2011 Aralık Anneleri

Kizlarr benim bugun itiibariyla 9 ay 10 gunum tamamlanmis bulunmakta.
Ama benim oglus yerinde rahat ki bizde tik yok
Bekliyoruz bakalim pasayi. Beklemek cook zorr, gelsin artik dimi ama

cnm valla seni şimdi heyecan basmıştır. ha geldi ha gelecek diye :) Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah kuzuna:))

valla cnm inşallah fırsatını bulur da eklerim. bayram kalabalığı olucak sanırım evde:) k.validem ile eşimin anneannesi geliyor. zaten teyzemler, kuzenler, ablam abim derken ev cümbüş olur ama benim gözüm kızımdan başkasını görmez sanırım... ha bi de kocacığımı tabii ki

inşallah gelecek tanemcim ya... heyecan doruklarda vallaaaaaaa

mrb kızlar bakıyorumda yine forum pek sessizz haftasonu malum...
derya'cım tekrardan gözün aydın doğum hikayeni okudum inş en kısa zmanda bizlere de nasip olur yazmak
bende yarın doktora gideceğim bakalım neler olacak çok merak ediyorum inş oğlumun kafası normaldir büyümesin artıkta normal doğurayım dua edin bana

hanımlar bebeklerinizin kiloları nasıl 34-4 günlüğüz oğlumun kilosu 2.300 sanki zayıfmış gibi geldi bana,yoksa normal mi acaba?

Kizlar biz evimize geldik kizimla. Carsamba taburcu olduk. Ancak yazabiliyorum, kizimdan ayrilamadim kac gundur.. Allah bu duyguyu her bekleyen ve isteyene tattirsin insallah.. Saglikli ve kolay dogumlar dilerim.
Dogum hikayem yok cunku acil sezeryan oldum bi bayildigimi bi ayildigimi hatirliorum :44:

tesekkürler cnm seninkininde resmini paylaş gelince:) ahşap boyamayı bılmıyorum cnm bi onu ögrenemedim:))

ellerine sağlık cnm benim :)) ben de boş durmuyorum bu arada. eşime atkı örüyorum saç örgülü. bitirebilirsem eklerim

sagol halimem :) ör ör yarın eşine süpriz yaparsın allah kavuştursun şimdiden

canım yine döktürmüşsün süpersin süpersin ya maşallah sana

teşekkürler cnm elimdeki malzemelerden bişeyler yapmaya çalıştım işte

Kizlarr benim bugun itiibariyla 9 ay 10 gunum tamamlanmis bulunmakta.
Ama benim oglus yerinde rahat ki bizde tik yok
Bekliyoruz bakalim pasayi. Beklemek cook zorr, gelsin artik dimi ama

ayy cnm inş biran önce dogurursun artık bekletmesin seni bebişş

Destinacığım sepet şahane olmuş, ellerine sağlık .
Selam tatlı annecikler nasılsınız bakayım ? Oğlumla biz iyiyiz :)
teşekkürler tanem ne güzel hep iyi olun inş cnm

sagol cnm depremsiz geceler olsun sana

sagol cnm o heyecan artık tavan yaptı hepimizde

maşallahhhhh canımyaaa sen ne hamarat bı hatunsun yaaaaaa..senı gördukçe acaba ben bayanmıyım dıyorum hiç anlamam bu işlerden gule gule kullansın bebikkkk

sagol zuzuzum seninde başka marifetlerin vardırrr hala buralarda olman güzel

hadi hayırlısı inş aysuncum güzel haberlerle gelirsin inş yarın

kızlar ya benim bir kaç gündür sorunum var benim gibi böyle derdi olan var mı merak ettim..makat bölgesinde üzüm tanesi kadar bir şişlik oluştu agrı yapıyor cok ve ılk zamanlar wc ye gittiğimde kanama yapıyordu ama şimdi wc ye gitmesemde çamasırım bakıyorum hep kanlı..işin kötüsü ilk gördüğümde herseferinde bir ürküyorum nişanmıdır diye ama sonra anlıyorum makattan oldugunu..internette araştırdıgıma göre fissür deniliyormuş buna..ya bu şekilde dogum bile yapamam ben cok agrı yapıyor ve ıkınmaya hiç gelmiyor..cok canım sıkıldı normal dogum düşündüğüm için..inş dogum yapana kadar gecer yarın krem alıp kullanıcam bakalım..

Cnmmm onceliklee yine dokturmussun diye seni tebrik ediyorm :)) cok guzel olmus sepet cektigin problemde ins yakin zamanda duzeliir ins istedigin gibi dogumunu yaparsin cnm yaa

alp-se tşk ederim cvp verdiğin için.. dokotor bi sorun yok gayet normal diyo fakat 28 inde sezeryan için gün verdi 24 günde ne kadar kilo alıcak ki baya bi kafaya taktım ama hayırlısı artık sağlıklı olsun da tek istediğim o..

Cnmmm onceliklee yine dokturmussun diye seni tebrik ediyorm :)) cok guzel olmus sepet cektigin problemde ins yakin zamanda duzeliir ins istedigin gibi dogumunu yaparsin cnm yaa

sagol kubracım tesekkurler ..aminn inş gecer ya
sen nasılsın nasıl gidiyor dinlenebılıyormusun kayınvalıden geldikten sonra

cnm ultrason ölçümlerine cok takılma son aylarda düzgün ölçemiyorlar doktorun normal dıyorsa normaldır merak etme

tekrar gözün aydın cnm. allah analı babalı büyütsün kuzunu inşallah...

sagol halimem :) ör ör yarın eşine süpriz yaparsın allah kavuştursun şimdiden

bugün itibariyle tam 61 gün oldu fatmacım yaa Rabbim kazasız belasız kavuştursun inşallah bizi. bu arada valla makine gibi örüyorum yetiştirmek için

kuzum yaa, yarın doktora mı gitsen. o kadar normal doğum yanlısı bi annesin kii, sezeryan olursan çok üzüleceğini tahmin edebiliyorum ama illa ki vardır herşeyde bi hayır...

kızlar mardin doğurmuş duydunuz mu? 10 aralık değil miydi sezeryan tarihi??? beni yine heyecan bastı :))

Son düzenleme:

aynen halimem ya böyle bir sebepten sezeryan olacak olursam cok üzülürüm birde bende sizlerin aksine aşırı derecede sezeryandan korkuyorum :26: doktora gitmeyede cekiniyorum böyle bir sebepten kızkardeşim eczanede calışıyor ona sordum zaten ıkı tane kremı var yarın veririm kullanırsın dedi inş o iyi gelir..yok yere nerden cıktı böyle bir şey bilmem ki

mardine bende cok şaşırdım dogurdugunu ögrenince face de acıklamış bakarsın cnm ordan

okudum cnm şimdi. kırılmış da bize ( ama ben doktora gittiğini bile bilmiyordum. ki çok dikkatli takip ederim topiği neyse ki almış ya kuzusunu sağlıkla kucağına, bize o yeter... krem konusuna da gelince, çekinme cnm git doktora, belki sandığın şey değildir. bak yüzdük yüzdük sonuna geldik, herşeye dikkat etmek lazım...

evet bende enson görümcesiyle kayın valıdesine kızdıgını hatırlıyorum şimdi okuyunca cok şaşırdım

off off halimem ya kadın olmak ne zor bakalım yarın olsunda inş belkı önce tel acar anlatırım durumumu..

valla zor tabii cnm ama bence de sor. hatta git. inşallah çözümü kolay bişeydir de sorun kalmaz ortada...

iyidir canım ya arkadaşlar gelmişti akşam da çıkmak zorunda kaldım hemen. şuanda da belim feci ağrıyo.
canım geçmiş olsun. bence ihmal etme, git doktora. belki bi çaresi vardır da doğuma kadar geçer, yoksa ıkınamazsın, kanarsa. bence tedbirini al.:44::44:

ya ben de şimdi okudum, aslında bütün mesajları takip ediyorum, ama öle bi lekelenmesi olduğunu hatırlayamadım:44::44:yoksa tabiki aklıma gelirdi benim de. zaten az kişi kaldık burda. ama ben de senin gibi en son kayınvalidesiyle görümcesi gelmişti evine sadece bebeğin odasına bakmışlardı benle ilgilenmediler diye çok kızmıştı ben orda kalmışım:26::26:

Son düzenleme:
destina; bu arada senin ticker niye atağa geçmiş. 37+6 olması gerekmiyor muydu??? artık ordaki bebiş bile sabırsızlandı mı???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…