk 39a adım attık.....:13:

bugün itibari ile 30 kilo almış bulunuyorum vatana millete hayırlı olsun

hepinize kocaman bir maşallahh

cnm biberonu çantaya yerleştirirken poşete mi koydun?

ne güzel cok sevindim cnm herşeyin düzelmesine..evin temizlenmesine..bir daha kendinide bebişide üzme annesi..gecer inş sancıların daha cok erken senin için.

cnm biberonu çantaya yerleştirirken poşete mi koydun?

soru bana değil ama ben kilitli buzdolabı poşetine koydum.

CANIM BEBEĞİNİN BOYU KILOSU bence gayet iyi. ayrıca 38+2 de çok normal bi tarih. bu arada ben 20 aralık doğumluyum. oğlum da acele etmezse 20 aralıkta sezeryanla doğacak. yani aynı gün doğurcaz senle galiba:)

hem de nasıl hıçkırıyor. günde birkaç defa oluyor hıçkırıkları. her seferinde 3-5 dk sürüyor.

[ı]mesajını aynen yazıyorumbugün 16 saat süren normal doğumla 3200 gr 51 cm çağan bebeğim geldi. Darısı başınıza arkadaşlar
süper bi haber değil mi???? [/ı]
maşallah barekallah. çok uzun süre sancı çekmiş ama normal doğum yapmış ne güzel. Allah analı babalı büyütsün çağan bebeği.

kasım annelerinden biride ilk dogumu sezeryan olmasına ragmen normal dogurmak zorunda kalmış hikayelerinde okumuştum nasip kısmet demekkı bebek geliyorum dedimi geliyor takmıyor kimseyi
benim 3 gündür sancılarımvar. cumartesi sancılar şiddetlenince ahan da normal doğuruyorum dedim. ilki sezeryan ama doğurabilirim gibi geldi o gece. hiçö korkmadım. eşim çok korktu ama sonra sancılar bitti ve uyuya kaldım.

maşallah tosuncuğuna. hadı bakalım hangi yarın doğurcaksın:)

sinirlenme değmez. sinirlendiğine değmez. değecek kadar değerli olsa hiç sana böyle vaad edip ortada bırakır mı? hiç takmayacaksın mutlu olacaksın. bu işin formülü belli. uygulaması zor.

bende de aynı ağrılar ve sancılar başladı canım. ctesi pazar temizliğe gelen kadın bu ağrıların adı gün sancısı dedi. doğum olacağı güne kadar devam eder dedi. yandım ben. daha 22 gün bu kasılma sancı ve ağrıları çekeceğim.

bence ters çevir hepsini yıka. nasıl olsa bol bol kıyafete ihtiyacın olacak.

elbette haklısın insan fazla kilolarıyla yaşamayı bir türlü başaramıyor. ve çeşitli sıkıntıları oluyor ben zaten kiloluydum hamile kaldıgımda trioitlerim sağolsun ,şuana kadar 5 kg aldım ... bende hareket edemiyorum nefese nefese kalıyorum ...hele hele yan yatarken dediğin gibi sanki etlerim cürümüş gibi geliyor.. ama artık hayırlısyla dogum yapalım bol bol emzirerek ve koşuşturmayla fazlalıklarımızdan kurtuluruz diye ümit ediyorum.. gerçi bu benim için hayalll ama napim artık hayalii bile güzel

tüm annelerimize ve tatlı bebişlerine günaydınn

arkadaşlar sabah uyandığımda sesim tamamen kısıktı, dün biraz kısılmıştı ama şuan konuşamıyorum soğuk aldım galiba...sizce bu ses kısıklığı için ne yapmalıyım, yarın kontrolüm var ama ben konuşamıyorum dahiyardımcı olursanız çokkkkkkk sevineceğim

yaaa bulaşık makinam bozuldu ( mutfakta temiz tek bi bardak bile kalmadı. şimdi başlasam akşama anca biter bu bulaşıklar offfffff of (

geçmiş olsun canım
ıhlamurun içine 1-2 dilim elma atıp demle. birazda limon sıkıp ılık iç. bana çok ii geldi gecen hafta

canım hadi gözün aydın,bağımlılıktan kurtulmsunuz.biz de tv ve bilgisyardan kurtulsak 10 numara olcak.deli gibi zaman alıyo.ama şimdi seninle haberleşemicez bu durumda dimi....:) artık netiniz yok.bu arada evet erken gelmezlerse aynı gün doğurucaz galiba seninle.az kaldı dimi :))) ben cok heyecanlıyım...doğum fotoğrafcısı modaymış :) ona bakınıyodum şimdi.(tabi fotoğrafcıya sölücem beni cok çekme bebeği çek diye :) )doğumum da izmir kent hastanesinde olucak.inşallah aneztezistleri iyidir ya....bugün de salak gibi nutellalı ekmek yedim sabah sabah hem de yememe ragmen tok hissetmedim!!!bu arada nazar boncuklarınızı ihmal etmeyin kızlaaarrr

az önce kapı çaldı!
-kim o?
-kargo!
neyse yukarıya geldi bi baktım prima nın kutusu..

içinden çıkanlar :4 adet prima premium care yenidoğan bezi, tupperware mama kabı,wenice pijama (44cm) (bakalım buna bebişim nasıl sığacak),100ml ariel leke çıkarıcı,1 adet pantene pro-v saç maskesi numunesi,1 det pantene pro-v şampuan numunesi,1adet prima anne oluyorum 2011 cd'si,1 adet prima annelkik rehberi,vodafone günlük 10 dak.şifresi,wenice den 20 tl lik indirim kuponu...veeee son olarak ariş kataloğu hepsi bu!

canım zaman herşeyin ilacı diyenler boşuna dememişler ki..çok sevindim aranızın düzelmesine..sancılara aman dikkat,erken daha,bol bol dinlenmeye çalış canım..bu arada bende 20aralık doğumluyum,oğluşum 2sinde gelsin bari,20ye kadar bekleyemem been

amin aminnn hayırlısıyla tabii...bu gece rüyamda sezeryana alınıyodum Fatmacım yaa..korktum ilk kez..genel anestezi isstedim,sonra çişe uyandım gerisi yook

şekerine dikkat et canım bnm,,bebişinde kilo almıştır inşallah,hiç üzermi annesini o

günaydın cnm..ballı ılık süt önerebilrim sana ve mümkün oldukça konuşma bugün,dinlendir ses tellerini...geçmiş olsun...

ve beennn..bugün ki derdim ağzım sanırım yaa..çünkü ağrıyan bir yirmilik dişe,düşen bir dolguya,sızlayan diş etlerine ve dilimde çıkan yaralara sahibim ben...bunların hepsi yaklaşık bir haftadır kendini hissettiriyordu ama bu gece bayaa canımı yaktı özellikle dilimdeki yaralar..varmı tavsiyesi olan?sağlık ocağına gitsem ilaç verir..naapsam bilemedm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…