2011 Aralık Anneleri

destina maaşallah sana ya çok özeniyorum seni gördükçe kendime kızıyorum akşama kadar boş boş oturuyorum bişeyle uğraştığım yok tekrar maşallah diyorum

bizde 9 aydır faliyet yok bebeğe bişi olur diye korktum hep.. ne yapcam ben böyle valla adamcağızın hali içler acısı..çok korkuyom ya bebeğe bişi olursa diye

bence faydası olurr diye tahmin ediyorum..fatma bu arada bişey sorcam sen 42.haftada doğum yaptın yaa bebişlerin kilosu nasıldı içeride fazla kaldılar yaa tombik mi oldular merak ettim

cnm kızım 3640 gr 51cm dogdu oglumda 3670gr 53 cm dogdu:) her ıkısınınde hamılelıgınde 15 kılo aldım..bakalım bu kızımda o civardamı dogar merak ediyom..bunda da yıne 15e yakın aldım 14 falan sanırım

destina maaşallah sana ya çok özeniyorum seni gördükçe kendime kızıyorum akşama kadar boş boş oturuyorum bişeyle uğraştığım yok tekrar maşallah diyorum

teşekkürler cnm..ya ben seviyorum böyle şeylerle oyalanmayı birde kendi el emeğim olsun istiyorum :)

bizde 9 aydır faliyet yok bebeğe bişi olur diye korktum hep.. ne yapcam ben böyle valla adamcağızın hali içler acısı..çok korkuyom ya bebeğe bişi olursa diye

uff 9ayda epey bı zamanmış ya hu artık lohusalık sonrası yeniden gelin oluyor gibi olursun sen cnm:))

(Doğum listesindeydim önce oraya yazdığım yazıyı tekrar aktarıyorum çünkü buradaymışsınız...)

Oğluşumun 42 günlük doğum sonrası ve benim dörtbuçuk aylık istanbul misafirliğimiz bu pazartesi sona erdi çok şükür.. Nete yeni girme imkanı buldum zira yavrum yerini yadırgadı ve aralıksız beni emiyor.Emzik modundaydım.

Listeye baktım bir çok kişi dogum yapmış. Dünya misafrilerimiz çoğalmış. Hepsi hoşgelmişler. Ve tüm sevgili annelere geçmişler olsun..Listeyi büyük bir mutlulukla okudum. Annişciğim eline sağlık canım. Liste çok güzel olmuş.. Ama benim bebişimin isminin son hali AHMET ARİF.. :)

Herkes benim yanımda oldu ben kimsenin yanında olamadım paylaşamadım o anlarını... Doğurdum destek aldım ortadan kayboldum gibi oldu ama öyle değil.. Netsiz bir ortamdaydım ve berbat bir doğum sonrası geçirdim. Normal doğum yaptım sözde! doğum sonrası yalnız doğumum çok rahat geçti çok sancıda çekmedim.. basur ve aşırı kabızlık neticesinde dikişlerim mikrop kaptı ve daha geçen hafta düştüler. Ve şuanda anal fissürle başım dertte malesef. Dışarı çıkamıyorum diye yakınırken şimdi de dışarı çıkacağım diye korkuyorum. Sevgili sumağında dikişlerle ve dikiş ağrılarıyla ilgili başı dertte sanırım. Canım ya umarım benim çektiklerimi çekmezssin.. Ve hala çekiyorum.

Fazla nete girme imkanım olmaz bu aralar sanırım. Evim müthiş batmış. bekar evine dönmüş. Halılarım yıkanacak koltuklarım silinecek. Ve evimizin yeni ferdine göre ev düzenlenecek. malesef ben hiç bir hazırlık yapmamıştım. Zaten beşbuçuk aylıkken istanbula gitmiştim.. Tabi bebekle bütün bulnları yapabilirmiyim. hayır.. Aylardır iş yapmamışım üstüne.. Neyseki sevgili eşim evde bu aralar. Yardımcı olacağını söylüyor... Olurda sağolsun.

neyse canlarım benden bu kadar şimdilik. yavrucuğum uyanana kadar burada olacağım.. biraz bakayım forma bakabildiğim kadar. neler olmuş neler bitmiş...

Bu arada listeyi tekrar inceledim.. Hakikaten çok duygulandım arkadaşlar. Benim yanımda olan bana dua eden bir çok kişi doğum yapmış.. Ve hala bebişini kucağına almayı bekleyenler var listede göremediklerim. Gerçekten tekrar teşekkür ederim. O zor günlerimi bu güzel günlere taşımamda yanımda olduğunuz için. ben yanınızda değildim birçoğunuzla görüşemedik yazşamadık ama daima dua ettim hepiniz için ve oğlum size bir hatim indirdi İlhan tok hocadan dinleyerek... Bunuda paylaşayım istedim..
Doğumu bekleyen bebişini kucağına almak için sabırsızlanan kalan arkadaşlar Allah hepinizi kurtarsın canlarım ya.. Tez zamanda bebişlerinize ve sağlığınıza kavuşun.. Ben daha yarın doğuracaktım. Ve doğum sonrası sürecimi daha yarından sonra yaşayacaktım...

Ayrıca hayatımdaki en güzel birinciliğimin bu doğum birinciliği olduğunu gururla beyan ederim. Hepinizi öperim...

evet canım tüp bebek falan yaptırdık ama olmadı 5 yıldır o yüzden oluncada korktum valla

rabbim saglıkla sıhhatle kavuştursun bebişinize inş cnm

bizim doktor hiç bişey söylemedi ama biz 2-3 haftadır bıraktık erken doğumu tetikliyor diye zaten bu halde hiiiiiiiiçççççççç çekilmiyodu

kız bizde tetiklesin diye ugraşıyoz:))

sezeryan için günü belli olanlarda sancı çıkıyor hatta bazıları sezeryan gününü beklemeden acil sezeryana alınıyorlar ama bizde tık yokkkk

hayırlısı olsun kızlar ben inş. kızım gününden önce gelmez diye dua ediyorum pzrtsi kocam izne çıkıyo doğumdan sonra kv köyden gelicekler bende gelmelerini istemiyorum o yüzden doğumum ne kadar geç olursa o kadar geç gilicekler heralde doğumu geç olsun diye dua eden bitek ben varımdır rabbim hayırlı zamanları ne zamansa o zaman gelmelerini nasip etsin inş.

canım seni uzun zaman sonraa burada görmek ne güzel rabbim bebeğine uzun ömürler versin seninde yardımcın olsun

Son düzenleme:

maşallah cnm 40ınız cıkmış evinize gecebilmişsiniz..cok sevindim bugun aklımdaydınız naptın acaba gecebildin mi evine diye..anal fisür suan bende de var cnm bıan önce düzelmesi için elimden geleni yapıyorum biraz daha ıyı sankı şimdi yoksa bu şekılde dogum yapmamda cok zor olacak..dogum sonrası yasadıgın sıkıntılar için cok geçmiş olsun cnm inş biran önce düzelirsin..sütün bol olsun bebişi öp benim için..bu arada fisür iin progtolog kremle fitil kullanıyorum ıy geldi bana..

en sonunda benimde günüm kesinleşti bugün dr. kontrolüm vardı
12 Aralık pazartesi sabahı kendi doğum günümde 38+5 iken oğluma kavuşacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…