evet :) heyecan ve yusuf yusuf :) bilerek gitmek çok zor ya keşke ebe olmasaydım :))))))
özelde bazı yerler sonda takmıyo aslında gerek yok zaten 4 saat te bacakların açılıo ayaga kalkabiliyosun ayrıca sonra agrısız bi işlem hiç acımaz ki korkma cnm bence doğumdan kork sen yaben mesela uyuyamıyorum bilerek gitmek çok kötü
ben perşembe gidicem canım 10 gün önce 2525 grdı
ama normaldende korkuyosun şekerım nolcak şimdiiii...nasıl yapcan napsakkı bılemedım,başka turlusude yokkı ya o ya bu
peki doktorun kilosu için ne yorum yaptı canım??
bilsem öyle yerleri gidicem de hepsi sonda takıyor sanırım :) normal doğumdan da korkuyorum ama o gün gelince zaten kaçarım yok
10 aralık da sizin kaçıncı hafta olacak kaç olacaksınız?
10 gün önce gittiğimde 1 haftada 100 gr almıştı çok şaşırdım doktor direk gayet normal hiç az değil hatta doğurana kadar 3500 kilo olur dedi bende şaşırdım bana kilosu çok az geliyo ama doktora göre gayet normal senin durumun nedir canım
bende sondadan korkuyorum.hatta doğumdan daha cok korkutuyor nedense beni.istemesem takmasalar olmazmı
bende sondadan korkuyorum.hatta doğumdan daha cok korkutuyor nedense beni.istemesem takmasalar olmazmı
38+2 cnm bakalım erkek bebek diye endişe ediyorum kızlar daha aktif doğuyo
hayatım hamileliğimin en başından beri iri deyip duruyo geçen hafta 3000 dedi yarın randevum var 15 aralıkta da sezeryanla alacak kısmetse netten baktığım kadarıyla 3000gr. 37 için çok abartı bi kilo değil ama o yüzden soruyorumi aslında sezeryan çok istiyodum on da sorun yokta bana pek iri gibi gelmiyo bebek
benim doktorum kalsın da kalsın diye tutturdu benimki de erkek, hem sezeryan yapacak hem de normal zamanda sadece 5 gün önce alacak o esna da kendi gelmeye kalkarsa bebiş ödüm kopuyo(
hayatım hamileliğimin en başından beri iri deyip duruyo geçen hafta 3000 dedi yarın randevum var 15 aralıkta da sezeryanla alacak kısmetse netten baktığım kadarıyla 3000gr. 37 için çok abartı bi kilo değil ama o yüzden soruyorumi aslında sezeryan çok istiyodum on da sorun yokta bana pek iri gibi gelmiyo bebek
ben özelde çalışırken bizim hastanede takmıyorduk
ideali 10 gün ya napmış o doğum kanalına girmez umarım
kuzenimin eşide özelde yaptı sezaryan oldu taktılar sonda bende doğumumu özelde yapıcam hayırlısı yaaa yine strese girdim :)))
bana on gün önce 3200 dedi .ben pek güvenmiyorum bu ultrason ölçümlerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?