2011 Aralık Anneleri

kızlarrr şimdi DERYAMLA konuştum..6cm acıklıgı varmış bır kaç gündür nişanıda gelmiş ama sancısı hiç yokmuş ve bebek dogum kanalına

girmemiş yukardaymış..sezeryan demişler bir kaç doktor gezmiş hepside aynı şeyi söyleyince şimdi hastaneye yatış yapmışlar bugun

saat 15:00 de sezeryana alınacakmış..dualarımızı esirgemeyelim arkadaşımızdan inş sag salim kavuşur kızına..

cnm akıntı şeklındeyse normaldır bu haftalarda akıntı oluyor..

hoşgeldin cnm inş sende saglıkla kavuşursun bebişine..42ye kadar yolu var cnm benim önceki iki dogumumda hep 42.haftasında oldu..bende de acıklık oluyordu ama başka hiçbirşey olmuyordu suni sancıyla hep dogurdum..inş senin gelir kendi sancın da dogurursun bıran önce..vakti saatini bekliyordur o

annesi biraz sakin ol..yazık değil mi bebişine..bırak kim ne yaparsa yapsın..anne olacaksın sen..tadını çıkar bugünlerin..bu arada kahverengi kanaman olmuş sanırım..telaşlanma,sakin olmaya bak..belkide doğum eylemin başlamıştır..bak belinde ağrıyormuş..bende alttan muayene olunca 3 gün kanamam oldu ama bak hala bekliyorum :) bu işler telaşa gelmiyor..ne kadar sakin olursan herşey o kadar kolay olur..

cnm boşver böyle şeyleri takma kafana degmez relax ol biraz..kım nederse desin ne yaparsa yapsın boşverrr degermi bebişini strese sokmaya görmemezlıkten duymamazlıktan gel..bu saatten sonra kimseyi değiştiremezsin onlarıda öyle kabul et napcan yoksa kendini cok yıpratırsın..

aminnnn canım..valla sağlıkla sıhhatle doğsunda bende razıyım beklemeye..babasına çekmiş benim sıpa..oda geç doğmuş..hayırlısı artık..

hanı dun doğum yapmıştıııııı.yanlış habermı

Canım oncelıkle hosgeldın aramıza ama ınankı tavırlarını gorseydın sınırlenmeden edemezdın ben mumkun degıl kolay kolay takmam boyle seylerı ama bu yapılmayacak bırseydı resmen meraktan gelmısler bu kadarıda olmaz yazıklar olsun dıyorum umarım bebeğim birkaç gün daha bekler bu sıkıntıyla erken gelmez

Canım ya relax olunacak gibi değil inanki o hareketleri görmeniz lazımdı benim için değil bebek odasını merak ettikleri için gelmişler helal olsun valla son dk zor tuttum kendimi ağzımı açıp birşey söylememek için terbiyeme versinler yoksa agzının payını verirdim ben o görümce olacak insanın

cnm dün dogum yapan dderya arkadaşımızdı bugun yapacak olan deryam160510 olan arkadaşımız deryalar cifter olunca karıştırdın sen

hımmmmm doğru ay napıyım artık doğuran doğurana deryalarda çok anacım :)))) hayırlısı olsun bakalım darısı bızlerın başına,ilk aralık annesı o olcak galıba

parmakta durum hala kötü. ihtiyol pomad(kara merhem) aldım dün eczaneden ve sürüp sardım sargı bezi ile. öyle yatırdım.sabah da babası parmağını temizleyp sürmüş sarmış. öyle kreşe bırakmış. ilacın üzerinde iltihap akana kadar sabah akşam sonrasında ise günde 1 defasürün diyor. devam edeceğiminşallah. yavrum da çok sıkıntıda. legolarlaoynuyor. anne işimi yapamıyorum diyor. legoları tek elle açıp takamayınca sinirleniyor:)

hoşgeldin canım. inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine. benim bi arkadaşım da 42de doğum yapmıştı.

boşwer arkadaşım. değermi o gözyaşlarını kv ve görümcene akıtmaya.

inşallah canım.Allah yardımcıları olsun.

Saol canım valla değmez ne gözyaşını hak ediyorlar ne de verilecek değeri Seninde oğluşuna çok geçmiş olsun kremi kullansın inşallah düzelir kara merhem cok ıyı gelıyormusdıye duymustum

Rabbim yardımcısı olsun sürekli merdıven ınıp cıkıyordu nasıl da ıstıyordu normal dogumu.Hakkımızda hayırlısı;saglıcakla alsın bebeğini inş.h kucagına...

hosgeldın canım,Rabbim hayırlı zamanda bebeğine saglıklı sekılde kavusmayı nasıp etsın inş.h...

bosver canım ya agladıgına degmez onlar için;az kaldı dogumunada gobusunun tadını cıkarmaya bak hem üzme bebeğini de annesi

bosver canım ya agladıgına degmez onlar için;az kaldı dogumunada gobusunun tadını cıkarmaya bak hem üzme bebeğini de annesi

Yok canım aglamıyorum sımdı ama esım gelsın onunla konusucam derdı ne dıye o benı merak ettıler dıye geldıklerını sanıyor neden gelıp nasıl tavır sergıledıgını gorsun

KızLaaar bizim için şafak artık doğan güneşşş
Yarın sabah 7:30 da hastane de olucaz.Epidural sezaryanla doğum yapıcam inşallah.
Tarifsiz duygular içindeyim,herşeyim hazır ama hala bişeyler eksikmiş gibi dolanıyorum evde ne yapsam,çantaya başka ne koysam diye.
Sizden dua istiyorum,bende doğum sırasında burdaki tüm arkadaşlarıma edicem inşallah.
Akşam yine gelir bakarım,şimdi heyecanımı paylaşmak istedim.

sen bu cümleleri yazınca ben de çok heyecanlandım. bu gecenin sonunda bebeğine kavuşacaksın ne güzel. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…