Gunaydin arkadaslar, bu su gelmesini hala anlmis degilim, oncden cok akintim olurdu, enfeksiyon vardi, neyse kurtuldum ilacla, ne zmndir az akintim oluodu, bugun biraz once biraz oldu, endiselenmeli miyim onun bile endisesindeyim...
Off bilmemek ne kotu bisi...
selam kızlar..normalde ben 30 kasım annesiyim ama bebişim hala doğmadığı için aralık annesi topiğine geçtim :) tabi kabul ederseniz :) zaten kasım annesi olarak bir ben kaldımbugün 40+1 olduk ama tık yok..1 hafta daha bekleyeceğiz,sonra suni sancı,oda olmazsa sezeryan..ki sezeryan hiç istemiyorum,inşallah gerek kalmaz..tam 1 haftadır 3cm açıklıkla geziyorum..ağrı,sızı,sancı hiçbirşey yok..bebeğimin suyuda nst side iyi..benim sıpa karnımı mesken tuttu,çıkmak istemiyor..lütfen dua edinde biran önce doğurayım :) inanın bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmemiştim..biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum..dualarınızı bekliyorum..
sinirlerim tavan yapmış durumda oturdum aglıyorum hırsımdan bu ınsanlar ne kdr illet yaa belimin agrısıından yatıyorum sabahtan beri lanet gorumcemle kaynanam geldı guya benım ıcın gorumce olacak o ahlaksız dırek bebegın odasına gırdı esyalara baktı cıktı gıttı ne nasılsın dıe sordu ne naptın dıe bu ne sımdı resmen cocuk odasına bakmaya gelmısler bu kdrıda olmazcok sınırlıyım kızlar oyle boyle degıl
sinirlerim tavan yapmış durumda oturdum aglıyorum hırsımdan bu ınsanlar ne kdr illet yaa belimin agrısıından yatıyorum sabahtan beri lanet gorumcemle kaynanam geldı guya benım ıcın gorumce olacak o ahlaksız dırek bebegın odasına gırdı esyalara baktı cıktı gıttı ne nasılsın dıe sordu ne naptın dıe bu ne sımdı resmen cocuk odasına bakmaya gelmısler bu kdrıda olmazcok sınırlıyım kızlar oyle boyle degıl
cnm akıntı şeklındeyse normaldır bu haftalarda akıntı oluyor..
hoşgeldin cnm inş sende saglıkla kavuşursun bebişine..42ye kadar yolu var cnm benim önceki iki dogumumda hep 42.haftasında oldu..bende de acıklık oluyordu ama başka hiçbirşey olmuyordu suni sancıyla hep dogurdum..inş senin gelir kendi sancın da dogurursun bıran önce..vakti saatini bekliyordur o
kızlarrr şimdi DERYAMLA konuştum..6cm acıklıgı varmış bır kaç gündür nişanıda gelmiş ama sancısı hiç yokmuş ve bebek dogum kanalına
girmemiş yukardaymış..sezeryan demişler bir kaç doktor gezmiş hepside aynı şeyi söyleyince şimdi hastaneye yatış yapmışlar bugun
saat 15:00 de sezeryana alınacakmış..dualarımızı esirgemeyelim arkadaşımızdan inş sag salim kavuşur kızına..
annesi biraz sakin ol..yazık değil mi bebişine..bırak kim ne yaparsa yapsın..anne olacaksın sen..tadını çıkar bugünlerin..bu arada kahverengi kanaman olmuş sanırım..telaşlanma,sakin olmaya bak..belkide doğum eylemin başlamıştır..bak belinde ağrıyormuş..bende alttan muayene olunca 3 gün kanamam oldu ama bak hala bekliyorum :) bu işler telaşa gelmiyor..ne kadar sakin olursan herşey o kadar kolay olur..
cnm boşver böyle şeyleri takma kafana degmez relax ol biraz..kım nederse desin ne yaparsa yapsın boşverrr degermi bebişini strese sokmaya görmemezlıkten duymamazlıktan gel..bu saatten sonra kimseyi değiştiremezsin onlarıda öyle kabul et napcan yoksa kendini cok yıpratırsın..
hanı dun doğum yapmıştıııııı.yanlış habermı
cnm dün dogum yapan dderya arkadaşımızdı bugun yapacak olan deryam160510 olan arkadaşımız deryalar cifter olunca karıştırdın sen
slm canım benımde 10 aralık gunum,,ayy aynı gunmu doğurcaz senle :))
parmakta durum hala kötü. ihtiyol pomad(kara merhem) aldım dün eczaneden ve sürüp sardım sargı bezi ile. öyle yatırdım.sabah da babası parmağını temizleyp sürmüş sarmış. öyle kreşe bırakmış. ilacın üzerinde iltihap akana kadar sabah akşam sonrasında ise günde 1 defasürün diyor. devam edeceğiminşallah. yavrum da çok sıkıntıda. legolarlaoynuyor. anne işimi yapamıyorum diyor. legoları tek elle açıp takamayınca sinirleniyor:)EMVACİLBİHAR;oglunun parmagı nasıl oldu cnm?? dün cok üzüldüm ona ya inş gecer biran önce insan evlatlarına bişey oldumu daha cok üzülüyor onlar cekecegıne ben cekeyım istiyorsun..inş biran önce şifasını bulurda iyileşir parmağı..
hoşgeldin canım. inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine. benim bi arkadaşım da 42de doğum yapmıştı.selam kızlar..normalde ben 30 kasım annesiyim ama bebişim hala doğmadığı için aralık annesi topiğine geçtim :) tabi kabul ederseniz :) zaten kasım annesi olarak bir ben kaldımbugün 40+1 olduk ama tık yok..1 hafta daha bekleyeceğiz,sonra suni sancı,oda olmazsa sezeryan..ki sezeryan hiç istemiyorum,inşallah gerek kalmaz..tam 1 haftadır 3cm açıklıkla geziyorum..ağrı,sızı,sancı hiçbirşey yok..bebeğimin suyuda nst side iyi..benim sıpa karnımı mesken tuttu,çıkmak istemiyor..lütfen dua edinde biran önce doğurayım :) inanın bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmemiştim..biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum..dualarınızı bekliyorum..
boşwer arkadaşım. değermi o gözyaşlarını kv ve görümcene akıtmaya.sinirlerim tavan yapmış durumda oturdum aglıyorum hırsımdan bu ınsanlar ne kdr illet yaa belimin agrısıından yatıyorum sabahtan beri lanet gorumcemle kaynanam geldı guya benım ıcın gorumce olacak o ahlaksız dırek bebegın odasına gırdı esyalara baktı cıktı gıttı ne nasılsın dıe sordu ne naptın dıe bu ne sımdı resmen cocuk odasına bakmaya gelmısler bu kdrıda olmazcok sınırlıyım kızlar oyle boyle degıl
inşallah canım.Allah yardımcıları olsun.kızlarrr şimdi DERYAMLA konuştum..6cm acıklıgı varmış bır kaç gündür nişanıda gelmiş ama sancısı hiç yokmuş ve bebek dogum kanalına
girmemiş yukardaymış..sezeryan demişler bir kaç doktor gezmiş hepside aynı şeyi söyleyince şimdi hastaneye yatış yapmışlar bugun
saat 15:00 de sezeryana alınacakmış..dualarımızı esirgemeyelim arkadaşımızdan inş sag salim kavuşur kızına..
parmakta durum hala kötü. ihtiyol pomad(kara merhem) aldım dün eczaneden ve sürüp sardım sargı bezi ile. öyle yatırdım.sabah da babası parmağını temizleyp sürmüş sarmış. öyle kreşe bırakmış. ilacın üzerinde iltihap akana kadar sabah akşam sonrasında ise günde 1 defasürün diyor. devam edeceğiminşallah. yavrum da çok sıkıntıda. legolarlaoynuyor. anne işimi yapamıyorum diyor. legoları tek elle açıp takamayınca sinirleniyor:)
boşwer arkadaşım. değermi o gözyaşlarını kv ve görümcene akıtmaya.
kızlarrr şimdi DERYAMLA konuştum..6cm acıklıgı varmış bır kaç gündür nişanıda gelmiş ama sancısı hiç yokmuş ve bebek dogum kanalına
selam kızlar..normalde ben 30 kasım annesiyim ama bebişim hala doğmadığı için aralık annesi topiğine geçtim :) tabi kabul ederseniz :) zaten kasım annesi olarak bir ben kaldımbugün 40+1 olduk ama tık yok..1 hafta daha bekleyeceğiz,sonra suni sancı,oda olmazsa sezeryan..ki sezeryan hiç istemiyorum,inşallah gerek kalmaz..tam 1 haftadır 3cm açıklıkla geziyorum..ağrı,sızı,sancı hiçbirşey yok..bebeğimin suyuda nst side iyi..benim sıpa karnımı mesken tuttu,çıkmak istemiyor..lütfen dua edinde biran önce doğurayım :) inanın bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmemiştim..biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum..dualarınızı bekliyorum..
bosver canım ya agladıgına degmez onlar için;az kaldı dogumunada gobusunun tadını cıkarmaya bak hem üzme bebeğini de annesi
TÜLAYYYY nasılsın cnm hala çalışmaya devam mı kız doguracan artık
bugün annisde görünmüyor dogurmuş olmasın
sen bu cümleleri yazınca ben de çok heyecanlandım. bu gecenin sonunda bebeğine kavuşacaksın ne güzel. Allah yardımcın olsunKızLaaar bizim için şafak artık doğan güneşşş
Yarın sabah 7:30 da hastane de olucaz.Epidural sezaryanla doğum yapıcam inşallah.
Tarifsiz duygular içindeyim,herşeyim hazır ama hala bişeyler eksikmiş gibi dolanıyorum evde ne yapsam,çantaya başka ne koysam diye.
Sizden dua istiyorum,bende doğum sırasında burdaki tüm arkadaşlarıma edicem inşallah.
Akşam yine gelir bakarım,şimdi heyecanımı paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?