2011 Aralık Anneleri

cnm benim yaa... tabii ki dualarım sizinle. ama korkma sakın. bak 38. haftayı bitirmişsin. bebeğin dış dünyaya uyum sağlayacaktır hemencecik. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. ama o lekelenme bence normal birşey değil. sen doktora git hayatım. sezeryan olacaksın çünkü, sancıyı ve suyu beklememelisin... güzel haberler ver bize inşallah...

bence isareti geliyo onun ablamda oyle oldu dusa girdi ilik dus alsa iyi olur aslinda suyu gelir aksama sabaha bence ama gordugum dogum sekillerine gore bana oyle geliyo supriz yapabilir acile gidip biraz abartsa oram buram agriyo fenayim akintim var kaffe dese ayrintili bakarlar soylerler turkiyede abartmadinmi kaydeye almiyolar ayilip bayilcan illa

Canım dun lekelenme tesadufen doktorun yanına gırmeden wcde oldu sordum normal olabılır dedı bugun hala devam edıyor az azda olsa aradım sımdı doktorumu dınlen eger agrın ve lekelenmen artarsa daha once alırız bebeği dedi cok panık yaptım sımdı esım bırde kvme soylemıs ıyıce sınırlendım her kafadan bır yorum gelır sımdı uffffffffff duymak ıstemıyorumm yorumlarını luzumsuz kocam ne dıe soylersınkı

ayy o kv yorumlari gebertiyo insani dogru olsa bile olduruyo beni mumkunse o hic konusmasin

cnm muhtemeln eşin merak etmiştir. ama seni korkutmak istemesem de söylemeden duramicam. sen git doktora. bu dönemdeki kanama nişana delalettir büyük ihtimalle. belki acı eşiğin farklı herkesinkinden. acıyı hafif hissediyorsundur. eşin gelebilir mi şimdi yanına???

Son düzenleme:
canım benim ya ne güzel rabbim hayırlısıyla kavuştursun
benimde anacima kavusmama 27 saat kaldi 1 bucuk yildir gormuyorum cok ozlediiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok heycanliyim ne yapsam ne pisirsem diye dusunuyorum rahat ettiririm inss
gözünaydın canım
seninde gözünaydın canım
çok geçmiş olsun canım
tesekkürederim canim :)

bakalim bugün ögrencez bizim pitircik nekadar olmus saat 13:30 randevum

yazarim burayya.
hayırlı haberlerle gel inşallah
günaydın bayanlar :)
bugün uyuyamadık kızımla.erkenden kalktık.aralık ayına başladık.artık rahat rahat doğurabiliriz
haklısın bugünden sonra doğacak olanlar gerçekten de aralık bebişi olucak
canım hayırlı olsun az kalmış inşallah sağlıkla kucağına alırsın
cnm heralde planlı sezeryanınıda en iyi yönü bu olsa gerek banyo hazırlığı falan yapılmış olur
sonunda geldı bade bebek hoşgeldı ınşallahhhh herşey yolundadır....deryanın adına çok sevındım haberlerını alrız en kısa zamanda inşşalhh..DARISI BAŞIMIZA ARTIKK YAHU :))
canım senin zenci bebeğin gayet rahat görünüyo hiç geleceğii yok gibi
kızlarrrr dderya dogum yapmış kavuşmuş badesine
maşallah hayırlı olsun
ben salı gitmiştim 2cm açılmam vardı dr perşembe en geç gel dedi bakalım normal olucak benim işallah
hadi hayırlısı canım

canım benimde 2. sezeryan olucak ama bizim doğum tarihini 14 aralığa verdi dr. inşallah dikişler falan patlamaz korktum valla:18:

canım benimde 2. sezeryan olucak ama bizim doğum tarihini 14 aralığa verdi dr. inşallah dikişler falan patlamaz korktum valla:18:

benimde eşim tutturmuş durumda 13 aralık olsun diye.doktorada söyledi ama geç olabilir normal dogum başlamadan yapalım diyor.bende korkuyorum 13ünü beklemeye.tarihimiz 13.12.11 olsun istiyor:) adamın derdine bak:)

bu aralar benimde hep öyle cnm dün doktora gıttım acılma falan yok doguma hazırlık agrılarıdır bunlar dedi..sancıyla arasındakı farkı bende bilemıyorum daha önce normal sancı yaşamadım hiç inş bu sefer yaşayıp görecem ama sanırım sancıda o kadar can yakan bır durum olmuyor sancı çeken bırının yanında durmuşlugum var hiç öyle dayanamıyacak gıbı deildi

hadi inş halimem kızına da eşine de sag salim kavuş rabbım ayırmasın bır daha da

benimde anacima kavusmama 27 saat kaldi 1 bucuk yildir gormuyorum cok ozlediiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok heycanliyim ne yapsam ne pisirsem diye dusunuyorum rahat ettiririm inss

gözünüz aydın kızlar allah kavuştursun anneciklerinize

hadi hayırlısı olsun cnm rabbım saglıkla kavuştursun inş bebişine

bunlar da benim kızıma ördüğüm ciciler. ama yalan söylemeyeyim sadece pembe elbiseyi ben örmedim tabii ki

2 atkı, bere ve battaniye benim eserim.ayyy yelek de benim eserim :))) ilk denemelerim:)))

halimem maşallah ellerine saglık ne güzel şeyler örmüşsün cok begendimmm bence sen bu 6 gun içinde yıne bişeyler ör yoksa napacagını bilmessin vakit gecmez

MARDİN;cnm seninde gözün aydın olsun diyecem tarihiniz belli olmuş ama sanırım o tarihi beklemeyecek gibi mi ne hakkında hayırlısı olsun inş neyseki 38 haftan dolmuş artık ne zaman gelmek isterse gelsin oğluşun

EMVACİLBİHAR;oglunun parmagı nasıl oldu cnm?? dün cok üzüldüm ona ya inş gecer biran önce insan evlatlarına bişey oldumu daha cok üzülüyor onlar cekecegıne ben cekeyım istiyorsun..inş biran önce şifasını bulurda iyileşir parmağı..

bunlar da benim kızıma ördüğüm ciciler. ama yalan söylemeyeyim sadece pembe elbiseyi ben örmedim tabii ki

2 atkı, bere ve battaniye benim eserim.ayyy yelek de benim eserim :))) ilk denemelerim:)))
canım ellerine sağlık çok güzel olmuş hepsi kızına sıcak sıcak giydirirsin inşallah
hadi hayırlısı olsun cnm rabbım saglıkla kavuştursun inş bebişine

sağol canım inşallah hepimiz hayırlısıyla atlatırız

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş hepsi kızına sıcak sıcak giydirirsin inşallah

tşk ederim cnm :)) bakalım yakışacak mı güzel kızıma :)

valla cnm şimdi de atkı örüyorum eşime. selanik yapıyorum. çok ihmal ettim aşkımı, minik aşkım için:)) biraz da ona yapayım bari:)

bu arada ben kaçıyorum kızlar. ağdaya gidiyorum ne kadar istemesem de.. gelince görüşürz inşallah. mardincim dikkat et kendine cnm...

Gunaydin arkadaslar, bu su gelmesini hala anlmis degilim, oncden cok akintim olurdu, enfeksiyon vardi, neyse kurtuldum ilacla, ne zmndir az akintim oluodu, bugun biraz once biraz oldu, endiselenmeli miyim onun bile endisesindeyim...

Off bilmemek ne kotu bisi...

ayy o kv yorumlari gebertiyo insani dogru olsa bile olduruyo beni mumkunse o hic konusmasin

Bencede canım ne olursa olsun soyledıklerı batıyor ınsana helekı boyle durumda neyse sabırr dıyorum

Canım sımdı cıkamıyor esım sınırlerım yıpranmıs durumda oturdum aglıyorum bıraz daha beklıcem olmadı en yakın yere gıdıcem bakalım ne dıyecekler sagol tatlım destegın ıcın dua et bızım ıcınnn

selam kızlar..normalde ben 30 kasım annesiyim ama bebişim hala doğmadığı için aralık annesi topiğine geçtim :) tabi kabul ederseniz :) zaten kasım annesi olarak bir ben kaldım bugün 40+1 olduk ama tık yok..1 hafta daha bekleyeceğiz,sonra suni sancı,oda olmazsa sezeryan..ki sezeryan hiç istemiyorum,inşallah gerek kalmaz..tam 1 haftadır 3cm açıklıkla geziyorum..ağrı,sızı,sancı hiçbirşey yok..bebeğimin suyuda nst side iyi..benim sıpa karnımı mesken tuttu,çıkmak istemiyor..lütfen dua edinde biran önce doğurayım :) inanın bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmemiştim..biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum..dualarınızı bekliyorum..

slm canım benımde 10 aralık gunum,,ayy aynı gunmu doğurcaz senle :))

sinirlerim tavan yapmış durumda oturdum aglıyorum hırsımdan bu ınsanlar ne kdr illet yaa belimin agrısıından yatıyorum sabahtan beri lanet gorumcemle kaynanam geldı guya benım ıcın gorumce olacak o ahlaksız dırek bebegın odasına gırdı esyalara baktı cıktı gıttı ne nasılsın dıe sordu ne naptın dıe bu ne sımdı resmen cocuk odasına bakmaya gelmısler bu kdrıda olmaz cok sınırlıyım kızlar oyle boyle degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…