2011 Aralık Anneleri

İyi geceler kızlar, ben de heyecanla kızımın doğmasını bekleyenledeyim, 38+2'deyim, en son cmt. gittiğimde bebeğimin kilosu 2.950ydi, doktorum eğer kilosu çok artmazsa normal doğumda problem çıkmayacağını soyledi. Bunun dışında iznimi aldım ve bebeğimin son hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyorum, bir yandan da korkuyorum ben hazırlanamadan gelir diye, çünkü arada hafif hafif sancılar hissetmeye başladım, yarın eşyalarını yıkayacağım, uyku setini, arabasını alacağım. Umarım her şey yolunda gider, doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, benim gibi bekleyenlere de sabır ve bol şans diliyorum.

kızzz yeter artık yawww hangi araya sıkıştırıyorsun sen bu kadar işi anacım bırak artık bu işleri çocuklar dikiş nakış ev işi anam ne enerji beceri var sende yaa senin yerinde olsam ben anında nakavt olurdum herhalde :) maşallah sana ellerine sağlık bunlarda her yaptığın iş gibi çok güzeller ...

bende henüz çatı muayenesi olmadım..ama şunu çok merak ediyorum acaba gerçekten çatı muayenesi doğumu tetikler mi??

bende tetiklemedi valla canım keşke teikleseydi hafif bi pembemsi akıntı oldu ardından 2 gün kadar, o kadar.

sen ben pamuk annis seplem pintos ...kaldık cnm hadi birimiz acılışı yapsın artık yaa

ben de varım hem de 40+ :)

canım benim bi daha bakılmayacak ... yarın kısmetse sezeryan olucam ve umarım sağlıkla bebeğime kavuşacağım diye ümit ediyorum... allah büyük ona sığındım dua edip duruyorum... hakkımızda hayırlısı diorum artık!

günaydın kızlar

dün akşam dra gittik bis oğlum 2900-3100 arası bişeymiş iri bi bebek olmıcak dedi daha önce başka drda bunu demişti sevindim iri olmasın:))

ben yarın kilo daha almışım 3,900 gram etti toplam kilom bu dönem çok alıyom yaaaa

yarım cm açıkmam varmış haftaya çarşambaya kadar gelir dedi sancımda başlamış ama ben hissetmiyorum çarşambaya kadar gelmezse salı yatış yapalım dedi ama bu suni sancı vermek demek oluyo dimi kızlar sezeryanlık bi durum yok dedi onu özellikle söyledim istemiyorum dedim sezeryan zaten herşey normal görünüyo dedi

haberler böle salı yatış yaparız dediği fatmacım suni sancımı demek sen ii bilirsin:))))

sen ben pamuk annis seplem pintos ...kaldık cnm hadi birimiz acılışı yapsın artık yaa

ben de varım normal doğum bekliyorum.
hala bi işaret yok

sezeryan için günü belli olanlarda sancı çıkıyor hatta bazıları sezeryan gününü beklemeden acil sezeryana alınıyorlar ama bizde tık yokkkk

aynen katılıyorum

Canım merhaba destinaya sormuşsun ama ben uni baby ıslak pamuk kullandım... Saf doğal kokusuz pudrasız.. tavsiye ederim..

luveyla, bebişini ve seni tebrik ediyorum.
ben de uni baby kulanacağım

ıslak mendil olarak ne kullanmayı düşünüyorsun.. yeni doğanlara özel birşey mi yoksa normal bi markamı
canım ben saf su ve pamuk kullanacağım;ama dışarda ve hastanede lazım olur unıbaby yenı doğan aldım 3 paket.Ewdede sürekli sıcak suyum bulunuyor olmadı yıkayacagım totişini:)

canım üzme son vakitler kendini;aslında annende sende kendi tarafınızdan haklısınız 4 yasındakı bı cocuga dedesi bakamaz bence;ablanın düşünmesi gerekiyor yeğenin neden annenlerde kalıyor ki?

kızımla herkese güzel bi gün diliyoruz;ay bize yine misafir geliyor hem de yine yatıya ama kasmıyorum kendimi çünkü çok sewdıgım bı arkadasım.Hatta eşiyle eşim temizlik yapacaklar(odanın teki düzenlenecek malum agır seyler olunca ben kaldırammıyorum yardım da edemıyorum)ayrıca p.tesi sabahta kv gelecek

DESTİNA maşallah diyorum sana mevlüt için yaptıkların çok hoş;fıstıgında gelsin artık yoksa sen yaparsın farklı farklı şeyler:)))

Son düzenleme:
günaydın kızlar

Fatmacım dün akşam sıcak suya girdim. banyodan çıktığımdan bu yana belimde sancı gibi bi şey var. dün akşam şiddetliydi ama şu an hafif hafif sanki bıçak saplanıyor gibi.

ii bişey mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama dün akşam çok kötü oldum baya bi korktum (

herkse günaydınn

dolu dolu 39 haftamızı bitirdik. ara ara adet sancısı gibi ilerleyen sancılarımızdan başka belirtimiz yok.
katıldığım bir eğitimde 37. haftadan sonra hergün 3 hurma yemenin doğumu kolaylaştırdığı söylenmişti, ben her gün 5 tane yiyorum ama bi belirtimiz yok henüz

bakalım ne zaman gelmek isteyecek kuzucum.
doktorumuz 17sine kadar bekleyelim dedi. bekliyoruz

günaydın canım;ne güzel az kalmış senin bende yarından itibaren hurma yemeye başlayacağım.Hakkımızda hayırlısı olsun inş.h

günaydın kızlarrr bugunde dogurmayacam sanırım doguracak olanların allah yardımcısı olsun inş

neslihancım dert etme böyle şeyleri cnm ya birde annen acısından bak eger ablan calışıyorsa ve mecburen yıgenıne o bakıyorsa kucucuk cocuk mumkun deıl babanla bırakıp yanına gelmesi..baban onu annen gıbı ıdare edemez..eh annende torununa kıyamaz..oyuzden bırak nasıl gelebılıyorlarsa öyle gelsinler..zaten sen lohusa olacagın için yıne onlar ılgılenecekler onunla sana fazla etkısı olmaz..aglamanda sanırım hamılelıgın etkısınden olmuştur yoksa emınım sende bu kadar tepkı vermezdın bu olaya herşeyin hayırlısı olsun cnm..benim kimsede gelmıyecek yanıma annem yan apartmanda ılk hafta gunduzlerı falan gelıcek sanırım ama onda bıle ay napcaz ne etcez falan muhabbeti oluyor gerci haklı kendısıde rahatsız ondan boyle düşünüyor..bende ben kendı kendıme hallederım inş dedim cokta sorun olmaz rahat olun dedim..kayınvalıdem zaten yaşlı ancak zıyaret edebılır beni:)eşimde fazla sıkıntıya gelemiyor yapabılecegı şeyler belli fazla bır beklentım yok..inş kendim ıyı olurumda kımseye ıhtıyacım olmaz..hep öyle dua ediyom..

tesekkurler cnm uyku fazla uyumuyorumya onun ıcın hepsi sıgıyor 24 saate cnm benim bebişlerde benim içimde cok rahat ediyorlar hiç çıkasıları gelmiyor ekmek elden su gölden gecinip gidiyorlar..güya bu kızımı rahatsız edecektim fazla durmasın cıksın dıye ama kıyamıyor annesi ona
şöyle bı sabah actıgımda bız normal bekleyenlerden bırının dogurdugunu görürsem cok duygulanacam heralde

bende tetiklemedi valla canım keşke teikleseydi hafif bi pembemsi akıntı oldu ardından 2 gün kadar, o kadar.

ben de varım hem de 40+ :)

ooo evet sen baya kıdemlı olmuşsun cnm hadi önden açılışı yap bari cnm

tulaycım eger acılman varsa sancının derecesi cok deılse genelde sunı sancı verip hızlandırıyorlar süreci..sanırım yatış yaptıracaksa suni sancı verecektir..dün gulyuna da sunı sancı verilmiş telde konuştum 2saatte acılmam tamamlandı doguma gırdım dıyor kolay dogum olmuş ve akşamına taburcu bıle olmuş.. inş seninde öyle olur..sunı sancının etkısı bıle kişiden kişiye göre değişiyor..benim agrı eşiğimde düşük oldugu için biraz zor geçiyordu benim suni sancı süreçlerim:))

VEEE en sonunda odamızın fotolarını çektik bizde önce burda paylaşıyım sonra ciciler bölümüne atarım

şimdi bakalım nası yüklüyoduk:))) tek tek mi yükleniyodu ki bu fotolar yaaawww

bu arada bizim sepetimizi ananemiz yaptı ne de güzel olmuş değilmi????

teşekkürü borç biliriz

sagol cnm artık bişeylerer yapmak yerine kızımı dogurayım yapacagım en güzel şey olsun dimi ohh ne güzel temizlik olacak desene hadi kolay gelsin size şimdiden

ayy bak şimdi bende tedirgin oldum cnm..ama inş dogum sancılarının başlangıcıdır bunlar..:18:

ooo maşallah sende bekleyenlerdensin desene..bende hurma yıyorum ama daha tık yok:44: önden kıdemlilee yol verelım bari sizler dogurunda sıra bizlere gelsin inş

kızlar dogumla ılgılı tek bildiğim şey; aralık ayı içerisinde bu bebek dogacak inş ocaga cıkma şansımız yok bunu bılıyor olmakta güzel

kızlar günaydınnn

öncelikle doğuran annelere kocaman öpücükler bebişlerine ise uzaktan sevgilerimi gönderiyorum
destina yavrum o ne hamaratlık öyle maşallah sana maşallah
mavibonbon 40+ mı aneaammmm şu şekerin bendkei tek iyi tarafı heralde 40ın son gününü gördüm mü daha fazla beklenemicek olmam
e bisürü şey dicektim unuttum kafa kalmadı ki bende

Herkese kucak dolusu sevgiler günaydınnnn güzel annelerrrrr

geçmişi okuyamadım doğum yapan arkadaşlar varsa tebrik edeirm allah analı babalı büyütsün!
yarın bende 08.00 de hastane de olucam sezeryan icin hakkımızda hayırlsı diorum artık! iyi düşünmek ve herşeyin yolunda gitmesini istiyorum... kızıma ve henüz doğmamış oğluma mektup yazdım azıcık rahatladım! umarım oğlum yarın sağlıkla doğar bende kısmetse yaşamaya devam ederim.. herşey takdiri ilahi tabii.. alnımıza ne yazıldıysa o! dua ediyorum sürekli...

gelelim sizlere... bu kısacık tanışma dönememizde dertleştik,ağladık,güldük ,paylaştık!! moral verdiniz hep destek oldunuz... hakkınızı helal edin..bugun son hazırlıklarım var.. gün içerisinde ya da akşam tekrar gelmeye çalışırım.. gelemezsem hakkınızı helal edin ve son ricam dualarınızla bizi yalnız bırakmazsanız cok minnettar oluruz.. allah a emanet olun.. bekleyen tüm anneler sağlıkla bebeklerine kavuşsun inşallahhh mutlu,sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam sürsünler minik kuzuları ve aileleriyle birlikte...güzel birgün diliyorum sizlere güzel anneler buarada bugun gelmezsem.. sağlıkla oğluma kavuşmuş olarak aranıza güzel haberlerle gelmek dileğiyle...

Son düzenleme:
nazlı, alp_se ve destinacığım yorumlarınız için teşekkür ederim. bakalım annemi arayacağım şimdi. çok kırgınım ama annem işte. nasıl konuşacak benle merak ediyorum.

tulaycım maşallah annene ellerine saglık ne güzel süslemiş o sepeti öyle cok güzel olmuş güzel güzel yatsın ogluşun içinde dün sana soracaktım sepet noldu annen diiktimi diye bugun görünce cok sevindim:))

sagol nickocum bu arada sen neler yapıyon gurbet ellerde hamılelık nasıl gıdıyor az kalmıştır artık seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…