2011 Aralık Anneleri

senin bilgin vardır ozaman canım.bu hafta doktorumlada konusucam ama bulmusken seni sanada sorayım.spinalle epiduralin farkını yazan arkadaşlar olmuştu ama sen neden spinali sectin,farkı ne?

Son düzenleme:
senin bilgin vardır ozaman canım.bu hafta doktorumlada konusucam ama bulmusken seni sanada sorayım.spinalle epiduralin farkını yazan arkadaşlar olmuştu ama sen neden spinali sectin,farkı ne?

spinal anestezide katater olmuyo çok ince bi iğne ile tek doz uyuşturulup çıkarılıyo epiduralde belde katater oluyo ben beelimde yabancı cisim istemedğim için epiduralin avantajı da agrı kesici yapılabilio doğumdan sonra ama spinalde kalçadan ya da damar yolundan epiduralin iğnesi diğerine göre kalın

tedavi ile hamile kaldıysan zaten doktorlar normal doğum yapmıyorlar yani risk almıyorlar ayy bende sırf sabırsızlığımdan sezaryanmı yapsam ondada sondadan korkuyorum işte :18:
benimde canım çok tatlıdır ayyy kafam öyle karışıkki inşallah atlatırız bu günleri

ahhhhhhh kankıcom ahhhhh,,,,ahh pamukşekerım ahh napcaz biz senle en son tamam demiştikk ben gormeyelı yıne değişmiş senın fıkrın

kankim canım tatlım birtanem evdekiler sayemde kafayı yiyolar seni hiç düşünemiyorummmmmmm
korkuyorummm sondadan dikiş ağrılarından kafam bir dünya

arkadaşlar bebeğinizin kilo durumu nasıl?? paylaşırsanız sevinirim, ben 37+3üm. bu doktorlar nasıl karar veriyo bebeğin iriliğine??

kankim canım tatlım birtanem evdekiler sayemde kafayı yiyolar seni hiç düşünemiyorummmmmmm
korkuyorummm sondadan dikiş ağrılarından kafam bir dünya

ama normaldende korkuyosun şekerım nolcak şimdiiii...nasıl yapcan napsakkı bılemedım,başka turlusude yokkı ya o ya bu

özelde bazı yerler sonda takmıyo aslında gerek yok zaten 4 saat te bacakların açılıo ayaga kalkabiliyosun ayrıca sonra agrısız bi işlem hiç acımaz ki korkma cnm bence doğumdan kork sen ya ben mesela uyuyamıyorum bilerek gitmek çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…