2011 Aralık Anneleri

bilsem öyle yerleri gidicem de hepsi sonda takıyor sanırım :) normal doğumdan da korkuyorum ama o gün gelince zaten kaçarım yok

peki doktorun kilosu için ne yorum yaptı canım??

10 gün önce gittiğimde 1 haftada 100 gr almıştı çok şaşırdım doktor direk gayet normal hiç az değil hatta doğurana kadar 3500 kilo olur dedi bende şaşırdım bana kilosu çok az geliyo ama doktora göre gayet normal senin durumun nedir canım

hayatım hamileliğimin en başından beri iri deyip duruyo geçen hafta 3000 dedi yarın randevum var 15 aralıkta da sezeryanla alacak kısmetse netten baktığım kadarıyla 3000gr. 37 için çok abartı bi kilo değil ama o yüzden soruyorumi aslında sezeryan çok istiyodum on da sorun yokta bana pek iri gibi gelmiyo bebek

38+2 cnm bakalım erkek bebek diye endişe ediyorum kızlar daha aktif doğuyo

benim doktorum kalsın da kalsın diye tutturdu benimki de erkek, hem sezeryan yapacak hem de normal zamanda sadece 5 gün önce alacak o esna da kendi gelmeye kalkarsa bebiş ödüm kopuyo(

canım benimde 28 haftalıkken ankaradaki doktorum çok iri bebek olacak bu yaramaz deyip duruyodu hiç alakası yokmuş ama ben 36 haftalarda gittim şimdi 37 bittiğinde gitmedim senin bebeğinin kilosu gayet iyi canım iri falan değil yani

bana on gün önce 3200 dedi .ben pek güvenmiyorum bu ultrason ölçümlerine.

ideali 10 gün ya napmış o doğum kanalına girmez umarım

ne kadar kalırsa o kadar iyi diyor ben çok korkuyorum daha ailem bile gelmedi yanıma eşimin de iş yeri çok uzak, ne var atlar arabana gelirsin abartma diyo doktorum:))

bebek için sağlıklısı maksimum süre içer de kalması diyo sence gelir mi kendi 5 gün kala?? hani erkekler geç geliyo diyolar ya??

kızlar benim en çok aklıma takılan şu eşim ankarada bana diyorki sen ne zaman istersen ozaman geleyim diyor babalık izni alacak 10 gün şimdi sezaryan yaparsam hani gününü bilirim şu gün gelir yanımda olur ama normal doğum nezaman gerçekleşir onuda bilmiyorum eşimin yanımda olmasını istiyorum bu durumdan dolayı kafam karışık sizce neyapmalıyım :26:

maşallah kalabalıksınız bayanlar.bana kimse cevap vermiyo ama ( yakınlrda ankarada dogum yapan yada tanıdıgınız falan varmı? hangi hastanede oldu dogum ?hastane nasıldı? ben buranın yabancısıyım hiç tanıdımda yok sizler yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…