Evett kesinlikle dogru.ayni seyi demissinYeni doğan bebeğe sarı giydirilir mi?
İLK GÜNLER SARI GİYDİRMEYİN
Bebeklerin doğduğunda üstüne sarı tülbent örtülmesi ve ilk günler sarı renkte kıyafetler giydirilmesi ile sarılığın tedavi olacağı yönündeki inanışların yanlış olduğunu ifade eden Erdoğan, Bunlar tamamen hurafe.
Bebeğinizi böyle giydirirseniz, sadece bebeğinizin sarardığının fark edilmesini de engellemiş olursunuz. Bu nedenle kesinlikle sarı giysiler giydirilmesini önermiyoruz dedi.
Yeni doğan bebeğe sarı giydirilir mi?
“İLK GÜNLER SARI GİYDİRMEYİN”
Bebeklerin doğduğunda üstüne sarı tülbent örtülmesi ve ilk günler sarı renkte kıyafetler giydirilmesi ile sarılığın tedavi olacağı yönündeki inanışların yanlış olduğunu ifade eden Erdoğan, “Bunlar tamamen hurafe.
Bebeğinizi böyle giydirirseniz, sadece bebeğinizin sarardığının fark edilmesini de engellemiş olursunuz. Bu nedenle kesinlikle sarı giysiler giydirilmesini önermiyoruz” dedi.
Yehuehueheuhu:)))))
Yehuehueheuhu:)))))
kızlar rüyamda bebeğimin bayağı aşağıya inmiş olduğunu farkediyorum ve hemen bi poliklinik gibi bi yere giriyorum. orada doktorla konuşurken karnımdan aşağıya bir kütle iniyor, şar diye. bi bakıyorum ki suyum gelmiş, hem de şarıl şarıl. o kadar korktumki. doktor da korkma hemen bişey olmaz bebeğe. önce fiyatı konuşalım diyo. töbe töbe. ben sürekli elimle bebeği kontrol ediyorum yerinde duruyo mu diye. ne acayip rüyalar görür oldum. ama korku yetti yani.
cnm noel şapkalı bebişle değiştirebilirim istersen
hadi gözün aydın canım. güle güle say meleğine kavuşacağın günleri..
Mujj hayırlı olsun ticker .
Çehregül çok şekersin .
Nesli oy kıyamam önce para:)
Cook tsk ederimm cnmmmcehregulcum ben simdi isteyenlere adini verirmisim sana msg yagarmis ehuehuehu:)))bana da bana dq die :))))
olsun cnm, 2 dakikalık iş...şurda kaç haftamız kaldı, tickersız üye kalmasın
Sen sanci icinde doguma giderken durunnnn yatim kaldii 1 tane daha yapiyordummmmmm dersin:)))))
isteyen varsa bir an evvel söylesin.
:))))))))) senin ilk bebis mi buarada?pek de takip edemedim:S ztn yeni de uyeyim,ama tuhaf bagimli oldum boynum kopuyorbazen:)))))) ama zmn guzel geciyor.kitap okuyordum o yarim kaldi suan sadece.ilgilenen olursa kitabin adi merhaba bebek
evet cnm ilk bebiş, yaa aslında ben de o tarz bi kitap okumak istiyorum..nsl kitap hoş mu?
cnm biberonu çantaya yerleştirirken poşete mi koydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?