2011 Aralık Anneleri

cnm ben biberon koymayacağım hastane çantasına hast. emzirme eğitiminde öyle söylediler emecekmiş anneyi biberon asla yok dedi biz onu emzirtmesini biliriz siz biberon vermeyin dediler

iyiymiş yaaa!!! bana da getir ne olur ne olmaz dediler, acil sezaryen durumunda hmn süt gelmezse diye herhalde.

Benimde c.tesi gün ki nst de 20,30,40 çıktı,ama bazen 13 lere düştü.En yüksekte 57 fln oldu.Doktor kağıda bakıp seninkinin keyfi yerinde dedi.Demek ki normal bu sayılar.

kızlar size bişi sorcam ben...

yarın eşimin boş günü, enine boyuna temizlik yapcaz. şimdi bnm salonumdaki koltuklar beyaz süet, halılarda beyaz ipek shaggy. ikisini de silecek eşim. tavsiye ettiğiniz bi yöntem ve temizlik malzemesi var mı. ilk defa sileceğim, inş zarar gelmez.

benimde öyle canım merak etme.. bayıldım o sarıya ama.. vee kızıma da çok yakışacağına eminim..
takma kafana, ve giydir kızına güzel güzel..
hem sarı olması, sarılık olmaması içinde iyi diyorlar..
kızlarımız sarı kıyafetlerinin içinde çok tatlı olacaklar..

Malallah kilosu çok güzel annesi :) Canm halıları beyaz kalıp sabun, koltuklarada loc olabilir .

Son düzenleme:
Cnm sen hiç beyaz kalıp sabunla denedin mi. bir de nasıl bi bezle silmek lzm?
Hani bu banyo süngerleri oluyorya yuvarlak naylon gibi o ya da büyük sünger olabilir tatlım ya da normal sarı bezler . Halıyada sür bol bol sabunu. Yalnız halıyı çok ıslama tek yüzeyi ıslansın hafif. Sonrada durulamak gerekiyor . Ya canm böyle oluyor ama bide bişeyolur halına üzülürüm sonra Perdelerin varsa onlarıda dalanla yıkayabilirsin :)

herkese slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

biz bugün izne ayrıldık oğluşumla nihayetttt
evdeyiz annanemiz de yanımızda dinleniyoruz
ayy ne güzelmiş çalışmamak
bütün gün aylaklık yaptık
kadın ve evlendirme programları izledikkk

yarın da kontrolümüz var, nst ye giricez Rabbimden hayırlısı

öptükkk hepiniziiiii

nusyaa nasılsın canım,en son konuşmamızdan sonra doktor kontrolün oldu mu?

iyiyim cnm sağol sen nasılsın..doktor 2 hafta sonra gel demişti yani haftaya gideceğim 38 içindeyken bakalım kafası nekadar çıkacak çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum en son 96 idi 2 haftada nekadar büyümüş bakalım :18::18:

evet perdeler de yıkanacak...bnm de aklıma acaba dalanla koltukları silsem mi ki diye geldi?

cnm benımde halı ve koltuklarım açık renk beyazları çok haftasonu halı yıkama mak ile yıkandılar kosla deterjanla misss gibi koktu bide eşim havluyla sildi tekrardan halı yıkama makinasıyla yıkadı sıfır gibi oldular walla tavsiye ederm

Hayırlısı inşallah :)

çehregülcüm ben koltuk yada halılarımı kosla halının elde yıkamasıyla siliyrm hep,çok da temiz oluyor,en son hatta azıcık domestos bile kattım içine bnm koltukarda açık renk,mis gbi oldu...yakın zamanda silmedim annemi bekliyor onlar :))

bu arada biz doktor amcamıza gidiyoruuuuzz Halimem ve eşimin kehanetleri tutarsa dönemeyebiliriz daha doğrusu üç kişi dönebilirizöpüyrm sizleri..gelince yazarım inşallah

Bende iyiyim hamdolsun gün sayıyorum nasipse Cuma doğum var:18:
Hayırlısı olsun bakalım,peki kafa çapı büyük,kilo ve boyda öyle mi,yani haftasına göre önde giden bi bebek mi?

Fakirin elde olaninla silebilir cnm esin tabi makina kullancaksa haliya makina olaninla silmeli,hoss kokusu da var.buarada ariel leke cikarici varsa azcik ondan icine atabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…