2011 Aralık Anneleri

Benim annemle de,kayınvalidemle de aram kötü. Galiba çok geçimsiz biriyim. Bu durum beni çok üzüyor. Şimdi herkes annesini anladığını söylüyor hamilelikte, ama ben hala onlara karşı kalbimi yumuşatamadım. Niye bu kadar taş kalpliyim ben yaaaa.. Aslında asıl sorun 2'sinin de yönetmeyi çok sevmesi ve benim üzerimde beni yönetmek için baskı kurmaya çalışmaları. Bense yönetilmeyi sevmem. Benim aklım az,çok bana yetiyor. Acaba benim annemler mi böyle sizinkiler değil. Yoksa hepsi aynı da siz mi idare edebiliyorsunuz?

Ayy bu hamilelikte herşeyi kafama takar oldum. Ama yine de fikirlerinizi yazarsanız benim kafamda biraz netleşir.

evet bi süre sonra vucut belirti gönderiyo zaten bende öle anlamıştım yoksa kimsenin anlıyabiliceni sanmıyorum

Gunaydin annecikler, guzel haberler aldigimiz bir gun ne guzel. Insallah sonuna kadar boyle de devam etsin diyelim..

canim cok sevindim. allah kucagina saglikla almayi nasib etsin. ben de bebisimi 1 haftadir gormedim ozledim galiba. cuma insallah guzel haberler aliriz biz dee

canim gunaydin seni pek goremiyorum ama bu donem ya hepimiz uyuyoruz ya da bulanti ve halsizlikten pek giremiyoruz. dusuk tansiyon olayi bende de var. kontrol etmeye calis su asamada 20. hafta civarinda kan hacmimiz daha da artacak ve bu dusuk tansiyon olayi tavan yapacak. bi de bizim sansimiza o donem temmuz gibi sicak bi aya geliyor,allah yardimcimiz olsun

bulantin ne derece bilemiyorum ama ben sabretmeye calisiyorum. doktorum mide icin de bas agrisivs icin de ilac verdi ama icim el vermiyor bebise zarar verir diye. az gayret sonuna geldik sayilir bulantilarin :26:

kızlar koçişi işe gönderdim, hemen internetin başına geçtim. şimdi de yatıp uyurum 12'ye kadar
ben de günde 2 tane meyveli maden suyu içiyorum, sizce bir zararı var mı?

soda derken sade sodayikastediyorlar akillim :) meyveli soda kutulanmis meyve sulari vs hepsi seker yuklemesi yaptigi icin yasak. dikkat edelim kendimize bir de gebelik sekeriyle falan ugrasmayalim..

topikte sata gore geriden gelen cok minigimiz var. bebisin yerinde ve iyidir annesi. camasir kontrolunun faydasi olmayabiliyor. dusunce kanama oluyor cunku. allah sani de bebisini de korusun. iyi dusun iyi olsun...

kaç haftalık oldun sumak benim 9 haftalıkken 2.5 cm dd doktor küçükmü acaba iyi beslenemiyormuki diye düşünüyorum

daha ne istiyosun ben gecen 8+5 te ancak 1,5 cm dim. gerci benden cok buyuk bir bebek beklenmiyor zaten ama ilk haftalar bundan bagimsiz olarak herkesin bebisinin benzer uzunlukta olmasi beklenir. benim fistik da buyur insallah

bazi anne adaylarinda regl kanamasi gibi devam edebiliyormus. seninki de oyledir belki olumlu dusun. bebisini de seni de cooook sevyoruzzz

Olbey saol canım ben de sizleri çookk seviyoruummm

Çok müdahaleci insanlara karşı en iyisi haklısın deyip gene kendi bildiğini yapmaktır, tartışmaya girmemeni tavsiye ederim. Biraz politik olman gerek. Ama söz konusu olan kendi annense aran iyi olmasa da en büyük sevgi anne sevgisidir, onlar her zaman başımızın tacıdır.

Günaydın kızlaaaaaaaarrr bugün saat 3.30'da randevumuz var, bebişimizi görecez inşallah, belkim elini kolunu bilem sallar minnakımız dua edin bizim için teyzoşlaaarrrrr

Progestanın hapını kullanırken bana da içtikten tam 1.5 saat sonra felaket baş dönmesi yapardı, şimdi crinone jel kullanıyorum onun öyle bi yan etkisi yok çok şükür
Aman dikkat et hayatım sürekli yat, tuvalet dışında hiçbişey için kalkma, ilaçlarının saatine çok dikkat et, kanaman ne durumda, lekeler halinde mi yoksa yoğun mu :26: Allah yardımcın olsun, geçer inşallah

bende çok iyiyim daha doğrusu biz iyiyizya ben sürekli girip yazılanları okuyorum ama ben üzülmemek için bide sürekli omu bumu dememek için katılmıyorum şu ruh halimde sanırım iyi olmayacak benim için,bi kaç defa okurken çok gerildim kalp atışlarım hızlandı filan...ama buralardayız aklımızdasınız

Ay valla ben de aynı durumdayım son zamanlarda bayağı mazoşist görüyorum kendimi göğsüm hala acıyo mu, midem hala bulanıyo mu ooohhh rahatım, bebeğim de rahat diyorum
Midem bulandığı zaman sevinerek kocişe diyom ki, babası bebeğimiz büyüyo maşallah, nerden anladın diyo, midemi bulandırıyo diyom psikopat karı diyo bana

canım iki gündür kanama vardı ama çok yoğun değildi dün akşamdan beride koyu kahve leke halinde.Artık baş dönmesine razıyım bebişime bişi olmasında. üç gündür yatıyorum bazen sıkılıp kalkıyorum ama bir iş yapmıyorum evde. cumaya inş dr. gidicem geçer o zamana kadar inş...

SORMA benim ilk zamanlar hafif başım dönüyodu Allaaaahh görsen bizi, uçuyoduk midem hafif kalkıyo artık ne yapcamızı şaşırıyoduk bi havalı söleyişim vardı ay başım döndü midem ah falan diye hehehehe süper yaaaa millet yakınıyo bana bak bi de hehehehe

Kızlar böyle şeylere inanır mısınız bilmiyorum ama benim daha önce düşüklerim olduğu için bu sefer buralarda güvenilir olarak bilinen iyi bi hocaya sübyan muskası yazdırdık biz, onu taşıyorum üzerimde, zaten sürekli dilimde dualarla geziyorum, ama o da daha bi güvende hissettiriyo beni, psikolojik belki de bilemiyorum :26:

Artık kahve lekeye dönmeye başladıysa bu iyi bişey diye biliyorum canım, inşallah yanılmıyorumdur aman yediklerine de çok dikkat et, kabız yapacak, tuvalette seni ıkınmaya zorlayacak bişeyler yeme sakın

bende istiyorum cnm ama yazan yok buralarda cevşen alıcam bende.

kızlar aklıma gelmişken doktor bana mayısın 22 sine gün verdi acil bişey olmadığı sürece bu tarihte gel dedi fakat galiba bu zamanlarda kan tahlili filan yapılıyomuş bir bilgisi olan varmı ?

eger su kananmam durursa Allahım bebegimi kucagıma almayı nasip ederse aralık annesi olucam bende

piskopat karı heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…