kızlar ben doguramadıkça habire bişeyler yapmaya devam edicem sanırım..:))
mevlüt için dagıtmaya lavanta keseleri yaptım evdeki kumaşlardan içlerine de lavanta doldurdum havlu dolaplarına koyup kullanabılırler:))
Eki Görüntüle 303178
Eki Görüntüle 303179
aynen bende öle yapıyorumm..yaa biz nezaman doğuracağızz fatma sanırım bizden başka 38 kalmadı herkes doğurdu
kızlar hepinize iyi geceler dilerimm yarına dogurabılmek ümidiyle allah rahatlık versinnn
amin canım keşke yarın doğurupta buraya yazabilsemama sanırım en son ben kalacağım burda aranızdada en kıdemli ben kaldım sanırmı yeter artık dua edin benim için gelsin şu sancılar yaa:)
canım nasılsın??karşılaşamıyoruz hiçkeyifler nasıl ne kadar kaldı doğuma var mı bi işaret
:) iyiyim canım grip gibi nezle gibi olmuşum az biraz burunlarım tıkalı :) sen nasılsın anca geçmişi okuya okuya geldiğimden şimdi gördüm mesajını. keyifler yerinde fazlasıyla hiç bir işaret yok sinir oluyorum 16 aralığa kadar beklicez dedi doktorum ama ben 16sına kadar sancı gelip doğurmassam 4 gün daha durup eşimin doğum gününde (20 aralıkta doğurmayı düşünüyorum) o gün bakıcak çatı muayenesi bebeğin durumu felan uygunsa suni sancı yoksa sezeryan artık umarım bunlara gerek kalmaz o güne kadar sancılarım gelirde doğuruveririm pırt diye... gerçi bir kığpırtı yok bizim sıpanın keyfi yerinde ekmek elden su gölden ohh rahat...
sen nasılsın senden ne var ne yok????
bende henüz çatı muayenesi olmadım..ama şunu çok merak ediyorum acaba gerçekten çatı muayenesi doğumu tetikler mi??
sen ben pamuk annis seplem pintos ...kaldık cnmhadi birimiz acılışı yapsın artık yaa
Sağ olun fıstıklar bende iyiyim hamdolsun. Midem çok yanıyor o sayılmaz sanırım.
Hayırlısıyla en güzel hediyeyi kucağına almak nasip olsun inşallah .
Duruşko Allah korusun tabiikide hayırlısıyla sağlıkla doğacak inşallah . Bidaha ne zaman bakılacak inşallah düşero zamana .
Sende öylesin Luveylacım . Amin hayırlısıyla darısı hepimizin başına . Geçmişte olsun bu arada.
Destina bugün düşünüyorum acaba sancı gelsin diye bu kız ne iş yaptı bugün :)
Yenidoğan kullanacağım ıslak mendilde bende .
sen ben pamuk annis seplem pintos ...kaldık cnmhadi birimiz acılışı yapsın artık yaa
sezeryan için günü belli olanlarda sancı çıkıyor hatta bazıları sezeryan gününü beklemeden acil sezeryana alınıyorlar ama bizde tık yokkkk
Canım merhaba destinaya sormuşsun ama ben uni baby ıslak pamuk kullandım... Saf doğal kokusuz pudrasız.. tavsiye ederim..
canım ben saf su ve pamuk kullanacağım;ama dışarda ve hastanede lazım olur unıbaby yenı doğan aldım 3 paket.Ewdede sürekli sıcak suyum bulunuyor olmadı yıkayacagım totişini:)ıslak mendil olarak ne kullanmayı düşünüyorsun.. yeni doğanlara özel birşey mi yoksa normal bi markamı
hanımlar iyi geceler. biz de bugun doktor amcaya gittik. kızımız 3100gram olmuş. ayın 16sında sezeryan olacağım. annemlerle tartıştım. pazar gelcekler ama gelmelerini şuanda hiç istemiyorumçok kırıldım. çok ağladım bugun. eşim de kızdı, ben aylardır bir dediğini iki etmiyorum ağlatmıyorum üzmüyorum. bu ne şimdi diye çok kızdı, annemi arayacaktı, zor engel oldum, olay büyümesin dedim. mevzu da şu: ben doğuma sdc annemin gelmesini istiyorum, sonuçta dikişim olcak, yeni bebeğim olcak heyecanlıyım. ama annem, babam ve yeğenim olmadan gelmiyo. çünkü yeğenime o bakıyo. yeğenim 4 yaşında. ben de hem kıskançlık yapar hem de kafam kaldırmaz diye istemiyodum. annem bunu yanlış anlıyo ve mevzuyu farklı noktalara getiriyo. yok ben yeğenimi istemiyomuymuşum. yok ablam darılırmış fln. halbuki ben tabi ki yeğenimi çok seviyorum. küçücük çocuk sevmeme durumum ztn mümkün değil. ben istiyorumki babam yeğenimi alsın, 1 ay idare etsinler. yeğenim de 4 yaşında olmasına rağmen tuvaletini söyleyemediği için annem de babama bırakıp gelemiyo. aslında annemde de değil kabahat. sonuçta iki kızı var. ablamın düşünmesi lazım. o da düşünmüyo malesef. başım çok ağrıyo. biraz geçmişe bakacağım ama çok yazmışsınız. 20 sayfa olmuş. dayanabidiğim kdr bakarım. doğum yapan halime, gülyun ve tabiki zuzuzu gözünüz aydın. insallah kötü hber yoktur hiçbirinizde.bende durumlar böle. iç açıcı pek bi şey yok (((
herkse günaydınn
dolu dolu 39 haftamızı bitirdik. ara ara adet sancısı gibi ilerleyen sancılarımızdan başka belirtimiz yok.
katıldığım bir eğitimde 37. haftadan sonra hergün 3 hurma yemenin doğumu kolaylaştırdığı söylenmişti, ben her gün 5 tane yiyorum ama bi belirtimiz yok henüz
bakalım ne zaman gelmek isteyecek kuzucum.
doktorumuz 17sine kadar bekleyelim dedi. bekliyoruz
hanımlar iyi geceler. biz de bugun doktor amcaya gittik. kızımız 3100gram olmuş. ayın 16sında sezeryan olacağım. annemlerle tartıştım. pazar gelcekler ama gelmelerini şuanda hiç istemiyorumçok kırıldım. çok ağladım bugun. eşim de kızdı, ben aylardır bir dediğini iki etmiyorum ağlatmıyorum üzmüyorum. bu ne şimdi diye çok kızdı, annemi arayacaktı, zor engel oldum, olay büyümesin dedim. mevzu da şu: ben doğuma sdc annemin gelmesini istiyorum, sonuçta dikişim olcak, yeni bebeğim olcak heyecanlıyım. ama annem, babam ve yeğenim olmadan gelmiyo. çünkü yeğenime o bakıyo. yeğenim 4 yaşında. ben de hem kıskançlık yapar hem de kafam kaldırmaz diye istemiyodum. annem bunu yanlış anlıyo ve mevzuyu farklı noktalara getiriyo. yok ben yeğenimi istemiyomuymuşum. yok ablam darılırmış fln. halbuki ben tabi ki yeğenimi çok seviyorum. küçücük çocuk sevmeme durumum ztn mümkün değil. ben istiyorumki babam yeğenimi alsın, 1 ay idare etsinler. yeğenim de 4 yaşında olmasına rağmen tuvaletini söyleyemediği için annem de babama bırakıp gelemiyo. aslında annemde de değil kabahat. sonuçta iki kızı var. ablamın düşünmesi lazım. o da düşünmüyo malesef. başım çok ağrıyo. biraz geçmişe bakacağım ama çok yazmışsınız. 20 sayfa olmuş. dayanabidiğim kdr bakarım. doğum yapan halime, gülyun ve tabiki zuzuzu gözünüz aydın. insallah kötü hber yoktur hiçbirinizde.bende durumlar böle. iç açıcı pek bi şey yok (((
kızzz yeter artık yawww hangi araya sıkıştırıyorsun sen bu kadar işi anacım bırak artık bu işleri çocuklar dikiş nakış ev işi anam ne enerji beceri var sende yaa senin yerinde olsam ben anında nakavt olurdum herhalde :) maşallah sanaellerine sağlık bunlarda her yaptığın iş gibi çok güzeller ...
amin canım keşke yarın doğurupta buraya yazabilsemama sanırım en son ben kalacağım burda aranızdada en kıdemli ben kaldım sanırmı yeter artık dua edin benim için gelsin şu sancılar yaa:)
:) iyiyim canım grip gibi nezle gibi olmuşum az biraz burunlarım tıkalı :) sen nasılsın anca geçmişi okuya okuya geldiğimden şimdi gördüm mesajını. keyifler yerinde fazlasıyla hiç bir işaret yok sinir oluyorum 16 aralığa kadar beklicez dedi doktorum ama ben 16sına kadar sancı gelip doğurmassam 4 gün daha durup eşimin doğum gününde (20 aralıkta doğurmayı düşünüyorum) o gün bakıcak çatı muayenesi bebeğin durumu felan uygunsa suni sancı yoksa sezeryan artık umarım bunlara gerek kalmaz o güne kadar sancılarım gelirde doğuruveririm pırt diye... gerçi bir kığpırtı yok bizim sıpanın keyfi yerinde ekmek elden su gölden ohh rahat...
sen nasılsın senden ne var ne yok????
bende tetiklemedi valla canım keşke teikleseydi hafif bi pembemsi akıntı oldu ardından 2 gün kadar, o kadar.
ben de varım hem de 40+ :)
günaydın kızlar
dün akşam dra gittik bis oğlum 2900-3100 arası bişeymiş iri bi bebek olmıcak dedi daha önce başka drda bunu demişti sevindim iri olmasın:))
ben yarın kilo daha almışım 3,900 gram etti toplam kilom bu dönem çok alıyom yaaaa
yarım cm açıkmam varmış haftaya çarşambaya kadar gelir dedi sancımda başlamış ama ben hissetmiyorum çarşambaya kadar gelmezse salı yatış yapalım dedi ama bu suni sancı vermek demek oluyo dimi kızlar sezeryanlık bi durum yok dedi onu özellikle söyledim istemiyorum dedim sezeryan zaten herşey normal görünüyo dedi
haberler böle salı yatış yaparız dediği fatmacım suni sancımı demek sen ii bilirsin:))))
VEEE en sonunda odamızın fotolarını çektik bizde önce burda paylaşıyım sonra ciciler bölümüne atarım
şimdi bakalım nası yüklüyoduk:)))Eki Görüntüle 303295 tek tek mi yükleniyodu ki bu fotolar yaaawww
canım ben saf su ve pamuk kullanacağım;ama dışarda ve hastanede lazım olur unıbaby yenı doğan aldım 3 paket.Ewdede sürekli sıcak suyum bulunuyor olmadı yıkayacagım totişini:)
canım üzme son vakitler kendini;aslında annende sende kendi tarafınızdan haklısınız 4 yasındakı bı cocuga dedesi bakamaz bence;ablanın düşünmesi gerekiyor yeğenin neden annenlerde kalıyor ki?
kızımla herkese güzel bi gün diliyoruz;ay bize yine misafir geliyor hem de yine yatıya ama kasmıyorum kendimi çünkü çok sewdıgım bı arkadasım.Hatta eşiyle eşim temizlik yapacaklar(odanın teki düzenlenecek malum agır seyler olunca ben kaldırammıyorum yardım da edemıyorum)ayrıca p.tesi sabahta kv gelecek
DESTİNA maşallah diyorum sana mevlüt için yaptıkların çok hoş;fıstıgında gelsin artık yoksa sen yaparsın farklı farklı şeyler:)))
günaydın kızlar
Fatmacım dün akşam sıcak suya girdim. banyodan çıktığımdan bu yana belimde sancı gibi bi şey var. dün akşam şiddetliydi ama şu an hafif hafif sanki bıçak saplanıyor gibi.
ii bişey mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama dün akşam çok kötü oldum baya bi korktum(
herkse günaydınn
dolu dolu 39 haftamızı bitirdik. ara ara adet sancısı gibi ilerleyen sancılarımızdan başka belirtimiz yok.
katıldığım bir eğitimde 37. haftadan sonra hergün 3 hurma yemenin doğumu kolaylaştırdığı söylenmişti, ben her gün 5 tane yiyorum ama bi belirtimiz yok henüz
bakalım ne zaman gelmek isteyecek kuzucum.
doktorumuz 17sine kadar bekleyelim dedi. bekliyoruz
VEEE en sonunda odamızın fotolarını çektik bizde önce burda paylaşıyım sonra ciciler bölümüne atarım
şimdi bakalım nası yüklüyoduk:)))Eki Görüntüle 303295 tek tek mi yükleniyodu ki bu fotolar yaaawww
kızlar günaydınnn
öncelikle doğuran annelere kocaman öpücükler bebişlerine ise uzaktan sevgilerimi gönderiyorum
destina yavrum o ne hamaratlık öyle maşallah sana maşallah
mavibonbon 40+ mı aneaammmm şu şekerin bendkei tek iyi tarafı heralde 40ın son gününü gördüm mü daha fazla beklenemicek olmam
e bisürü şey dicektim unuttum kafa kalmadı ki bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?