2011 Aralık Anneleri

sezeryan benimde hoşuma gitmiyor ama mecburi sezeryancılardan olucam.bebek dönmedi.ters gelicek yoksa bikaç sezeryan geçiren arkadaşla konuştum cok rahat geçtiğini söylediler.ertesi gün evde yemek yapmıstım dedi bitanesi .bakalım benimki nasıl olucak.haftaya görücem

canım 40 haftanı bitirdiğin tarih 5 aralık mı bu kadar beklemene gerek yokki senin doktorun neden bekletiyor anlamıyorum bebeğinin kilosuda gayet iyi sen kötü şeyleri düşünme bence sezaryandan sonra hemen yürümeye çalış kendini yormadan herkes sezaryan oluyor sakın kendini ve bebeğini üzme senin kafandaki tilkiler bendede var uyku uyuyamaz oldum

arkadaşlar sezaryan olacaklara söyle söyleyeyim kuzenimin eşi sezaryanla doğum yaptı temmuz ayında ertesi günde yemek yaptı 18. gün bize geldi ve inanın hiç doğum yapmamış gibi ağrıları dahi olmadı şimdi bana diyoki ablacım sezaryandan korkma diye ama normal doğum arasında tıkandım kaldım ben sezaryan dedikçe evdekiler hayır normal diyor her iki doğum şeklide zor ama bir şekilde doğum yapacağız hayırlısı ne ise o olsun inşallah

evdekiler bana gülüyo neyapıyorum biliyomusun gündüzleri kesinlikle normal doğum yapıcam diyorum akşam oluyor hayır sezaryan yapıcam diyorum delimisin nesin diyolar sürekli aklımda bu var şeytan öyle bir dürtüyorki neyapıcam bilmiyorum eşimde kızıyor ya doğumuna günler kaldı hala nasıl doğum yapacağına karar veremedin diyor haklı aslında net olmak lazım ama olunmuyorki

keşke yaa hepimiz 38 + larda doğuralım gitsin ya

seninkide güzelmiş canım :) bide normal sancı çekip sezeryan olanlar var o dahada kötü..

bende öyleyim canım gün için de muhakkak bi sezeryan lafı ediyorum...annem bişi demiyor ama eşim neden normal doğum varken sezeryanı seçiyosun diye kızıyor...bırak o anda bebeğin ve senin durumuna göre dr lar karar versin şimdiden düşünme bunları anı yaşa diyip duruyo benimde sinirimi bozuyorbu arada değişik bi ağrı başladı sırtımda :26::26::26::26:dün ağda yaptım orama ve acıtmışım kabuklanmış resmen çok acıyo 2-3 gün daha doğum olmasa bari

seninkide güzelmiş canım :) bide normal sancı çekip sezeryan olanlar var o dahada kötü..

en çok korktuğum şeyde bu iş de canım inşallah böyle bir durumla karşılaşmayız okadar sancıları göze alıp kendimizi hazırlarken sezaryana alınmak çok kötü olur hepimiz için Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

sende benim gibiymişsin kararsız olmak çok kötü :) ağrılarına aldırma canım doğum sancısı kendini belli ediyormuş belinden gelerek tüm karnına adet sancısı gibi giriyormuş merak etme bide dakika tutmak lazım

sağol cnm senin ne kadar kaldı normal mi bekliyosun?

bende şuan 37+ 2 nezaman geleceğini bilemiyorum 8 aralıkda 38 haftam bitmiş oluyor çatı muayenem var aşırı korkuyorum ama mecburum evet normal düşünüyorum ama hayırlısı Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah canım

annem var ya artık çok tırsmıyom hemen soruyom ağrım şurda diye bide artık hastaneye boşa gitmek istemiyorum...sancılarım nişanım gelsin dklara düşsün öle gidicem insan bi tuaf oluyo gidince boşa gitmiş gibi...neyse canım ben çıkayım dinleneyim sırt ağrım var öpüyorummm hayırlı geceler herkese

ben sezeryanı kendim istedim 37 hflığım şu an ebeyim ayrıca normal doğum yapamam ben ya

sen ebesin ve normal doğumu istemiyorsun keyfi sezaryanmı istiyosun neden bir açıkla yaparmısın mesela benimde kafam karışık ama :)))

göre göre :) korkuyosun travma yaşatmak istemiyorum bebeğime tedavi ile hamile kaldım bebeğim iri ağrı fobim var epiduralli normal doğumda da ağrı oluyo bu arada kolaya kaçıyorum spinal sezeryan istiyorum bakalım hayırlısı

sen ebesin ve normal doğumu istemiyorsun keyfi sezaryanmı istiyosun neden bir açıkla yaparmısın mesela benimde kafam karışık ama :)))

göre göre :) korkuyosun travma yaşatmak istemiyorum bebeğime tedavi ile hamile kaldım bebeğim iri ağrı fobim var epiduralli normal doğumda da ağrı oluyo bu arada kolaya kaçıyorum spinal sezeryan istiyorum bakalım hayırlısı

slm kızlarrrr....sohbetteee kımsecıkler yok burdamı kaynatıyosunuz hiç haberımız yok yanıı,,,bende orada bekleyım kızlar gelcek dıyeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…