2011 Aralık Anneleri

Enes taha beyimiz,02.12.2011 sabahı 2950ağırlığında,51cm boyunda Dünyama teşrif etmiş bulunmakta :)) Bu heycanı bnmle paylaşan herkese çook ama çook teşekkür ederim.. sütüm henüz yok denecek kadar az,sters yapmamaya çalışıyrm...dualrınızı bekliyrm

Arkadaşlar hepinize merhaba :))) doğum haberimi almışsınız.... kızım ve ben çok iyiyiz... güzel ve rahat bir doğum oldu.. hikayemizi daha sonra yazacağım... doğum yapmış olan arkadaşlar bebekleri ile uzun ömürler diliyorum..yapmamış olanlara allah yardımcıları olsun, tez zamanda bebeklerinize kavuşun inşallah.... hepinizi öpüyorum...

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Teşekkür ederim canım,dahaöncede aramııslardı kabul edememiştim eşlerimiz tanıısmıyo onlar tanısacaklar:))

Allah kolaylık versin, inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer canım..

enes taha ya allah uzun ömür versin,analı babalı büyüsün ...
süt olaylarını okuyunca çok üzüldüm.tek düşünebildiğimiz şu anda doğum anı.sonrası daha zormuş galiba.bunlarla umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama okurkende başıma gelirse diye düşünmeden edemiyorum bu zor günler geçicek bayanlar..bebeklerimizin her dönem farklı sorunları olucak.atlatmak için doğru yolları araştırıp hırslı olmamız gerekiyor sanırım.biz ağlar üzülür kendimizi bırakırsak o bebişler napsın.hepimize güzel günler getirsin zaman.

canım benim yaa. ben ayın 15inde veya 16sında doğurucam kısmetse. çok heyecanlıyım ama burda yazılanları gördükçe korkmuyor da değilim. başıma gelecekleri düşündükçe doğurasım kalmıyo valla. yemek yemeye yer kalmadığına göre sorayım bari aysalhcım hiç sırası değil ama kiloları naptınyani kaçla doğuma girdin şimdi nasıl durumlar? bebeğine de maşallah. ağlama tabi annesi, sen ağladıkça onlar da hissediyolar ters bişeyler var diye, onlar daha çok huzursuzlanıyo. bu arada senin kız geceleri uyuyor mu?öptüm canım benim. kendine ve bebeğine iyi bak. bizi habersiz bırakma

canım seni cok cok iyi anlıyoruz...ama lütfen moralini herzaman yüksek tutmaya çalış en önemli nokta bu cünkü.. oğluşunun sana ihtiyacı var bunu sakın unutma!!

bak ben hamileliğimi öğrendiğimde eşimden boşandım .. ki kısa bi süre öncesinde de annemi kaybetmiştim. boşanmak istedigimi duyan herkes(aile,kolu komşu,eş,dost) madem ayrılıyorsun bebeği aldır dedi..ben kimseyi dinlemedim ve bebeğimi doğurma kararı verdim.. tabii bu süreçte herkes bana sırtını döndü.. neyse derken zor koşullar ve stres sebebiyle ben kızımı 7 aylık doğurdum 1518gr. 43 cm idi. öyle miniktiki sürekli uyuyordu.. acıksa bile gözünü açıp kendini toparlayıp ememiyordu cünkü hep sızıp kalıyordu. zaten erken doğumun etkisi olarak sütüm geç geldi! ama hiçbizaman moralimi bozmadım. hiç korkmadım ,hiç pes etmedim... ilk 2 ay hiç uyumadım desem abartmış olmam.. sık sık kızım uyusada ememesede kucagım alıp meme ucunu ağzına koyuyordum.. meleğim bi emiyor 3 uyuyordu. ama bi damla bi damladır işte.. hiççç pes etmedim hiç kötü düşünmedim..herşeyi unut! sen onu bunca ay karnında büyütmek icin yediklerine,içtiklerine yaşadıklarına hep dikkat ettin.. en önemlisi onu cok sevdin cok korudun... uykusuz kaldın belki miden bulandı belki hiç sevmedigin bişeyi sırf onun iyiliği icin yedin. ağrıların,sızıların oldu... herşey onun içindi... lbiliyorum cok uzattım ama bende az cok yaşadıklarımı anlatmak istedim .. sen ANNE sin. anneler uyumaz ,acıkmaz,kızamaz,kıyamaz en önemlisi kimse ANNE gibi olamaz..şimdi lütfen topla kendini ılık bi duş al ,bol bol sıvı tüket.( ben gece uyumadan önce bile çorba içerdim...) ve hep iyi düşün,pozitif ol lütfen.. dualarımız ve iyi dileklerimiz seninle. ALLAH sana sabır ve dayanma gücü versin oğluna da şifa ve huzur versin inşallahhh:nazar

canım gözünüz aydın..allah analı babalı büyütsün inşallahh sütün gün geçtikçe ve oğluşun emdikçe çoğalacaktır eminim.. asla moralini bozma hep iyi düşün canım dualarımız sizinle

Bana da haftaya perşembe bir sürü kişi gelecek misafirliğe..doğurmadan bi gelelim dediler...bana çok saçma gelio doğurduktan sonra gelseler ya bebek görmeye...

valla ben de şimdiden onun derdine düştüm cnm...dua et, emzirmeye çalışırken oku...inş düzelir cnm yaa ama az da olsa anne sütünü sağıp ver bari ilaç niyetine.

Bana da haftaya perşembe bir sürü kişi gelecek misafirliğe..doğurmadan bi gelelim dediler...bana çok saçma gelio doğurduktan sonra gelseler ya bebek görmeye...

doğurmadan gelelim muhabeti sanırım sırf bizim ülkemizde vardır..hoş bizim ülkemizde her misafirlik icin bahaneler cok kolay bulunuyor ama! neyseeee!!! askere gidecek oğlunuz gitmeden gelelim.. kızınız evlencek evlenmeden gelelim..aaa cocugunuz üniversiteyi kazanmışşş gitmeden gelelim... vs. vs. en zoruda hamileyken olan.. zaten kendi işlerimizi yaparken hemen yoruluyoruz ben son zamanlarda pratik ikramlara dadandım.. dr. oetker in tuzlu ve tatlı kurabiye karışımından alıyorum epeyce cok cıkıyor icin değişik varyasyonlu tarifleride var.. hem pratik hem uyguna geliyor... belki fikir olur kolay gelsinnn şimdiden

maalesef dediğin gibi çevredekiler hamileleri yormak için programlanmış gibiler:))
bizim karşı komşu sürekli bize gelmek istiyor ki ben hiç sevmem öyle komşu muhabbetlerini.sema ablanla sana gelicez doğurmadan bilmem ne..
artık bahane aramama gerek yok çünkü dr istirahat verdi sürekli yatıyorum..gelmezler...gelip saçma muhabbetlerle moralimi bozamazlar..çünkü bu tipler aaa sen neden kilo almadın aaa neden karnın küçük şöyle mi böyle mi
en iyisi uzak kalmak böylelerinden

slm kızlar ya hastane çantaları hazır olanlar neler koydunuz yazarmısınız??

slmmmm ben 2 çanta yaptım;

oğluşum için

2 hastane cıkışı tk.
2 yedek tulum ve 2 body
4 çift çorap ,eldiven,patik
2 adet yelek
4 adet ağız mendili
4 adet önlük
15 adet bez,ıslak mendil,pişik kremi
emzik,emzik kutusu
battaniye

kendim için
2 adet pijama tk. 1 sabahlık
1 gecelik
6 adet külot
3 adet emzirme sütyeni
3 cift çorap
3 adet atlet
ped (9 ay sonrasında zor olacak ama )
klasik kırmızı taç
makyaj çantam
diş fırçası diş macunu(hem kendime hem eşime)
eşimin eşofman tk.
parfüm
göğüs pedi
göğüs kremi
ıslak mendil &havlu&peçete
terlik(hem eşime hem kendime)
saç fırçası,toka vs.
kirli poşeti
kamera,fotograf mak.,cep şarjı

buna gülecek herkes biliyorum ama napim bi kutu buzdolabı poşeti(bende böyle bi takıntı var ilk bebeğimden kaynaklı bi alışkanlık) bezleri buzluk poşetine sarıp atıyorum eşim her defasında çantayı acıp buluyor ve gülüyor pisssssss kocam!
sanırım unuttugum bişey yok yani umarım

cnm sonra eşinle barıştınız mı?

aaa evet evet bi de gelip böyle moral bozanlar var haklısın!! onlar tamamen uzak kalsın zaten aman aman !!! buarada geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer canımm.. iyi düşün iyi olsun dualarımız seninle ,,hamilelik kiloyla doğru orantılı sanki, ne alaka ama işte laf olsun,torba dolsun...

El emeği yapmamı gerektirecek tarzda misafirler...börek, poğaça gibi

cnm sonra eşinle barıştınız mı?

allahhhhh korusun canım!!! herne kadar bizim toplumumuz kabul etmesede benim 2. evliliğim.. cok sükür mutlu ve huzurluyum... tabii allah kimseye göstermesin böyle şanssızlıkları zor şeyler ama kimse kavun değil ki koklayasın geldi beni buldu talihsizlik... neyse ki geçti cok sükür... şimdi cok iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…