Bugün dr.a gidecektin sanırım, nasıl çıktı değerlerin?
kızlar ya bugün karnımın üstünde arad abir olan iğne batması şeklindeki küçük ağrılar arttı.. akşamdan beri çok canımı acıtıyor.. eskiden sanırdım ki çok dik oturdum o yüzden kaburgalarım battı.. bugün hep oldu.. akşamdan beri karnımın üstüne iğneler batıyooorrrr...
yaşayan varmı ya da ne ola ki bu??:18:
ilk bebeğim olcak o yüzden bu sancılar nasıl olur bilmiyorum.. öyle bişey mi ki ??:18::18:
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 5 ziyaretçi)
Tanem, biskuvi, pamuk58, arwen, sevi45, sanik, redbull35, luveyla, merliamy, koprina87
Selamlar tatlı annecikler nasılsınız? Taze annecik lüveyla bebişin ve senin iyi olman çok güzel .
Evet ben de sürdüm o kremden ama korktum ya cok çıkınca(
Teşekkür ederim canimm
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 5 ziyaretçi)
Tanem, biskuvi, pamuk58, arwen, sevi45, sanik, redbull35, luveyla, merliamy, koprina87
Selamlar tatlı annecikler nasılsınız? Taze annecik lüveyla bebişin ve senin iyi olman çok güzel .
cnm bende bılmıyorum sancı nasıl olur
ne demek, keşke yardımcı olabilseydim canım..
stres filan yapmıyosun dimi?? olurya eskilerin bi bildiği vardır...
sakin olmaya çalış bence, dikkatini başka şeylere yönelt..
ama uçuk gerçekten çok sinir bozucudur... o çıkış süresince içinden içinden kaşınma ve kabarma hissi.. deli eder insanı..
tekrar geçmiş olsun canım.. inşallah bi daha çıkmaz..
çok tatlısın.. :)))
güzel ve tecrübeli anne..ama sancı konusunda değil..
cnm anestol pomat tedavı edıcı deıl agrıyı azaltıcı bır krem bebanthende yıne tedavı edıcı deil..bunun için zaten sanırım mevcut krem progtolog bırde bunun fıtılı..ben doktora sormadan kızkardeşim direk bunları verdi eczanede kendisi..sonra doktoro sordugumda doktorda bunları verdı 3-4 gunde baya etkı ettı bır daha aklında bulunsun..
r
ıslak mendil olarak ne kullanmayı düşünüyorsun.. yeni doğanlara özel birşey mi yoksa normal bi markamı
evet doğru diyosun canım hayatımdaki en güzel hediyem olacak inşallah tabii daha önümde 4 gün var süpriz yapıp erken gelmeye kalkmazsa kısmet artıkbi kadına verilecek en güzel doğum günü hediyesi bu olsa gerek gözün aydın canım inş. hayırlısı ile alırsın bebeğini kucağına bizde tabiki
kızlar hepinize iyi geceler dilerimm yarına dogurabılmek ümidiyle allah rahatlık versinnn
slm canım kendi adıma artık doğumu bekleyen stresten canı çıkan bir anne adayıyımgelsin artık dünyamıza bebişler sen nasılsın
Sağ olun fıstıklar bende iyiyim hamdolsun. Midem çok yanıyor o sayılmaz sanırım.Sana da selam tatlı annecikk.....
Hayırlısıyla en güzel hediyeyi kucağına almak nasip olsun inşallah .hepinize çok teşekkür ederiz, inşallah sizlerde fazla beklemeden sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize...
Luveylacım maaşallah 40 ınız çıkmış ne güzel, sıkıntıların içinde çok çok geçmiş olsun biran önce iyileşirsin inşallah...
evet gittik ve malesef yine yüksek cıktı deüerlerim canımhakkımızda hayırlısı artık... umarım bebeğim sağlıkla doğar yoksa kendimi asla affedemem biliyorum allah yardımcımız olsun sordugun icin teşekkür ederim
cnm bende bılmıyorum sancı nasıl olur
sana da selam tanembeklıyoruz işte bugunde bıttı artık yarına kaldı umutlarımız
Sende öylesin Luveylacım . Amin hayırlısıyla darısı hepimizin başına . Geçmişte olsun bu arada.Sanada selam sevgili tanem. Çok teşekkürler. Çok şekersin :) iyiyiz şükür. Darısı başına canım. Sağlık sıhhat diliyorum hepinize...
Bu arada ıslak pamuk için uny baby kullandım dedim. Kullandım ifademe dikkat ediniz hastanede ve misafirlikte kullandım onun dışında pamuk ıslatıp kullanıyorum ya da bebişimin poposunu suyun altına veriyorum.
Bebis büyüdükce sıkıntılanmaya başladım ondan oldu belki de
Neyse gecer elbet cok sagol canım iyi geceler
inş bu sefer onuda tecrube ederim:))
iiyi geceler canım..kızlar hepinize iyi geceler dilerimm yarına dogurabılmek ümidiyle allah rahatlık versinnn
Hayırlısıyla en güzel hediyeyi kucağına almak nasip olsun inşallah .
Sağ olun fıstıklar bende iyiyim hamdolsun. Midem çok yanıyor o sayılmaz sanırım.
[/COLOR]
sayılmaz tabi...
bebişlerimiz için sabrettiğimiz küçük ayrıntılar hepsi de...
aman iyi olun şekerler..
[/QUOTE
ben yagli mendil kullanmayi düsünüyorum ama
mümkün oldugunca Dr. pamukla temizle dedi ilik su ile birlikte.
canım sıkma canını son günlerin iyi geçirmeye bak...sanırım hamilelikten dolayı ve doğum stresinden dolayı herşeye sinir oluyozhanımlar iyi geceler. biz de bugun doktor amcaya gittik. kızımız 3100gram olmuş. ayın 16sında sezeryan olacağım. annemlerle tartıştım. pazar gelcekler ama gelmelerini şuanda hiç istemiyorumçok kırıldım. çok ağladım bugun. eşim de kızdı, ben aylardır bir dediğini iki etmiyorum ağlatmıyorum üzmüyorum. bu ne şimdi diye çok kızdı, annemi arayacaktı, zor engel oldum, olay büyümesin dedim. mevzu da şu: ben doğuma sdc annemin gelmesini istiyorum, sonuçta dikişim olcak, yeni bebeğim olcak heyecanlıyım. ama annem, babam ve yeğenim olmadan gelmiyo. çünkü yeğenime o bakıyo. yeğenim 4 yaşında. ben de hem kıskançlık yapar hem de kafam kaldırmaz diye istemiyodum. annem bunu yanlış anlıyo ve mevzuyu farklı noktalara getiriyo. yok ben yeğenimi istemiyomuymuşum. yok ablam darılırmış fln. halbuki ben tabi ki yeğenimi çok seviyorum. küçücük çocuk sevmeme durumum ztn mümkün değil. ben istiyorumki babam yeğenimi alsın, 1 ay idare etsinler. yeğenim de 4 yaşında olmasına rağmen tuvaletini söyleyemediği için annem de babama bırakıp gelemiyo. aslında annemde de değil kabahat. sonuçta iki kızı var. ablamın düşünmesi lazım. o da düşünmüyo malesef. başım çok ağrıyo. biraz geçmişe bakacağım ama çok yazmışsınız. 20 sayfa olmuş. dayanabidiğim kdr bakarım. doğum yapan halime, gülyun ve tabiki zuzuzu gözünüz aydın. insallah kötü hber yoktur hiçbirinizde.bende durumlar böle. iç açıcı pek bi şey yok (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?