saol canım,ş uana kadar sancım falanda olmadı o yüzden anlayamadım bu nasıl bişey diye, işteyimde sürekli oturuyorum belki o yüzden geçmedi, biraz uzasam geçer gibime geliyor, yinede teşkkür ederim halimemm :) seninde ne kadar az kalmış canım 10 aralık ne güzel, normal doğumun bence tek kötü yanı belirsizlik
bende batıkentteyim bana da ters canım. bebek şekeri vs yaptırdınmı? kapı süsü vs aldınmı canım?
kuzum ben kız annesi olmıcam ama fikrimi söyleyim..sevgili kız anneleri; kendime yine kafama takıcak bişey buldum. hastane çantamı kontrol ettim biraz önce. ben 20 li hastane çıkışı aldım. içinde herşey var. rengi de çok tatlı bi sarı. bikaç kişi tutturdu neden pembe almadın diye. illa pembe mi olmalı ya? siz hangi renkleri tercih ettiniz?pembeli 5 li,7li takımları var ama içime sinmedi. gidip bi takım daha alayım mı???
canım bence hiç dert etme, benimkisi erkek bende bilerek mavi bir takım almadım açık yeşil benimkiside, bence pembe, mavi yerine sarı, turuncu yeşil daha güzel, zaten birsürü pembe kıyafeti vardır, tekrar almana gerek yok bence, annem hastene çıkışlarını maksimum 20-25 gün giyer birhadahada olmaz dedi, tekrar alma bu kadar az süre için, bu arada bizde sarı renkli bişeyler arıyoruz, ilk doğduğu günlerde giysin diye, sarılık için sarı renk kıyafet + ışıkların sürekli açık olması iyi geliyormuş, nekadar doğru bilmiyorum ama bir sarı tulum arayışımdayım
sevgili kız anneleri; kendime yine kafama takıcak bişey buldum. hastane çantamı kontrol ettim biraz önce. ben 20 li hastane çıkışı aldım. içinde herşey var. rengi de çok tatlı bi sarı. bikaç kişi tutturdu neden pembe almadın diye. illa pembe mi olmalı ya? siz hangi renkleri tercih ettiniz?pembeli 5 li,7li takımları var ama içime sinmedi. gidip bi takım daha alayım mı???
canım bence hiç dert etme, benimkisi erkek bende bilerek mavi bir takım almadım açık yeşil benimkiside, bence pembe, mavi yerine sarı, turuncu yeşil daha güzel, zaten birsürü pembe kıyafeti vardır, tekrar almana gerek yok bence, annem hastene çıkışlarını maksimum 20-25 gün giyer birhadahada olmaz dedi, tekrar alma bu kadar az süre için, bu arada bizde sarı renkli bişeyler arıyoruz, ilk doğduğu günlerde giysin diye, sarılık için sarı renk kıyafet + ışıkların sürekli açık olması iyi geliyormuş, nekadar doğru bilmiyorum ama bir sarı tulum arayışımdayım
kuzum ben kız annesi olmıcam ama fikrimi söyleyim..
çevremden duyduğum kadarıyla hastanelerde sarı giydirmeyi pek tercih etmiyorlar yenidoğanlara.. sarılık falan durumları oluyor ya.. çocuğun rengini etkilermiş derler falan..
benimki oğluş olduğu için bebek mavili beyaz bir takım aldım.. birkaç da düz beyaz parça bişiyler koydum... yeşil de var sarı da.. ama onları sonradan giydirirm diye düşündüm
bak yine kafam karıştı. lune de ii olur sarılık için demişti.. aman yaa... ne zor işmiş annelik
Valla hic bakmadim da mor yada pembe varmi? Olur mesela varsa
teşekkür ederim canım benim. insallah kızın 10 aralıkta gelir de babişi de yanında olurtek tek cevaplıyorum cnm :)))
1. yarın 11.45 te randevum var.
2. muhtemelen 10 aralık a kadar 2 kez gitmiş olurum. dayanamam ben :)
3. eşim de 7 aralıkta gelecek. tabii doktor 10 aralık fikrini değiştirmezse.
4. eğer bizim kuzu erken gelmeye karar verirse ancak doğum yaptıktan sonraki gün yanımda olabilecek eşimyani doğum anı onsuz geçecek
5. deryam dün daha doğurmamıştı:)) ben de hergün merak ediyorum valla.
insallah canım çok az kalmış vallahi. çok heyecanlı insallah sancın gelir biran önce.evet cnm epidural normal doğum istiyorum hayırlısı olsun tabiki doktor normal yapamazsın tehlikesi deseydi ısrar etmezdim :18:geçen pazartesi doktor suyum az diye normal doğuma çağırdı ama gitmedim:18: ne açılmam var ne sancım sadece kasılmalarım var.ordan başka bir özel hastaneye gittik doktor erken dedi bebeğinin gelişmesi lazım 1 gün 1 gündür dedi.neden erken doğan bebekleri küvezde tutarlar biliyormusun dedi anne karnındaki sıcaklığı ve mikropsuz ortamı sağlamak için dedi.önceki kontroldede artık 3-4 güne doğsa iyi olur gibi birşey söyledi ama sancım yok yrn gidicem ve yine sancı çıkmazsa bana şu gün gel suni sancı verelim diyecek gibime geliyor inşallah kendi sancım gelir ya çok zormuş suni sancı.
sevgili kız anneleri; kendime yine kafama takıcak bişey buldum. hastane çantamı kontrol ettim biraz önce. ben 20 li hastane çıkışı aldım. içinde herşey var. rengi de çok tatlı bi sarı. bikaç kişi tutturdu neden pembe almadın diye. illa pembe mi olmalı ya? siz hangi renkleri tercih ettiniz?pembeli 5 li,7li takımları var ama içime sinmedi. gidip bi takım daha alayım mı???
canım sarılık için sarı giydirmek sarı tülbent örtmek vs değil , tam tersi lazım. bebeğe sarı giydirmiyceksinki bebek de sarılık varmı yokmu, bebeğin teni sarımtırak renktemi anlaşılsın. benim bebeğim erkek ve ben beyaz mavi yeşil tonlarında aldım. ilk ay için sarı hiçbirşey almadım.
teşekkür ederim canım benim. Insallah kızın 10 aralıkta gelir de babişi de yanında olur
Insallah canım çok az kalmış vallahi. çok heyecanlı insallah sancın gelir biran önce.
Canım benim de kızım olcak, ben de yeşilli bi takım aldım, kaç parça bilmiyom ama bayağı çok parça var içinde. Bi de sarılı bi takım koydum. Boşver pembeyi, maviyi. Nasılsa daha sonradan da giiyer. Bi de sarılık mevzusuna gelince ben hiç inamıyorum öle şeylere. Gönlünden ne geçiyosa giydir. Ben giydircem (bi de annem gelince illa sarı giydirme diye tuttururmuş).
ne gerek var canım, bnm 2 tane büyük hastane çıkışım var, yeşil ve turuncu...hastaneden eve dönerken giydirmak için mavi tulum takım aldım, sen de eve dönüş için pembe düşünebilirsin...
çehregül seni bu topiğin ticker'cısı ilan ediyorum canım. çok şekersin. ben nasıl yaptığımı bile unuttum.bu arada adın çehregül mü gerçekten? çok ilginç geldi bana:26::26:
son temizliğimi yapmadan gelmesin oraları göremiyorum eşimde hiç yardımcı olmuyorteşekkür ederim canım benim. insallah kızın 10 aralıkta gelir de babişi de yanında olur
insallah canım çok az kalmış vallahi. çok heyecanlı insallah sancın gelir biran önce.
canım benim de kızım olcak, ben de yeşilli bi takım aldım, kaç parça bilmiyom ama bayağı çok parça var içinde. bi de sarılı bi takım koydum. boşver pembeyi, maviyi. nasılsa daha sonradan da giiyer. bi de sarılık mevzusuna gelince ben hiç inamıyorum öle şeylere. gönlünden ne geçiyosa giydir. ben giydircem (bi de annem gelince illa sarı giydirme diye tuttururmuş).
valla sanırım kafama takacak şey arıyorum. yapacak bişey kalmadı ya iş çıkarıyorum başıma:) bi de çok içime sinerek aldım. içinde de herşeyden 2 tane var. yani ayrıca takım koymama gerek bile yok. gerçi pijama takımı da koydum:)ben de mavi ve pembe olayına biraz karşı olduğum için böyle davrandım. ama göz alışmış işte. son günlerde ördüğüm herşey pembee
sarı tuluma da gelince; inşallah bulursun cnm. sarılık olayını da ii ki söyledin. içime daha çok sindi
bende sarı giydirmek gerek diye duymuştum, 2 ay önce kuzenimin 2. bebeği oldu, ziyarete gittiğimizde sarı zıbın takımı vardı, sarılık olmasın diye böyle giydirdik dediler, ordan duymuştum belki yanlış biliyorumdur :26::26::26: kafam karıştı iyice
halk arasındaki inanış sarılık olmasın diye sarı giydirilir, yüzüne sarı tülbent örtülür, ama dr. a sorarsanız özellikle sarıdan kaçınıın der. siz bilirsiniz. dileyen dilediğini giydirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?