2011 Aralık Anneleri

refakatçi olarak eşin gidecek anlaşılan...cnm senin fikrini de alayım, annem bana çok yakın, anne mi daha iyi olur eş mi refakatçi olarak?

Maşallahh Allah bozmasın...

refakatçi olarak eşin gidecek anlaşılan...cnm senin fikrini de alayım, annem bana çok yakın, anne mi daha iyi olur eş mi refakatçi olarak?

benim annem kalıcak benimle.liste güzel olmuş hiç annemi düşünüp bişey koymamışım :) onada terlik alıyım:)bu gidişle kocaman bi valizle gidicez.iiyiki hastane evin arkasında:)

evet eşim kalacak yanımda.. annem olsaydı keşkee hayatta allah rahmet eylesin ... aslında kv. kalacaktı ama aksilik bu ya eşimin kardeşi askere gidecek 12 sinde... bende 9'unda doğum yapıcam.. ama ben memnunum eşimin kalmasından artık nasıl naz yaparım allah bilsin şaka bi yana eşimle rahat ediyorum ben..kızımda kv. de kalacak bu durumda ...sen kiminle daha cok rahat edersin onu düşün bence... en mantıklısına kendin karar verirsin

ayy cnm kusura bakma ne saçma bi soru sormuşum, yukarda söylemişsin oysa annenin durumunu...

benim annem kalıcak benimle.liste güzel olmuş hiç annemi düşünüp bişey koymamışım :) onada terlik alıyım:)bu gidişle kocaman bi valizle gidicez.iiyiki hastane evin arkasında:)

illa ki unuttuklarımız olacaktır zaten eşim söyleniyor yok 2 çanta yok oda süsleri,yok bebek şekerleri,ikramlar(meyvesuyu,kurabiye vs.) hastane bizi yerleşmeye geldi sanacak diyip duruyor e dedim daha anakucagı ,kapı süsü,tüller var dedim dondu kaldı

teşekkür ederim canım...çevrede maalesef hamilelik =kilo olarak alıgılanıyor..
ben şu 2 haftayı bi atlatsam korkmayacağım zaten..belki oğlum kendini aşıp 3 ocağı bekler..öyle hayal kuruyorum kendi kendime

inşallahh canım herşey gönlünce olsun...oğluşun duyar annesi seni.. umarım 3 ocağı bekler kücük adam

merhaba arakadşlar bugün daha yeni girdim geçmişi okuyamadım henüz biyandan okuyorum annemler burdaydı bugün evimi temizlediler sağolsunlar hep beraber yorulduk ama değdi heryer pırıl pırıl oldu geçmişi okuyayım bakim neler olmuş doğum yapanlar varmı

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…