2011 Aralık Anneleri

yahu benim sol kasığımda öyle bir ağrı var ki anlatamam kızlar ya( sürekli ağrımasa panik yapıcam ama sanki kramp girmiş gibi. yürüyemiyorum nerdeyse :'((

ayşe ne oldu senın doktor işlerin başka hast gidecektin ne oldu memnun kaldın mı bide tekrar nezman çağırdı kontrole nst ye filan girdin mi

doktor u beğendim canım ayın 8 inde çatı muayenem var o rüyalarıma giren çatı muayenesi ama gidicem bir şekilde haftaya bugün yani :18: bakalım doktorum ne diyecek bende merakla bekliyorum doğum nezaman olur onuda bilemiyoruz artık keşke en geç 15 i gibi gelse
aynen canım ya alıyo eline o yuvarlak takvimi hemen sinirlerim bozuluyo ankaradaki doktorum böyle değildi neyse artık 2 gün geriden bişey olmaz herhalde neyapalım elim mahkum sende inşallah istediğin bir tarihde doğum yaparsın
ayyyy canım benim yaaaa sayılı saatler kaldı dualarım seninle Allah kurtarsın inşallah hayatım al minik yavrunu kucağına çok şanslısın yarın kavuşuyorsun çok çok öpüyorum seni
ankarada dogum yapan var mı? lütfen hangi hastanede oldugunu ve hastaneninnasıl oldugunu yazabilir mi

canım ben normalde ankarada oturuyorum fakat doğum için istanbul a geldim şayet ankarada birileri olsaydı doğumumu orda yapacaktım sana benim gittiğim hastaneyi tavsiye ederim 29 mayıs hastanesi süper bence

doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olsunlar inşallahhhdarısı bizlerin başına

kızlar bazı arkadaşlarım doktorun gün verdiğini söylüyor mesela ben 8 aralık da 38 haftamı bitirmiş oluyorum doktorum ilk defa çatı muayanesi yapacak sizce bana dermi atıyorum 3 gün sonra veya 1 hafta sonra doğumun olur diye keşke böyle bir tarih verse beni bir aydınlatın canlarım ya :)))))

Kızlar bişiy sorucam sezaryan ıcın herkez kotu kotu dıor bı omur cekıorsn dıyor daha once sezaryanla dogum yapan anneler warmı bı sıkıntızınız sezaryanla dogum yaptıgınız ıcın ılk zamanlar olması normalde bı omur suruyormu ya onu cok merak edıyorum

canım çookkkkkkk geçmiş olsun Rabbim sana ve bebişine sağlık sıhhat versin...üzme kendini herşey yoluna girer inşallahh...

sumak cım çok geçmiş olsun canım.allah bir daha zor günler yaşatmasın.
doğum yapan arkadaslar gözünüz aydın.
darısı bizlere

canım ben bundan 3 hafta önce acile gittiğimde muayne oldum ama çatı değilmiş rahim ağzına baktım dedi...sonra 3 haftan var doğuma dedi 0 3 hafta bu hafta sonu dolucakyarında kontrolüm var bakalım ne diycekler

tatlım senin maşallah ın var 1 gün sonra 38 haftan bitmiş oluyor artık 39. haftana giriyorsun artık doğumun bugün yarın olur inşallah bebeğin fazla bekletmez seni biran önce bende kavuşmak istiyorum artık annelik duygularım tavan yaptı galiba

Kızlar bişiy sorucam sezaryan ıcın herkez kotu kotu dıyor bı omur cekıorsn dıyor daha once sezaryanla dogum yapan anneler warmı bı sıkıntınız sezaryanla dogum yaptıgınız ıcın ılk zamanlar olması normalde bı omur suruyormu ya onu cok merak edıyorum

Rabbim hayırlı saatte nasip etsin inşallah canımvalla anneannemizde geldi herşeyimiz hazır sürekli konuşuyoruz hadi gel artık diye bende sabırsızlanıyorum bi ara doğum stresi tavan yapmıştı ama artık olsun diyorum sabırsızlanıyorum...eee bide son günler çok ağır geçiyor inşallahhh tez zamanda sağlıkla doğumlar yaparız bizde bakalım bide yarını atlatalım ne diycekler çatı muaynesi falan yapcaklarmı bilmiyom

bu sorunun cvbını bende merak ediyorum ama canım herkesin bünyesi farklı bazıları 1 yıl sürerken bazıları 1 günde ayağa kalkabiliyor bu tamamen senin bünyene bağlı sanırım sen ne düşünüyorsun benim gibi kafanmı karışık

canım benim doktorum 38+0 da çatı muayenesi yapıcam dedi sende yarın bugünü dolduruyorsun hazırlıklı ol canım bakıyorum da vajiliyis ama normalden şaşmıyoruz valla sağlığımız el verdiği sürece şaşmayalım doktor amcam var tel.de anneme diyorki sakın sorun yoksa sezaryan yapmasın kedi yavrusunumu doğuramıcak demiş en sağlıklısı normal demiş inşallah fazla bekletmez meleklerimiz hepimiz için Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canımm m

tebrik ederim canim ekledim senide listeye.gozunuz aydin olsun..

pamuk bende aynen senin gibi düşünüyorum keşke doktor bana tahmini bizman söylese atıyorum 1 haftaya doğurursun falan gibi bişeyler söylese ama öyle bişey oluyor mu bende bilmiyorum birileri bizi aydınlatsın nolurrrr

kafam karma karısık aralık 5 te dogması gereken bebıkım daha gelmedı gelmıorrrr doktorda 3900 kg ve benımde 98 kg olmam nedenıyle sezaryan onerıyorum dedı kararı bana bıraktı ama zaten 5 de doluyor gunu dahada beklemem anlamsız olucak bebege zara verıcem sanırım 5 de sezaryanla aldırcam 1 sene surmesınıde gectım devamlımı agrı oluyor acaba cok üzüntülüyüm ya

aynen hayatım ya keşke böyle bişey olsa ama açılmaya görede anlayabilir herhalde ozaman aslında ben 1 kere gidip birkerede doğurmak istiyorum hani bir kaç kez boş yere gitmek istemiyorum 1 günde olsun bitsin istiyorum ama nasıl olur bilemem nezaman doğurucaz sence keşke aynı gün doğum yapsak seninle destinayla

bir dr böyle diyorsa bi bildiği var demekki:26::26::26::26:kıs bazen şeytan dürtüyo sezeryan ol diye ama sonra diyom Rabim yardım eder darda bırakmaz eskiden sezeryan mı varmış diye teselli ediyomamcan güzel demiş yavrumuz için biraz acı çekemiycez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…