canım seni çok iyi anlıyorum...bende öyleyim sürekli kontroll koorkuyorum.... benimde geriden geliyor 5 gün.. seninde geç döllenme oldu sanırım dr bişey demedimi.... tam 8 hafta olunca dr sana gelişimine göre tam tarihini ve muhtemel doğum tarihini söyleyecek... güzel düşünelimm..
ben dedim 9 gün normal dimi dedim burdan duyduklarıma göre normal değil aslında dedi(( ama geç döllenme olabiliri de ekledi ama bebeği ii gördü başka da bişey demedi, sanırım bu defa gidişimde ne kadarlık olduğu önemli ben 7+4 tü gittiğimde ya da 7+5, 6+2 çıkmıştı ultrasonda haftata gittiğimde nete göre 10 haftalık olcak inşallah
cnm daha önce topikte bunu konuşmuştuk. Diğer arkadaşların doktorlarıda demiş sade soda ve günde 1 tane. Meyveli sodayı tavsiye etmiyorlar. Bir araştır istersen internette. Hepimizin yavrusunu rabbim korusun.
Löp löp et deme. Ay kim bilir ne kadar kilo alacaz. Eşimin sülalesinde kilo takıntısı var. Ay her gören konuşur ne çok kilo aldın diye.
Cnm kalbi durursa çamaşırdan anlaşılır mı? Bu konuda hiç bilgim yokda?:
kızlar günaydııın herkese. ben de dün akşam gittim doktora. mercimeğimin pıt pıtlarını duyduk.çok şükür allahıma. çok güzel bir duyguydu. bebişim 1 cm'e çok yaklaşmış. doktor sat'la benim gördüğüm uyumlu dedi. herşey normal şimdilik.
günaydın kızlar nasılsınız?biz iyi sayılırız muhabbetlerinize fazla katılamasamda aklım sizlerle akşamları pc eşimin ben pek girmem o da çok pc başında durmamı istemiyor dün yine tansiyonum çok düştü yemek yapmak için bile kalkamadım eşim yaptı yemekleri sağolsun sizler iyisiniz değil mi?aklım hep sizlerde
banada bulantı içinhap verdi ben içmedim prospektüsünde kanser ve kemoterapi gören hastalarda yaşadığı bulantı semtomları için vs yazıyordu eşim durumun o kadar vahim deği deyip istemedi içmemi birde çoğu eczanede yoktu ilaç ve neden verilmişki pek tavsiye edilmez filan dedi eczaneler.içime sinmedi herşey zamanında güzel yaşanmalı aslında dayanamıyoruz ama oda geçici süreydi geçti iyiki kullanmadım diyorum
kızlar koçişi işe gönderdim, hemen internetin başına geçtim. şimdi de yatıp uyurum 12'ye kadar
ben de günde 2 tane meyveli maden suyu içiyorum, sizce bir zararı var mı?
EVEEEETT BEN iyim :))) ya benim aklıma takılan bişey var benim ultrasonla aramda 9 gün fark çıktı ya sanırım kimsede o kadar fark etmedi(( haftaya c.tesi ye randevum var o güne kadar beklicem bi önceki hamileliğimde aşa yukarı bu dönem kalbi durmuştu bebeğin (( hep tedirginim haliyle sürekli çamaşır kontrol eder moddayım (( yani manevi duygular hariç iyim diyelim:)
kaç haftalık oldun sumak benim 9 haftalıkken 2.5 cm dd doktor küçükmü acaba iyi beslenemiyormuki diye düşünüyorum
günaydın güzel anneler biz geldik kuzumla... Üç gündür kanamamız devam ediyor çok şükür çok değil ama. az önce hesap yaptım mayıs ayının 9 unda adet günümdü adet gününe denk geldi kanama inş. hemen kesilir...
canım sıkma canını geç döllenme işte bazı dr nasıl konuşacağını bilmiyor işte yaa.. insana panik yaptırıryorlar..... haftaya gidince netlik kazanacak.....canım seni çok iyi anlıyorum...bende öyleyim sürekli kontroll koorkuyorum.... benimde geriden geliyor 5 gün.. seninde geç döllenme oldu sanırım dr bişey demedimi.... tam 8 hafta olunca dr sana gelişimine göre tam tarihini ve muhtemel doğum tarihini söyleyecek... güzel düşünelimm..
ben dedim 9 gün normal dimi dedim burdan duyduklarıma göre normal değil aslında dedi(( ama geç döllenme olabiliri de ekledi ama bebeği ii gördü başka da bişey demedi, sanırım bu defa gidişimde ne kadarlık olduğu önemli ben 7+4 tü gittiğimde ya da 7+5, 6+2 çıkmıştı ultrasonda haftata gittiğimde nete göre 10 haftalık olcak inşallah
geçmiş olsun tatlımm dr gittinmi.... kanama varsa mutlaka dr gitmen lazım....günaydın güzel anneler biz geldik kuzumla... Üç gündür kanamamız devam ediyor çok şükür çok değil ama. az önce hesap yaptım mayıs ayının 9 unda adet günümdü adet gününe denk geldi kanama inş. hemen kesilir...
Gunaydin annecikler, guzel haberler aldigimiz bir gun ne guzel. Insallah sonuna kadar boyle de devam etsin diyelim..
canim cok sevindim. allah kucagina saglikla almayi nasib etsin. ben de bebisimi 1 haftadir gormedim ozledim galiba. cuma insallah guzel haberler aliriz biz dee
canim gunaydin seni pek goremiyorum ama bu donem ya hepimiz uyuyoruz ya da bulanti ve halsizlikten pek giremiyoruz. dusuk tansiyon olayi bende de var. kontrol etmeye calis su asamada 20. hafta civarinda kan hacmimiz daha da artacak ve bu dusuk tansiyon olayi tavan yapacak. bi de bizim sansimiza o donem temmuz gibi sicak bi aya geliyor,allah yardimcimiz olsun
bulantin ne derece bilemiyorum ama ben sabretmeye calisiyorum. doktorum mide icin de bas agrisivs icin de ilac verdi ama icim el vermiyor bebise zarar verir diye. az gayret sonuna geldik sayilir bulantilarin :26:
soda derken sade sodayikastediyorlar akillim :) meyveli soda kutulanmis meyve sulari vs hepsi seker yuklemesi yaptigi icin yasak. dikkat edelim kendimize bir de gebelik sekeriyle falan ugrasmayalim..
topikte sata gore geriden gelen cok minigimiz var. bebisin yerinde ve iyidir annesi. camasir kontrolunun faydasi olmayabiliyor. dusunce kanama oluyor cunku. allah sani de bebisini de korusun. iyi dusun iyi olsun...
TABİ cnm çamaşır kontrolunün faydası olur diye yapmıyom ki zaten hani bi sorun varmı diye sürekli aklım orda anlamında dedim(( evet dediğin gibi var çok bebek öle biraz geriden gelen ama evet arada geliyolar bana böle ii düşünmek gerek he bide sürekli meme kontrol ediyom acıyosa iyim demek:))) bende çok bi belirti yokta çok şükür diyimde Yani meme acıyosa çamaşırda sorun yoksa iyim
canım sıkma canını geç döllenme işte bazı dr nasıl konuşacağını bilmiyor işte yaa.. insana panik yaptırıryorlar..... haftaya gidince netlik kazanacak.....
geçmiş olsun tatlımm dr gittinmi.... kanama varsa mutlaka dr gitmen lazım....
gittim tatlım 7 gün rapor verdi dinlen dedi progestan verdi içiyorum ama 2 saat sonra başım felaket dönüyor yan etki yapıyor sanırım. Kanaman artarsa gel dedi dr. gerçi dr.umdan memnun değilim cuma günü başka bir yere gidicem.
Benim annemle de,kayınvalidemle de aram kötü. Galiba çok geçimsiz biriyim. Bu durum beni çok üzüyor. Şimdi herkes annesini anladığını söylüyor hamilelikte, ama ben hala onlara karşı kalbimi yumuşatamadım. Niye bu kadar taş kalpliyim ben yaaaa.. Aslında asıl sorun 2'sinin de yönetmeyi çok sevmesi ve benim üzerimde beni yönetmek için baskı kurmaya çalışmaları. Bense yönetilmeyi sevmem. Benim aklım az,çok bana yetiyor. Acaba benim annemler mi böyle sizinkiler değil. Yoksa hepsi aynı da siz mi idare edebiliyorsunuz?
Ayy bu hamilelikte herşeyi kafama takar oldum. Ama yine de fikirlerinizi yazarsanız benim kafamda biraz netleşir.
gittim tatlım 7 gün rapor verdi dinlen dedi progestan verdi içiyorum ama 2 saat sonra başım felaket dönüyor yan etki yapıyor sanırım. Kanaman artarsa gel dedi dr. gerçi dr.umdan memnun değilim cuma günü başka bir yere gidicem.
buseli kullanıcısından alıntı
tanem, efe,tulayuzum,demettube,nanan ve ismini sayamadıklarım hepiniz iyimisiniz? Aklım kaldı sizde yavv.
iyiyiz çok şükür sizlerin iyi haberlerinizi okuyunca dahada iyi oluyorum.
şimdi evham yaptım bebeşimin gelişimi yavaş mı diye zaten bulurum kendime sorun etcek bişey hep zaten
ki zaten hani bi sorun varmı diye sürekli aklım orda anlamında dedim(( evet dediğin gibi var çok bebek öle biraz geriden gelen ama evet arada geliyolar bana böle ii düşünmek gerek he bide sürekli meme kontrol ediyom acıyosa iyim demek:))) bende çok bi belirti yokta çok şükür diyimde Yani meme acıyosa çamaşırda sorun yoksa iyim
Progestanın hapını kullanırken bana da içtikten tam 1.5 saat sonra felaket baş dönmesi yapardı, şimdi crinone jel kullanıyorum onun öyle bi yan etkisi yok çok şükür
Aman dikkat et hayatım sürekli yat, tuvalet dışında hiçbişey için kalkma, ilaçlarının saatine çok dikkat et, kanaman ne durumda, lekeler halinde mi yoksa yoğun mu :26: Allah yardımcın olsun, geçer inşallah
Ay valla ben de aynı durumdayımson zamanlarda bayağı mazoşist görüyorum kendimi göğsüm hala acıyo mu, midem hala bulanıyo mu ooohhh rahatım, bebeğim de rahat diyorum
Midem bulandığı zaman sevinerek kocişe diyom ki, babası bebeğimiz büyüyo maşallah, nerden anladın diyo, midemi bulandırıyo diyompsikopat karı diyo bana
canım iki gündür kanama vardı ama çok yoğun değildi dün akşamdan beride koyu kahve leke halinde.Artık baş dönmesine razıyım bebişime bişi olmasında. üç gündür yatıyorum bazen sıkılıp kalkıyorum ama bir iş yapmıyorum evde. cumaya inş dr. gidicem geçer o zamana kadar inş...
Kızlar böyle şeylere inanır mısınız bilmiyorum ama benim daha önce düşüklerim olduğu için bu sefer buralarda güvenilir olarak bilinen iyi bi hocaya sübyan muskası yazdırdık biz, onu taşıyorum üzerimde, zaten sürekli dilimde dualarla geziyorum, ama o da daha bi güvende hissettiriyo beni, psikolojik belki de bilemiyorum :26:
Ay valla ben de aynı durumdayımson zamanlarda bayağı mazoşist görüyorum kendimi göğsüm hala acıyo mu, midem hala bulanıyo mu ooohhh rahatım, bebeğim de rahat diyorum
Midem bulandığı zaman sevinerek kocişe diyom ki, babası bebeğimiz büyüyo maşallah, nerden anladın diyo, midemi bulandırıyo diyompsikopat karı diyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?