2011 Aralık Anneleri

bu arada senin ticker niye atağa geçmiş. 37+6 olması gerekmiyor muydu??? artık ordaki bebiş bile sabırsızlandı mı???

cnm benim ticker gece 12 olmadan 11'i görünce gün atlıyor nedense bende 1 saat erken geçiş yapıyoruz

ve bu arada 38. haftamızda dolmuş oldu ne güzellll artık ne zaman dogsa olurrr ama haftasonu olmasın ev cok dagılıyor başedemiyorum haftasonları
evim topluyken gitmek istiyorum doguma eşimde dert ettiğin şeye bak diyor ama öyle napim ev karışıkken gidecek olsam aklım evde kalır bılıyorum rahat edemem

ben hiçbir zaman senin gibi bi hatun olamicam sanırım:)) derli toplu olmayı herkes çok ister ama doğuruyorum yaaaaaaaa, bundan daha büyük bi bahane olabilir mi??* kuzum koy ver gitsin ya, rahat bırak kuzuyu. ne zaman isterse o zaman gelsin :)

sagol cnm ya inş gecer bu arada bende aynı senın hatırladıgını hatırlıyordum marrdinle ilgili o bel agrısı bu aralar bende de cok oluyor vucudumuzun anatomisi bozuldu ıyıce:26:

iyi geceler kızlar...
2 gündür kızımın haraketleri azaldı sanki.yeri iyice daralmaya başladı galiba.birde sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.bu ağrılar aslında bel ağrısıyla beraber oluyor ama öyle girip çıkan cinste değil.bana sürekli gibi geliyor.ve birden karnımın altına kasılma geliyor alttan çekiyorlar gibi hissediyorum.yarın doktora gideceğim bakalım sancı çıkacakmı

ya bende hiç bu konuda relax olamıyorum bişey yapacagım zaman herşey tastamam olsun istiyorum takıntı işte bu da eşim cok gülüyor bu halime ya sen dogum yapacagın zaman evi napcan boşver toplanır dıyorda bende olmaz doguma bıle gıtmem bu şekılde dıyorum

inşallah güzel haberler alırsın cnm :)

selammm

herkese

nasilsiniz kizlar....

slm... iyiyiz cnm. saol. sen nasılsın???

kızlar yaa; soğuk buhar makinesi aldınız mı? biz kızımla klimalı odada yatıcaz ve havayı çok kurutuyor. çok az vaktim kaldı. alsam mı hemen, bilemedim valla??? :26::26::26:

gecmiş olsun cnm daha önce hiç öyle bişeey yaşamadığım için bişey söyleyemiyorum cnm sana ama bence hiç gecikmeden doktora git..inş kötü bişey olduğunu sanmıyorum ben

eşin yerden göğe kadar haklı valla... sen içini ferah tut. herkes bebeğine bakacak evine diil. evine bakan da fesatlık için bakar. sıkma sen canını...

bende iyi sayilirim

bel agrilarim olmazsa daha iyi olucam napalim

ben kaçıyorum kızlar... atkı örüyorum da, yarın akşama kadar yetiştirmem lazım. öpüyoruz hepinizi... ii gecelerr

sagol kubracım tesekkurler ..aminn inş gecer ya
sen nasılsın nasıl gidiyor dinlenebılıyormusun kayınvalıden geldikten sonra

Cok sukur canm hersey yolunda bosuna stres yaptmm ben cok sukur iyiyizz ben dinlenmek istemesemde zorla oturtuyo benii sagolsun :) dogumdan sonrada yatacan diyoo 5-6 yil sonra keske yatsaydim diye uzulursun diyor elh Allah razi olsun ondan bide yasli degil ondan sanirim baya yardimci oluyor 46 yasinda esimle arasinda 16 yas var saniri
:) allah herkesi iyi kapiya denk getirsin insAllah

ah canım ya, doğum hikayeni okurken öyle duygulandım ki, ağlamaktan içim çıktı.. çok güzel anlatmışsın..
zaten senin doğuma gittiini duyduğum günde olanları ve bi gece önceki eşinle barışmanızı eşime anlatırken de duygulanıp ağlamıştım.. farklı duygular yaşattın burda bize canım ya.. artık hepsi geride kalır ve bebişinizle heeeep mutlu olursunuz inşallah çok dua ettim size...
neyse sana da bebişini de maşallah,
Artık Allah sizi birbirinizden ayırmasın inşallah..
bide darısı da başımıza..
Bişey sorcam, doğum doktorun söylediği saati bulmadı sanırım anladığım kadarıyla, en son akşam 7 deki şiddetli sancılar , sonraki olanlar.. gece 12 yi buldumu merak ediyorum.. kaçtı doğum saatin?? ne kadar sürdü şiddetli sancılar merak ediyorum..
birde ben buna dayanabilirmiyim onu da merak ediyorum sana maşallah canım benim..
ama dayanacağım, normal doğum olmasını çok istiyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa..

gecmiş olsun cnm daha önce hiç öyle bişeey yaşamadığım için bişey söyleyemiyorum cnm sana ama bence hiç gecikmeden doktora git..inş kötü bişey olduğunu sanmıyorum ben

sagol cnm yarın olsun hayrolsun bakalım

hiç anlamıyorum cnm böyle şeylerden:44:

nasıl bişeydir bende bilemiyorum kı bu dogum sancılarının yarına belli olur inş neymiş ne deilmiş

selammm

herkese

nasilsiniz kizlar....

selam cnm iç güveysinden hal nice takılıyoruz işte

ben kaçıyorum kızlar... atkı örüyorum da, yarın akşama kadar yetiştirmem lazım. öpüyoruz hepinizi... ii gecelerr

ıyı geceler cnm yarın önemli bır gun senın için

Becerikli hatunlaar sizi kolay gelsin cnmm :) Allah kavustursuun once esin sonrada prensesinle insss kuzum bende optm sizi kibakinn iyi gecelerrrr

maşallah ne güzel cnm cok sevindim senin adına allah razı olsun kayınvalıdenden de inş..haklı aslında dogum sonrası yatmak lazımmış ılerde acısı cıkar dıyorlar yatmayınca bende kımsenın gelmesıne gerek yok ben kendım halederim işlerimi diyorumda annemde sonra ilerde cekersin acısını dıyor vucut ıyı toparlanamıyormuş ozaman..

cnm saat akşam 10 cıvarında sanırım dogum yapmış derya faceden hatırladıgım kadarıyla..

yarın doktor kontrolümüz var bakalım neler olacak.. bugün nolur ne olmaz doğururum belki diye evi tekrar temizledim... ortalığı toparlayıp ütü yaptım ama koptu belim koptu... akıntım fazlalaştı ve rengi nedense koyulaştı... bakalım doktor ne diyecek bu duruma giren çıkan ağrı değil ama adet olacakmışım gibi sürekli ağrı hissediyorum...

bide doğuma alıyorlarmı beni aman allahım..
çatı muayenesi yapılacak yarın allah yardımcımız olsun

hayırlı haberlerle gel inş..

burcuda almış bebişini kucağına hayırlısı olsun en son kayınvalidesi ve görümcesiningelip bebek odasına bakıp gitmlerinden yakınmıştı sanırım ama kayınvalideleri güya mardinin beli felan ağrıyor diye gittikleri ama onunla ilgilenmedikleri vardı gündemde....
bir gün öncesindede doktor kontrolüne gittiğinde wcye gitmiş kahverengi lekelenme görmüş doktora sormuş normal demiş artarsa ve ağrın sancın olursa artarsa erken alırız bebeği demişti ondan sonrada görünmemiş... :) herhalde gecesinde felan ağrısı lekelenmesi arttı erken aldılar ...
hayırlısıyla almış bebeğini kucağına önemli olan o rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah...

darısı biz doğurmayanların başına artık 39uda bitirdik 40a adım attık gelsin artık bizede şu sancılar yaaa
nedense sezeryan isteyenin sancısı kanaması vs. geliyor normal doğum adayı oluyor normal doğum isteyen bekle bekle ölüp bitiyor sonunda bir katakulleyle hooppp sezeryan biliyorum benimde öle olucak ama umut bekliyorum işte gelir belki sancılarımız diye :)

Son düzenleme:
günaydıın.

pintoss senle günlerimiz birmiş. ben de doğuramıom die stres yapıyorum. bi de benim bebek iri. 4 kilo olucak bu hafta sonuna kadar tahminen. 4 kilo doğurabilir miyim ben yaa :/ çatım normal doğurmaya müsaitmiş. 4 kilo bebeği normal doğurtuolar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…