Günaydın erken uyanan Aralık anneleri,bu gidişle bebişler bizi zorlamayacak herhalde zaten erken kalkıyoruz
Destinacım süt kesmiyo mu mide yanmanı.Benimde özellikle geceleri çok yanıyor ama 1 bardak ballı süt içince geçiyor çok şükür.
ben gaviskon şurup alıyorum canım hemen kesiyor ,sen sanırım kullanmıyorsun ,denedin mi hiçyok be cnm dün gece yatarken ballı sütümü içip yattım ama gecenın bır yarısı yangın var sandım midemdetekrar uyumaya çalıştım bir saat sonra yıne aynı enson kalktım oturdum bu arada yıne süt içeyim dedim ilk yarım saat ıyıde sonra tekrar başlıyor mıdeye ne gırse yanma olarak geri dönüyor artık midemi sevmiyorum
ben gaviskon şurup alıyorum canım hemen kesiyor ,sen sanırım kullanmıyorsun ,denedin mi hiç
ay cok minik yiyim ben onu benimde pazartesidi 3 kiilo olmus oglusum 1 kilo 800 gram gorunce seninkini nekadar minik dedim icimden ins allah kucagina almak nasip etsin cnm
yok be cnm dün gece yatarken ballı sütümü içip yattım ama gecenın bır yarısı yangın var sandım midemdetekrar uyumaya çalıştım bir saat sonra yıne aynı enson kalktım oturdum bu arada yıne süt içeyim dedim ilk yarım saat ıyıde sonra tekrar başlıyor mıdeye ne gırse yanma olarak geri dönüyor artık midemi sevmiyorum
Canlar günaydın dün erkenden uyudugum için bugünde erken uyandım oglumla kahvaltı yapacagız sımdı oncesınde sıze selam vereyım dedım dun bız doktora gittik ve doğum tarihimizi aldıkk Allahtan bir keder çıkmazsa 10Aralık sezeryan tarihimizzzzz yani oğluma kavuşmama son 9günnnnnnnncok heyecanlıyımmm cok mutluyummm Allahım sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahh Kızlar yalnız sıze bırsey danısmak ıstıyorum benım dundern berı kahverengi akıntım oluyor dün tesadüf ilk defa doktordayken wcye girdiğimde geldi sordum normal artık son günlerin dedi ama ben yinede tedirginim sizde varmı böyle bir durum yaşayan :44: Ayrıca bugün belim de çok ağrıyor korkuyorum valla umarım bebişim erken gelmez Biraz daha sabır annemmm
canım günaydın,
naısl bir duygu tarihin belli olması:)) çok heyecan verici olsa gerek, belirsizlik de kötü yaaaaaa. inşallah herşey gönlünce olur:)
inşallah dikişlerin zarar görmeden gidersin doğuma. bak eşin ne güzel üstüne titriyor:)amin inş. hayırlısı olurvalla son 2 kontrolümdede sezeryan dikişime baktı ultrasonla bugun de ölçtü biçti 0.5cm kalmış dinlen kendini yorma dikişlerin açılır dedi bebek büyüdükçe ve aşağıya indikçe inceliyormuş artık mecburi istirahat yapıcam .. öyle onu yap,bunu silionu kalldır yok eşim beni bi güzel şikayet etti dr. da fırça attı. bugun saat başı eşim eve geldi napıyorum diye bakmaya cok sinir bozucu bi durum
çok şükür kavuşmuş bebeğine derya. Allah analı babalı birlik beraberlk ve huzur içinde büyütsün bade bebeği. inşallah bebek hayatlarına çeki düzen verir.kızlarrrr dderya dogum yapmış kavuşmuş badesine
dün gece cok oldu bende hem kasıklarıma sancı girdi ara ara hemde cok belime..belimin agrısı mahvetti bugun beni daha önce hiç olmamıştı kasıklarıma da gırmeye başlayınca bıan panıkledım doktora gıttım baktı acılman yok aralıgın 15 gıbı falan olur dogum dedi..bunlarda hazırlık sancılarıymış bebeğin başı ıyıce asagı ındıgınden oluyormuş..
Canlar günaydın dün erkenden uyudugum için bugünde erken uyandım oglumla kahvaltı yapacagız sımdı oncesınde sıze selam vereyım dedım dun bız doktora gittik ve doğum tarihimizi aldıkk Allahtan bir keder çıkmazsa 10Aralık sezeryan tarihimizzzzz yani oğluma kavuşmama son 9günnnnnnnncok heyecanlıyımmm cok mutluyummm Allahım sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahh Kızlar yalnız sıze bırsey danısmak ıstıyorum benım dundern berı kahverengi akıntım oluyor dün tesadüf ilk defa doktordayken wcye girdiğimde geldi sordum normal artık son günlerin dedi ama ben yinede tedirginim sizde varmı böyle bir durum yaşayan :44: Ayrıca bugün belim de çok ağrıyor korkuyorum valla umarım bebişim erken gelmez Biraz daha sabır annemmm
günaydın kızlar... yazılanları daha okumadan yazayım dedim... dün gece acayip ağrılarım oldu anlam veremedim sancı mı ağrı mı.... karnım ağrıdı sürekli sonra arada bıçak saplanır gibi karnımın alt tarafı ağrıdı. sonra belim kopacak gibi ağrıyordu eşime masaj yaptırdım ama geçmedi zaten çatım sürekli ağrıyor. ağrılardan ağladım biraz eşim de normal doğuramıcan sen galiba dedi. ben de doğurcam işte dedim ama bu kadar ağrıda canım çok yandı nasip artık. ağrıyla sancı arasındaki fark ne bilen var mı? böyle büyük tuvaletim var gibi oluyor ama yok bir de küçük tuvaletim gelince karnıma nasıl sancılar girdi bilemezsiniz. eşim hastaneye gidelim dedi geçer dedim zaten yarın gidecez. uyudum ama ağrıya ağrıya sabaha karşı geçti şimdi iyiyim neydi bu o zaman. bu arada 37+6 yım bugün..
geçmiş olsun. bu ağrılara gün sancısı deniyor galiba. doğuma kadar devam eden, doğuma hazırlık sancıları. ben de keşke şu an 37+6 olsamgünaydın kızlar... yazılanları daha okumadan yazayım dedim... dün gece acayip ağrılarım oldu anlam veremedim sancı mı ağrı mı.... karnım ağrıdı sürekli sonra arada bıçak saplanır gibi karnımın alt tarafı ağrıdı. sonra belim kopacak gibi ağrıyordu eşime masaj yaptırdım ama geçmedi zaten çatım sürekli ağrıyor. ağrılardan ağladım biraz eşim de normal doğuramıcan sen galiba dedi. ben de doğurcam işte dedim ama bu kadar ağrıda canım çok yandı nasip artık. ağrıyla sancı arasındaki fark ne bilen var mı? böyle büyük tuvaletim var gibi oluyor ama yok bir de küçük tuvaletim gelince karnıma nasıl sancılar girdi bilemezsiniz. eşim hastaneye gidelim dedi geçer dedim zaten yarın gidecez. uyudum ama ağrıya ağrıya sabaha karşı geçti şimdi iyiyim neydi bu o zaman. bu arada 37+6 yım bugün..
ne kadar güzel bir haber senin için. Allah hayırlısı ile kavuştursun.benimde anacima kavusmama 27 saat kaldi 1 bucuk yildir gormuyorum cok ozlediiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok heycanliyim ne yapsam ne pisirsem diye dusunuyorum rahat ettiririm inss
günaydın cnm... benim tarih değişti ya. 10 aralık deyip duruyorduk ama kızımın suyu azalmış artık, doktorumuz 7 aralık olsun dedi. yani son 6 gün :))) ayyy bak yine heyecan bastı beniiiii
hepinize tekrar merhaba... :))
günler geçtikçe beni inanılmaz heyecan basmaya başladı. hatta kızımın kıyafetlerini inceleyip duruyorum. bu sertleşmiş deyip yumuşatıcı eşliğinde tekrar atıyorum makineye :)) birinin beni acilen durdurması lazım sanırım :)) bi aksilik çıkmazsa son 6 günümüz kaldı kızımıza kavuşmaya. babamız da gelicek inşallah. benim için çifte mutluluk denilen şey olacak Allah'ın izniyle...
bu arada bugün ağda faslım da var. doktoruma danıştım. hiç sorun diil git dedi. sanırım baştan aşağıya güzel bir bakıma giricem. hem loğusalık dönemimi de ii atlatırım. salı da kuaföre giderim. objektiflere ii görünmek lazım di mi ama??? :)))
hepinize ayrı ayrı ii günler diliyorum ve öpüyorum... güzel kızım da ellerinizden öper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?