cnm ben biberon koymayacağım hastane çantasına hast. emzirme eğitiminde öyle söylediler emecekmiş anneyi biberon asla yok dedi biz onu emzirtmesini biliriz siz biberon vermeyin dediler
selam kizlar nabersiniz doktordan geldim oglum 3 kilo olmus inatci cikti melegim kalbinin atisini tam duyuyoz kaciyor baska yere hehe doktorda amma sabirli 20 dk ugrasti 4 5 kere kasilmam cikti doktoru biraz dusundurdu ama normal dedi genede icimde supe kaldi ama esimde duraksadi gorunce dedi acilmam yok sukur 2 hafta sonraya verdi bidaha randavuyu suyu soyledim ornek alti alttan arastirmaya yollucak kasilma oldugunda 50 lere yukseldi normalde 20 ustu 30 35 lerde oldu normalmi ki bu anlamadim ama
Benimde c.tesi gün ki nst de 20,30,40 çıktı,ama bazen 13 lere düştü.En yüksekte 57 fln oldu.Doktor kağıda bakıp seninkinin keyfi yerinde dedi.Demek ki normal bu sayılar.
sevgili kız anneleri; kendime yine kafama takıcak bişey buldum. hastane çantamı kontrol ettim biraz önce. ben 20 li hastane çıkışı aldım. içinde herşey var. rengi de çok tatlı bi sarı. bikaç kişi tutturdu neden pembe almadın diye. illa pembe mi olmalı ya? siz hangi renkleri tercih ettiniz?pembeli 5 li,7li takımları var ama içime sinmedi. gidip bi takım daha alayım mı???
Malallah kilosu çok güzel annesi :)selam kizlar nabersiniz doktordan geldim oglum 3 kilo olmus inatci cikti melegim kalbinin atisini tam duyuyoz kaciyor baska yere hehe doktorda amma sabirli 20 dk ugrasti 4 5 kere kasilmam cikti doktoru biraz dusundurdu ama normal dedi genede icimde supe kaldi ama esimde duraksadi gorunce dedi acilmam yok sukur 2 hafta sonraya verdi bidaha randavuyu suyu soyledim ornek alti alttan arastirmaya yollucak kasilma oldugunda 50 lere yukseldi normalde 20 ustu 30 35 lerde oldu normalmi ki bu anlamadim ama
Canm halıları beyaz kalıp sabun, koltuklarada loc olabilir .kızlar size bişi sorcam ben...
yarın eşimin boş günü, enine boyuna temizlik yapcaz. şimdi bnm salonumdaki koltuklar beyaz süet, halılarda beyaz ipek shaggy. ikisini de silecek eşim. tavsiye ettiğiniz bi yöntem ve temizlik malzemesi var mı. ilk defa sileceğim, inş zarar gelmez.
Canm halıları beyaz kalıp sabun, koltuklarada loc olabilir .
Hani bu banyo süngerleri oluyorya yuvarlak naylon gibi o ya da büyük sünger olabilir tatlım ya da normal sarı bezler . Halıyada sür bol bol sabunu. Yalnız halıyı çok ıslama tek yüzeyi ıslansın hafif. Sonrada durulamak gerekiyor . Ya canm böyle oluyor ama bide bişeyolur halına üzülürüm sonraCnm sen hiç beyaz kalıp sabunla denedin mi. bir de nasıl bi bezle silmek lzm?
nusyaa nasılsın canım,en son konuşmamızdan sonra doktor kontrolün oldu mu?
Hani bu banyo süngerleri oluyorya yuvarlak naylon gibi o ya da büyük sünger olabilir tatlım ya da normal sarı bezler . Halıyada sür bol bol sabunu. Yalnız halıyı çok ıslama tek yüzeyi ıslansın hafif. Sonrada durulamak gerekiyor . Ya canm böyle oluyor ama bide bişeyolur halına üzülürüm sonraPerdelerin varsa onlarıda dalanla yıkayabilirsin :)
evet perdeler de yıkanacak...bnm de aklıma acaba dalanla koltukları silsem mi ki diye geldi?
Hayırlısı inşallah :)herkese slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
biz bugün izne ayrıldık oğluşumla nihayetttt
evdeyiz annanemiz de yanımızda dinleniyoruz
ayy ne güzelmiş çalışmamak
bütün gün aylaklık yaptık
kadın ve evlendirme programları izledikkk
yarın da kontrolümüz var, nst ye giricez Rabbimden hayırlısı
öptükkk hepiniziiiii
iyiyim cnm sağol sen nasılsın..doktor 2 hafta sonra gel demişti yani haftaya gideceğim 38 içindeyken bakalım kafası nekadar çıkacak çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum en son 96 idi 2 haftada nekadar büyümüş bakalım :18::18:
kızlar size bişi sorcam ben...
yarın eşimin boş günü, enine boyuna temizlik yapcaz. şimdi bnm salonumdaki koltuklar beyaz süet, halılarda beyaz ipek shaggy. ikisini de silecek eşim. tavsiye ettiğiniz bi yöntem ve temizlik malzemesi var mı. ilk defa sileceğim, inş zarar gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?