2011 Aralık Anneleri

canım daha önce hiç konuşmamıştık ama tebriklerimi kabul et. senin adına çok sevindim ve adeta yaşadım anlattıklarını, gerçekten bu bir zafer olmalı hem senin hem bebeğin için. birlikte nice zaferlere imza atın güzel kızınla, güle güle büyütün:))

rica ederim ne demek arkadaşım, bence yine de telaşe mahal yok sen içini ferah tut, doktorun öyle uygun gördüyse o en iyisini bilir sen doktoruna güven eminim gayet sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına, sevgiler:))

günaydın kızlar.

dün anneme kavuştum, darısı tüm anneciğini bekleyen hamişlerin başına:))
ve annem gelir gelmez dün akşam yemeğinden sonra bir sancı tuttu belimde ama hiç yorgunluk sancısı gibi değil çok farklı bir bel ağrısı ve karnım taş kesti adeta, doktorumla perşembe randevum vardı aradım telde durumu anlatayım belki yarın gel der bir yol gösterir diye, kendisi de ameliyatlı adamcağız hemen hastaneye git nstye gir haberleşelim dedi.hadiii ailecek gittik hastaneye panik halde ,nstde çok az sancı çıktı birşey yok dedi nöbetçi hemşire doktorla haberleştiler durumu anlattı falan nst bilgilerini verdi doktorda bugün gelmemi söyledi birazdan gidicez doktoruma bakalım neler olacak daha da zaman var ama:)) ya oğluşum ya annesi yanlşı alarm veriyor:)) bakalım ne diyecek doktorumuz. hepinizi öpüyorum...

günaydın kızlar nasılsınız?ben heyecanlıyım yarın çatı muayenesi var bebeğim kafasını iyice doğum kanalına yerleştirmiş doktorum çatına 38 de bakalım ona göre yolumuzu çizelim dedi normal doğum olacak yüksek ihtimalle çok heyecanlıyım:18:

canım çok uzun zamandır ilk defa bi doğum hikayesine ağladım Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah

süper süper süpersinnnnnnnn dicek söz bulamıyorum sana

kiloyu kafaya takma canım. benim oğluş bi hafta 300 gr birden aldı sonraki hafta 50 gr az çıktı. takılma artık bu saatten sonra kiloya

bizim bi tanıdık oğlunu 5 kilo doğurmuş. onu öğrendikten sonra eskisi kadar korkmamaya başladım D

slm kızlar doktordan geldık şimdi....nstye gırdım ılk defa sancı çıktı,biraz hıssettım sankı belım ağrıdı,ara arada ağrıyo...doktor çarşamba gelbıda dıycek sandım amaaaaa çarşamba doğuma allaım dedı şok olduk bırden heycan bastı napcambennn 1 gunvar..birden denırmı yahuu 10 aralıktı ne guzel daha vaktım vardı neyse çarşambaya sonunda doğurcam :)))) sınemın yanınada ugradım bugun sezeryanla doğum yapcaktı belkıde şimdiye kadar yapmıştır doğumu çok heycanlıydı onu gorunce bende heycanlandım moral verıyım dedım hiçbişey dıyemedım bırden tutuldum kaldım :))))

canım ben karadenizde olduğum için hava zaten nemli, onun için almadım ama görümcem ıspartada. orası çok kuru ve çocuklar çok rahatsız oluyomuş, gece burunları tıkanıyomuş uyuyamıyolarmış fln o almıştı. istersen biraz fiyat olarak uygun bişey al, sinbonun falan vardı yanlış hatırlamıyosam. baktın işe yaramadı çok üzülmezsin.
tamam şimdi oldu. öncesinde demekki mardin söylemiş de biz unutmuşuz.

kendin için de öyle düşünme canım ya. insallah sancın gelir o kadar bekliyosun, son bir hafta fln kalmış. gelir sancın merak etme.
amin. insallah hayırlı haberlerle gelirsin. bi de bebişle dönermişsin. ne güzel.

hadi hayırlısı canım. güzel haberlerle dön insallah.

ayyy canım ya hadi gözün aydın olsun. çarşamba ne ki. yarını geç, hazırlıklarla biter gider zaten. ayy sonunda sen de doğurcan. şükür önümüz açılıyohayırlısı olsun canım. allah yardımcın olsun.

evet canım sonunda gudubetlık gıttı :))) hadı bakalım arkamdan kım gelcek :))) sen gelırsın belkıde belkıde halımemm gelır :)) deryaaa daha dursun o :))

ayyyy Allah Kurtasın...... benimde az kaldı ocakta..... ama bana inanılmaz uzun geliyor....
Ataşehir şifa hastanesini araştırıken bu topiğe düştüm hoşuma gitti.. ne güzel kuzucuklarınıza kavuşmaya günler saatler kalmış....
sağlıkla alın kucaklarınıza inşallah

benı 9gibi anca alırlar sanırsm...:18::18: ayy şaka gibi yaaa belket karnında 9ay sonra kesıp alsınlar :)))) hayırlısı bakalım

:))))))))) amin cnm... haberleşiriz zaten:)

amin, hepimiz inşallah :))))))

kızlaaarrrrrrrrrr!!!!!! eşim yola çıktı. en güzel hislerinizle şöyle bi içinizden geçirin olmaz mı? sağ salim gelsin yanımaaa:18::18::18:

herkese merhaba doğum iznine ayrıldım nihayet ama netim yok o yuzden yazamıyorum ve forumu takip eddemiyorum ama doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum biz hala beklemedeyiz doktorum 41 haftaya kadar beklicez dedi hadi hayırlısı bakalım

Bebegi hastanede yikiolar nie kanli gelsin bunuda ilk defa duydum :) bide gobegi dusmeden yikayabiliosunuz sadece gobek kordonunun kurumasi gerekyigi icin her islandiginda alkolle siliniyo okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…