- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
halimem senınde artık sayılı gunlerın kaldııoglumun okulda maşallahı var okumayıda yazmayıda zorlanmadan söktü hemen o konuda hiç ugraştırmadı bizi tüm sesleri ögrenmediler ama o kendi kendine ögrendi hepsini yolda tabelaları okuyor gazete başlıklarını okuyor ne görse okumaya çalışıyor
forumu cok aktif takip edemiyorum. telefonlari cevaplayabildigim kadar bi dolu da cevaplayamadiklarim oldu.
biraz sikintili bir surec geciriyoruz su anda. arayan soran, dua eden, gonlunden geciren, aklinin bir kosesine gelip kondugum butuuuun arkadaslarim.. hepinize cok tesekkur ediyorum.
oglum dusuk kilolu dogdu ve emme antremanlari odemcekilmesiderken hala kilo veriyor. ben henuz surece adapte olamamamin stresini yasiyorum. bebekleriyle mutlu olan varliklarindan mutlulukla sozeden annelere giptayla bakiyorum. bu bi surec, gececek insallah diyorum. hamilelik ne kadar dengesiz bir surec diye dusunuyordum. lohusalik da benim icin katkatfazlasi olma yolunda. rabbimden sabir,agrilarima sifa, ogluma huzur diliyorum. siz de benimle dua edin olur mu?
tecrubeli anneler beni belki daha ii anlayacaklardir. tecrubesiz olanlar sakin korkmasin. herkesin durumu farkli olabiliyor diye dusunuyorum. sadece buyuk beklentiler ve herseyin tiz pembe olacagi hayaliyle yasamayin. zira boyle bir beklentiyle baslayinca gri bulutlari bile insan firtina gibi degerlendirebiliyor. rabbim daha buyuk dertlerle sinamasin. varolan sikintilara dayanma gucu ve ic ferahligi versin insallah..
Enes taha beyimiz,02.12.2011 sabahı 2950ağırlığında,51cm boyunda Dünyama teşrif etmiş bulunmakta :)) Bu heycanı bnmle paylaşan herkese çook ama çook teşekkür ederim.. sütüm henüz yok denecek kadar az,sters yapmamaya çalışıyrm...dualrınızı bekliyrm
Arkadaşlar hepinize merhaba :))) doğum haberimi almışsınız.... kızım ve ben çok iyiyiz... güzel ve rahat bir doğum oldu.. hikayemizi daha sonra yazacağım... doğum yapmış olan arkadaşlar bebekleri ile uzun ömürler diliyorum..yapmamış olanlara allah yardımcıları olsun, tez zamanda bebeklerinize kavuşun inşallah.... hepinizi öpüyorum...
halimem naber? kavuştun mu kocacığına
Arkadaşlar hepinize merhaba :))) doğum haberimi almışsınız.... kızım ve ben çok iyiyiz... güzel ve rahat bir doğum oldu.. hikayemizi daha sonra yazacağım... doğum yapmış olan arkadaşlar bebekleri ile uzun ömürler diliyorum..yapmamış olanlara allah yardımcıları olsun, tez zamanda bebeklerinize kavuşun inşallah.... hepinizi öpüyorum...
forumu cok aktif takip edemiyorum. telefonlari cevaplayabildigim kadar bi dolu da cevaplayamadiklarim oldu.
biraz sikintili bir surec geciriyoruz su anda. arayan soran, dua eden, gonlunden geciren, aklinin bir kosesine gelip kondugum butuuuun arkadaslarim.. hepinize cok tesekkur ediyorum.
oglum dusuk kilolu dogdu ve emme antremanlari odemcekilmesiderken hala kilo veriyor. ben henuz surece adapte olamamamin stresini yasiyorum. bebekleriyle mutlu olan varliklarindan mutlulukla sozeden annelere giptayla bakiyorum. bu bi surec, gececek insallah diyorum. hamilelik ne kadar dengesiz bir surec diye dusunuyordum. lohusalik da benim icin katkatfazlasi olma yolunda. rabbimden sabir,agrilarima sifa, ogluma huzur diliyorum. siz de benimle dua edin olur mu?
tecrubeli anneler beni belki daha ii anlayacaklardir. tecrubesiz olanlar sakin korkmasin. herkesin durumu farkli olabiliyor diye dusunuyorum. sadece buyuk beklentiler ve herseyin tiz pembe olacagi hayaliyle yasamayin. zira boyle bir beklentiyle baslayinca gri bulutlari bile insan firtina gibi degerlendirebiliyor. rabbim daha buyuk dertlerle sinamasin. varolan sikintilara dayanma gucu ve ic ferahligi versin insallah..
aferin kuzuna :)) işte okuyacak çocuk en baştan belli ediyor kendini. ama sıkmamaya çalışın çok fazla. bıkma riski oluyor sonra da. hergün okusun ama kendi isteğiyle. bu arada okuması yazmasıyla paralel ileriliyor mu cnm???
cnm benim, saolasın ii sayılırım. son günlerde iice ağırlaştım sanırım. ağrılarım çok oluyor. kocacığım annesini almak için türkiyenin bi ucuna gitti. p.tesi buraya gelecek allah izin verirse... sen nasılsın bu arada???
lidya19 burdasın sanırım bişey sormak istiyorum tansiyon problemim var demişsin yanlış hatırlamıyosam kaç çıkıyo bebeğinin durumu nasıl bende de tansiyon var da merak ettim ????
ben yaklaşık 1 aydır ilaç kullanıyorum doktorumun kontrolünde şuan çıkmıyo o yüzden ama bazı günler ilaca rağmen 13-9 13-8 falan olabiliyor, bu normalde çok fazla olmasa da gebelikte biraz yüksek kabul ediliyo ama genelde kontrol altında. bebeğimin gelişimi ve plasentanın durumu Allahıma şükür gayet iyi bi sıkıntı yok:))
sana da geçmiş olsun eğer kronik tansiyon hastası değilsen zaten doğumla birlikte geçecek bu tansiyon derdi de:)
kronik tansiyon hastası değilim ama özellikle doktora gidince çok yükseliyo evde ölçüyorum normal. ama yine de sürekli kontrol altındayım. bebeğin gelişimi normal diyo doktor ama kilo alımında problem var . doktor tansiyondan diyor .37 hafta bitti sadece 2.400 kg.
Enes taha beyimiz,02.12.2011 sabahı 2950ağırlığında,51cm boyunda Dünyama teşrif etmiş bulunmakta :)) Bu heycanı bnmle paylaşan herkese çook ama çook teşekkür ederim.. sütüm henüz yok denecek kadar az,sters yapmamaya çalışıyrm...dualrınızı bekliyrm
Kolay gelsin canım şimdiden ,benımkıler gıttıı gercektten zor oluyor hamıleyykn misafır agırlamak.kesinlikle katılıyorum dogumdan sonra gelsınler sonhaftalarımız artık yanı...Bana da haftaya perşembe bir sürü kişi gelecek misafirliğe..doğurmadan bi gelelim dediler...bana çok saçma gelio doğurduktan sonra gelseler ya bebek görmeye...
slmmmm ben 2 çanta yaptım;
oğluşum için
2 hastane cıkışı tk.
2 yedek tulum ve 2 body
4 çift çorap ,eldiven,patik
2 adet yelek
4 adet ağız mendili
4 adet önlük
15 adet bez,ıslak mendil,pişik kremi
emzik,emzik kutusu
battaniye
kendim için
2 adet pijama tk. 1 sabahlık
1 gecelik
6 adet külot
3 adet emzirme sütyeni
3 cift çorap
3 adet atlet
ped (9 ay sonrasında zor olacak ama )
klasik kırmızı taç
makyaj çantam
diş fırçası diş macunu(hem kendime hem eşime)
eşimin eşofman tk.
parfüm
göğüs pedi
göğüs kremi
ıslak mendil &havlu&peçete
terlik(hem eşime hem kendime)
saç fırçası,toka vs.
kirli poşeti
kamera,fotograf mak.,cep şarjı
buna gülecek herkes biliyorum ama napimbi kutu buzdolabı poşeti(bende böyle bi takıntı var ilk bebeğimden kaynaklı bi alışkanlık) bezleri buzluk poşetine sarıp atıyorum eşim her defasında çantayı acıp buluyor ve gülüyor pisssssss kocam!
sanırım unuttugum bişey yok yani umarım
2 tane hastane çıkısı derken sız 2 takımmı aldınz ya ben 1 tane aldım hastane çıkısı.......bide 3 tane emzırme sutyenını napcann kızzzzzz..kaç gun kalcan hastanede sennn en fazla 2 gun :))
bi 5 li takım bi de 10 takım koydum ne bilim işte cok olsun az olmasın sonra diye bol bol koydum
hahahahahahah valla ya kafayı yemişim ben.. diorum ya taşınıyoruz adetane bilim 3 renk almıştım sanırım kararsızlıktan hepsini koydum ..ben ne yaptıgımı biliyormuyum heyecandan
2 tane hastane çıkısı derken sız 2 takımmı aldınz ya ben 1 tane aldım hastane çıkısı.......bide 3 tane emzırme sutyenını napcann kızzzzzz..kaç gun kalcan hastanede sennn en fazla 2 gun :))
bende 2 tane hastane çıkısı koydum birini zaten giycek diğeride kirlenirse giydiririz diye ..bu göbekleri düşmeden yıkama işini anlamadım.kimi yıkanır diyor kimi yıkanmaz.bi hafta çocuk nasıl durcak öyle yıkanmadan
yazmasında da problem yok cok şükür o konuda da iyi gidiyor yalnız okuma ödevi verdiğinde ögretmen 10 kere okusun dıyorsa bızımkı sadece 1kere okuyor ben zaten okuyabılıyorum kı dıyorbaskı hiç kurmuyoz üzerinde ben bu halimle fazla ilgilenemıyorum babası yaptırıyor ödevlerini sadece verilen ödevi yaptırabılıyoz fazlasını zaten kabul etmıyor aklı hep oyunda çünkü
bu ögretmende ne cok ödev veriyor diye sızlanıyor hergün
Gunaydin !! Nasilsinizzz kizlaar doguran arkadaslar hayirli olsun ins vaktinde darisi bize :)) ya benim bacagimda ama sadece sag bacagimdaa en yukari tarafi sanki bicak girmis gibi agriyor biraz kramp gibi bilmiyorm niye ama uzandigim zaman deil ayaktayken bile oluyoor anlamadm kii :26: sizlerde olan varmi boyle agri buarada dogurack arkadaslarinda Allah yardimcisi olsun sagsaglim alin kucaginiza bebislerinizi ins
günaydın kızlar nasılsınız?Herkese güzel bır pazar günü diliyoruz meleğimle.
Dün gece nerdeyse eşimi boğuyordum eşim besmele çekerek uyandı;deprem oluyor gibi geldi ama yatak deli gibi sallandı sanki,korkudan eşimin boğazına sarılmışım birden gerçekten çok korktum hatta kızım deli gibi oynamaya başladı.Su içtim dua okudum tekrar uyumaya çalıştım.Sizde de oluyor mu böyle benim bu dördüncü ama diğerlerinde bu kadar hissetmemiştim sebebi ne olabilir ki?Rüya değil deprem oluyor sanıp uyanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?