2011 Aralık Anneleri

yok be cnm dün gece yatarken ballı sütümü içip yattım ama gecenın bır yarısı yangın var sandım midemde tekrar uyumaya çalıştım bir saat sonra yıne aynı enson kalktım oturdum bu arada yıne süt içeyim dedim ilk yarım saat ıyıde sonra tekrar başlıyor mıdeye ne gırse yanma olarak geri dönüyor artık midemi sevmiyorum

ben gaviskon şurup alıyorum canım hemen kesiyor ,sen sanırım kullanmıyorsun ,denedin mi hiç

Çok zor mide yanması,Allah yardım etsin.Demek ki sütün etki ettiği ilk yarım saatte uykuya dalman lazım,bu koca göbeklerlerde malesef o olmuyo

günaydın bayanlar :)
bugün uyuyamadık kızımla.erkenden kalktık.aralık ayına başladık.artık rahat rahat doğurabiliriz

Son düzenleme:
Canlar günaydın dün erkenden uyudugum için bugünde erken uyandım oglumla kahvaltı yapacagız sımdı oncesınde sıze selam vereyım dedım dun bız doktora gittik ve doğum tarihimizi aldıkk Allahtan bir keder çıkmazsa 10Aralık sezeryan tarihimizzzzz yani oğluma kavuşmama son 9günnnnnnnn cok heyecanlıyımmm cok mutluyummm Allahım sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahh Kızlar yalnız sıze bırsey danısmak ıstıyorum benım dundern berı kahverengi akıntım oluyor dün tesadüf ilk defa doktordayken wcye girdiğimde geldi sordum normal artık son günlerin dedi ama ben yinede tedirginim sizde varmı böyle bir durum yaşayan :44: Ayrıca bugün belim de çok ağrıyor korkuyorum valla umarım bebişim erken gelmez Biraz daha sabır annemmm

canım günaydın,
naısl bir duygu tarihin belli olması:)) çok heyecan verici olsa gerek, belirsizlik de kötü yaaaaaa. inşallah herşey gönlünce olur:)

canım günaydın,
naısl bir duygu tarihin belli olması:)) çok heyecan verici olsa gerek, belirsizlik de kötü yaaaaaa. inşallah herşey gönlünce olur:)

sorma canım yaa acaıp heyecanlı dusundukce ınsan tuhaf oluyor gun saymanında ayrı bır heyecanı varmış :18::18: Sürekli o günü düşünüyorum dünden beri Allahım sag salım ulastırsın bızı o gune

inşallah dikişlerin zarar görmeden gidersin doğuma. bak eşin ne güzel üstüne titriyor:)

kızlarrrr dderya dogum yapmış kavuşmuş badesine
çok şükür kavuşmuş bebeğine derya. Allah analı babalı birlik beraberlk ve huzur içinde büyütsün bade bebeği. inşallah bebek hayatlarına çeki düzen verir.

günaydın arkadaşlar:)
son 2 gün işte. yarın ayrılıyorum doğum öncesi iznime. gerçi önce grip olduğum için rapor alcam. sonra 37. hafta dolunca çalışamaz raporumu alacağım.

günaydın kızlar... yazılanları daha okumadan yazayım dedim... dün gece acayip ağrılarım oldu anlam veremedim sancı mı ağrı mı.... karnım ağrıdı sürekli sonra arada bıçak saplanır gibi karnımın alt tarafı ağrıdı. sonra belim kopacak gibi ağrıyordu eşime masaj yaptırdım ama geçmedi zaten çatım sürekli ağrıyor. ağrılardan ağladım biraz eşim de normal doğuramıcan sen galiba dedi. ben de doğurcam işte dedim ama bu kadar ağrıda canım çok yandı nasip artık. ağrıyla sancı arasındaki fark ne bilen var mı? böyle büyük tuvaletim var gibi oluyor ama yok bir de küçük tuvaletim gelince karnıma nasıl sancılar girdi bilemezsiniz. eşim hastaneye gidelim dedi geçer dedim zaten yarın gidecez. uyudum ama ağrıya ağrıya sabaha karşı geçti şimdi iyiyim neydi bu o zaman. bu arada 37+6 yım bugün..

dderya gözün aydın Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaallah... eşin umarım daha yapıcı olur da sen de biraz alttan alarak bu durumu atlatırsınız inşaallah.

bu kez 39+ larda doğurursun o zaman cnm doktorun yanılmıyorsa. senin için süper bi duygu olsa gerek :)))

günaydın cnm... benim tarih değişti ya. 10 aralık deyip duruyorduk ama kızımın suyu azalmış artık, doktorumuz 7 aralık olsun dedi. yani son 6 gün :))) ayyy bak yine heyecan bastı beniiiii

valla cnm geceleri bende de oluyor öyle. hele de wc ye kalktığımda, özellikle bu gece, doğurucam sandım. nasıl bi baskı ve sancı vardı anlatamam. doğal süreçler sanırım bunlar. inşallah en hayırlı zamanda gelirler kuzularımız...

hepinize tekrar merhaba... :))
günler geçtikçe beni inanılmaz heyecan basmaya başladı. hatta kızımın kıyafetlerini inceleyip duruyorum. bu sertleşmiş deyip yumuşatıcı eşliğinde tekrar atıyorum makineye :)) birinin beni acilen durdurması lazım sanırım :)) bi aksilik çıkmazsa son 6 günümüz kaldı kızımıza kavuşmaya. babamız da gelicek inşallah. benim için çifte mutluluk denilen şey olacak Allah'ın izniyle...

bu arada bugün ağda faslım da var. doktoruma danıştım. hiç sorun diil git dedi. sanırım baştan aşağıya güzel bir bakıma giricem. hem loğusalık dönemimi de ii atlatırım. salı da kuaföre giderim. objektiflere ii görünmek lazım di mi ama??? :)))

hepinize ayrı ayrı ii günler diliyorum ve öpüyorum... güzel kızım da ellerinizden öper

benimde anacima kavusmama 27 saat kaldi 1 bucuk yildir gormuyorum cok ozlediiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok heycanliyim ne yapsam ne pisirsem diye dusunuyorum rahat ettiririm inss

selamlar kızlaaaaarrr.....

ayyyy çok mutluyum beeenn.. çünkü pazartesi akşamı anneeeeeemmm yanımda olucak Allahımın izniyle inşallah... nasıl özledim anlatamam yaaa... oğluşumada kavuşmama az kaldı. mutluluğum ikiye katlanıcak walla.. yuppiiiiiii :))))))))))

kızlarrr sezeryan tarihimizi aldıkkk
14 aralık ta inşallah oğluşumu kucağıma alıcam gününün belli olması gerçekten de çok güzel çok stres yapıyodum ne zaman olucak diye çok şükür ki belli oldu 2. sezeryan olmasına rağmen 39+4 de almayı düşünüyolar aslında ben çok sevindim bebişimi içimde biraz daha büyütürüm diye bu arada kilomuzda iyiymiş çok sevindim dün direk haberi alınca anneannemize gittik anca haber verebildim sizlere yani sonnnnnn 13 gün inşallah:))

bunlar da benim kızıma ördüğüm ciciler. ama yalan söylemeyeyim sadece pembe elbiseyi ben örmedim tabii ki

2 atkı, bere ve battaniye benim eserim.ayyy yelek de benim eserim :))) ilk denemelerim:)))

Eklentiler

• $1.webp
    29 KB · Görüntüleme: 40
  • $2.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $3.webp
    45 KB · Görüntüleme: 42
  • $4.webp
    41 KB · Görüntüleme: 41
  • $5.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
geçmiş olsun. bu ağrılara gün sancısı deniyor galiba. doğuma kadar devam eden, doğuma hazırlık sancıları. ben de keşke şu an 37+6 olsam zaman tükensin bitsin istiyorum.

benimde anacima kavusmama 27 saat kaldi 1 bucuk yildir gormuyorum cok ozlediiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok heycanliyim ne yapsam ne pisirsem diye dusunuyorum rahat ettiririm inss
ne kadar güzel bir haber senin için. Allah hayırlısı ile kavuştursun.

günaydın cnm... benim tarih değişti ya. 10 aralık deyip duruyorduk ama kızımın suyu azalmış artık, doktorumuz 7 aralık olsun dedi. yani son 6 gün :))) ayyy bak yine heyecan bastı beniiiii

Canım beniiimmm hadi gözün aydın hakkında hayırlısı hangi tarihse o tarih olsunn çok sevindim senin adına bak eşinede minik yavrunada kavuşacaksın artık sen o minnakın kıyafetlerini biraz daha makinaya atmaya kalkarsan onlarda ısyan edecek sen kendıne hakım olmaya bak artık Bu arada ben kendımı pek ıyı hıssetmıyorum bana dua edın kızlar kahverengı lekelenmelerım oluyor demıstım ara ara gelıyor yıne kasıklarımda da hafıf agrı var Drumu aradım artarsa daha erken alırız dedı dua edın ne olur beklesın bebegım bıraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…