Tülay senin oğlun ya kaptan olacak ya da balıkçı. söylemedi demeD
hepsi harika :)) güle güle giysin, kullansın hepsini inşallahhhhhhhhhhhhhhhD
bu arada bizim sepetimizi ananemiz yaptı ne de güzel olmuş değilmi????
teşekkürü borç biliriz
çok teşekkür ederis teyzesi öle dimi balıkçı olması olası heheheheheh
kızlar günaydınnn
öncelikle doğuran annelere kocaman öpücükler bebişlerine ise uzaktan sevgilerimi gönderiyorum
destina yavrum o ne hamaratlık öyle maşallah sana maşallah
mavibonbon 40+ mı aneaammmm şu şekerin bendkei tek iyi tarafı heralde 40ın son gününü gördüm mü daha fazla beklenemicek olmam
e bisürü şey dicektim unuttum kafa kalmadı ki bende
aLLAH HAYIRLI günlerde kullanmayı nasip etsin,eşyalara bakıyorum da bunlar sana hakkaten çok gelir hem bizim bu kadar giysimiz yok ki((
en sonunda benimde günüm kesinleşti bugün dr. kontrolüm vardı
12 Aralık pazartesi sabahı kendi doğum günümde 38+5 iken oğluma kavuşacam inşallah
evet gittik ve malesef yine yüksek cıktı deüerlerim canımhakkımızda hayırlısı artık... umarım bebeğim sağlıkla doğar yoksa kendimi asla affedemem biliyorum allah yardımcımız olsun sordugun icin teşekkür ederim
Herkese kucak dolusu sevgiler günaydınnnn güzel annelerrrrr
geçmişi okuyamadım doğum yapan arkadaşlar varsa tebrik edeirm allah analı babalı büyütsün!
yarın bende 08.00 de hastane de olucam sezeryan icinhakkımızda hayırlsı diorum artık! iyi düşünmek ve herşeyin yolunda gitmesini istiyorum... kızıma ve henüz doğmamış oğluma mektup yazdım azıcık rahatladım! umarım oğlum yarın sağlıkla doğar bende kısmetse yaşamaya devam ederim.. herşey takdiri ilahi tabii.. buarada bugun gelmezsem.. sağlıkla oğluma kavuşmuş olarak aranıza güzel haberlerle gelmek dileğiyle...
nazlı, alp_se ve destinacığım yorumlarınız için teşekkür ederim.bakalım annemi arayacağım şimdi. çok kırgınım ama annem işte. nasıl konuşacak benle merak ediyorum.
Arwen uçuk neden çıkıyor bilmiyorumDoktorun ne dedi? Geçmiş olsun.
Slem güzel aralik anneleri.
Bende oglusumu 1 aralik kollarima alabildim cok sükürki. Dogumum cok güzel oldu, Rabbime binlerce kez sükürler olsun. Darisi dogum yapacak arkadaslarin basina. Inaninki dogumu yaptiktan sonra tüm acilar ve sancilar unutuluyor.
tülay hepsi çok çok güzeller allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin bebişine
kızlaarr, artık burası ne kadar sessiz, eskiden geçmişi okumak ne çok zaman alırdı, bizde doğum isnine ayrıldık, evdeyiz oğlumla, ama sıkılıyorum yaa, yatıp uyuyamıyorumda, zaten normal doğum için hareketli olmak gerekirmiş, topiği en son ben kapatıcam galiba, doktor amcamıza göre paşamın keyfi yerinden erkenden gelmeye niyeti yok, gününü dolduracak gibi
sizler nasılsınız dün doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına :)
tülaycım bebeğin için hazırladığın herşey çok güzel canım allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin, heşeyin hazır artık bebiş gelebilir :)
evet gelebilir ama yine de her h.sonu temizlik yap gelir mi, ay bu sancımı demek fena :)))) zaTEN bişey de hissettiğim yok ya o da ayrı artık önümüzdeki hafta gelir gibi görünüyo bakalım artık beklemedeyiz ve halaaaaaaa işyerindeyiz:))) p.tesi bi inceleme var geliyimde salı yatış dedi dr o gün gelmem ama yatırmazsa da bilmiyorum dönebilirim yine işe
selam kıslarr
Evet ; doğumlardan sonra bire süre sessşzleşir topik .. Herkes yeni düzenine adapte olmaya çalışır , bir süre sonra sular daha dingin akmaya başlayınca , yada " bebebim çok gazlı naapıcam yardım edin " " kuzum kolik mi acaba ?? " " bebeğim sık kusuyor reflüsü mü var demek bu ?? " " kaç numara bez kullanıyorsunuz ?? " " uyku düzenimiz oturmadı sizde durumlar nasıl ?? " ............. Gibi sorularla dönen bir çok kişi olacakHele ek gıdaya bi başlansın , yine burası dolar taşar deneyim ve tarif paylaşımından
Bende durumlar nasıl ?? Bu geceden bahsedeyim saat saat
22 -23 gibi poyraz kuzusunu emzirip babasına teslim ettim gaz çıkartsın ve uyutsun diye
23 -00:30 aras paşamı uyuttum yatakta
00.30 -2.30 poyrazı emzirmek için aldım , 15-20 dk emzir - gaz çıkar uyudu deyip yatağa koy - 5 dk sonra tekrar al , yine emzir , haaa bu arada geçen ctesi 16 günlükken sünnetini yaptırdık , pipi bakımını yap - altını al , tekrar emzir , yerine koy - uyumaz ana kucağına koy salondaki kanepeye git orada sllarken sız - annem üstümü örterken uyandım yerine yatırayım paşayı derken bi daha uyanır yeniden emzir - yerine yatır ve ancak yarım saat uyuyabilmişkennnnn...
3.30-4 aras uyanır onu arabasında salla -uyut - annanenin odasına bırak arabayla
4:30 kalk emzir
6 kalk emzir
7:30 kalk emzir
7:50 aras uyanır yanıma gelir ....
Saat 11:30a kadar gözümden uyku aktı , 12de aras kreşe gitti , poyraz kuzusu emdi kucağımda sızdı , iyice dalsın diye bekledim , inşallah ben de uyuyacağım birazdan .. Ha bir de annem bu gece gidecek , o varken bile altından zor kalkarken günün o gittikten sonra nasıl geçecek düşüncesi bile yoruyor
Hal böyleyken , doğuranların ortalarda pek görünmemesi , hele de ilk bebekleriyse ve tecrübesşzler ve heyecanlılarsa , oldukça doğla gibi sanki
Hepinizi sımmmmsıkı kucaklıyorum
Merhaba
Susayım dedim ama yapamicamBebeğin kafası 10cm olabilir ama biliyorsunuz ki kemikleri doğum kanalından geçebilsin diye de çooook esnek. Ayrıca çatı doğum sırasında 1cm daha açılıyor. Bebeğin kafası da yumurta gibi uzuyor. o 2 bıngıldak da bu işe yarıyor. Doktorunuz harikaymış. Gideceğiniz herhangi başka bir doktor hemen sezeryan diyecek. İstanbul'da sezaryen oranları özel hastanelerde %84 olmuş. Herkesin tıbbi bir nedeni var diye varsayarsak, o zaman bugüne kadar çoktan neslimiz tükenirdi. Sakın korkmayın. Bedeniniz bebeğinizi doğurmak için tasarlandı. Bunun için doğanın gücüne inanın ve kimsenin sizi korkutmasına da müsaade etmeyin. Hayırlı doğumlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?