2011 Aralık Anneleri

Evett kesinlikle dogru.ayni seyi demissin

demekki sarı giydirmeyecekmişiz

Fiyat konuşmak iyiymişş.

derin0606 doğum listesi başlığında 26 kasımda normal doğum yaptığını yazmış maşallah Allah bizlerede nasip etsin
ben deryamdan ve dderyadan doğum haberi bekliyorum önümde onlar var

Mujj hayırlı olsun ticker .
Çehregül çok şekersin .
Nesli oy kıyamam önce para:)

isteyen varsa bir an evvel söylesin.

:))))))))) senin ilk bebis mi buarada?pek de takip edemedim:S ztn yeni de uyeyim,ama tuhaf bagimli oldum boynum kopuyorbazen:)))))) ama zmn guzel geciyor.kitap okuyordum o yarim kaldi suan sadece.ilgilenen olursa kitabin adi merhaba bebek

:))))))))) senin ilk bebis mi buarada?pek de takip edemedim:S ztn yeni de uyeyim,ama tuhaf bagimli oldum boynum kopuyorbazen:)))))) ama zmn guzel geciyor.kitap okuyordum o yarim kaldi suan sadece.ilgilenen olursa kitabin adi merhaba bebek

evet cnm ilk bebiş, yaa aslında ben de o tarz bi kitap okumak istiyorum..nsl kitap hoş mu?

selam kizlar nabersiniz doktordan geldim oglum 3 kilo olmus inatci cikti melegim kalbinin atisini tam duyuyoz kaciyor baska yere hehe doktorda amma sabirli 20 dk ugrasti 4 5 kere kasilmam cikti doktoru biraz dusundurdu ama normal dedi genede icimde supe kaldi ama esimde duraksadi gorunce dedi acilmam yok sukur 2 hafta sonraya verdi bidaha randavuyu suyu soyledim ornek alti alttan arastirmaya yollucak kasilma oldugunda 50 lere yukseldi normalde 20 ustu 30 35 lerde oldu normalmi ki bu anlamadim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…