Kizlarr benim bugun itiibariyla 9 ay 10 gunum tamamlanmis bulunmakta.
Ama benim oglus yerinde rahat ki bizde tik yok
Bekliyoruz bakalim pasayi. Beklemek cook zorr, gelsin artik dimi ama
dderya canım çok güzel anlatmışsın. maşallah sana da bade'ye de.
destina canım ellerine sağlık maşallah sana.
halimeciğim iyiym ama çok heyecanlıyız. bi de arada karnım belim ağrıyo, sonra geçiyo. ay seninki çok az kaldı. hemen koy bebişin resmini. ben çatlarım yoksa
annemler haftaya pazar burda olacaklar. bi gelseler daha da anlicam doğumun yaklaştığını. of ben çok heycan yaptım yaaaaa
Aynen canm ya dizlerim titriyor şimdiden .
Naber kız ? Çarşamba gelecek dimi Halimenin fıstığı hayırlısıyla .
Günlerimiz azalıyor . :18:Bebişimi çok merak ediyorum bir kerecik gördüm yüzünü babasına benziyordu yavrum . Kurban olurum hayırlısıyla bir kucağımıza alsak .
tesekkürler cnmmaşallah becerikli hatun olunca böyle oluyor demekki:) benim sepeti arkadaşım yapıyor bitmiş getirecem diyor... ayrıca losa şerbeti dağıtayım diye tepsi boyaması yapmış... bebek erkek olunca mavi boyamış tepsiyi ve bebek resimleri yapmış içine... biliyorsan ahşap boyama bunu da yapabilirsin...
ellerine sağlık cnm benim :)) ben de boş durmuyorum bu arada. eşime atkı örüyorum saç örgülü. bitirebilirsem eklerim
canım yine döktürmüşsün süpersin süpersin ya maşallah sana
kızlar bende bugün buzdolabına poğaça(peynirli,sade) un kurabiyesi ve tuzlu kurabiye yaptım soğutup atıcam dolaba hep düşünüyodum dolaba bişey yapmadım ya aniden gidersem doğuma diye neyse ki yaptım sonundaçok şükür bütün hazırlıklar tamamlanmış durumda veeee e sonnnn 9 günümüz inşallah
Kizlarr benim bugun itiibariyla 9 ay 10 gunum tamamlanmis bulunmakta.
Ama benim oglus yerinde rahat ki bizde tik yok
Bekliyoruz bakalim pasayi. Beklemek cook zorr, gelsin artik dimi ama
teşekkürler tanemDestinacığım sepet şahane olmuş, ellerine sağlık .
Selam tatlı annecikler nasılsınız bakayım ? Oğlumla biz iyiyiz :)
hem de nasıl panikledi yazık;o hali gozumun onüne geldıkçe gülüyorumda aslında;sabah dıyor senın nıyetın benden kurtulmak demi deprem falan bahane:))
buarada maşallah sana sepet çok hoş olmuş;ellerine sağlık
i nasip
ellerine sağlık canım;Rabbim saglıklı güzel günlerde yemeyi nasip etsin inş.h
DDERYACIM canım tekrardan hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inş.h doğum sırasında ettiğin dualrın kabul olur inş.h..cok güzel anlatmışssın hikayenı okurken cok duygulandım:2::2:
dderya canım çok güzel anlatmışsın. maşallah sana da bade'ye de.
destina canım ellerine sağlık maşallah sana.
halimeciğim iyiym ama çok heyecanlıyız. bi de arada karnım belim ağrıyo, sonra geçiyo. ay seninki çok az kaldı. hemen koy bebişin resmini. ben çatlarım yoksa
annemler haftaya pazar burda olacaklar. bi gelseler daha da anlicam doğumun yaklaştığını. of ben çok heycan yaptım yaaaaa
maşallahhhhh canımyaaa sen ne hamarat bı hatunsun yaaaaaa..senı gördukçe acaba ben bayanmıyım dıyorumhiç anlamam bu işlerden gule gule kullansın bebikkkk
mrb kızlar bakıyorumda yine forum pek sessizz haftasonu malum...
derya'cım tekrardan gözün aydın doğum hikayeni okudum inş en kısa zmanda bizlere de nasip olur yazmak
bende yarın doktora gideceğim bakalım neler olacak çok merak ediyorum inş oğlumun kafası normaldir büyümesin artıkta normal doğurayım dua edin bana
canım son vakıtler ölçümler dogru olmayabılırmıs;eger doktorun herşey normal dıyorsa sorun yokturhanımlar bebeklerinizin kiloları nasıl 34-4 günlüğüz oğlumun kilosu 2.300 sanki zayıfmış gibi geldi bana,yoksa normal mi acaba?
sagol cnmdepremsiz geceler olsun sana
kızlar ya benim bir kaç gündür sorunum var benim gibi böyle derdi olan var mı merak ettim..makat bölgesinde üzüm tanesi kadar bir şişlik oluştu agrı yapıyor cok ve ılk zamanlar wc ye gittiğimde kanama yapıyordu ama şimdi wc ye gitmesemde çamasırım bakıyorum hep kanlı..işin kötüsü ilk gördüğümde herseferinde bir ürküyorum nişanmıdır diye ama sonra anlıyorum makattan oldugunu..internette araştırdıgıma göre fissür deniliyormuş buna..ya bu şekilde dogum bile yapamam ben cok agrı yapıyor ve ıkınmaya hiç gelmiyor..cok canım sıkıldı normal dogum düşündüğüm için..inş dogum yapana kadar geceryarın krem alıp kullanıcam bakalım..
Cnmmm onceliklee yine dokturmussun diye seni tebrik ediyorm :)) cok guzel olmus sepet cektigin problemde ins yakin zamanda duzeliir ins istedigin gibi dogumunu yaparsin cnm yaa
alp-se tşk ederim cvp verdiğin için.. dokotor bi sorun yok gayet normal diyo fakat 28 inde sezeryan için gün verdi 24 günde ne kadar kilo alıcak ki baya bi kafaya taktım ama hayırlısı artık sağlıklı olsun da tek istediğim o..
Kizlar biz evimize geldik kizimla. Carsamba taburcu olduk. Ancak yazabiliyorum, kizimdan ayrilamadim kac gundur.. Allah bu duyguyu her bekleyen ve isteyene tattirsin insallah.. Saglikli ve kolay dogumlar dilerim.
Dogum hikayem yok cunku acil sezeryan oldum bi bayildigimi bi ayildigimi hatirliorum :44:
sagol halimem :) ör ör yarın eşine süpriz yaparsın allah kavuştursun şimdiden
kızlar ya benim bir kaç gündür sorunum var benim gibi böyle derdi olan var mı merak ettim..makat bölgesinde üzüm tanesi kadar bir şişlik oluştu agrı yapıyor cok ve ılk zamanlar wc ye gittiğimde kanama yapıyordu ama şimdi wc ye gitmesemde çamasırım bakıyorum hep kanlı..işin kötüsü ilk gördüğümde herseferinde bir ürküyorum nişanmıdır diye ama sonra anlıyorum makattan oldugunu..internette araştırdıgıma göre fissür deniliyormuş buna..ya bu şekilde dogum bile yapamam ben cok agrı yapıyor ve ıkınmaya hiç gelmiyor..cok canım sıkıldı normal dogum düşündüğüm için..inş dogum yapana kadar geceryarın krem alıp kullanıcam bakalım..
tekrar gözün aydın cnm. allah analı babalı büyütsün kuzunu inşallah...
bugün itibariyle tam 61 gün oldu fatmacım yaaRabbim kazasız belasız kavuştursun inşallah bizi. bu arada valla makine gibi örüyorum yetiştirmek için
kuzum yaa, yarın doktora mı gitsen. o kadar normal doğum yanlısı bi annesin kii, sezeryan olursan çok üzüleceğini tahmin edebiliyorumama illa ki vardır herşeyde bi hayır...
aynen halimem ya böyle bir sebepten sezeryan olacak olursam cok üzülürüm birde bende sizlerin aksine aşırı derecede sezeryandan korkuyorum :26: doktora gitmeyede cekiniyorum böyle bir sebepten kızkardeşim eczanede calışıyor ona sordum zaten ıkı tane kremı var yarın veririm kullanırsın dedi inş o iyi gelir..yok yere nerden cıktı böyle bir şey bilmem ki
mardine bende cok şaşırdım dogurdugunu ögreninceface de acıklamış bakarsın cnm ordan
okudum cnm şimdi. kırılmış da bize( ama ben doktora gittiğini bile bilmiyordum. ki çok dikkatli takip ederim topiği neyse ki almış ya kuzusunu sağlıkla kucağına, bize o yeter... krem konusuna da gelince, çekinme cnm git doktora, belki sandığın şey değildir. bak yüzdük yüzdük sonuna geldik, herşeye dikkat etmek lazım...
evet bende enson görümcesiyle kayın valıdesine kızdıgını hatırlıyorum şimdi okuyunca cok şaşırdım
off off halimem ya kadın olmak ne zorbakalım yarın olsunda inş belkı önce tel acar anlatırım durumumu..
iyidir canım ya arkadaşlar gelmişti akşam da çıkmak zorunda kaldım hemen. şuanda da belim feci ağrıyo.Aynen canm ya dizlerim titriyor şimdiden .
Naber kız ? Çarşamba gelecek dimi Halimenin fıstığı hayırlısıyla .
Günlerimiz azalıyor . :18:Bebişimi çok merak ediyorum bir kerecik gördüm yüzünü babasına benziyordu yavrum . Kurban olurum hayırlısıyla bir kucağımıza alsak .
canım geçmiş olsun. bence ihmal etme, git doktora. belki bi çaresi vardır da doğuma kadar geçer, yoksa ıkınamazsın, kanarsa. bence tedbirini al.:44::44:kızlar ya benim bir kaç gündür sorunum var benim gibi böyle derdi olan var mı merak ettim..makat bölgesinde üzüm tanesi kadar bir şişlik oluştu agrı yapıyor cok ve ılk zamanlar wc ye gittiğimde kanama yapıyordu ama şimdi wc ye gitmesemde çamasırım bakıyorum hep kanlı..işin kötüsü ilk gördüğümde herseferinde bir ürküyorum nişanmıdır diye ama sonra anlıyorum makattan oldugunu..internette araştırdıgıma göre fissür deniliyormuş buna..ya bu şekilde dogum bile yapamam ben cok agrı yapıyor ve ıkınmaya hiç gelmiyor..cok canım sıkıldı normal dogum düşündüğüm için..inş dogum yapana kadar geceryarın krem alıp kullanıcam bakalım..
evet bende enson görümcesiyle kayın valıdesine kızdıgını hatırlıyorum şimdi okuyunca cok şaşırdım
off off halimem ya kadın olmak ne zorbakalım yarın olsunda inş belkı önce tel acar anlatırım durumumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?