kafam karma karısık aralık 5 te dogması gereken bebıkım daha gelmedı gelmıorrrr doktorda 3900 kg ve benımde 98 kg olmam nedenıyle sezaryan onerıyorum dedı kararı bana bıraktı ama zaten 5 de doluyor gunu dahada beklemem anlamsız olucak bebege zara verıcem sanırım 5 de sezaryanla aldırcam 1 sene surmesınıde gectım devamlımı agrı oluyor acaba cok üzüntülüyüm ya
bir dr böyle diyorsa bi bildiği var demekki:26::26::26::26:kıs bazen şeytan dürtüyo sezeryan ol diye ama sonra diyom Rabim yardım eder darda bırakmaz eskiden sezeryan mı varmış diye teselli ediyomamcan güzel demiş yavrumuz için biraz acı çekemiycez mi
kızlar ben de 38+2 de sezeryan olucam hayırlısıyla 10 aralık tarihi çok heyecanlıyım
aynen hayatım ya keşke böyle bişey olsa ama açılmaya görede anlayabilir herhalde ozaman aslında ben 1 kere gidip birkerede doğurmak istiyorum hani bir kaç kez boş yere gitmek istemiyorum 1 günde olsun bitsin istiyorum ama nasıl olur bilemem nezaman doğurucaz sencekeşke aynı gün doğum yapsak seninle destinayla
evdekiler bana gülüyo neyapıyorum biliyomusun gündüzleri kesinlikle normal doğum yapıcam diyorum akşam oluyor hayır sezaryan yapıcam diyorum delimisin nesin diyolar sürekli aklımda bu var şeytan öyle bir dürtüyorki neyapıcam bilmiyorum eşimde kızıyor ya doğumuna günler kaldı hala nasıl doğum yapacağına karar veremedin diyor haklı aslında net olmak lazım ama olunmuyorki
Allah kurtarsın senide canım çok az kalmış
evdekiler bana gülüyo neyapıyorum biliyomusun gündüzleri kesinlikle normal doğum yapıcam diyorum akşam oluyor hayır sezaryan yapıcam diyorum delimisin nesin diyolar sürekli aklımda bu var şeytan öyle bir dürtüyorki neyapıcam bilmiyorum eşimde kızıyor ya doğumuna günler kaldı hala nasıl doğum yapacağına karar veremedin diyor haklı aslında net olmak lazım ama olunmuyorki
seninkide güzelmiş canım :) bide normal sancı çekip sezeryan olanlar var o dahada kötü..
bende öyleyim canım gün için de muhakkak bi sezeryan lafı ediyorum...annem bişi demiyor ama eşim neden normal doğum varken sezeryanı seçiyosun diye kızıyor...bırak o anda bebeğin ve senin durumuna göre dr lar karar versin şimdiden düşünme bunları anı yaşa diyip duruyo benimde sinirimi bozuyorbu arada değişik bi ağrı başladı sırtımda :26::26::26::26:dün ağda yaptım orama ve acıtmışım kabuklanmış resmen çok acıyo 2-3 gün daha doğum olmasa bari
sağol cnm senin ne kadar kaldı normal mi bekliyosun?
keşke yaa hepimiz 38 + larda doğuralım gitsin ya
sende benim gibiymişsin kararsız olmak çok kötü :) ağrılarına aldırma canım doğum sancısı kendini belli ediyormuş belinden gelerek tüm karnına adet sancısı gibi giriyormuş merak etme bide dakika tutmak lazım
bende şuan 37+ 2 nezaman geleceğini bilemiyorum 8 aralıkda 38 haftam bitmiş oluyor çatı muayenem var aşırı korkuyorum ama mecburum evet normal düşünüyorum ama hayırlısı Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah canım
ben sezeryanı kendim istedim 37 hflığım şu an ebeyim ayrıca normal doğum yapamam ben ya
sen ebesin ve normal doğumu istemiyorsun keyfi sezaryanmı istiyosun neden bir açıkla yaparmısın mesela benimde kafam karışık ama :)))
sen ebesin ve normal doğumu istemiyorsun keyfi sezaryanmı istiyosun neden bir açıkla yaparmısın mesela benimde kafam karışık ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?