2011 Aralık Anneleri

ıslak mendil olarak ne kullanmayı düşünüyorsun.. yeni doğanlara özel birşey mi yoksa normal bi markamı

canım seni uzun zaman sonraa burada görmek ne güzel rabbim bebeğine uzun ömürler versin seninde yardımcın olsun

Sağol canım Allah razı olsun hepimize ve hepimizin bebişlerine inşallah. Çok özledim burada olmayı gerçekten.. Sürecimi sizlerle geçirseydim belki daha kolay atlatırdım. Birbirimizden çok şey öğreniyoruz neticede..
Sanada hayırlı doğumlar. Listede yoktun sanırım daha doğurmadın canım. Geçmişi karışrıtamadım daha..

Çok sağol canım.. 40 mızı uçakta uçurduk dermişim :) Evet evime geçtim ama çoooooook iş var..
Aman canım iyileşmeye bak. İyileşmeden doğurma diyeceğim ama mümkün değil tabiki.. Allah en sağlıklı bir şekilde atlatmanda yardımcı olsun.. Gerçekten basur kabızlık doğumdan sonra çok çektirdi bana vucudumda kan kalmadı neredeyse. Kansızlaştıkça kabızlığım arttı.. beni gören kansızlıktan anlamayan aaa beyazlamışsın diyor bende frenkeştayn ailesine katıldım diyorum. Birde beni görmeye gelenler aralarında konuşuyor. "sezeryan tabi.. insanı ne hale getiriyor baksana" diye bende yok normal diye düzeltiyorum.. Anal fissürüm aşırı yoğunlukta değil sanırım azalıyor. en azından artık ağlamıyorum.. ben bepantenle anestol pomadı kullanıyorum. Senin fitilide deneyeyim... deneyebilirsem :)
Öperim bebeğimi tabii. Allah senide en kısa zamanda kurtarsın.. Sanada çok geçmiş olsun doğumdan önce iyileşmeye bak.. Hareketsiz kalma kabızlığın artmasın..

en sonunda benimde günüm kesinleşti bugün dr. kontrolüm vardı
12 Aralık pazartesi sabahı kendi doğum günümde 38+5 iken oğluma kavuşacam inşallah

Allah kurtarsın canım.. Sağlıkla oğluşuna kavuşursun inşallah.

sen ben pamuk annis seplem pintos ...kaldık cnm hadi birimiz acılışı yapsın artık yaa

ayyy 15 aralık olsa doğumum benimde sanki öyle hissediyorum birde hepimiz aynı gün doğum yapıyormuşuz inşallah öyle olur toplu doğum günü :))))))

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 5 ziyaretçi)

Tanem, biskuvi, pamuk58, arwen, sevi45, sanik, redbull35, luveyla, merliamy, koprina87
Selamlar tatlı annecikler nasılsınız? Taze
annecik lüveyla bebişin ve senin iyi olman çok güzel .

Ya bisey sordum araya kaynamış kizlaaaarrr bana cevap verecek kimse yok mü ya acayip uçuk cikiyo ben de biri geçmeden digeri cikiyo nedendir acaba??? Başka ucugu olan var miiiiiii

kızlar ya bugün karnımın üstünde arad abir olan iğne batması şeklindeki küçük ağrılar arttı.. akşamdan beri çok canımı acıtıyor.. eskiden sanırdım ki çok dik oturdum o yüzden kaburgalarım battı.. bugün hep oldu.. akşamdan beri karnımın üstüne iğneler batıyooorrrr...
yaşayan varmı ya da ne ola ki bu??:18:
ilk bebeğim olcak o yüzden bu sancılar nasıl olur bilmiyorum.. öyle bişey mi ki ??:18::18:

Ya bisey sordum araya kaynamış kizlaaaarrr bana cevap verecek kimse yok mü ya acayip uçuk cikiyo ben de biri geçmeden digeri cikiyo nedendir acaba??? Başka ucugu olan var miiiiiii

evet görmedim bende canım.. şimdi bende yok ama bazen çok olur, gerginlik, stres, korku filan derler halk arasında ama , asıl B vitamini eksikliğinden diye biliyorum..:44:
geçmiş olsun canım..
vectavir diye küçük bi krem çok iyi geliyor bana..

slm canım kendi adıma artık doğumu bekleyen stresten canı çıkan bir anne adayıyım gelsin artık dünyamıza bebişler sen nasılsın

en sonunda benimde günüm kesinleşti bugün dr. kontrolüm vardı
12 Aralık pazartesi sabahı kendi doğum günümde 38+5 iken oğluma kavuşacam inşallah

bi kadına verilecek en güzel doğum günü hediyesi bu olsa gerek gözün aydın canım inş. hayırlısı ile alırsın bebeğini kucağına bizde tabiki

gözün aydınn ne güzel cnm hayırlı olsunn en güzel dogum günü hediyesi olacak inşş

hadi hayırlısı gözün ayddın

gözünaydın hayırlısıyla kavuşursunuz inşlh

hepinize çok teşekkür ederiz, inşallah sizlerde fazla beklemeden sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize...
Luveylacım maaşallah 40 ınız çıkmış ne güzel, sıkıntıların içinde çok çok geçmiş olsun biran önce iyileşirsin inşallah...

ıslak mendil olarak ne kullanmayı düşünüyorsun.. yeni doğanlara özel birşey mi yoksa normal bi markamı

cnm ben ılk zamanlarında hatta ılk aylarında sadece ılık su ve pamuk kullanıyorum ıslak mendıl kullanmıyorum ama yınede doktor kontrolunde dısarda falan lazım olur dıye bulunduruyom evde unib baby nınkınden var nıveanın var bırde..

cnm anestol pomat tedavı edıcı deıl agrıyı azaltıcı bır krem bebanthende yıne tedavı edıcı deil..bunun için zaten sanırım mevcut krem progtolog bırde bunun fıtılı..ben doktora sormadan kızkardeşim direk bunları verdi eczanede kendisi..sonra doktoro sordugumda doktorda bunları verdı 3-4 gunde baya etkı ettı bır daha aklında bulunsun..

ayyy 15 aralık olsa doğumum benimde sanki öyle hissediyorum birde hepimiz aynı gün doğum yapıyormuşuz inşallah öyle olur toplu doğum günü :))))))

inşş pamkum ya

cnm bende öyle bişey olmadı hiç ama yüzümde yag taneleri falan cıkıyor

Evet ben de sürdüm o kremden ama korktum ya cok çıkınca(
Teşekkür ederim canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…