KızLaaar bizim için şafak artık doğan güneşşş
Yarın sabah 7:30 da hastane de olucaz.Epidural sezaryanla doğum yapıcam inşallah.
Tarifsiz duygular içindeyim,herşeyim hazır ama hala bişeyler eksikmiş gibi dolanıyorum evde ne yapsam,çantaya başka ne koysam diye.
Sizden dua istiyorum,bende doğum sırasında burdaki tüm arkadaşlarıma edicem inşallah.
Akşam yine gelir bakarım,şimdi heyecanımı paylaşmak istedim.
hehehe yok bacim burdayim daha dogurmadim :) ama heran olabilir sancilarim var
ne kadar uzakmış gibi geliyordu, dün gibi ilk öğrendiğim gün.. :111:
allah yardımcın olsun cnm dualarımız seninle inş..aklına gelirsem sende benim için sancılarım gelsin diye dua et cnmfobi oldu bende bu sancı olayı ya yine gelmesse diye
ya erkenden dogurup bizleri yalnız bırakmayın buralarda
yok canım benimkiler ayın 11 inde yanımda olacaklar. ben senin adına sevindim, bir an önce ben de o günlere kavuşayım istedim. senin de az kaldı. haırlısıyla al bebişini kucağına insallah.neslihan üzüldüm yazdığıma,senin ailen gelemeyecekmiydi yoksa?
durusko gözün aydın cnm,,dikişleri takma kafana yaa dinlenmiş olursun bu sayede bebişten önce :)) iyi tarafından bakmak gerek
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine. ben de gribim. gözlerim sulu, burnum çok tıkalı. ama dayanıyoruz işte ilaçsız.selam kızlarr
ben yine hastalandım yataga düştüm serumun etkisi bitti sanırım ancak 10gün idare etti
dün gece hiç uyuyamadım belim cok agrıdı kasıklarıma da sancı gırdı sabah uyandım yıne kırıklık var üzerimde derken titreme sıtma halsizlik yataktan cıkamadım..sancılarımda olunca doktora gittim alttan muayne etti açılma yokmuş bebekte iyiyiymiş doguma hazırlık sancılarıdır onlar bol bol dinlen kendini yorma dedi..eve gelince bir ateş bir titreme yattım tüm gün uyumuşum şimdi biraz sizlere bakınayım dedim yataktan cıktım..
aralıgın 15'i gibi falan dogursun dedi doktorum..ama heran ne olacagıda belli olmaz dedi..hayırlısı artık.
yalnız bu belimin agrısı hiç geçmedi arada kasıklarıma da sancı giriyorhiç keyfim yok bugun
biraz geçmişe bakınayım sizler nasılsınız diye yeni dogumlar var mı diye..
insallah 15inde doğurursun canım. en azından 3.sü değişik olsun da vaktinde gelsinsagol cnm ya..sorma 10 gun ıyı oluyorum sonra yıne kötüleşiyorum ıyıyken hiç dogurasım gelmıyorda böyle kötü olunca bıran önce dogurmak ıstıyorum..
neyse artık sanırım son 15 gun falan var inş tabiidoktor busefer ümitli 15gıbı dogurursun diyo bakalım:44::44:
canım hayırlısı tabi az daha beklese iyi ama vakti de gelmişse tutabilene aşkolsun. bi de sezeryan olcan, benimkini 38+2 yada 38+3de alcak. 38den sonra miadı dolmuş oluyomuş, gelirse de sıkma canını benceCanlar günaydın dün erkenden uyudugum için bugünde erken uyandım oglumla kahvaltı yapacagız sımdı oncesınde sıze selam vereyım dedım dun bız doktora gittik ve doğum tarihimizi aldıkk Allahtan bir keder çıkmazsa 10Aralık sezeryan tarihimizzzzz yani oğluma kavuşmama son 9günnnnnnnncok heyecanlıyımmm cok mutluyummm Allahım sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahh Kızlar yalnız sıze bırsey danısmak ıstıyorum benım dundern berı kahverengi akıntım oluyor dün tesadüf ilk defa doktordayken wcye girdiğimde geldi sordum normal artık son günlerin dedi ama ben yinede tedirginim sizde varmı böyle bir durum yaşayan :44: Ayrıca bugün belim de çok ağrıyor korkuyorum valla umarım bebişim erken gelmez Biraz daha sabır annemmm
canım ellerine sağlık. süper örmüşsün. ya bu topiğin en beceriksiz hatunu benim galiba.bunlar da benim kızıma ördüğüm ciciler. ama yalan söylemeyeyim sadece pembe elbiseyi ben örmedim tabii ki
2 atkı, bere ve battaniye benim eserim.ayyy yelek de benim eserim :))) ilk denemelerim:)))
slm canım benımde 10 aralık gunum,,ayy aynı gunmu doğurcaz senle :))
kızlarrr şimdi DERYAMLA konuştum..6cm acıklıgı varmış bır kaç gündür nişanıda gelmiş ama sancısı hiç yokmuş ve bebek dogum kanalına
girmemiş yukardaymış..sezeryan demişler bir kaç doktor gezmiş hepside aynı şeyi söyleyince şimdi hastaneye yatış yapmışlar bugun
saat 15:00 de sezeryana alınacakmış..dualarımızı esirgemeyelim arkadaşımızdan inş sag salim kavuşur kızına..
selam kızlar..normalde ben 30 kasım annesiyim ama bebişim hala doğmadığı için aralık annesi topiğine geçtim :) tabi kabul ederseniz :) zaten kasım annesi olarak bir ben kaldımbugün 40+1 olduk ama tık yok..1 hafta daha bekleyeceğiz,sonra suni sancı,oda olmazsa sezeryan..ki sezeryan hiç istemiyorum,inşallah gerek kalmaz..tam 1 haftadır 3cm açıklıkla geziyorum..ağrı,sızı,sancı hiçbirşey yok..bebeğimin suyuda nst side iyi..benim sıpa karnımı mesken tuttu,çıkmak istemiyor..lütfen dua edinde biran önce doğurayım :) inanın bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmemiştim..biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum..dualarınızı bekliyorum..
canım hurma ye bol bol ben dün gece yedim canım istedi aman bir ağrı tut ki doğuruyorum sandım... her halde o etkiledi diye düşünüyorum...Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsininşaallah..
hangi hurmadan?domatese benzeyenden mi yoksa siyah medine hurması mı?ya herşeyi yapıyorum ama vakti gelmeyince çıkmıyor velet..3 gündür mide bulantım var,belkide açılmam artmıştır..açılma olunca mide bulantısı olurmuş..hayırlısıyla doğuraydım..
ben nöbetteyım canım merak etme....yanlız kalmıycaksınz ben hep burda olcam :)))
selam kızlar bende yeni geldim drdan açılmam4 cm olmuş dr yatıralımdedi ben eve gelmek mistedim çünkü sancım yok nst ye bagladılar sancım çok az çıktı ama bebşin kalp atışları az çıktı dr göndermek istemedi sonra yine nst ye bagladı bu sefer güzel çıktı sonuç neyseki eve geldim ama benim sancım yokki yaaaa sadece aşagı dogru baskı var sancı olmazsa nasıl dogurucam ya bana suni sancı verirlerse uffff sanki ilk kez dogurucam ama bu benim 3. bebegim ilk kez böle oluyo normalde dr alttan bakınca hemen sancım olurdu açılmam olurdu bu cadı niye böle yaptıkiya
canım daha vaktin var. ama enteresan açılma var sancı yok. belki biraz daha açılman olduktan sonra başlar sancın. hakkında hayırlısı olsun.selam kızlar bende yeni geldim drdan açılmam4 cm olmuş dr yatıralımdedi ben eve gelmek mistedim çünkü sancım yok nst ye bagladılar sancım çok az çıktı ama bebşin kalp atışları az çıktı dr göndermek istemedi sonra yine nst ye bagladı bu sefer güzel çıktı sonuç neyseki eve geldim ama benim sancım yokki yaaaa sadece aşagı dogru baskı var sancı olmazsa nasıl dogurucam ya bana suni sancı verirlerse uffff sanki ilk kez dogurucam ama bu benim 3. bebegim ilk kez böle oluyo normalde dr alttan bakınca hemen sancım olurdu açılmam olurdu bu cadı niye böle yaptıkiya
canım evet ben de sevindim üstümden bi yük kalktı resmen. miden için üzüldüm. bebek hiç aşağıya inmedi mi? hani inince rahatlarmış mide diyolar ya:44::44: canım az kaldı biraz daha sık dişini. şurda 42. haftaya ne kaldı kiNESLİHANCIM;cok sevindim kendi doktorunda dogum yapacagına..sana da cok geçmiş olsun cnm inş atlatırsın hemen..
off off bu midemle napcam ben ya ne güzel bir haftadır cıkarmam yoktu ıkı gundur yıne başladım yediğimi cıkarmayayanması ayrı bır dert cıkartması ayrı bıdert..hayırlısıyla bır dogum yapıp normale dönebilsem artık
geçmişi okuyacak vaktim yok maalesef...gece fırsat bulursam girerim inşallah...bilenler biliyor,annemler geldi yoğun bi gün oldu bizim için,son hazırlıklar falan...yarın sabah 7de hastanede olacağız,8-9gbi sezeryana gireceğim büyük olasılıkla..Dualarınızı bekliyorum...
29/11/2011 18:30 da dünyaya geldi bebeğimiz. Ama iki gündür uğraşıyorum emmiyor.Dua edin hepiniz.
canım daha vaktin var. ama enteresan açılma var sancı yok. belki biraz daha açılman olduktan sonra başlar sancın. hakkında hayırlısı olsun.
canım evet ben de sevindim üstümden bi yük kalktı resmen. miden için üzüldüm. bebek hiç aşağıya inmedi mi? hani inince rahatlarmış mide diyolar ya:44::44: canım az kaldı biraz daha sık dişini. şurda 42. haftaya ne kaldı kisen 37+3sün, dur bakıyım kaldı en fazla bir ay daha insallah vakitlice gelir miniğin. şaka yapıyorum canım kızmıyosun dimi
allah yardımcın olsun, dualarımız seninle ve minik bebeğinle. bizim yerimize öp kokla, mis gibi kokusunu içine çek. oh ne güzel ya.valla imrendim
29/11/2011 18:30 da dünyaya geldi bebeğimiz. Ama iki gündür uğraşıyorum emmiyor.Dua edin hepiniz.
Canım sımdı cıkamıyor esım sınırlerım yıpranmıs durumda oturdum aglıyorumbıraz daha beklıcem olmadı en yakın yere gıdıcem bakalım ne dıyecekler sagol tatlım destegın ıcın dua et bızım ıcınnn
sinirlerim tavan yapmış durumda oturdum aglıyorum hırsımdan bu ınsanlar ne kdr illet yaa belimin agrısıından yatıyorum sabahtan beri lanet gorumcemle kaynanam geldı guya benım ıcın gorumce olacak o ahlaksız dırek bebegın odasına gırdı esyalara baktı cıktı gıttı ne nasılsın dıe sordu ne naptın dıe bu ne sımdı resmen cocuk odasına bakmaya gelmısler bu kdrıda olmazcok sınırlıyım kızlar oyle boyle degıl
selam kızlar..normalde ben 30 kasım annesiyim ama bebişim hala doğmadığı için aralık annesi topiğine geçtim :) tabi kabul ederseniz :) zaten kasım annesi olarak bir ben kaldımbugün 40+1 olduk ama tık yok..1 hafta daha bekleyeceğiz,sonra suni sancı,oda olmazsa sezeryan..ki sezeryan hiç istemiyorum,inşallah gerek kalmaz..tam 1 haftadır 3cm açıklıkla geziyorum..ağrı,sızı,sancı hiçbirşey yok..bebeğimin suyuda nst side iyi..benim sıpa karnımı mesken tuttu,çıkmak istemiyor..lütfen dua edinde biran önce doğurayım :) inanın bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmemiştim..biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum..dualarınızı bekliyorum..
kızlarrr şimdi DERYAMLA konuştum..6cm acıklıgı varmış bır kaç gündür nişanıda gelmiş ama sancısı hiç yokmuş ve bebek dogum kanalına
girmemiş yukardaymış..sezeryan demişler bir kaç doktor gezmiş hepside aynı şeyi söyleyince şimdi hastaneye yatış yapmışlar bugun
saat 15:00 de sezeryana alınacakmış..dualarımızı esirgemeyelim arkadaşımızdan inş sag salim kavuşur kızına..
Yarın sabah 7:30 da hastane de olucaz.Epidural sezaryanla doğum yapıcam inşallah.
Tarifsiz duygular içindeyim,herşeyim hazır ama hala bişeyler eksikmiş gibi dolanıyorum evde ne yapsam,çantaya başka ne koysam diye.
Sizden dua istiyorum,bende doğum sırasında burdaki tüm arkadaşlarıma edicem inşallah.
canım ellerine sağlık. süper örmüşsün. ya bu topiğin en beceriksiz hatunu benim galiba.
selam kızlar bende yeni geldim drdan açılmam4 cm olmuş dr yatıralımdedi ben eve gelmek mistedim çünkü sancım yok nst ye bagladılar sancım çok az çıktı ama bebşin kalp atışları az çıktı dr göndermek istemedi sonra yine nst ye bagladı bu sefer güzel çıktı sonuç neyseki eve geldim ama benim sancım yokki yaaaa sadece aşagı dogru baskı var sancı olmazsa nasıl dogurucam ya bana suni sancı verirlerse uffff sanki ilk kez dogurucam ama bu benim 3. bebegim ilk kez böle oluyo normalde dr alttan bakınca hemen sancım olurdu açılmam olurdu bu cadı niye böle yaptıkiya
geçmişi okuyacak vaktim yok maalesef...gece fırsat bulursam girerim inşallah...bilenler biliyor,annemler geldi yoğun bi gün oldu bizim için,son hazırlıklar falan...yarın sabah 7de hastanede olacağız,8-9gbi sezeryana gireceğim büyük olasılıkla..Dualarınızı bekliyorum...
aralık anneleri öncelikle hepinize hayırlı ağrısız sızsız doğumlar diliyorum, doğuranların da sütü bol olsun başka ne denir ki :)
ben nisan 2012 anneleri grubundanım, sizleri okuyup cesaretleniyo imreniyo dua ediyoruz.
kafama en çok takılan şeyi sormak istiyorum, normal doğum yapmak istiyorum şimdilik bi mani de görünmüyo fakat şöyle bi derdim var, dr muayenelerinde çatı kontrolü filan yapıldığında siz dr'a hijyenik-temizlik yaparak mı gidiyorsunuz?
ben ense kıllarını kesen makinadan kullanıyorum henüz dr alttan muayene etmediği için rahatım son dönemde jiete geçmek istiyorum ama o çok fena yapıyor cildimi, hazırlıklı olmak için son 1 ay 2-3 günde bir jiletle uğraşamam zaten o göbekle nasıl yaparım bu da mullak :18::18:
sizden tavsiye istiyorum, sancım tuttuğunda dr'a giderken bir de bunu kafama takmamalıyım...
eve gelmekle iyi yapmışsın canım, hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına inşallahhhselam kızlar bende yeni geldim drdan açılmam4 cm olmuş dr yatıralımdedi ben eve gelmek mistedim çünkü sancım yok nst ye bagladılar sancım çok az çıktı ama bebşin kalp atışları az çıktı dr göndermek istemedi sonra yine nst ye bagladı bu sefer güzel çıktı sonuç neyseki eve geldim ama benim sancım yokki yaaaa sadece aşagı dogru baskı var sancı olmazsa nasıl dogurucam ya bana suni sancı verirlerse uffff sanki ilk kez dogurucam ama bu benim 3. bebegim ilk kez böle oluyo normalde dr alttan bakınca hemen sancım olurdu açılmam olurdu bu cadı niye böle yaptıkiya
sinirlerim tavan yapmış durumda oturdum aglıyorum hırsımdan bu ınsanlar ne kdr illet yaa belimin agrısıından yatıyorum sabahtan beri lanet gorumcemle kaynanam geldı guya benım ıcın gorumce olacak o ahlaksız dırek bebegın odasına gırdı esyalara baktı cıktı gıttı ne nasılsın dıe sordu ne naptın dıe bu ne sımdı resmen cocuk odasına bakmaya gelmısler bu kdrıda olmazcok sınırlıyım kızlar oyle boyle degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?