slmmmm ben 2 çanta yaptım;
oğluşum için
2 hastane cıkışı tk.
2 yedek tulum ve 2 body
4 çift çorap ,eldiven,patik
2 adet yelek
4 adet ağız mendili
4 adet önlük
15 adet bez,ıslak mendil,pişik kremi
emzik,emzik kutusu
battaniye
kendim için
2 adet pijama tk. 1 sabahlık
1 gecelik
6 adet külot
3 adet emzirme sütyeni
3 cift çorap
3 adet atlet
ped (9 ay sonrasında zor olacak ama )
klasik kırmızı taç
makyaj çantam
diş fırçası diş macunu(hem kendime hem eşime)
eşimin eşofman tk.
parfüm
göğüs pedi
göğüs kremi
ıslak mendil &havlu&peçete
terlik(hem eşime hem kendime)
saç fırçası,toka vs.
kirli poşeti
kamera,fotograf mak.,cep şarjı
buna gülecek herkes biliyorum ama napimbi kutu buzdolabı poşeti(bende böyle bi takıntı var ilk bebeğimden kaynaklı bi alışkanlık) bezleri buzluk poşetine sarıp atıyorum eşim her defasında çantayı acıp buluyor ve gülüyor pisssssss kocam!
sanırım unuttugum bişey yok yani umarım
El emeği yapmamı gerektirecek tarzda misafirler...börek, poğaça gibi
allahhhhh korusun canım!!! herne kadar bizim toplumumuz kabul etmesede benim 2. evliliğim.. cok sükür mutlu ve huzurluyum... tabii allah kimseye göstermesin böyle şanssızlıkları zor şeyler ama kimse kavun değil ki koklayasın geldi beni buldu talihsizlik... neyse ki geçti cok sükür... şimdi cok iyiyim
refakatçi olarak eşin gidecek anlaşılan...cnm senin fikrini de alayım, annem bana çok yakın, anne mi daha iyi olur eş mi refakatçi olarak?
refakatçi olarak eşin gidecek anlaşılan...cnm senin fikrini de alayım, annem bana çok yakın, anne mi daha iyi olur eş mi refakatçi olarak?
evet eşim kalacak yanımda.. annem olsaydı keşkee hayattaallah rahmet eylesin ... aslında kv. kalacaktı ama aksilik bu ya eşimin kardeşi askere gidecek 12 sinde... bende 9'unda doğum yapıcam.. ama ben memnunum eşimin kalmasından artık nasıl naz yaparım allah bilsin şaka bi yana eşimle rahat ediyorum ben..kızımda kv. de kalacak bu durumda ...sen kiminle daha cok rahat edersin onu düşün bence...bakma ne saçma bi en mantıklısına kendin karar verirsin
benim annem kalıcak benimle.liste güzel olmuş hiç annemi düşünüp bişey koymamışım :) onada terlik alıyım:)bu gidişle kocaman bi valizle gidicez.iiyiki hastane evin arkasında:)
ayy cnm kusura bakma ne saçma bi soru sormuşum, yukarda söylemişsin oysa annenin durumunu...
olsun canım benim sorun değil... acılar öyle ya da böyle var ama hayat devam ediyor malesef..mekanı cennet olsun annneciğimin onu hep yanımda hissediyorum
aaa evet evet bi de gelip böyle moral bozanlar var haklısın!! onlar tamamen uzak kalsın zaten aman aman !!! buarada geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer canımm.. iyi düşün iyi olsun dualarımız seninle,,hamilelik kiloyla doğru orantılı sanki, ne alaka ama işte laf olsun,torba dolsun...
illa ki unuttuklarımız olacaktırzaten eşim söyleniyor yok 2 çanta yok oda süsleri,yok bebek şekerleri,ikramlar(meyvesuyu,kurabiye vs.) hastane bizi yerleşmeye geldi sanacak diyip duruyor e dedim daha anakucagı ,kapı süsü,tüller var dedim dondu kaldı
amaaaan iyi yapmışsın boşver.aklında kalıcağına çantanda dursunlar.bu arada ben hastaneye değilde eve bebek şekeri ayarlıcam mevlüt yapıcam.benim yakın akrabalar gelir mevlüt öncesi ama bi ay sonra mevlüdede gelirler.yani uzak yakın herkes ozaman orda olucak.yinede acaba bişey yaptırsamıydım.ikram falan veririm diye düşündüm öncesinde uğrayanlara.napsam acaba?
teşekkür ederim canım...çevrede maalesef hamilelik =kilo olarak alıgılanıyor..
ben şu 2 haftayı bi atlatsam korkmayacağım zaten..belki oğlum kendini aşıp 3 ocağı bekler..öyle hayal kuruyorum kendi kendime
inşallahh canım herşey gönlünce olsun...oğluşun duyar annesi seni.. umarım 3 ocağı bekler kücük adam
illa ki unuttuklarımız olacaktırzaten eşim söyleniyor yok 2 çanta yok oda süsleri,yok bebek şekerleri,ikramlar(meyvesuyu,kurabiye vs.) hastane bizi yerleşmeye geldi sanacak diyip duruyor e dedim daha anakucagı ,kapı süsü,tüller var dedim dondu kaldı
amaaaan iyi yapmışsın boşver.aklında kalıcağına çantanda dursunlar.bu arada ben hastaneye değilde eve bebek şekeri ayarlıcam mevlüt yapıcam.benim yakın akrabalar gelir mevlüt öncesi ama bi ay sonra mevlüdede gelirler.yani uzak yakın herkes ozaman orda olucak.yinede acaba bişey yaptırsamıydım.ikram falan veririm diye düşündüm öncesinde uğrayanlara.napsam acaba?
valla ben belki mevluta gelemeyen olur diye hastane icin de kendim bebek şekeri yaptım..mevlütte çikolata yapmayı düşünüyorum tabii allah kısmet ederse.için nasıl rahat edecekse ona göre bişeyler yaparsın cokta önemli değil.. hastaneye gelecekler madem mevlüte de gelecek o halde mevlüte yaparsın canım.. ben kücük cocuklar icin su helezonik renkli şekerlerden aldım renkli kurdeleler başladım bi de üstüne uğur böcegi kondurdum..oldu da bitti maşallahhh
sağol canım...bakalım bizimki duyacak mı anneyi:))
valla ben belki mevluta gelemeyen olur diye hastane icin de kendim bebek şekeri yaptım..mevlütte çikolata yapmayı düşünüyorum tabii allah kısmet ederse.için nasıl rahat edecekse ona göre bişeyler yaparsın cokta önemli değil.. hastaneye gelecekler madem mevlüte de gelecek o halde mevlüte yaparsın canım.. ben kücük cocuklar icin su helezonik renkli şekerlerden aldım renkli kurdeleler başladım bi de üstüne uğur böcegi kondurdum..oldu da bitti maşallahhh
ben de hastaneye çikolata ,şeker tarzı basit bişi ayarlıyım bari...kocaaa şimdide bu mu çıktı dicek :)bu gidişle delirtcem adamı
ben de hastaneye çikolata ,şeker tarzı basit bişi ayarlıyım bari...kocaaa şimdide bu mu çıktı dicek :)bu gidşle delirtcem adamı:)
bişeycik olmazz son nazlarımızzz fırsat bu fırsattt.. ben bi başlıyorum ama oğluşumuz icin şöyle böyle bi de dudak büküyorum sonra bi bakmışım almış gelmiş ne istediysemşaka bi yana allah eşlerimizede hayırlı bol kazanclar versinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?