geçmiş olsun. bu ağrılara gün sancısı deniyor galiba. doğuma kadar devam eden, doğuma hazırlık sancıları. ben de keşke şu an 37+6 olsamzaman tükensin bitsin istiyorum.
ne kadar güzel bir haber senin için. Allah hayırlısı ile kavuştursun.
Canım beniiimmm hadi gözün aydın hakkında hayırlısı hangi tarihse o tarih olsunn çok sevindim senin adına bak eşinede minik yavrunada kavuşacaksın artık sen o minnakın kıyafetlerini biraz daha makinaya atmaya kalkarsan onlarda ısyan edecek sen kendıne hakım olmaya bak artıkBu arada ben kendımı pek ıyı hıssetmıyorum bana dua edın kızlar kahverengı lekelenmelerım oluyor demıstım ara ara gelıyor yıne kasıklarımda da hafıf agrı var Drumu aradım artarsa daha erken alırız dedı dua edın ne olur beklesın bebegım bıraz daha
cnm benim yaa... tabii ki dualarım sizinle. ama korkma sakın. bak 38. haftayı bitirmişsin. bebeğin dış dünyaya uyum sağlayacaktır hemencecik. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. ama o lekelenme bence normal birşey değil. sen doktora git hayatım. sezeryan olacaksın çünkü, sancıyı ve suyu beklememelisin... güzel haberler ver bize inşallah...
cnm benim yaa... tabii ki dualarım sizinle. ama korkma sakın. bak 38. haftayı bitirmişsin. bebeğin dış dünyaya uyum sağlayacaktır hemencecik. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. ama o lekelenme bence normal birşey değil. sen doktora git hayatım. sezeryan olacaksın çünkü, sancıyı ve suyu beklememelisin... güzel haberler ver bize inşallah...
Canım dun lekelenme tesadufen doktorun yanına gırmeden wcde oldu sordum normal olabılır dedı bugun hala devam edıyor az azda olsa aradım sımdı doktorumu dınlen eger agrın ve lekelenmen artarsa daha once alırız bebeği dedicok panık yaptım sımdı esım bırde kvme soylemıs ıyıce sınırlendım her kafadan bır yorum gelır sımdı uffffffffff duymak ıstemıyorumm yorumlarını luzumsuz kocam ne dıe soylersınkı
Canım dun lekelenme tesadufen doktorun yanına gırmeden wcde oldu sordum normal olabılır dedı bugun hala devam edıyor az azda olsa aradım sımdı doktorumu dınlen eger agrın ve lekelenmen artarsa daha once alırız bebeği dedicok panık yaptım sımdı esım bırde kvme soylemıs ıyıce sınırlendım her kafadan bır yorum gelır sımdı uffffffffff duymak ıstemıyorumm yorumlarını luzumsuz kocam ne dıe soylersınkı
canım benim ya ne güzel rabbim hayırlısıyla kavuştursunhepinize tekrar merhaba... :))
günler geçtikçe beni inanılmaz heyecan basmaya başladı. hatta kızımın kıyafetlerini inceleyip duruyorum. bu sertleşmiş deyip yumuşatıcı eşliğinde tekrar atıyorum makineye :)) birinin beni acilen durdurması lazım sanırım :)) bi aksilik çıkmazsa son 6 günümüz kaldı kızımıza kavuşmaya. babamız da gelicek inşallah. benim için çifte mutluluk denilen şey olacak Allah'ın izniyle...
bu arada bugün ağda faslım da var. doktoruma danıştım. hiç sorun diil git dedi. sanırım baştan aşağıya güzel bir bakıma giricem. hem loğusalık dönemimi de ii atlatırım. salı da kuaföre giderim. objektiflere ii görünmek lazım di mi ama??? :)))
hepinize ayrı ayrı ii günler diliyorum ve öpüyorum... güzel kızım da ellerinizden öper
gözünaydın canımbenimde anacima kavusmama 27 saat kaldi 1 bucuk yildir gormuyorum cok ozlediiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok heycanliyim ne yapsam ne pisirsem diye dusunuyorum rahat ettiririm inss
seninde gözünaydın canımselamlar kızlaaaaarrr.....
ayyyy çok mutluyum beeenn.. çünkü pazartesi akşamı anneeeeeemmm yanımda olucak Allahımın izniyle inşallah... nasıl özledim anlatamam yaaa... oğluşumada kavuşmama az kaldı. mutluluğum ikiye katlanıcak walla.. yuppiiiiiii :))))))))))
çok geçmiş olsun canımyok be cnm dün gece yatarken ballı sütümü içip yattım ama gecenın bır yarısı yangın var sandım midemdetekrar uyumaya çalıştım bir saat sonra yıne aynı enson kalktım oturdum bu arada yıne süt içeyim dedim ilk yarım saat ıyıde sonra tekrar başlıyor mıdeye ne gırse yanma olarak geri dönüyor artık midemi sevmiyorum
hayırlı haberlerle gel inşallahtesekkürederim canim :)
bakalim bugün ögrencez bizim pitircik nekadar olmus saat 13:30 randevum
yazarim burayya.
haklısın bugünden sonra doğacak olanlar gerçekten de aralık bebişi olucakgünaydın bayanlar :)
bugün uyuyamadık kızımla.erkenden kalktık.aralık ayına başladık.artık rahat rahat doğurabiliriz
canım hayırlı olsun az kalmış inşallah sağlıkla kucağına alırsınCanlar günaydın dün erkenden uyudugum için bugünde erken uyandım oglumla kahvaltı yapacagız sımdı oncesınde sıze selam vereyım dedım dun bız doktora gittik ve doğum tarihimizi aldıkk Allahtan bir keder çıkmazsa 10Aralık sezeryan tarihimizzzzz yani oğluma kavuşmama son 9günnnnnnnncok heyecanlıyımmm cok mutluyummm Allahım sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahh Kızlar yalnız sıze bırsey danısmak ıstıyorum benım dundern berı kahverengi akıntım oluyor dün tesadüf ilk defa doktordayken wcye girdiğimde geldi sordum normal artık son günlerin dedi ama ben yinede tedirginim sizde varmı böyle bir durum yaşayan :44: Ayrıca bugün belim de çok ağrıyor korkuyorum valla umarım bebişim erken gelmez Biraz daha sabır annemmm
cnm heralde planlı sezeryanınıda en iyi yönü bu olsa gerek banyo hazırlığı falan yapılmış olurkızlar arkadaşımın kuzeni ebe bugün onunla biraz konuştum doğum hakkında diyoki suyun geldiğinde banyo yapma bende dedimki olmaz siz böyle bişey duydunuzmu hayatta duş almadan doğuma gitmeyi düşünmüyorum
canım senin zenci bebeğin gayet rahat görünüyo hiç geleceğii yok gibisonunda geldı bade bebek hoşgeldı ınşallahhhh herşey yolundadır....deryanın adına çok sevındım haberlerını alrız en kısa zamanda inşşalhh..DARISI BAŞIMIZA ARTIKK YAHU :))
maşallah hayırlı olsunkızlarrrr dderya dogum yapmış kavuşmuş badesine
hadi hayırlısı canımben salı gitmiştim 2cm açılmam vardı dr perşembe en geç gel dedi bakalım normal olucak benim işallah
37+3olan ücümüz varız sanırımbenim belli oldu 09.12.11 ! bakalım sizin ne zaman olacak?! hakkımızda hayırlısı inşallah... bakın benimde sancı vs. yok ama sezeryan dikişim cok incelmiş.. dr. otur oturdugun yerde o güne dek dinlen dedi! yoksa patlarmış mazallahhh dikişler aman dikkat kendinizi yormayın kızlar bebişler ne kadar cok kalırsa içeride o kadar iyi
bunlar da benim kızıma ördüğüm ciciler. ama yalan söylemeyeyim sadece pembe elbiseyi ben örmedim tabii ki
2 atkı, bere ve battaniye benim eserim.ayyy yelek de benim eserim :))) ilk denemelerim:)))
canım benim ya ne güzel rabbim hayırlısıyla kavuştursun
güle güle giysin bebişin..insan kendi yapınca daha değerlioluyor
günaydın kızlar... yazılanları daha okumadan yazayım dedim... dün gece acayip ağrılarım oldu anlam veremedim sancı mı ağrı mı.... karnım ağrıdı sürekli sonra arada bıçak saplanır gibi karnımın alt tarafı ağrıdı. sonra belim kopacak gibi ağrıyordu eşime masaj yaptırdım ama geçmedi zaten çatım sürekli ağrıyor. ağrılardan ağladım biraz eşim de normal doğuramıcan sen galiba dedi. ben de doğurcam işte dedim ama bu kadar ağrıda canım çok yandı nasip artık. ağrıyla sancı arasındaki fark ne bilen var mı? böyle büyük tuvaletim var gibi oluyor ama yok bir de küçük tuvaletim gelince karnıma nasıl sancılar girdi bilemezsiniz. eşim hastaneye gidelim dedi geçer dedim zaten yarın gidecez. uyudum ama ağrıya ağrıya sabaha karşı geçti şimdi iyiyim neydi bu o zaman. bu arada 37+6 yım bugün..
hepinize tekrar merhaba... :))
günler geçtikçe beni inanılmaz heyecan basmaya başladı. hatta kızımın kıyafetlerini inceleyip duruyorum. bu sertleşmiş deyip yumuşatıcı eşliğinde tekrar atıyorum makineye :)) birinin beni acilen durdurması lazım sanırım :)) bi aksilik çıkmazsa son 6 günümüz kaldı kızımıza kavuşmaya. babamız da gelicek inşallah. benim için çifte mutluluk denilen şey olacak Allah'ın izniyle...
bu arada bugün ağda faslım da var. doktoruma danıştım. hiç sorun diil git dedi. sanırım baştan aşağıya güzel bir bakıma giricem. hem loğusalık dönemimi de ii atlatırım. salı da kuaföre giderim. objektiflere ii görünmek lazım di mi ama??? :)))
hepinize ayrı ayrı ii günler diliyorum ve öpüyorum... güzel kızım da ellerinizden öper
benimde anacima kavusmama 27 saat kaldi 1 bucuk yildir gormuyorum cok ozlediiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok heycanliyim ne yapsam ne pisirsem diye dusunuyorum rahat ettiririm inss
selamlar kızlaaaaarrr.....
ayyyy çok mutluyum beeenn.. çünkü pazartesi akşamı anneeeeeemmm yanımda olucak Allahımın izniyle inşallah... nasıl özledim anlatamam yaaa... oğluşumada kavuşmama az kaldı. mutluluğum ikiye katlanıcak walla.. yuppiiiiiii :))))))))))
kızlarrr sezeryan tarihimizi aldıkkk
14 aralık ta inşallah oğluşumu kucağıma alıcam gününün belli olması gerçekten de çok güzel çok stres yapıyodum ne zaman olucak diye çok şükür ki belli oldu 2. sezeryan olmasına rağmen 39+4 de almayı düşünüyolar aslında ben çok sevindim bebişimi içimde biraz daha büyütürüm diye bu arada kilomuzda iyiymiş çok sevindim dün direk haberi alınca anneannemize gittik anca haber verebildim sizlere yani sonnnnnn 13 gün inşallah:))
bunlar da benim kızıma ördüğüm ciciler. ama yalan söylemeyeyim sadece pembe elbiseyi ben örmedim tabii ki
2 atkı, bere ve battaniye benim eserim.ayyy yelek de benim eserim :))) ilk denemelerim:)))
canım ellerine sağlık çok güzel olmuş hepsi kızına sıcak sıcak giydirirsin inşallahbunlar da benim kızıma ördüğüm ciciler. ama yalan söylemeyeyim sadece pembe elbiseyi ben örmedim tabii ki
hadi hayırlısı olsun cnm rabbım saglıkla kavuştursun inş bebişine
canım ellerine sağlık çok güzel olmuş hepsi kızına sıcak sıcak giydirirsin inşallah
hadi inş halimem kızına da eşine de sag salim kavuş rabbım ayırmasın bır daha da
halimem maşallah ellerine saglık ne güzel şeyler örmüşsün cok begendimmmbence sen bu 6 gun içinde yıne bişeyler ör yoksa napacagını bilmessin vakit gecmez
ayy o kv yorumlari gebertiyo insani dogru olsa bile olduruyo beni mumkunse o hic konusmasin
cnm muhtemeln eşin merak etmiştir. ama seni korkutmak istemesem de söylemeden duramicam. sen git doktora. bu dönemdeki kanama nişana delalettir büyük ihtimalle. belki acı eşiğin farklı herkesinkinden. acıyı hafif hissediyorsundur. eşin gelebilir mi şimdi yanına???
Canlar günaydın dün erkenden uyudugum için bugünde erken uyandım oglumla kahvaltı yapacagız sımdı oncesınde sıze selam vereyım dedım dun bız doktora gittik ve doğum tarihimizi aldıkk Allahtan bir keder çıkmazsa 10Aralık sezeryan tarihimizzzzz yani oğluma kavuşmama son 9günnnnnnnncok heyecanlıyımmm cok mutluyummm Allahım sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahh Kızlar yalnız sıze bırsey danısmak ıstıyorum benım dundern berı kahverengi akıntım oluyor dün tesadüf ilk defa doktordayken wcye girdiğimde geldi sordum normal artık son günlerin dedi ama ben yinede tedirginim sizde varmı böyle bir durum yaşayan :44: Ayrıca bugün belim de çok ağrıyor korkuyorum valla umarım bebişim erken gelmez Biraz daha sabır annemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?