2011 Aralık Anneleri

allah yardımcın olsun cnm dualarımız seninle inş..aklına gelirsem sende benim için sancılarım gelsin diye dua et cnm fobi oldu bende bu sancı olayı ya yine gelmesse diye

hehehe yok bacim burdayim daha dogurmadim :) ama heran olabilir sancilarim var

ya erkenden dogurup bizleri yalnız bırakmayın buralarda

Herkese selamlar güzel anneler ve tatlı bebekleri..
Bazılarımız hala onları içimizde hissediyor ve bekliyoruz bazılarımızda öpüp koklayabiliyor.. inşallah darısı hepimzin başına.. sağlıkla, hayırlısıyla..
Doğum yapan çiçeği burnunda annelere, tebrikler diyor, :116: Allahım onları analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Doğum yapacak olan annelere kolaylıklar diliyorum Allah yardımcıları olsun...
Veee bize de Allahım sabır sukunet versin ki zamanını bekleyebilelim.. Bide yavrularımıza sağlık...
Kızlaaarrrrrr...
yaaaa.....
Aralıkkkkkkk.....
geldiiiiiii.....

ne kadar uzakmış gibi geliyordu, dün gibi ilk öğrendiğim gün.. :111:

KIZLAR SLM

ben bugün dra gitcem annemde geliyo yoldaymış c.tesi dr sancıların başlamış demişti nst sonucuna göre ama bende hala tık yok yaaaa sancı başlayınca baya bi sürüyo demekki yine de doğum neyseki yarın dolu dolu 38 oluyos inş hayırlısıyla doğarlar yaaaaa hareketleri de artık eskisi gibi değil dimi yer dar diye herhalde

neyse ben dönünce haber veririm yine size bu sancı başlayınca ne kaaaaa sürüyomuş diye bi de doğum olayını konuşmam gerek bi de çatı muaynesi yapcak bugün dr.:18::18::18::18::18::18::18:

ne kadar uzakmış gibi geliyordu, dün gibi ilk öğrendiğim gün.. :111:

gerçekten o kadar hızlı mı geçiyor, bana sanki bir günü iki gün yaşıyormuşum gibi yavaş geliyor :26:
sizin forumu okudukça dua edip duruyorum allahım nolur o günleri ben de göreyim diye.
ama daha yolumuz uzun, sancılı, ağrılı, ödemli, vs

ben nöbetteyım canım merak etme....yanlız kalmıycaksınz ben hep burda olcam :)))

neslihan üzüldüm yazdığıma,senin ailen gelemeyecekmiydi yoksa?
durusko gözün aydın cnm,,dikişleri takma kafana yaa dinlenmiş olursun bu sayede bebişten önce :)) iyi tarafından bakmak gerek
yok canım benimkiler ayın 11 inde yanımda olacaklar. ben senin adına sevindim, bir an önce ben de o günlere kavuşayım istedim. senin de az kaldı. haırlısıyla al bebişini kucağına insallah.
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine. ben de gribim. gözlerim sulu, burnum çok tıkalı. ama dayanıyoruz işte ilaçsız.
insallah 15inde doğurursun canım. en azından 3.sü değişik olsun da vaktinde gelsin, ben de ya 15inde ya da 16sında doğuracağım. benim doktor istifa etmişti doğum hastanesinden bugun 37.hafta raporumu almaya gittim, il sağlık müdürü ayın 15ine kadar çalışcan demiş. onun için belki 15inde de alabiliriz dedi.yani çok büyük ihtimalle ben doğum hastanesinde doğurttuğu son kişi olacağım.yani kendi doktorum doğuma gircek büyük ihtimal. neyseki rahatladım üstümden bi yük kalktı.
canım hayırlısı tabi az daha beklese iyi ama vakti de gelmişse tutabilene aşkolsun. bi de sezeryan olcan, benimkini 38+2 yada 38+3de alcak. 38den sonra miadı dolmuş oluyomuş, gelirse de sıkma canını bence
bunlar da benim kızıma ördüğüm ciciler. ama yalan söylemeyeyim sadece pembe elbiseyi ben örmedim tabii ki

2 atkı, bere ve battaniye benim eserim.ayyy yelek de benim eserim :))) ilk denemelerim:)))
canım ellerine sağlık. süper örmüşsün. ya bu topiğin en beceriksiz hatunu benim galiba.
slm canım benımde 10 aralık gunum,,ayy aynı gunmu doğurcaz senle :))

canım senin 10günün yokki niye 10 aralıka sezeryan tarihi vermiş anlamadım. daha önce de söylemiştim ama bence senin doktor çaktırmadan seni normal doğurtacak demedi deme.

remainder canım allah yardımcın olsun. bebişine kavuşmana saatler kaldı.
dderya canım gözün aydın. insallah sans meleğiniz olur bade bebek.
deryam'a da allah yardımcısı olsun, büyük ihtimal şuanda bebiş gelmiştir. ne güzel
mardin canım kayınvalide işini hiç sorma ya. benimki de bugun aradı. yok niye sezeryan, yok bilmem ne. iki saat ter döktüm dert anlatcam diye. eşim de kendi sölememiş sezeryan olcak diye. kadına iki saat dert anlattım. sonra eşime kızdım sen niye önceden sölemedin ben ne çektim anlatcam diye. diyoki niye hesap mı vercez onlara ya vermicez de kadın öle bi üzüldüki sezeryan olcam diye. ya arkadaş millete sezeryan olcam diyince üstüne iki saat de dil döküyorum, işte benim kistlerim varmış, dr onları da alcakmış fln fln.öf tükendim ya.

HADİ YAAAA

o kadarda normal doğum istiyodu bikaç dra gidin diyip duruyodu kısmet işte olmayınca olmuyo demek

inş hayırlısıyla alır kızını kucana ben birazdan çıkıcam dra kızlar heyecanlıyım şirkettekiler karnın aşa inmiş falan diyolar ama atıyolar mı yaaaaaaa aşa inen bişey yok bence:)))

selam kızlar bende yeni geldim drdan açılmam4 cm olmuş dr yatıralımdedi ben eve gelmek mistedim çünkü sancım yok nst ye bagladılar sancım çok az çıktı ama bebşin kalp atışları az çıktı dr göndermek istemedi sonra yine nst ye bagladı bu sefer güzel çıktı sonuç neyseki eve geldim ama benim sancım yokki yaaaa sadece aşagı dogru baskı var sancı olmazsa nasıl dogurucam ya bana suni sancı verirlerse uffff sanki ilk kez dogurucam ama bu benim 3. bebegim ilk kez böle oluyo normalde dr alttan bakınca hemen sancım olurdu açılmam olurdu bu cadı niye böle yaptıkiya

canım hurma ye bol bol ben dün gece yedim canım istedi aman bir ağrı tut ki doğuruyorum sandım... her halde o etkiledi diye düşünüyorum...Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsininşaallah..

canım hurma ye bol bol ben dün gece yedim canım istedi aman bir ağrı tut ki doğuruyorum sandım... her halde o etkiledi diye düşünüyorum...Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsininşaallah..

hangi hurmadan?domatese benzeyenden mi yoksa siyah medine hurması mı?ya herşeyi yapıyorum ama vakti gelmeyince çıkmıyor velet..3 gündür mide bulantım var,belkide açılmam artmıştır..açılma olunca mide bulantısı olurmuş..hayırlısıyla doğuraydım..

evet canım medine hurması yiyicen dedigin dogru ama vakti gelmedimi bebiş gelmiyo benim günüm geçmedi am sancıyok açılma var durbakalım ne olcak hayırlısı

ben nöbetteyım canım merak etme....yanlız kalmıycaksınz ben hep burda olcam :)))

zuzuzum sende olmasan ben napardım

cnm inş sancında gelirde hayırlısıyla dogurursun off böyle oldumu da ne zor dimi..acılma var sancı yok
benim öncekilerde de acılma oluyordu ama hiç sancı olmuyordu gıdım bile sonrası suni sancı ve dogum..inş senin öyle olmaz da sancın gelir..

NESLİHANCIM;cok sevindim kendi doktorunda dogum yapacagına..sana da cok geçmiş olsun cnm inş atlatırsın hemen..

TÜLAYY; habersiz bırakma bizi inş..gidipte gelmemekte var hayırlı haberlerle gel inş doktordan

off off bu midemle napcam ben ya ne güzel bir haftadır cıkarmam yoktu ıkı gundur yıne başladım yediğimi cıkarmaya yanması ayrı bır dert cıkartması ayrı bıdert..hayırlısıyla bır dogum yapıp normale dönebilsem artık

geçmişi okuyacak vaktim yok maalesef...gece fırsat bulursam girerim inşallah...bilenler biliyor,annemler geldi yoğun bi gün oldu bizim için,son hazırlıklar falan...yarın sabah 7de hastanede olacağız,8-9gbi sezeryana gireceğim büyük olasılıkla..Dualarınızı bekliyorum...

canım daha vaktin var. ama enteresan açılma var sancı yok. belki biraz daha açılman olduktan sonra başlar sancın. hakkında hayırlısı olsun.
canım evet ben de sevindim üstümden bi yük kalktı resmen. miden için üzüldüm. bebek hiç aşağıya inmedi mi? hani inince rahatlarmış mide diyolar ya:44::44: canım az kaldı biraz daha sık dişini. şurda 42. haftaya ne kaldı kisen 37+3sün, dur bakıyım kaldı en fazla bir ay dahainsallah vakitlice gelir miniğin. şaka yapıyorum canım kızmıyosun dimi

allah yardımcın olsun, dualarımız seninle ve minik bebeğinle. bizim yerimize öp kokla, mis gibi kokusunu içine çek. oh ne güzel ya.valla imrendim

29/11/2011 18:30 da dünyaya geldi bebeğimiz. Ama iki gündür uğraşıyorum emmiyor. Dua edin hepiniz.

aralık anneleri öncelikle hepinize hayırlı ağrısız sızsız doğumlar diliyorum, doğuranların da sütü bol olsun başka ne denir ki :)
ben nisan 2012 anneleri grubundanım, sizleri okuyup cesaretleniyo imreniyo dua ediyoruz.

kafama en çok takılan şeyi sormak istiyorum, normal doğum yapmak istiyorum şimdilik bi mani de görünmüyo fakat şöyle bi derdim var, dr muayenelerinde çatı kontrolü filan yapıldığında siz dr'a hijyenik-temizlik yaparak mı gidiyorsunuz?
ben ense kıllarını kesen makinadan kullanıyorum henüz dr alttan muayene etmediği için rahatım son dönemde jiete geçmek istiyorum ama o çok fena yapıyor cildimi, hazırlıklı olmak için son 1 ay 2-3 günde bir jiletle uğraşamam zaten o göbekle nasıl yaparım bu da mullak :18::18:

sizden tavsiye istiyorum, sancım tuttuğunda dr'a giderken bir de bunu kafama takmamalıyım...

yok be cnm nıye kızayım ya benim bu midem dogum yapana kadar geçmez diğerlerindede hep böyleydi doguma gıdene kadar cıkarttım hep bu da farklı olmadı
iyi oldugum günler hiç acele etmıyorum dogurmak içinde böyle kötüleşince bıran önce dogsun istiyorum

29/11/2011 18:30 da dünyaya geldi bebeğimiz. Ama iki gündür uğraşıyorum emmiyor. Dua edin hepiniz.

ayy dogurdun mu cnm maşallah allah analı babalı buyutsun inş..sütünde bol olsun nıye emmıyor kı acaba:44::44:

cnm hep dua ediyorum zaten. hayırlısı neyse o olsun inşallah. sinirlenmeni de çok ii anlıyorum cnm. ama yapacak bişey yok şu anda. sadece sabret ve bebğini düşün. bu arada topiği dikkatlice okudum ama senden başka bi haber yoktu. umarım güzel haberlerini alırız...

tabii ki kabul ederiz, hoşgeldin :)) dualarımız seninle...

Allah Allah yaa... ya işte insan kısmetten öteye gidemiyor demek ki... hayırlısı olsun inşallah. heber var mı tekrar fatmacım???

cnm benim, inşallah sağsalim kavuşursun yavruna. Allah yardımcınız olsun inşallah...

canım ellerine sağlık. süper örmüşsün. ya bu topiğin en beceriksiz hatunu benim galiba.

tşkler canımmmmmmmmmmm :)))

cnm inşallah sancın gelir de kolayca doğurursun. RAbbim yardımcınız olsun inşallah...

güzel güzel doğur, sağlıkla geri gel cnm benim.....

cnm gözün aydın. inşallah en kısa zamanda kızın emer...

valla cnm ben hep jilet yapan biriyken hamilelik sürecinde ağda yaptırmak zorunda kaldım. bugün de en sonuncusunu yaptırdım Allah'ın izniyle. çünkü göbek çok engelliyor. tavsiye ederim...

tülay, sen de kolay bi doğum yaparsın inşallah. hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

Allah yardımcın olsun canımmm

maşallah bebişineeee

eve gelmekle iyi yapmışsın canım, hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına inşallahhh

canımmm Allah yardımcın olsunn

takmamaya çalış canım yaa bebişilerimizi düşünelim artık sadece:)

ayy hadi hayırlısı bakalım Allah kurtarsın hepimizi hayırlısıylaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…