2011 Aralık Anneleri

kızlar bende bugün buzdolabına poğaça(peynirli,sade) un kurabiyesi ve tuzlu kurabiye yaptım soğutup atıcam dolaba hep düşünüyodum dolaba bişey yapmadım ya aniden gidersem doğuma diye neyse ki yaptım sonundaçok şükür bütün hazırlıklar tamamlanmış durumda veeeee sonnnn 9 günümüz inşallah

Kizlarr benim bugun itiibariyla 9 ay 10 gunum tamamlanmis bulunmakta.
Ama benim oglus yerinde rahat ki bizde tik yok
Bekliyoruz bakalim pasayi. Beklemek cook zorr, gelsin artik dimi ama

Destinacığım sepet şahane olmuş, ellerine sağlık .
Selam tatlı annecikler nasılsınız bakayım ? Oğlumla biz iyiyiz :)

Kizlarr benim bugun itiibariyla 9 ay 10 gunum tamamlanmis bulunmakta.
Ama benim oglus yerinde rahat ki bizde tik yok
Bekliyoruz bakalim pasayi. Beklemek cook zorr, gelsin artik dimi ama
Oy maşallah gelir hayırlısıyla artıkın .

Selam canm 37+2deyim şöyle 2 hafta falan kalsa süper olacak . Senin günün belli mi hayırlısıyla?

inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun bizim sezeryan günümüz 14 aralık inşallah bugünü bi de doğum gününü saymazsak soonnn 9 gün inşallah

Son düzenleme:
inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun bizim sezeryan günümüz 14 aralık inşallah bugünü bi de doğum gününü saymazsak soonnn 9 gün inşallah

Ay inşallah bakalım ya :) Heyecanlanıyor musun ya ben günler yaklaştıkça çok tuhaf oluyorum meraktan, heyecandan, korkudan çıldıracağım .

Ay inşallah bakalım ya :) Heyecanlanıyor musun ya ben günler yaklaştıkça çok tuhaf oluyorum meraktan, heyecandan, korkudan çıldıracağım .

bende çok heyecanlanıyorum ya aslında daha çok merak benimki nasıl kime benziyo
inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız kuzucuklarımızı
benim kociş aradı bugün erken gelicekmiş benim daha yemeğim yok mutfak desen almış başını gitmiş anca yetiştirim kendine iyi bak bebişi de seni de öptük

Kolay gelsin canm . Bizde öptük tatlı teyzemizle bebişini .

geçmiş olsun cnm günler yaklaştıkça stresten oluyordur böyle şeyler bir daha yaşama inş..eşinde paniklemiştir:))
hem de nasıl panikledi yazık;o hali gozumun onüne geldıkçe gülüyorumda aslında;sabah dıyor senın nıyetın benden kurtulmak demi deprem falan bahane:))
buarada maşallah sana sepet çok hoş olmuş;ellerine sağlık

i nasip
ellerine sağlık canım;Rabbim saglıklı güzel günlerde yemeyi nasip etsin inş.h
DDERYACIM canım tekrardan hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inş.h doğum sırasında ettiğin dualrın kabul olur inş.h..cok güzel anlatmışssın hikayenı okurken cok duygulandım:2::2:

dderya canım çok güzel anlatmışsın. maşallah sana da bade'ye de.

destina canım ellerine sağlık maşallah sana.

halimeciğim iyiym ama çok heyecanlıyız. bi de arada karnım belim ağrıyo, sonra geçiyo. ay seninki çok az kaldı. hemen koy bebişin resmini. ben çatlarım yoksa

annemler haftaya pazar burda olacaklar. bi gelseler daha da anlicam doğumun yaklaştığını. of ben çok heycan yaptım yaaaaa

heyecan korku merak kaygı ne ararsanız var valla...en çokta korku...epidural sezeryan istiyorum panik olmam inşallah...
Aynen canm ya dizlerim titriyor şimdiden .
Naber kız ? Çarşamba gelecek dimi Halimenin fıstığı hayırlısıyla .
Günlerimiz azalıyor . :18: Bebişimi çok merak ediyorum bir kerecik gördüm yüzünü babasına benziyordu yavrum . Kurban olurum hayırlısıyla bir kucağımıza alsak .

canmımm tekaradan gözun aydın allah analı babalı buyutsun....okurken resmen ordaydım sankı..herley gozumde canlandı çok duygulandım.sankı bende senınle beraber doğurdum yanı..:)))) umarım herşey ıstedıgın gıbı olur canımm

maşallahhhhh canımyaaa sen ne hamarat bı hatunsun yaaaaaa..senı gördukçe acaba ben bayanmıyım dıyorum hiç anlamam bu işlerden gule gule kullansın bebikkkk

dderyacım Allah analı babalı büyütsün..aynı benim doğumuma benziyo seninki de ama ben ıkınma konusunda senin kadar başarılı değildim o ayrı..

dderya gözün aydın canım doğum hikayeni çok güzel anlatmışsın sadece beni korkutan açılma varmı diye yapılan muayeneler :18::18::18:

ayy yok canım yaa arkadaş özelde yapmasına rağmen pis getirdiler bebişi siliyorlar sanırım sadece... demekki her hastanede farklı...

rabbim senin gibi kolay doğumlar nasip etsin bizlerrede canım okudukça gözyaşlarıma hakim olamadım bende herkes gibi çok güzel anlatmışsın hikayenizi doğurasım vardı hepten çoğaldı sayende bende senin gibi biran önce kucağıma almak istiyorum bu duyguları yaşamak için... rabbim sizlere uzun ömürler versin eşine akıl fikir evinize huzur versin inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…