2011 Aralık Anneleri

cnm bende bılmıyorum sancı nasıl olur

sana da selam tanem beklıyoruz işte bugunde bıttı artık yarına kaldı umutlarımız

Evet ben de sürdüm o kremden ama korktum ya cok çıkınca(
Teşekkür ederim canimm

ne demek, keşke yardımcı olabilseydim canım..
stres filan yapmıyosun dimi?? olurya eskilerin bi bildiği vardır...
sakin olmaya çalış bence, dikkatini başka şeylere yönelt..
ama uçuk gerçekten çok sinir bozucudur... o çıkış süresince içinden içinden kaşınma ve kabarma hissi.. deli eder insanı..
tekrar geçmiş olsun canım.. inşallah bi daha çıkmaz..

Sanada selam sevgili tanem. Çok teşekkürler. Çok şekersin :) iyiyiz şükür. Darısı başına canım. Sağlık sıhhat diliyorum hepinize...

Bu arada ıslak pamuk için uny baby kullandım dedim. Kullandım ifademe dikkat ediniz hastanede ve misafirlikte kullandım onun dışında pamuk ıslatıp kullanıyorum ya da bebişimin poposunu suyun altına veriyorum.

Bebis büyüdükce sıkıntılanmaya başladım ondan oldu belki de
Neyse gecer elbet cok sagol canım iyi geceler

Canım anestol pomadı zaten dayanılmaz ağrım için kullanıyorum. Bepantenide iyileştiriyor diye ama sanırım uzun sürmesi doğru şeyi kullanmamamdan.
Çok sağol canım yarın hemen alıp kullanacağım.Umarım bu da geçer..

Tekrar teşekkürler..

hepinize iyi geceler iyi sohbetler kızlar.. Bebişim beni bekler..
Öpüyorum...

ıslak mendil olarak ne kullanmayı düşünüyorsun.. yeni doğanlara özel birşey mi yoksa normal bi markamı

bende uni baby yenidoğan aldım ilk bebeğimdede kullanmıştım.

bi kadına verilecek en güzel doğum günü hediyesi bu olsa gerek gözün aydın canım inş. hayırlısı ile alırsın bebeğini kucağına bizde tabiki
evet doğru diyosun canım hayatımdaki en güzel hediyem olacak inşallah tabii daha önümde 4 gün var süpriz yapıp erken gelmeye kalkmazsa kısmet artık

kızlar hepinize iyi geceler dilerimm yarına dogurabılmek ümidiyle allah rahatlık versinnn

sanada iyi geceler inşallah Allah gönlüne göre versin...

slm canım kendi adıma artık doğumu bekleyen stresten canı çıkan bir anne adayıyım gelsin artık dünyamıza bebişler sen nasılsın

Sana da selam tatlı annecikk.....
Sağ olun fıstıklar bende iyiyim hamdolsun. Midem çok yanıyor o sayılmaz sanırım.
Hayırlısıyla en güzel hediyeyi kucağına almak nasip olsun inşallah .

Duruşko Allah korusun tabiikide hayırlısıyla sağlıkla doğacak inşallah . Bidaha ne zaman bakılacak inşallah düşero zamana .

cnm bende bılmıyorum sancı nasıl olur

sana da selam tanem beklıyoruz işte bugunde bıttı artık yarına kaldı umutlarımız

Sende öylesin Luveylacım . Amin hayırlısıyla darısı hepimizin başına . Geçmişte olsun bu arada.
Destina bugün düşünüyorum acaba sancı gelsin diye bu kız ne iş yaptı bugün :)
Yenidoğan kullanacağım ıslak mendilde bende .

Son düzenleme:
Bebis büyüdükce sıkıntılanmaya başladım ondan oldu belki de
Neyse gecer elbet cok sagol canım iyi geceler

haklısın sana diyorum ama ben de öyleyim aslında.. bastırılmış bi sıkıntı sanırım..:18:
iyi geceler..

inş bu sefer onuda tecrube ederim:))

inşallah canım.. dualarımız seninle..

kızlar hepinize iyi geceler dilerimm yarına dogurabılmek ümidiyle allah rahatlık versinnn
iiyi geceler canım.. Allah gönlüne göre versin ..

hanımlar iyi geceler. biz de bugun doktor amcaya gittik. kızımız 3100gram olmuş. ayın 16sında sezeryan olacağım. annemlerle tartıştım. pazar gelcekler ama gelmelerini şuanda hiç istemiyorumçok kırıldım. çok ağladım bugun. eşim de kızdı, ben aylardır bir dediğini iki etmiyorum ağlatmıyorum üzmüyorum. bu ne şimdi diye çok kızdı, annemi arayacaktı, zor engel oldum, olay büyümesin dedim. mevzu da şu: ben doğuma sdc annemin gelmesini istiyorum, sonuçta dikişim olcak, yeni bebeğim olcak heyecanlıyım. ama annem, babam ve yeğenim olmadan gelmiyo. çünkü yeğenime o bakıyo. yeğenim 4 yaşında. ben de hem kıskançlık yapar hem de kafam kaldırmaz diye istemiyodum. annem bunu yanlış anlıyo ve mevzuyu farklı noktalara getiriyo. yok ben yeğenimi istemiyomuymuşum. yok ablam darılırmış fln. halbuki ben tabi ki yeğenimi çok seviyorum. küçücük çocuk sevmeme durumum ztn mümkün değil. ben istiyorumki babam yeğenimi alsın, 1 ay idare etsinler. yeğenim de 4 yaşında olmasına rağmen tuvaletini söyleyemediği için annem de babama bırakıp gelemiyo. aslında annemde de değil kabahat. sonuçta iki kızı var. ablamın düşünmesi lazım. o da düşünmüyo malesef. başım çok ağrıyo. biraz geçmişe bakacağım ama çok yazmışsınız. 20 sayfa olmuş. dayanabidiğim kdr bakarım. doğum yapan halime, gülyun ve tabiki zuzuzu gözünüz aydın. insallah kötü hber yoktur hiçbirinizde.bende durumlar böle. iç açıcı pek bi şey yok(((

canım sıkma canını son günlerin iyi geçirmeye bak...sanırım hamilelikten dolayı ve doğum stresinden dolayı herşeye sinir oluyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…