ben sezeryanı kendim istedim 37 hflığım şu an ebeyim ayrıca normal doğum yapamam ben ya
ben sezeryanı kendim istedim 37 hflığım şu an ebeyim ayrıca normal doğum yapamam ben ya
göre göre :) korkuyosun travma yaşatmak istemiyorum bebeğime tedavi ile hamile kaldım bebeğim iri ağrı fobim var epiduralli normal doğumda da ağrı oluyo bu arada kolaya kaçıyorum spinal sezeryan istiyorum bakalım hayırlısı
kızlar ben de 38+2 de sezeryan olucam hayırlısıyla 10 aralık tarihi çok heyecanlıyım
10 aralık ne mubarek gunmuş yahu :)))) şimdiden 3 kişi olduk,mardın sen ben:) başka arttıran varmıı 10 aralık için haydııııı
senin bilgin vardır ozaman canım.bu hafta doktorumlada konusucam ama bulmusken seni sanada sorayım.spinalle epiduralin farkını yazan arkadaşlar olmuştu ama sen neden spinali sectin,farkı ne?
10 aralık ne mubarek gunmuş yahu :)))) şimdiden 3 kişi olduk,mardın sen ben:) başka arttıran varmıı 10 aralık için haydııııı
bi günle kaçırdım 9 aralık benim
göre göre :) korkuyosun travma yaşatmak istemiyorum bebeğime tedavi ile hamile kaldım bebeğim iri ağrı fobim var epiduralli normal doğumda da ağrı oluyo bu arada kolaya kaçıyorum spinal sezeryan istiyorum bakalım hayırlısı
tarih güzel ama kankim ya bende sezaryan yaparsam şayet günü 12 aralık :)))))))))
18 mart sat benim plasenta biraz yaşlandı ve suyu azaldı biraz ondan 10 aralık :)
ahhhhhhh kankıcom ahhhhh,,,,ahh pamukşekerım ahh napcaz biz senle en son tamam demiştikk ben gormeyelı yıne değişmiş senın fıkrın
sendemı 10 aralık canım 4 mu olduk yanı :))
en çok korktuğum şeyde bu iş de canım inşallah böyle bir durumla karşılaşmayız okadar sancıları göze alıp kendimizi hazırlarken sezaryana alınmak çok kötü olur hepimiz için Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
kankim canım tatlım birtanem evdekiler sayemde kafayı yiyolar seni hiç düşünemiyorummmmmmm
korkuyorummm sondadan dikiş ağrılarından kafam bir dünya
bi günle kaçırdım 9 aralık benim
evet :) heyecan ve yusuf yusuf :) bilerek gitmek çok zor ya keşke ebe olmasaydım :))))))
tedavi ile hamile kaldıysan zaten doktorlar normal doğum yapmıyorlar yani risk almıyorlar ayy bende sırf sabırsızlığımdan sezaryanmı yapsam ondada sondadan korkuyorum işte :18:
benimde canım çok tatlıdır ayyy kafam öyle karışıkki inşallah atlatırız bu günleri
arkadaşlar bebeğinizin kilo durumu nasıl?? paylaşırsanız sevinirim, ben 37+3üm. bu doktorlar nasıl karar veriyo bebeğin iriliğine??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?